Pagini

miercuri, 3 iulie 2024

Odihniți-vă și veți primi

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Chiar dacă experimentați, probabil, miracole ici și colo – unele minime, altele mai evidente, ați crezut că totul se va întâmpla instantaneu. Acest lucru nu este adevărat din mai multe motive, dintre care cel mai important este că voi și cohortele voastre trebuie să vă adaptați la setul de abilități nou acceptat. 

Au loc mai multe miracole decât conștientizați voi acum, și asta nu pentru că ați învăța lent, ci pentru că nu v-ați adaptat încă simțurile Pământești la realitatea acestor miracole. Voi și cohortele voastre continuați să căutați miracole 3D în loc de întâmplări mai discrete, care devin rapid mai importante pentru voi decât v-ați așteptat. 

Aurul este mai valoros decât apa până când ești eșuat într-un deșert. Așa este și acum. Ceea ce credeți acum că este necesar nu va părea atât de important în câteva zile. Nu pentru că acel obiect, persoană sau activitate este mai puțin importantă, ci pentru că veți avea nevoi diferite. 

Aceia dintre voi care visați la creșterea resurselor voastre financiare, să vă descoperiți partenerul perfect sau să vă găsiți un loc de muncă excelent, vă veți simți dezamăgiți în următoarele câteva ore până când ceea la ce ați sperat va apărea într-un mod neobișnuit – nu așa cum v-ați imaginat, ci mai potrivit pentru ființa și nevoile voastre. 

Așa că, liniștiți-vă știind că ceea de ce aveți nevoie sau la ce sperați va apărea la momentul potrivit și în actualul vostru set de abilități. Nu este nevoie să strigați de durere sau să vă imaginați cel mai rău rezultat posibil. Totul este minunat de bine în lumea voastră. 

În copilărie, să învățați să citiți părea ceva complicat și derutant, cu litere și cuvinte care păreau să sune la fel, dar având înțelesuri diferite și scrise diferit. Chiar și așa, ați avut încredere în instructorii și părinții voștri ca să știți ce se așteaptă de la voi să învățați cum să citiți. Așa este și acum. 

Diferența este că voi sunteți pionierii, așa că, singurele ființe în măsură să vă informeze despre viitorul apropiat suntem noi, cei din Universuri. Lumea voastră de vis pare probabil complicată. ”De ce nu se poate întâmpla pur și simplu totul?” 

În copilărie, probabil că i-ați invidiat pe frații mai mari sau colegii de joacă care știau să citească, să meargă pe bicicletă fără roți ajutătoare sau aveau relații romantice. Nu vi se părea că nu veți stăpâni niciodată acele abilități – până n-ați făcut-o? 

Piesele 3D după care tânjiți acum sunt un dat – se vor întâmpla pentru că aveți abilitățile să le obțineți. 

Ceea ce abordați acum este să o luați de la capăt cu abilități pe care nu le-ați mai folosit niciodată înainte în timp ce erați ai Pământului. Abilități care au fost latente din momentul în care ați intrat pe Pământ și până acum. ”Lucrați” în mod conștient la crearea viselor voastre 3D și vă testați subconștient abilitățile Universale 24 de ore pe zi. Așa că, obosiți și deveniți rapid frustrați, dorind ca cineva sau ceva să vă demonstreze că sunteți din nou o ființă Universală. Tânjind, în tot acest timp, după orice recompense 3D la care de multă vreme ați visat. 

Nu există loc de odihnă, pentru că vă așteptați în mod continuu la mai mult de la voi. 

În loc să forțați cu mai multă sârguință, este timpul să vă odihniți. Numai odihnindu-vă veți găsi cheile ascunse în voi care să vă împlinească atât visele voastre 3D cât și dorințele Universale. Spre deosebire de 3D, forțarea mai puternică nu va produce ceea ce vă doriți. Odihniți-vă și veți primi. Munciți și îngrijorați-vă și visele voastre se vor îndepărta și mai mult de voi. 

Noua voastră lume este contraintuitivă pentru lumea voastră 3D, în care forțarea și scrâșnitul din dinți au fost cele mai comune metode de atingere a obiectivelor. Noua voastră lume constă în selectarea butonului ușor. 

Odihniți-vă și veți primi, crea și învăța. Forțați, și veți fi doar epuizați. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Albert Dros


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.