marți, 28 aprilie 2020

Activarea Trezirii Esenței Nașterii


Mamele Divine ale Pleiadelor prin Natalie Glasson, Școala sacră a lui OmNa

Mamele Divine ale Pleiadelor aduc o perspectivă importantă cu privire la o tradiție și activare cunoscută în civilizațiile anterioare, dar care a fost demult uitată. Ele vă reamintesc propria voastră creare și manifestare în întruparea voastră actuală pe Pământ și cum au fost ele prezente susținându-vă. Aceste ființe cosmice doresc să aducă în conștientizarea voastră o activare care era destinată să aibă loc la nașterea voastră, dar care a fost uitată de actuala civilizație existentă pe Pământ. Această activare susținea întruparea esenței voastre și prezența clarității divine pentru întreaga voastră viață. Mamele Divine ale Pleiadelor doresc să vă ofere acum această activare ca pregătire pentru iluminarea luminii care apare acum în Universul Creatorului.

”Când vă nășteați ca formă, ca ființă fizică pe Pământ, era nevoie să fiți activați, imediat ce acea formă, acea ființă, acea întrupare a avut loc. Această activare obișnuia să aibă loc în civilizațiile precedente de pe Pământ, era o activare a întrupării. Acum, pentru că aducerea aminte este încețoșată pe Pământ și, desigur, aducerea aminte este încețoșată în adulți, înseamnă că cei născuți pe Pământ nu sunt activați în forma lor pentru că înainte, în civilizațiile precedente, când se năștea un copil, chiar și un animal sau chiar înainte ca un gând să se manifeste sau să devină manifestat pe Pământ, o intenție să se manifeste pe Pământ, Sufletele chemau Mamele Divine ale Pleiadelor să înceapă activarea întrupării, ceea ce însemna că o energie a Creatorului a întrupat o exprimare și, prin urmare, exista o activare a întrupării ca să creeze împământarea necesară pentru ancorarea esenței, sămânței, fundației, originii care a fost plasată în acea manifestare, oricare ar fi fost acea manifestare. Noi am fi susținut acea activare, cei prezenți ne chemau să activăm întruparea, să împământăm întruparea și, desigur, noi am fi făcut asta. Acest lucru ar însemna că sămânța, esența, originea, ceea ce voi ați putea percepe ca fiind scopul acelei energii ar fi apoi pe deplin activat, pe deplin întrupat, pe deplin întrupat în acea ființă, acea manifestare și acesta ar fi începutul unui proces, al unui ciclu, pentru unii ar fi începutul vieții.”

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe imaginea din colțul stânga sus. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



marți, 21 aprilie 2020

O Viziune 2020 pentru Prezent și Viitor

Echilibrarea celor trei perspective interioare cu Explozia Luminii din 2020 pentru a primi claritatea de care aveți nevoie acum

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson

Arhanghelul Metatron vine cu intenția să împuternicească lumina pe care o întrupați și exprimați. El vă invită să explorați împreună cu el trei tipuri diferite de perspective interioare ca să creați echilibru și o sinteză în ființa voastră. Scopul este să vă trezească singura voastră viziune adevărată. Singura voastră viziune adevărată vă susține în accesarea clarității, înțelegerii și iluminării de care aveți nevoie ca să vă susțineți realitatea fizică și spirituală pe Pământ. Prin claritate puteți descărca viziunile sacre și ghidarea Creatorului în ființa voastră, ajutând manifestarea Creatorului fără de formă în formă. Arhanghelul Metatron dorește ca voi să beneficiați de puternicele energii care se ancorează în acest moment și de schimbările care vă sunt disponibile să le experimentați.

”Este important să primiți lumina. Lăsați-vă focalizarea, focalizarea voastră predominantă să fie pe primirea de mai multă lumină. Întrebați-vă: Cum ați putea să primiți mai bine mai multă lumină? Trebuie să vă focalizați asupra respirației voastre? Să fiți conștienți de inspirarea luminii? Este nevoie să vă radiați propria lumină ca să acționați ca magneți pentru lumina care se ancorează? Este nevoie să vă umpleți mâncarea, apa, lucrurile, casa, pământul pe care pășiți, cu lumină? Este nevoie să ancorați lumina în tot ceea ce creați, în fiecare experiență pe care o primiți? Este nevoie să-i înconjurați pe cei iubiți și chiar pe străini cu lumină?

Poate suna ca și cum v-ați întoarce înapoi la elementele de bază din practica voastră spirituală ancorând lumina în ființa voastră, emanând lumina, oferind lumina acolo unde este nevoie de ea și chiar și unde nu este nevoie de ea. Această focalizare va permite ca explozia luminii din 2020 și tot ceea ce aduce, să se ancoreze cu adevărat. Cu cât folosiți mai mult lumina în ființa voastră, chiar dacă este doar prin intenție, cum ar fi stabilirea unei intenții de ancorare a luminii sau de oferire a luminii, cu cât mai mult, folosiți lumina cu atât mai multă lumină veți primi, cu atât mai mult veți amplifica curgerea luminii în ființa voastră, în tot ceea ce sunteți și în tot ceea ce creați. În explozia luminii din 2020 este atât de multă înțelepciune, atât de multe coduri, șabloane, asemănătoare catenelor ADN-ului, atât de multă informație care este prezentă, pregătită, disponibilă ca voi să o accesați.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 de min și 28 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 27 de min și 7 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 68. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. 

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



duminică, 19 aprilie 2020

Grupul Femeilor care Trezesc a Sosit


De Sophie Bashford

Există un Grup de Femei care ies acum în față ca o forță care trebuie luată în considerare.

Femeilor cărora li se cere să facă parte din această mișcare răspund unei chemări interioare de mulți ani. Ceea ce au în comun aceste femei este un îndemn profund să-i reamintească omenirii ceea ce a fost pierdut: angajamentul față de Mama Divină și toate Puterile Ei de vindecare, grație, compasiune, încredere, cunoaștere intuitivă și conștientizare bazată pe inimă.

Fiecare femeie va avea de jucat un rol unic în acest Plan, dar toate împărtășesc o temă comună cu privire la ceea ce trebuie să aducă în conștiința planetei noastre.

joi, 16 aprilie 2020

Mesaj de la Unul: Metafora Măștii – 14.04.2020


Prin Sophia Love

Sunt eu, Sophia, sunt Unul.

Îți mulțumesc că ai venit.

Sunt lucruri de spus.
Aceste lucruri se referă la ceea ce se întâmplă acum cu omenirea și cu tine. Nu există separări. Ceea ce se întâmplă pentru fiecare componentă a întregului nu este decât un microcosmos al întregului tablou. S-ar putea să nu pară conectate, deoarece acest lucru depinde de cât de departe vedeți voi apariția. Asta este.

Omul se confruntă acum cu cele mai profunde frici ale sale și cu cea mai mare expunere (vulnerabilitate) a lui.

miercuri, 15 aprilie 2020

Acceptarea Noii Voastre Ființe



Canalizat de Brenda Hoffman

Dragilor,

Aceasta este o nouă zi pentru că nu mai aveți nevoie să urmați ordinele sau chiar interesele altora. Rezultatul este beligeranța care vă surprinde până și pe voi.

Nevoia voastră de a fi pe placul altora pare să se fi evaporat. Când reveniți la acea stare, acea nevoie agățătoare de a fi acceptat, descoperiți un disconfort intern dureros. Ca și cum o buclă de sârmă se strânge în pieptul vostru atunci când ieșiți în afara granițelor iubirii de sine.

Asta se întâmplă din câteva motive, inclusiv nevoia să mergeți pe calea voastră în loc de căile alese de alții. Dar asta este ceva mai profund decât simpla acceptare socială. Acea strângere vă spune – și la fel și altora odată ce ei descoperă același lucru pentru ei înșiși – că nu mai sunteți acea ființă maleabilă la care se așteaptă alții.

marți, 14 aprilie 2020

Oglinda Adevărului


Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări și iubire de la Arcturieni, dorim să ne deschidem energia vouă astfel încât să puteți primi și întrupa lumina, înțelepciunea și instrumentele noastre sacre. Într-un timp în care multiple schimbări ascensionale au loc pe Pământ, credem că instrumentele noastre sacre sunt extrem de valoroase. Prin urmare, vă dăruim tot ceea ce noi suntem și exprimarea noastră a Creatorului, invitându-vă să vă deschideți mintea și inima unor noi posibilități. Ca să experimentați darurile noastre în meditație, pur și simplu spuneți:

”Dragi Arcturieni, îmi deschid mintea și inima energiei voastre ca să primesc de la civilizația voastră lumina, înțelepciunea și instrumentele sacre care sunt cel mai potrivite să-mi susțină acum ascensiunea pe Pământ. Vă rog să mă susțineți în accesarea și înțelegerea a tot ceea ce vreți să împărtășiți cu mine, punându-le în acțiune în viața mea. Puteți transmite prin mine instrumente sacre care să fie ancorate în Pământ pentru a susține ascensiunea omenirii și a Mamei Pământ. În pace, vă mulțumesc.”

În meditație, imaginați-vă expansionându-vă energia inimii și apoi energia minții ca să primiți darurile noastre.

Procesul Trezirii Divinității

Intrarea în Vidul Creatorului ca să vă descoperiți Divinitatea

Lord Merlin prin Natalie Glasson

Lord Merlin aduce o perspectivă binevenită a modului în care mintea și așteptările voastre vă influențează experimentarea Creatorului și perspectivele spirituale pe care le primiți. El vă reamintește să alegeți dintr-un spațiu de expansiune și, ca urmare, să primiți dincolo de actualele voastre așteptări. Lord Merlin vă ghidează să vă conectați și să vă reconectați la un nivel mai profund cu divinitatea voastră, invitându-vă să vă explorați divinitatea în ființa voastră și ce înseamnă ea pentru voi în viața voastră de zi cu zi. El vă încurajează să vă aliniați cu frecvența Vidului Creatorului ca să vă experimentați adevărul într-un mod nou și incitant. Lăsați această ființă înțeleaptă să vă susțină să explorați și să descoperiți mai multe despre propriul vostru adevăr interior, esența și prezența Creatorului, ca să vă influențeze pozitiv și divin realitatea acum.

”Sunt prezent să vă susțin conectarea cu divinitatea voastră, aș dori să vă aduc un proces al trezirii divinității, proces care va avea loc în ashramul meu pe care mulți îl cunosc ca Școala Magiei în planurile interioare unde vă voi asista energetic, vă voi asista prin amplificarea propriei voastre intuiții, unde vă voi susține în accesarea și aș putea să spun în recuperarea a ceea ce este necesar, a ceea ce este necesar în acest moment ca să vă puteți recunoaște pe voi înșivă ca adevărul vostru. Cu cât mai mult vă recunoașteți ca adevărul vostru, ca divinitatea voastră, cu atât mai mult vă întrupați divinitatea, deși asta nu este ceva ce ar putea fi conștientizat prin intermediul minții sau chiar al ego-ului; în multe privințe, trebuie să fie experimentat și este vorba de acele experimentări care aduc cunoașterea și aducerea aminte a tot ceea ce Creatorul este, a tot ceea ce divinitatea voastră este.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 41 de min și 27 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 26 de min.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 68. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. 

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



luni, 13 aprilie 2020

Amplificarea Marii Frici


Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări și iubire tuturor ființelor care se conectează acum la energia mea. Eu sunt Arhanghelul Metatron, este o onoare să fiu în prezența voastră. Vin în urma solicitării voastre de ajutor la nivel personal și pentru lume. O mare schimbare are loc în conștiința omenirii, mulți din planurile interioare susțin Pământul, împărtășindu-și adevărul ca să împuternicească și inspire omenirea. Vă rog să știți că multe ființe din planurile interioare vin să fie de ajutor și ca răspuns la solicitarea voastră, este pur și simplu nevoie ca voi și toate ființele să mențineți intenția de a fi deschiși să primiți această susținere.

”Primesc cu recunoștință toată susținerea și ajutorul de care am nevoie și îmi este necesar din planurile interioare și de la Creator.”

duminică, 12 aprilie 2020

Întăriți-vă sistemul imunitar și sănătatea generală



Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Cu respect, onoare și iubire venim în fața voastră ca să ne împărtășim cu voi înțelepciunea și perspectivele ca să vă ridicăm vibrația energetică și să vă expansionați conștientizarea. Noi suntem Arcturienii, noi deținem lumina Arcturiană de pe planeta Arcturus. Este ca o sursă intensă de lumină deținută în ființele noastre pe care dorim să o împărtășim cu alții ca să le susținem iluminarea. Energia Arcturiană este de o vibrație înaltă și conține multe instrumente și tehnici care pot ajuta avansarea și starea de sănătate a omenirii. Cu toate acestea, nu putem fi de ajutor dacă omenirea nu-și deschide energiile și inimile către noi dându-ne voie să intervenim în mod divin și să le susținem cauza. Sunt multe energii care se ancorează acum în Pământ, unele sunt energii familiare vechi, în timp ce altele sunt tehnologii noi de lumină care vin din Universul Creatorului ca să susțină ascensiunea omenirii. Noi, Lord Arcturus și Athena Arcturus, dorim să vă aducem o energie specială și o tehnologie a luminii de pe planeta Arcturiană ca să ajutăm la întărirea sistemului imunitar al omenirii și promova o mai bună stare de sănătate și bunăstare, dizolvând fricile și reprogramând energiile ca să existe într-o perfectă armonie și o sănătate radiantă. Dorim să vă aducem Tehnologia Energiei Luminii Cristal Arcturiene pentru curățarea și vindecarea sistemelor imunitare și de credințe a celor care sunt întotdeauna receptivi la energiile noastre și doresc să-și asigure o sănătate perfectă.

Natura voastră animală


Pământul canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

Eu sunt vocea Mamei Pământ. Eu sunt prezentă aici atât în interiorul cât și în exteriorul vostru. Acordați-vă un moment să conștientizați unde vă aflați. Simțiți energia din această încăpere și apoi dați-i voie conștientizării voastre să călătorească afară acolo unde se află munții și cerul și lacul. Simțiți energia acestui loc de pe Pământ. Natura este puternic prezentă aici și dorește să vă spună bun venit. Ea vă vede și vă simte, așa că, imaginați-vă acum că tălpile voastre sunt conectate cu Pământul. Lăsați energia acestui loc, acestei părți a Mamei Natură, să intre prin tălpile voastre.

sâmbătă, 11 aprilie 2020

Vindecarea Anxietății din Propriul Sine și din Lume - partea a 2-a

Cu Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel

Canalizat de Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Se pare că fiecare deține o formă de anxietate în ființa sa, fie că-și dă seama sau nu. Multe dintre creațiile omenirii în acest moment sunt construite și formate din energia anxietății. Energia și vibrația anxietății pare să-și țeasă drumul prin tot ceea ce-i face pe mulți să se simtă blocați, singuri, limitați, temători și lipsiți de poftă de viață. Mulți oameni nici măcar nu-și dau seama că ei energizează și proiectează anumite forme de anxietate în realitatea și în lumea lor. Pe măsură ce avansăm tot mai mult în ascensiunea noastră spirituală accesând volume tot mai mari din frecvența și înțelepciunea Creatorului, este timpul să conștientizăm și să vindecăm prezența anxietății.

Imaginați-vă dacă ați dizolva și elibera până și energia anxietății pe care o simțiți zilnic, oricât de importantă sau nesemnificativă ați simți acea anxietate. Nu numai că v-ați simți voi eliberați, dar i-ați elibera și pe cei din jurul vostru, influențând astfel lumea într-un mod pozitiv și iubitor. Ce ați crea pentru voi înșivă și pentru ceilalți din această stare de a fi?

Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel sunt vindecători puternici și vă invită să lucrați cu ei ca să vă descoperiți propriile anxietăți, să recunoașteți cât de profund vă sunt anxietățile înrădăcinate, de unde provin, cum vă puteți elibera anxietățile și să vă eliberați. Arhanghelii doresc să vă ajute să înțelegeți cum îi puteți susține pe alții care experimentează anxietatea, precum și cum să influențați lumea într-un mod vindecător, plin de o iubire pozitivă. Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel doresc să creeze o puternică energie vindecătoare și transformatoare care să activeze vindecarea pentru toți cei de pe Pământ și care să-i elibereze pe toți din capcana anxietății.

V-ați născut să fiți liberi, iubiți și iubitori și să beneficiați de toate oportunitățile sacre pe care Creatorul le împărtășește cu voi. Revendicați-vă dreptul vostru divin acum!

Cea mai importantă misiune a noastră este să vă susținem să-l exprimați pe Creator, să aveți pe deplin și în mod absolut încredere în voi și în Creator și să experimentați eliberarea nu doar într-un context spiritual, ci în întreaga voastră ființă și în realitatea voastră. Să experimentați eliberarea înseamnă să experimentați infinitatea, infinitatea în toate aspectele ființei voastre, natura infinită a Creatorului. Doar dați-vă voie să vă ancorați în acea stare de a fi pentru o clipă, amintiți-vă că sunteți energie, Pământul, Universul Creatorului sunt energie. Dacă doriți să vă schimbați starea de spirit și starea de a fi, este nevoie ca doar să mențineți intenția. Ca să accesați o stare de infinitate în ființa voastră, este nevoie ca doar să cereți sau să mențineți această intenție și veți exista într-o stare de infinitate. Dacă mintea voastră este aliniată cu vibrația infinității, atunci și emoțiile voastre vor fi aliniate cu ea, și ființa voastră fizică și câmpul vostru auric și, prin urmare, și realitatea și creațiile voastre vor fi aliniate cu ea, iar lumea din jurul vostru se va schimba și se va alinia cu infinitatea. Asta ar însemna că totul și orice este posibil, v-ați vedea, simți și conștientiza dincolo de blocaje și limitări, ați simți o curgere, ați simți o energie a creației care vă ghidează înainte.”



Partea a 2-a a webinarului se va ține online în data de 13.04.2020 la ora 21:00.

Vă așteptăm cu drag!

Monica și Nora


vineri, 10 aprilie 2020

Acest Moment de Mare Schimbare - Consiliul


Prin Ronald Head

Vă vorbim acum în acest moment de mare schimbare, de mare stres și, pentru voi, de mare incertitudine. Aceste schimbări au fost un subiect important al mesajelor noastre timp de mai mulți ani. Voi, de fapt, ați ajuns să deveniți nerăbdători și obosiți de acest subiect. Stresul este cauzat atât de incapacitatea voastră de a vedea un rezultat, cât și de retorica la care vă supuneți zilnic pe voi înșivă.

Întrebați-vă dacă chiar este necesar să ascultați ore întregi perspectivele sumbre prezentate la televizoarele voastre. Întrebați-vă cât de des ceea ce era obișnuit să fie știrile este folosit acum pentru a răspândi opinii și conjuncturi. Am dori să vă folosiți timpul cu mai mult folos pentru voi. Vă vom cere să urmăriți îndeaproape ceea ce se întâmplă în următoarele câteva săptămâni. Vedeți pentru voi înșivă cum au loc evenimente paralele cu ceea ce vi s-a spus. Vedeți cât de mulți vor trebui să-și șteargă oul de pe față (se vor simți rușinați de ceea ce au susținut n.t.)

marți, 7 aprilie 2020

Unul: Divizarea



Prin Sophia Love

5 Aprilie 2020

Sunt eu, Sophia, sunt Unul

Mulțumesc.

Am întrebări. Caut o perspectivă mai profundă cu privire la ceea ce se întâmplă pentru planetă. Atât de mulți oameni autentici au povești complet contradictorii cu privire la ceea ce se întâmplă aici. Cu privire la ceea ce este planificat și de cine și cu ce scop. Cu toate acestea, la sfârșitul fiecărei zile stăm fiecare aici, izolați fizic, oarecum temători să ne aventurăm afară cu o speranță redusă. Totuși, se observă o tendință de a ne pune această speranță în scopul nevăzut al altuia – unul cu o putere mai percepută decât este deținută de unul singur. Acest lucru nu s-a schimbat. Chiar și în această conversație se păstrează un element de ”spune-mi ce să fac pentru că nu pot face asta de una singură.” Ce vei spune despre aceste lucruri?

Sophia, vă aflați în zilele de pe urmă ale lumii voastre. Înainte să o părăsiți, multe vor trebui dezvăluite. Ceea ce vă ține la un nivel constant este învinuirea. Fiecare îl învinuiește pe un altul. Acesta este ultimul obstacol pentru cei aflați în cursă și care ajung acum să treacă dincolo de acest punct al polarității.

Eliberarea de obiceiurile negative și primirea darurilor Creatorului

Deveniți un Maestru al Primirii a tot ceea ce aveți nevoie în viață,  în timp ce sunteți în serviciul vostru și al lumii

Cu Ființele de pe Venus

Ființele de pe Venus vin să vă ofere adânca și profunda lor iubire. Ele doresc să vă ghideze în eliberarea de obiceiurile negative și nenecesare care nu mai servesc evoluției voastre spirituale. Ele explică de ce este recomandabil să eliberați obiceiurile negative și cum acest lucru vă ajută să vă treziți pe deplin să primiți tot ceea ce Creatorul dorește să vă ofere. Tot ceea de ce aveți nevoie în viață vă este disponibil să primiți de la Creator, iar Ființele de pe Venus doresc să vă asiste să faceți acest lucru. Scopul lor este să vă elibereze precum și să creeze o mai mare schimbare în omenire prin care toți oamenii să-i dea voie Creatorului să fie în serviciul lor. Această explicație și meditație este o experiență frumoasă, înălțătoare, inspiratoare și transformatoare. Susțineți-vă pe voi înșivă deschizându-vă acum să primiți darurile Creatorului.

”În acest stadiu al Ascensiunii, intrați într-o fază în care sunteți în serviciul lumii și, totuși, s-ar putea să vă simțiți ca și cum ați deveni un pustnic care curge, care este ghidat, care este atras tot mai profund în propria-i ființă pentru că în ființa voastră, fie că sunteți sau nu dispuși să recunoașteți, sunt noduri care trebuie să fie desfăcute și dezlegate, sunt stigmate care trebuie curățate și spălate, sunt blocaje care trebuie date la o parte sau îndepărtate. În multe privințe ele, nu crează judecată de sine în nici un fel și nici nu reflectă nimic din adevăratul vostru sine, din ființa care sunteți. Am putea spune că sunt pur și simplu particule de praf pe care voi le-ați acceptat sau colectat de-a lungul călătoriei voastre și este cel mai natural lucru. Aceste particule de praf le putem recunoaște ca fiind obiceiuri negative sau blocaje. Obiceiurile negative pot fi lucrurile fizice pe care le faceți, pot fi gânduri pe care voi le creați, sentimente asupra cărora insistați modul în care vă percepeți pe voi și pe alții, modul în care vă percepeți ființa spirituală și chiar modul în care îl percepeți pe Creator.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 44 de min și 40 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 20 de min și 15 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. 

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


duminică, 5 aprilie 2020

Ghidul Mamă



Maria canalizată de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Maria. Vă aduc o energie a lejerității și a încrederii, o energie luminoasă plină de veselie și însuflețire. Dați-i voie să fie prezentă și beți din ea deoarece vine de la Sursă, pentru că asta este energia care vă aduce înapoi la originea voastră, la cine sunteți voi.

Dacă vă întoarceți la Sursă, acolo veți descoperi ”apa vie” care mișcă, însuflețește și regenerează sufletul, iar această viață este totodată și cine sunteți voi – dați viață și o primiți. Curgerea naturală, din care faceți parte, face totul singură, netulburată și liberă. Gândiți-vă la natura Pământului, în care viața curge în mod continuu. Chiar și atunci când există moarte și distrugere, fie din partea forțelor naturii însăși, fie datorită acțiunilor oamenilor, viața întotdeauna pornește din nou și găsește o cale să înflorească.

sâmbătă, 4 aprilie 2020

Sal Rachele și Fondatorii despre Coronavirus


Bună tuturor și bun venit la un eveniment special.

În această seară vom avea o canalizare cu Fondatorii despre Virusul Corona. Vom avea o canalizare de aproximativ 20 de minute după care vor fi oferite câteva răspunsuri la întrebările pe care moderatorii le vor selecta dintre cele scrise pe chat și apoi vom ține o meditație de 20 de minute pentru a încheia ora.

Fără nici o altă întârziere voi chema acum Fondatorii.

Salutări dragi Creatori, suntem Fondatorii și este o plăcere să fim cu voi în această seară. Ne bucurăm să vă prezentăm un subiect care este oglindit în controverse, contradicții și complicații.

Sunt mai multe aici decât povestea unui virus. De fapt, virusul este periculos, dar nu pe-atât de periculos pe cât este frica pe care oamenii o experimentează, iar cei care au răspuns acestei provocări din guvern și din industrie, se confruntă ei înșiși cu propriile lor frici.

vineri, 3 aprilie 2020

Pământul bazat pe inimă



Maria Magdalena canalizată de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Maria Magdalena.

Eu sunt prietena și sora voastră. Sunt conectată cu voi într-un mod uman și într-un mod divin.

Am fost om, așa cum și voi sunteți, și știu cum este să fii prins în profundele suișuri și coborâșuri ale vieții umane, ale emoțiilor umane. Și deși pare atât de greu în momentul în care se întâmplă, aduc o cunoaștere și o experiență atât de bogată sufletului. Așadar, chiar dacă din când în când condamnați viața umană – ceea ce știu că faceți – vă rog să înțelegeți că sufletul vostru prețuiește fiecare moment – fiecare moment din viața voastră pământească. Pentru că trecerea prin această experimentare vă oferă o înțelepciune și o conectare cu viața atât de profundă atunci când ieșiți din ea și treceți dincolo de această cutie spațiu-timp în care sunteți, trebuie să o prețuiți atât de profund.

joi, 2 aprilie 2020

Vindecarea Anxietății din Propriul Sine și din Lume partea 1-a


Cu Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel

Canalizat de Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Se pare că fiecare deține o formă de anxietate în ființa sa, fie că-și dă seama sau nu. Multe dintre creațiile omenirii în acest moment sunt construite și formate din energia anxietății. Energia și vibrația anxietății pare să-și țeasă drumul prin tot ceea ce-i face pe mulți să se simtă blocați, singuri, limitați, temători și lipsiți de poftă de viață. Mulți oameni nici măcar nu-și dau seama că ei energizează și proiectează anumite forme de anxietate în realitatea și în lumea lor. Pe măsură ce avansăm tot mai mult în ascensiunea noastră spirituală accesând volume tot mai mari din frecvența și înțelepciunea Creatorului, este timpul să conștientizăm și să vindecăm prezența anxietății.

Imaginați-vă dacă ați dizolva și elibera până și energia anxietății pe care o simțiți zilnic, oricât de importantă sau nesemnificativă ați simți acea anxietate. Nu numai că v-ați simți voi eliberați, dar i-ați elibera și pe cei din jurul vostru, influențând astfel lumea într-un mod pozitiv și iubitor. Ce ați crea pentru voi înșivă și pentru ceilalți din această stare de a fi?

”Primul motiv pentru care am dorit să vă aducem această comunicare este că dorim să îmbunătățim curgerea iubirii prin ființa voastră prin dizolvarea și vindecarea anxietății. Eu, Arhanghelul Gabriel, doresc să împărtășesc cu voi faptul că în înțelegerea mea, anxietatea vă blochează energia, limitează curgerea Creatorului, vă limitează gândurile, sentimentele, acțiunile, creațiile și chiar și relația voastră cu Creatorul divin din voi și din jurul vostru. Este important să fiți conștienți de acest lucru. Mai doresc să împărtășesc cu voi că, în înțelegerea mea, dacă sunteți în spațiul încrederii, nu vă puteți gândi la nici o formă de anxietate. De exemplu, dacă aveți încredere în voi, dacă aveți încredere în Creator, dacă aveți încredere în cei din jurul vostru, dacă vă urmați intuiția în forma în care încrederea este potrivită pentru fiecare, atunci anxietatea nu poate coexista cu încrederea în sinele vostru. Deci, pentru mine lucrurile arată așa: dacă anxietatea este prezentă, vă blocați și nu aveți încredere mai ales în Creatorul divin. Anxietatea poate fi experimentată în multe feluri, ca îngrijorare, nervozitate, frică, lipsă, sunt atât de multe feluri în care puteți experimenta anxietatea. Dar atunci când anxietatea nu este prezentă, este doar un singur mod de a fi și acela este în spațiul Creatorului, fiind o exprimare a Creatorului. Ce înseamnă pentru voi să fiți o exprimare a Creatorului? Cuvinte cum ar fi înțelepciune, adevăr, pace, bucurie, împlinire și iubire vă vin în minte. Ce altceva vă vine în minte? Vă apare cuvântul eliberare? Pentru că atunci când sunteți într-o deplină unitate și armonie cu tot ceea ce Creatorul este, sunteți eliberați și adeseori eliberarea înseamnă să fiți  liberi, să fiți expansivi, să fiți infiniți. Și, desigur, asta este ceea ce Creatorul este: expansiv, infinit și liber. Liberi să creați, liberi să experimentați, liberi să simțiți și chiar liberi să gândiți.”

Aveți aici prima parte a webinarului ”Vindecarea Anxietății din Propriul Sine și din Lume” webinar care se va ține online în data de 6 Aprilie 2020 de la ora 21. Pentru că unii dintre cei care participă în mod regulat la webinarele organizate de noi ne-au rugat dacă se poate să le postăm mai devreme pe platformă pentru că din diverse motive nu pot participa, am ales să le postăm mai devreme de data la care era prevăzut. Desigur, toți cei care le achiziționează până la data prevăzută pentru ținerea webinarului vor primi și Invitația să participe la webinarul online.

Sperăm ca acest webinar, prin cele două părți ale sale, să vă aducă o altă perspectivă asupra anxietății, motivul manifestării ei, precum și modul în care vă puteți elibera de ea.

Pentru a accesa platforma, dați click pe fotografia din stânga sus.


Traducere și realizare în limba română Monica Poka și Nora Trifan