Pagini

joi, 11 iulie 2024

Pași simpli pentru curățarea traumei ancestrale

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem un respect enorm pentru voi toți cei care ați ales vieți foarte provocatoare pentru voi, pentru că știm că nu o faceți doar pentru propria experimentare. Știm că aceia dintre voi care ieșiți în față și vă asumați atât de multe, o faceți pentru întreaga voastră linie ancestrală. Vă ajutați versiuni de-ale voastre din viețile voastre anterioare și ajutați generațiile care urmează să se nască în familia voastră în viitor. Vă ajutați aspecte paralele de-ale voastre din alte linii temporale și chiar din alte universuri. Ajutați, totodată, întreaga omenire trecând prin circumstanțe de viață foarte provocatoare, sau ceea ce alții ar putea numi traumă, arătându-le altora că există și o altă cale. 

Le arătați tuturor celor care sunt conectați cu voi că și ei pot face față provocărilor vieții cu grație, cu demnitate și cu iubirea și bucuria curgând spre ei și prin ei. Traumele vieții nu trebuie să zdrobească pe nimeni, iar ceea ce vedem acolo pe Pământ în acest moment este că mult mai puțini dintre voi sunteți zdrobiți de acele provocări pe care le-ați pus în fața voastră înainte de a vă întrupa. 

Primul lucru pe care vreți să-l faceți când vă confruntați cu o provocare aparent de netrecut este să o acceptați. Al doilea lucru pe care doriți să-l faceți este să recunoașteți că voi ați ales-o. Al treilea lucru pe care doriți să-l faceți este să vă recunoașteți emoțiile pe care le simți în legătură cu ea. Următorul lucru pe care vreți să-l faceți este să simțiți acele emoții. Și, în sfârșit, după ce ați curățat acele emoții, veți avea o perspectivă mult diferită asupra a ceea ce se întâmplă de fapt. O veți putea vedea ca pe o rampă de lansare, o modalitate prin care să creșteți și mai mult spiritual. 

Toate traumele, provocările și tragediile vieții vă împing pe fiecare dintre voi într-o anumită direcție. Unii dintre voi încep grupuri de susținere. Alții formează legături cu cei care au trecut prin acea situație împreună cu ei. Unii au experiențe de transformare spirituală în timpul traumei, iar când auziți de cineva care nu doar că a supraviețuit uneia dintre aceste experiențe foarte provocatoare, dar și prosperă acum, vă inspiră. Sunteți cu toții meniți să vă inspirați unii pe alții, și nimeni nu este menit să compătimească pe altcineva acolo pe Pământ. Dar să ai compasiune pentru cineva este diferit de a-l compătimi, și sunteți cu toții meniți să aveți compasiune pentru semenii voștri care trec prin suferința prin care trec. 

Când puteți menține spațiul ca unul dintre acei indivizi să obțină ceea ce se presupune că ar trebui să obțină din acea experiență și, în cele din urmă, să prospere, atunci chiar sunteți în serviciul acelui individ și puteți urmări și aștepta momentul în care vă va inspira atât pe voi cât și pe toți ceilalți care-i vor auzi povestea. Acesta este modul în care curățați trauma ancestrală și îi ajutați pe toți cei cu care împărtășiți planeta Pământ în acest moment.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.