Pagini

miercuri, 3 iulie 2024

Plăcutul și Neplăcutul Vostru

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să vă ajutăm. 

Știm că tuturor vă place ceea ce vă place acolo pe Pământ și vă încurajăm să vă placă ceea ce vă place. Vă încurajăm să vă îndreptați spre ceea ce vi se pare ca fiind vrednic pentru voi. Totodată vă invităm să priviți într-un mod diferit ceea ce nu vă place. Cu alte cuvinte, ceea ce nu vă place nu trebuie să condamnați. Nu trebuie să vă displacă ceva, ci puteți, mai degrabă, recunoaște că nu rezonează cu voi și-l puteți privi și ca pe ceva ce vă ajută să definiți ceea ce vă place. 

Prin urmare, ceea ce nu vă place vă ajută, de fapt, să vă dezvoltați discernământul. Vă ajută să vă îndreptați atenția asupra a ceea cu ce rezonați. Și, în unele cazuri, vă ajută să creați mai mult din ceea ce vă place. Acum, toate acestea depind de faptul dacă opuneți rezistență la ceea ce nu vă place. Pentru că dacă o faceți, atunci mulți dintre voi cunoașteți expresia ”Ceea la ce te opui, persistă.” 

Când binecuvântați ceea ce nu vă place, când trimiteți iubire către ceea ce nu vă place, când iertați ceea ce nu vă place, puteți beneficia cu adevărat de existența lui și puteți primi mai mult din ceea ce vă place. Acum, bineînțeles, aveți și alte cuvinte pentru ”place” în limba voastră. Apreciați ceva. Mulțumiți sau sunteți recunoscători pentru ceva. Iubiți ceva. Adorați ceva sau pe cineva și, prin folosirea limbajului vostru, vă puteți armoniza mai deplin cu ceea ce ați decis că vă place. 

Cu cât mai mult vă concentrați într-un mod pozitiv asupra a ceva, cu atât mai bine. Acum, dacă ceva vă place și nu aveți acel ceva și ați vrea să-l aveți, vreți și să vă schimbați relația cu el. În primul rând vreți să vă bucurați că există ca să vă facă să vă îndreptați spre ceea ce vă doriți. Prin urmare, când vă place ceva ce nu aveți încă, sărbătoriți că vă angajați în călătoria de a-l obține pentru că asta poate fi o călătorie minunată, plină de multe povești pe care le veți putea povesti zeci de ani după aceea. 

Trebuie să aveți ceva spre ce să vă îndreptați și să vă extindeți ca să continuați să mergeți înainte în creșterea și dezvoltarea voastră. Și ceea ce vă doriți uneori este pur și simplu pacea interioară. Vă spuneți ”Îmi place pacea interioară. Am simțit pacea interioară în trecut și mi-aș dori să simt din nou pace interioară.” Și atunci vă îndreptați înspre pacea interioară. Plecați într-o călătorie de descoperire a păcii interioare și a locului în care aceasta trăiește în voi și a ceea ce vă împiedică uneori să conștientizați că este acolo. 

Tot ceea ce vreți și vă place este deja și nu există o separare reală între voi și acestea și când veți ajunge la această înțelegere, veți ști că alegeți mai mult din ceea ce vă place concentrându-vă asupra sa și că asta este acel tip de ușurință cu care sunteți meniți să vă creați realitatea și să creați o lume în care în care vă place să trăiți. Și vorbim despre lumea voastră personală, ca individ, și despre lumea în care trăiți care le include pe toate celelalte. Este chiar atât de simplu și vă place ceea ce vă place din motivele voastre, motive care se aliniază cu scopul vostru să fiți pe Pământ în acest moment. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.