Pagini

sâmbătă, 6 iulie 2024

Cinci pași simpli să vă creșteți vibrația

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă aducem această ultimă transmisie. Suntem conștienți de cererile pe care le faceți și de-asta au loc atât de multe sincronicități pentru voi toți, cei care primiți aceste transmisii. Ne acordăm la voi la nivel colectiv și ca indivizi și observăm care sunt lucrurile despre care vă întrebați. Este important să faceți acest lucru și voi cu voi înșivă. Să vă verificați în mod regulat chakrele, gândurile și vibrația per total, va face minuni pentru voi aducându-vă în aliniere cu viața pe care vreți să o trăiți.    

Aveți atât de multe abilități, atât de multă putere și totul se află în voi, iar adevărul este că aveți multe în afara voastră pe care să vă concentrați în activitățile voastre de zi cu zi, multe care vă captează atenția. Vă recomandăm să alegeți un moment, sau de mai multe ori pe parcursul zilei, în care veți face ceva care să nu vă ocupe prea mult atenția, cum ar fi condusul, spălatul vaselor sau când faceți duș, și folosiți acel timp pe care-l aveți în care nu trebuie să fiți atât de atenți la ceea ce faceți, ca să vă faceți o verificare. 

Primul lucru pe care vreți să-l faceți este să respirați profund. Al doilea lucru pe care vreți să-l faceți este să observați la ce v-ați gândit. Al treilea lucru pe care vreți să-l faceți este să observați dacă există vreo tensiune în corpul vostru. Următorul lucru pe care vreți să-l faceți este să vă verificați chakrele să vedeți dacă puteți simți vreun blocaj sau greutate în oricare dintre ele. Și, în sfârșit, doriți să vă conectați la modul în care vă simțiți, la vibrația voastră per total. În acest moment al exercițiului acest lucru ar trebui să vă fie foarte clar. 

Apropo de clar, dacă este ceva ce trebuie să clarificați, o veți putea face cu ușurință în momentele care urmează. Este important să rămâneți în vârful proceselor voastre interne pentru că lucrurile se schimbă atât de repede acolo pe Pământ. Puteți manifesta mult mai rapid ceea ce doriți și ceea ce nu doriți. Așadar, niciodată nu a fost atât de important ca acum să acordați atenție acestor lucruri. 

Aceia dintre voi care sunteți treziți, sunteți și senzitivi. Sunteți emoționali, sunteți empatici și asta înseamnă că aveți șanse mai mari să puteți folosi un astfel de exercițiu și să beneficiați de el. Este în regulă dacă simțiți tensiune. Este în regulă dacă gândurile voastre n-au fost cele mai pozitive pe care le-ați putea avea. Este în regulă dacă descoperiți o vibrație mai joasă în voi. Asta sunteți acolo să faceți. Sunteți acolo să detectați și să eliberați. Sunteți acolo să dați drumul la ceea ce vă ține în aceiași vibrație în care ați fost multă vreme. Acesta este modul în care vă ridicați conștient vibrația și, ridicându-vă în mod conștient vibrația, treceți într-o stare de frecvență mai înaltă. 

Acesta este modul în care trăiți fericiți pentru totdeauna în aici și acum și acesta este modul în care vă apropiați de ascensiunea voastră finală. Așa vă apropiați tot mai mult zi de zi să deveniți sinele vostru mai înalt. Nu este mai complicat de atât, dar, cu siguranță puteți să o faceți mai complicată dacă doriți. Aceia dintre voi care aveți capacitatea să schimbați destul de repede ceea ce gândiți sau simțiți, vă puteți deja considera maeștri. Când puteți da drumul rapid și ușor, atunci știți că faceți ceva corect și că ați făcut corect o grămadă de lucruri. Așa că, vă rugăm să nu vă mustrați dacă la fiecare verificare pe care v-o faceți găsiți ceva de eliberat, pentru că asta sunteți acolo să faceți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.