joi, 28 iunie 2018

Camera Iluminării a Ființelor Celeste Albe


Eliberarea scuturilor, barierelor și a zidurilor de protecție create de voi pe parcursul acestei vieți și a vieților trecute, lăsați-vă adevărul să se expansioneze și să vă accelereze ascensiunea

Ființele Celeste Albe

În această Capsulă a Înțelepciunii Ființele Celeste Albe vă transportă în Camera lor a Iluminării în scopul de a vindeca și dizolva toate scuturile, barierele și zidurile pe care le-ați putut crea ca o protecție pentru voi înșivă. Ființele Celeste Albe vor să vă atragă atenția asupra oricărui lucru care vă obturează și vă ascunde adevărul. Ele nu mai vor ca voi să vă ascundeți adevărul față de voi înșivă sau ca voi înșivă să vă ascundeți de Creator. Este un moment perfect în ascensiune să vă descoperiți esența și cine sunteți cu adevărat, astfel încât să vă puteți pune deoparte percepțiile pământești despre voi înșivă și să vă îmbrățișați perspectiva divină despre tot ceea ce voi sunteți. Ființele Celeste Albe vă ajută să nu vă mai ascundeți în spatele durerii și suferinței, în schimb, ele vă invită să experimentați vindecarea și susținerea lor. Cel mai mare scop al lor este să vă ajute să vă expansionați în frumusețea, în puterea și în abilitățile voastre sacre, precum și să vă accelerați ascensiunea, astfel încât să progresați cu viteza dorită de voi.

Vizitarea Camerei Iluminării este un proces frumos de curățare și purificare. Experiența poate fi folosită pentru a vă conecta la un nivel mai profund cu adevărul vostru, să vă întăriți energiile, să vă accelerați ascensiunea și să vă expansionați puterea. Ființele Celeste Albe sunt lumini de beatitudine și doresc să-și împărtășească beatitudinea cu voi.

”Scopul pentru care vă încurajăm să experimentați Camera noastră a Iluminării este ca să dizolvați scuturile, zidurile, limitările, barierele cu care v-ați înconjurat în această viață și în viețile trecute pentru a vă proteja; o protecție împotriva durerii și a suferinței sau a provocărilor. Dorim să vă susținem în eliberarea acestor scuturi, ziduri, bariere de protecție astfel încât să puteți evolua liberi, eliberați și fără a fi stânjeniți în vreun fel. Dorim să vă susținem și în eliberarea energiilor stagnante, a norilor negativi, a energiilor negative din ființa voastră, precum și a energiei furiei care poate că a fost imprimată în ființa voastră de către voi înșivă sau de către alții, energia fricii, de fapt, a tuturor energiilor pe care poate că le dețineți în ființa voastră, la toate nivelele ființei voastre, și care vă stânjenesc în acest moment. Dorim să facem acest lucru împreună cu voi pentru că dacă voi v-ați creat granițe, blocaje, ziduri, scuturi de protecție, adevărul vostru vă este ascuns vederii, este ca și cum ați fi camuflați, esența, adevărul, tot ceea ce voi sunteți, puterea voastră, cunoașterea voastră interioară este camuflată, este blocată de parcă ați fi un uriaș care se află într-o cutiuță. Nu vă puteți atinge adevăratul potențial. Când vă eliberați de acest camuflaj, de acest scut, de aceste bariere și granițe pe care vi le-ați creat, în această viață sau în viețile trecute, cel mai important este că vă dați voie vouă înșivă să vedeți cine sunteți cu adevărat, să conștientizați, să înțelegeți cine sunteți cu adevărat; este ca și cum v-ați vedea, simți și recunoaște pe voi înșivă din nou fără să vă stea nimic în cale care să vă ascundă percepțiile, înțelegerile, conexiunile.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 49 min și 18 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 37 min și 05 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 36. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


luni, 25 iunie 2018

Crearea Tiparelor Adevărului în Sistemul celor Patru Corpuri ale Voastre



Lord Buddha prin Natalie Glasson

Una dintre cele mai mari ambiții a unui lucrător în lumină este să fie o întrupare a adevărului Creatorului și să  radieze acest adevăr prin fiecare acțiune și reacție a sa pe Pământ. A întrupa adevărul Creatorului nu înseamnă să fii o fântână a cunoașterii și a înțelepciunii, înseamnă să experimentezi o relație foarte apropiată cu Creatorul în ființa ta. Să cunoști și să-ți fie familiară prezența Creatorului care transmite prin ființa ta. Adevărul Creatorului este expansiv, indefinibil și împlinitor, este o aliniere cu și o experimentare a tot ceea ce Creatorul este.

sâmbătă, 23 iunie 2018

Câteva gânduri și întrebări/răspunsuri personale


Din ciclul De ale mele

De câteva zile mă trezesc dimineața extrem de obosită de parcă toată noaptea aș fi alergat într-o cursă în care sosirea nu este vizibilă, nu este determinată sau măcar previzibilă. Cel puțin asta este traducerea pe care mintea mi-o oferă. Așa că mi-am alocat 10-15 minute în care să-mi schimb starea interioară pentru a nu perpetua acea stare neplăcută pe parcursul zilei care tocmai începe.

Cum să comunicați cu Sufletul vostru

6 Pași pentru a încuraja și dezvolta comunicarea cu Sufletul vostru

Lord Merlin

În această Capsulă a Înțelepciunii Lord Merlin vă susține în comunicarea, conectarea cu și experimentarea Sufletului vostru. Lord Merlin împărtășește 6 Pași simpli care pot fi practicați zilnic pentru a vă încuraja și dezvolta conștientizarea prezenței, ghidării și înțelepciunii Sufletului vostru. Fie că experimentați dificultăți în comunicarea cu Sufletul vostru sau experimentați o conexiune puternică cu Sufletul vostru, învățăturile lui Lord Merlin vă vor ajuta și vor fi în folosul vostru. În cei 6 Pași, Lord Merlin aduce o meditație care încurajează trezirea și purificarea Chakrei voastre Cauzale, a Chakrei celui de-al 3-lea Ochi al vostru și a Minții voastre Subconștiente. Lord Merlin folosește propriile sale energii vindecătoare și magice, dar solicită și susținerea Elementalilor, conducându-vă într-un spațiu și o conștientizare care susțin comunicarea cu Sufletul vostru.

Lord Merlin este un Maestru Ascensionat atât de înțelept. Învățăturile lui sunt întotdeauna pline de iubire, inspirație și pasiune și își dorește foarte mult ca voi să vă dedicați explorării Sufletului vostru, vă încurajează Ascensiunea, dar în același timp cultivă sentimente de siguranță, susținere, iubire și protecție. Energiile sale sunt imens de puternice. Pe cei care sunt cu adevărat dedicați evoluției lor spirituale îi va ghida mai departe cu o viteză accelerată. Eu, Natalie, găsesc învățăturile lui Lord Merlin extrem de valoroase în a inspira și amplifica conexiunea cu adevărul interior.

”Scopul meu de astăzi este să vă încurajez să comunicați cu Sufletul vostru dar, mai mult de atât, să vă încurajez și să vă ghidez cum să comunicați cu Sufletul vostru. Mulți dintre voi sunteți deja într-o conexiune și sinteză divină cu Sufletul vostru și culegeți recompensele acestei conștientizări divine. Doresc să vă ofer și acelora dintre voi care sunteți încă în căutarea conexiunii voastre divine și a conștientizării Sufletului vostru, ghidarea care să intensifice această conștientizare divină, doresc să vă inspir să o faceți. Am câțiva Pași pe care doresc să-i împărtășesc cu voi, dar și o meditație. În meditație vom explora energia Sufletului, iar în Pași, practicile pe care doresc să le împărtășesc cu voi sunt pur și simplu ghidări pentru amplificarea conexiunii, înțelegerii și sintezei cu Sufletul vostru.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 56 de min și 25 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 15 min și 54 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 35. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


marți, 19 iunie 2018

Sinele vostru Extins – Consiliul


Prin Ronald Head

Ceva se întâmplă. Vă simțiți diferiți. Și pe zi ce trece vă simțiți tot mai diferiți, diferiți de sinele pe care l-ați cunoscut întotdeauna a fi voi. Nu puteți explica acest lucru, nici măcar vouă înșivă. De ce tocmai ați spus asta – sau ați făcut aia? Acesta/aceasta nu este cel/cea cu care sunteți obișnuiți. Este? Este?

Și vă simțiți diferit. Cum? Nu chiar știți … doar oarecum diferit.

V-am spus că vă schimbați. S-ar putea să vă fi gândit ”Bine!” Dar în mintea voastră ați avut o imagine despre ce ar însemna acest lucru, nu-i așa? Ei bine, surpriză! Motivul pentru acest lucru este că imaginea voastră se putea baza doar pe istoria trecutului, pe preferințele voastre trecute, etc. Persoana care deveniți este într-adevăr o persoană care nu a fost niciodată învățată, formată și nici permisă de această lume. Este persoana care sunteți cu ADEVĂRAT.

Dar acesta este un proces. Cu toate acestea, procesul a ajuns acum într-un punct, și a accelerat până într-un punct, care începe să fie acum vizibil chiar și pentru voi. Spunem ”chiar și pentru voi” pentru că voi sunteți în propriul vostru cap în fiecare moment și, astfel, schimbările sunt mult mai ușor de ratat. Dacă v-ați fi văzut doar o dată pe lună, schimbările ar fi mai ușor de remarcat.

Acum, ca să nu ”vă ieșiți din minți” – aveți unele vorbe care ne fac să chicotim – dați-ne voie să precizăm în mod empatic că nu vi se face nimic. Deveniți cel/cea care ați venit aici să fiți, ați ales să deveniți și ați așteptat acest lucru vieți de-a rândul. Sunteți neliniștiți pentru că nu știți unde vă va duce asta. Dar VOI-ul care voi sunteți știe. Aveți încredere în voi. Aveți încredere în voi.

Ceea ce se întâmplă este că toate acele dorințe profunde cu care ați trăit vor deveni parte din viața voastră de zi cu zi. Știți ce vă va uimi? Alte lucruri la care nu v-ați gândit niciodată sau pe care nici măcar nu le-ați crezut posibile vor intra în lumea posibilităților voastre – și apoi vor deveni parte din viața voastră, dacă voi vreți să devină.

Cai verzi pe pereți? Da, în vechea lume ar fi fost. Acea lume moare. Trăiți acum într-o supă de energie care nu a mai fost prezentă înainte în lumea voastră. Și asta pare a fi una dintre acele promisiuni ”ridicole”, nu-i așa?

Ei bine, aveți aici o promisiune pe care o puteți verifica. Lumea în care voi trăiți de-acum în 12 luni va fi mult diferită de lumea de astăzi. Scrieți această dată lângă această promisiune și lipiți-o pe ușa de la frigider.

Acum, cum putem face astfel de predicții? Le putem face pentru că putem vedea schimbările pe care le faceți în interiorul vostru. Vă putem vedea intențiile. Și putem vedea, fie că voi puteți sau nu, că lumea voastră este făcută din ceea ce voi sunteți și ceea ce voi intenționați. Pe măsură ce voi vă schimbați și deveniți din ce în ce mai conștienți, acea putere care voi sunteți va influența lumea într-un mod mult mai imediat. Pe măsură ce învățați să multiplicați această putere prin formarea de grupuri și comunități cu intenții similare, efectele vor fi mult amplificate.

Nici unul dintre aceste lucruri nu sunt noi. Dar conștientizarea și aplicarea lor va fi nouă. Va fi eliberarea duhului din lampă. Vedeți? Voi sunteți lampa. Voi sunteți duhul. Frecați-vă ușor pe furiș.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

luni, 18 iunie 2018

Dar, totuși CINE SUNT EU și DE CE sunt AICI?



Din ciclul De ale mele

Cred că această întrebare ne-o punem tot mai mulți și tot mai des în ultimul timp. De ce? Pentru că atât de multe se schimbă atât în jurul nostru cât și în interiorul nostru încât parcă am fi aterizat noaptea în somn într-o realitate pe care nu o mai recunoaștem, cu care nu ne mai putem conecta, deși aparent este aceiași: aceiași slujbă, aceiași familie, aceiași casă, vecini, etc. și totuși nu este aceiași. Ceva s-a schimbat, nu mai este lumea, realitatea noastră obișnuită. Sau nu mai suntem noi aceiași? Sau amândouă? Sau mult mai mult?

sâmbătă, 16 iunie 2018

Etapa Ascensională a Realizării Sinelui



Maestrul Sananda prin Natalie Glasson

Pe măsură ce creați o intenție de a vă urma și dezvolta calea spirituală a trezirii și amintirii adevărului vostru, veți trece prin nivele și straturi de pregătire ale ascensiunii. Fiecare etapă din calea ascensiunii voastre vă va face să vă focalizați pe diferite zone ale corpului vostru, gândurilor, emoțiilor voastre, sinelui vostru spiritual, continuând până când veți dobândi o înțelegere și o cunoaștere mai profundă a voastră înșivă. Călătoria voastră de ascensiune și nivelele sau etapele de creștere și trezire prin care treceți sunt unice și personale potrivit dorințelor sufletului vostru. Omenirea, ca colectiv, va trece prin straturi și etape de trezire și creștere ascensională, care vor influența calea ascensiunii și experiențele voastre. Este foarte probabil ca voi să evoluați dincolo de lecțiile pe care omenirea ca colectiv le experimentează și le întrupează. Cu toate acestea, acest lucru vă va influența prin întoarcerea atenției voastre către vechile răni și obiceiuri care au fost rezolvate, dar care s-ar putea să aibă nevoie de atenția voastră la un nivel mai profund sau pur și simplu este nevoie ca voi să confirmați că acele energii nu mai sunt prezente în ființa voastră. Confirmarea joacă un rol important în procesul ascensiunii. Adeseori sunteți ghidați către energiile care au fost rezolvate, vindecate sau transformate pentru a vă confirma vouă înșivă creșterea și înțelegerea care a fost dobândită. Este totodată un mod de a vă asigura că toate energiile care sunt legate de creșterea sau trezirea anterioară sunt echilibrate, armonizate și aliniate înainte de a trece la explorarea unei noi dimensiuni a sinelui vostru.

joi, 14 iunie 2018

Reacordarea – Consiliul


Prin Ronald Head

Un mare număr dintre voi experimentați ceea ce pare a fi o încetare sau o întrerupere a comunicării voastre cu ghizii, învățătorii și sinele voastre mai înalte, cei pe care acest medium i-a numit Consiliul. Vom vorbi acum despre acest lucru pentru a vă elimina disconfortul.

miercuri, 13 iunie 2018

Iertarea de Sine – O Cale spre Libertate


De la Arhanghelul Metatron

În această Capsulă, Arhanghelul Metatron aduce o comunicare și o discuție focalizată asupra iertării de sine și cum aceasta este o cale aliniată la procesul actual al ascensiunii. Arhanghelul Metatron împărtășește cum iertarea de sine crează libertate  și susține manifestarea Erei iubirii. El dorește să vă ajute să înțelegeți lipsa iertării din voi și orice mesaje pe care acest lucru l-ar putea avea pentru voi în ceea ce privește misiunea voastră pe Pământ. Arhanghelul împărtășește pași care să vă susțină pentru a trece cu ușurință de la lipsa iertării la libertate. În acest fel el vă încurajează să vă acceptați puterea, dar și să experimentați o mai mare aliniere și rezonare cu Creatorul. Arhanghelul Metatron dorește să vă elibereze din propria voastră închisoare și să vă ajute în întruparea a unei noi perspective interioare și exterioare focalizate asupra iubirii. Aceasta este o comunicare și o meditație minunată pentru a începe un profund proces de curățare a întregii dureri de care poate încă vă mai agățați în timp ce vă creșteți exponențial coeficientul iubirii voastre.

”Cred că este nevoie ca omenirea să creeze acea transformare adusă de iertare în ființa lor deoarece acest lucru va duce la apariția unei noi perspective, o perspectivă a iubirii, a adevărului și trezirii. Când iertați, în general, dar și anumite situații sau emoții și dureri din ființa voastră, creați o vindecare, o transformare. Poate că este nevoie de iertare la un nivel mai general deoarece acesta ar putea fi singurul mod în care v-ați putea elibera de blocajele trecutului vostru, dar și de blocajele și limitările create de generațiile trecute care sunt menținute în conștiința omenirii. De exemplu, s-ar putea să aveți nevoie să vă iertați pentru că v-ați născut pe Pământ, pentru că a trebuit să luptați, pentru dificultățile prin care ați trecut. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru părinții pe care i-ați ales. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru zona în care ați ales să vă nașteți. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru că ați ales această cale a ascensiunii. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru că ați acceptat conștiința și tiparele de credință negative ale omenirii. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru boala pe care ați experimentat-o în această viață. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru că nu v-ați dezvoltat spiritual așa cum ați fi dorit. S-ar putea să fie nevoie să vă iertați pentru că ați ignorat anumite situații din realitatea voastră sau pentru că nu ați putut depăși o situație dureroasă, poate chiar să vă iertați pentru că ați știut că voi creați totul în realitatea voastră. Atât de multe pot fi transformate atunci când lăsăm ca iertarea să aibă loc.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 52 min și 10 de sec și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 12 min și 56 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 34. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


vineri, 8 iunie 2018

Încheierea luptei: asumarea umanului din noi



Din ciclul De ale mele

Am avut ieri o experiență mai puțin plăcută, cea de-a fi atacată de două persoane care nici măcar nu mă cunosc, nici nu s-au documentat cu privire la aspectul pentru care m-au atacat și după gândirea umană, atacul lor nu ar fi avut nici o justificare în afară de frustrările lor și, posibil, invidia pentru că ceea ce am constatat de-a lungul vieții este că cei care nu au curajul să-și ia viața în mâini și să și-o trăiască sunt invidioși și ranchiunoși pe cei care o fac.

miercuri, 6 iunie 2018

Reconectarea și Amintirea Dragonilor



Dragonul Purității prin Natalie Glasson

Salutări, eu sunt Puritatea și sunt din Esența Dragonilor. Am fost numită Puritate datorită energiei mele feminine care deține vibrații din Stele, Lună și esența Creatorului Pământului fizic și a Universului. Eu reprezint esența purității și sunt cunoscută ca cel mai pur Dragon vindecător, distribuind energii vindecătoare fiecărui suflet care mă cheamă, revărsând cu blândețe lumină perlată strălucitoare.

marți, 5 iunie 2018

Eu și Corpul



Din ciclul De ale mele

Deși mental, intelectual, putem accepta ideea că ”Eu nu sunt corpul meu, eu sunt o ființă divină, spirituală care trece printr-o experiență umană”, în momentul în care se ivește o durere, o neliniște, o dizarmonie de orice fel în corpul nostru, ne identificăm cu acea durere, neliniște sau dizarmonie de orice fel.

Copilul, când este mic, multă vreme vorbește despre el la persoana a treia. De exemplu, ”Pe Mihai îl dor picioarele”, iar părinții intervin drăgăstos spunându-i ”Mihai, se spune ”Pe mine mă dor picioarele”, tu ești Mihai și picioarele sunt ale tale” și acesta este începutul identificării ființei divine, spirituale cu corpul său, o identificare care va aduce multă suferință și multă muncă pentru eliberarea de ea.