luni, 27 iunie 2022

Constructul

Unul prin Sophia Love 

22 Iunie 2022 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. 

Aceste lucruri se învârt în jurul sistemului vostru numeric. Pentru că tot ceea ce vă apare vizual aici, în 3D, este geometric. Este structura de bază pentru Creație și îi veți descoperi simetria în fiecare aspect. 

Mă simt trasă într-un teritoriu necunoscut ... 

Da, ești. Deoarece v-ați mutat acum într-un alt tărâm al înțelegerii, este unul pe care nu-l veți găsi atât de ciudat. Vedeți voi, Matricea este un Construct. Ca atare, are o structură și aceasta este baza formei sale. Este un Construct Universal. Este o formă consistentă. Acesta este motivul acestui subiect. Descoperirea simetriei în natură nu este accidentală. Așa a fost creată. 

Există o ordine în Univers, dacă vrei. Această ordine este definită de către Creator. Creatorul ești Tu. Creatorul este Una cu Creația sa; și, prin urmare, Infinită. 

Pe măsură ce vă adânciți mai mult în originea voastră, veți observa tipare și veți găsi o repetare a numerelor. Nimic din toate acestea nu este întâmplător. 

Însăși Creația este o Buclă Eternă de Conștientizare Conștientă cu o Concentrare în Schimbare. Ea devine Manifestată în momentul în care este luată o decizie. Acea decizie este experimentarea. 

Experimentarea este aleasă din mai multe motive. Acestea includ învățarea, alianțele și ceea la ce se face referire drept Karmă. 

Toate aceste alegeri, toate acestea sunt făcute de către voi, om drag. 

La un moment dat deveniți conștienți în fiecare aspect. Asta se poate întâmpla sau nu în timp ce manifestarea fizică are loc. Poate fi după, retrospectiv. În multe cazuri asta se întâmplă. Dar nu și astăzi, în această viață trăită ca om în 2022. Nu este așa, în majoritatea cazurilor, pentru voi (adică pentru cine citește asta). Voi sunteți conștienți acum. Ați ales această viață ca să fiți în mod deliberat conștienți în ea, în timp ce o trăiți și înainte să ieșiți din ea. 

Acum, conștient, nu puteți pune geniul înapoi în lampă. Toate lucrurile vă vor fi în cele din urmă cunoscute. Veți înțelege toate lucrurile în timp ce sunteți în formă fizică și în această viață. O parte din această cunoaștere este realitatea Matricei. Aici vă regăsiți. În această formă deliberat construită. Pentru că, deși voi vă creați viața chiar acum, Matricea a existat înainte de voi.  

Matricea este un Construct. Are formă și simetrie. Tiparele specifice contează. Numerele sunt un limbaj în ele însele și sunt limbajul acestui construct. 

Nu este necesar să vă adânciți într-un studiu al numerelor ca să înțelegeți această Matrice. Totuși, ar fi bine să acordați atenție învățăturilor celor care au făcut-o și care vă spun lucruri despre lumea voastră actuală. 

Repetarea contează. 

Simetria contează. 

Anumite combinații conțin accesul la putere. 

Asta pentru că vă aflați într-un Construct. 

Prezența voastră nu este întâmplătoare; nici evenimentele pe care le observați.   

Un cuvânt de amintire pentru voi acum – 

Acordați o atenție deosebită lumii din jurul vostru. Vibrația este în creștere. Frecvența devine din ce în ce mai sincronizată cu frecvența voastră optimă. 

Totul în jurul vostru este alterat de această schimbare. 

Se întâmplă în mod continuu. 

Nu vă imaginați nimic din asta. 

Observați și absorbiți. Asta vă va fi de folos. 

Apoi veți fi martori activi la magie. Vă va ușura anxietatea. Anxietatea este un răspuns fizic, emoțional și spiritual  natural la schimbările în frecvență. Nu este nevoie să fie alarmant. 

Observați tot ceea ce vă înconjoară și se schimbă odată cu voi. 

Vedeți simetria. Să știți că se petrece în armonie cu toată Creația. Nu poate fi altfel. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa 



miercuri, 22 iunie 2022

Sentimentul de-a te simți pierdut – o fază a Ascensiunii

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire extindem către voi acum; noi suntem energia și conștiința colectivă a Arcturienilor. Dorim să vă aducem informații precum și ghidare despre cum să depășiți o fază a ascensiunii cu instrumente, abilități și spații sacre pe care dorim să le împărtășim cu voi și să vi le reamintim. Mulți dintre voi s-ar putea să vă simțiți pierduți în realitatea voastră actuală. S-ar putea să simțiți că nu prea știți ce să faceți cu realitatea, viața voastră și chiar cu scopul ascensiunii voastre. S-ar putea să simțiți că aveți un vis, o dorință și pur și simplu nu știți cum să faceți să se manifeste, să-l experimentați în realitatea voastră. Visul, dorința sau obiectivul vostru ar putea fi simțit imposibil de manifestat și, prin urmare, s-ar putea să vă simțiți total pierduți și să nu știți ce să faceți. S-ar putea să aveți un scop spiritual sau de ascensiune, o abilitate sau un talent pe care ați încercat să le treziți de ceva vreme, dar, totuși, pare pur și simplu imposibil. S-ar putea să vă simțiți pierduți în prezența altora de parcă nu v-ați potrivi sau nu vă înțeleg. S-ar putea ca pur și simplu să nu puteți lua o decizie în realitatea voastră sau poate nu știți în ce direcție să o luați în continuare. S-ar putea ca realitatea voastră să fie simțită atât de provocatoare încât chiar și conectarea spirituală să pară copleșitoare sau să nu o puteți stabili. 

Noi, Arcturienii, dorim să venim și să împărtășim cu voi că faptul de-a vă simți pierduți în orice fel sau sub orice formă este, de fapt, o fază a ascensiunii. Vă rugăm să acceptați și să sărbătoriți oarecum faptul că vă simțiți pierduți pentru că asta înseamnă că vă îndreptați constant și cu ușurință de-a lungul călătoriei voastre de ascensiune spirituală și, deși s-ar putea să nu vă simțiți comod în acest moment, de fapt, evoluați și vă dezvoltați. Acest moment în care vă simțiți pierduți vă ajută să deveniți conștienți că există ceva frumos, o învățătură și înțelegere, o aducere aminte care vă așteaptă să o conștientizați. Este o vindecare care este gata să se producă, o eliberare de energii și granițe prin care sunteți pe cale să pășiți. Deși s-ar putea să vă simțiți pierduți în toate domeniile realității voastre sau doar în unul sau două, este prezentă o oarecare bucurie, un oarecare confort care poate fi câștigat prin înțelegerea că aceasta este o fază a ascensiunii, este o călătorie de explorare care vă va permite să înfloriți cu o mai mare bucurie, înțelegere, adevăr și iubire. Dacă sunteți capabili să acceptați această consolare prin înțelegere, atunci vă va fi mai ușor să recunoașteți ceea ce este nevoie să fie câștigat, înțeles sau acceptat ca să treceți prin și să eliberați aceste sentimente de-a fi pierduți. Vă împuterniciți ființa simțindu-vă, prin urmare, mai siguri, mai focalizați, împământați și cu o mai mare înțelegere a voastră înșivă și a propriei călătorii spirituale. 

Noi, Arcturienii, dorim să vă sprijinim în această fază a ascensiunii oferindu-vă câteva instrumente pe care le puteți folosi ca să vă treziți mai departe inspirația, înțelegerea sau o nouă perspectivă care este necesară și de care este nevoie. Dorim să vă invităm să vizitați Sanctuarul Arcturian pentru Vindecare și Aducere Aminte. Acesta este un spațiu de ashram-uri speciale, spații sacre în planurile interioare în conștiința Arcturiană. Este format din trei ashram-uri. Primul este Ashram-ul Arcturian al Angajamentului. Al doilea este Ashram-ul Arcturian al Forței, iar al treilea este Ashram-ul Arcturian al Purității. Când cereți să fiți transportați în aceste trei Ashram-uri începeți o călătorie a integrării cu energiile Arcturiene și cu sufletul vostru sacru. 

Ashram-ul Arcturian al Angajamentului 

Când intrați în Ashram-ul Arcturian al Angajamentului intrați în energia clarității, de-a fi împământați, focalizați pe ceea ce este necesar și potrivit, rămânând conectați cu voi înșivă și cu Creatorul tot timpul. Ați putea spune că această energie a angajamentului este aproape opusă sentimentului de-a vă simți pierduți. Pe măsură ce permiteți și ne invitați pe noi, Arcturienii, să vă transportăm în Ashram-ul Angajamentului, puteți respira adânc și absorbi energiile spațiului. Puteți păstra în conștientizarea voastră unde vă simțiți pierduți și cum vă simțiți. Pe măsură ce inspirați energiile Arcturiene ale Angajamentului veți primi vindecare, granițele și blocajele vă vor fi aduse în atenție sau eliberate și s-ar putea să ieșiți simțindu-vă mult mai dedicați vouă înșivă. S-ar putea să vă simțiți mult mai loiali, mai dedicați vouă înșivă, Ascensiunii voastre, Creatorului, găsind în același timp o soluție stării de-a vă simți pierduți. Nu sugerăm că nu sunteți dedicați pentru că știm că sunteți, dar acest cuvânt descrie o energie care aduce focalizare și conectare, iar asta este o modalitate esențială de începere a acestei călătorii. Vă invităm să experimentați acest ashram ori de câte ori doriți. 

Ashram-ul Arcturian al Forței 

Atunci când vă simțiți pregătiți, ne puteți cere nouă, Arcturienilor, ca o conștiință colectivă, să vă transportăm în Ashram-ul Forței. Puteți respira profund înconjurați de această energie. Poate doriți să mențineți în conștientizare focalizarea pe sentimentul de-a vă simți pierduți. Acest lucru s-ar putea să se fi schimbat după timpul petrecut în Ashram-ul Angajamentului sau poate că este la fel. De voi depinde să vă urmați propria ghidare. În Ashram-ul Arcturian al Forței, fiecare parte a ființei voastre este întărită. Conectarea voastră cu Creatorul, conectarea cu sinele, abilitățile voastre sacre și chakrele vă sunt întărite cu lumină. Toate aspectele pozitive iubitoare ale ființei voastre sau aspectele Creator ale ființei voastre sunt împuternicite, impulsionate și hrănite. Acest Ashram este ca și cum ați experimenta un înalt, vă umple cu bucurie, cu extaz, cu beatitudine. Vă simțiți angajați, vă simțiți puternici, împuterniciți, capabili să faceți orice și, totuși, există o împământare, o smerenie, un sentiment de recunoștință pentru tot ceea ce aveți și tot ceea ce sunteți. Puteți experimenta acest ashram o singură dată sau de mai multe ori. 

Ashram-ul Arcturian al Purității 

Cel de-al treilea ashram este Ashram-ul Purității. Dacă domeniul în care v-ați simțit pierduți continuă să mai fie sau s-a transformat, modificat sau schimbat ușor, atunci puteți lua această conștientizare în Ashram-ul Purității. Acest ashram este un spațiu cu o lumină înalt vibrațională și s-ar putea să vă simțiți ca și cum ați fi înconjurați cu bile de lumină multicolore. Această energie ar putea fi asemănată cu vibrația simplității, aducându-vă înapoi la simplitatea ființei, sufletului, scopului și conectării voastre cu Creatorul, dându-vă voie să înțelegeți într-un mod foarte simplu acțiunile sau vindecarea care este necesară. Energia voastră va fi purificată și va străluci ca un diamant. Va promova vindecare și activări. Va exista un sentiment de recunoaștere a simplității vieții și a scopului vostru și, dacă nu ați dobândit încă inspirația cum să treceți prin această fază din ascensiunea voastră de-a vă simți pierduți, adeseori această inspirație și înțelepciune începe să apară în Ashram-ul Purității. 

Este posibil să vizitați aceste trei Ashram-uri într-o singură meditație. Vă ajută să vă înțelegeți ghidarea interioară ca să stabiliți dacă este potrivit pentru voi. 

Puteți invita aceste Ashram-uri să-și canalizeze energia în ființa voastră ca un ashram sau chiar pe toate trei pe parcursul zilei voastre ca să obțineți, să vă acordați și aliniați astfel încât energia lor să curgă prin voi susținând activări naturale și evoluția care vă ajută să treceți prin această fază de-a vă simți pierduți. 

Puteți cere ca aceste energii să fie cu voi pe parcursul zilei sau în timpul vostru de somn. Depinde de voi să vă urmați ghidarea interioară. 

Aveți în ființa voastră răspunsurile, înțelegerile, perspectivele care sunt necesare ca să treceți prin această fază a Ascensiunii. 

Noi, Arcturienii, prin Ashram-urile noastre sacre, vă oferim pur și simplu instrumente ca să vă accesați aducerea aminte și cunoașterea interioară. Suntem întotdeauna prezenți să fim în serviciul vostru, să vă ghidăm și asistăm, susținem și împuternicim.

 

Noi suntem Arcturienii. Vă iubim și vă mulțumim.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

luni, 13 iunie 2022

Bucurați-vă de pensionare

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

S-ar putea să vă surprindeți pe voi înșivă cu noile voastre nevoi. 

Probabil că ați fost un îngrijitor/păzitor de-a lungul majorității vieților voastre pământești. Nu pentru că ați fi fost destinați să fiți asta, ci pentru că, subconștient, ați știut că veți fi pe Pământ în acest moment. Așa că, v-ați exersat abilitățile de salvare a Pământului/de salvare a omenirii pe parcursul mai multor vieți înaintea acestei vieți pământești. 

Întotdeauna ați știut că sunteți diferiți. 

Ați încercat să explorați această diferență în mai multe feluri, cel mai des implicând îngrijirea/păzirea. Poate că ați avut activități în ordinele religioase, ați încercat să salvați pe cineva prin intermediul unei relații abuzive sau devenind centrul cartierului pentru rezolvarea problemelor, un umăr pe care să plângă. 

Acum descoperiți noi libertăți de-a cere ajutor, având grijă de voi înșivă știind că ceilalți sunt la fel de capabili ca voi. 

Primul segment al acestui mesaj a indicat faptul că ați simțit nevoia să aveți grijă de alții pentru că sunteți cumva mai puternici sau mai buni decât alții. Lăsați-ne pe noi, cei din Univers, să vă ajutăm să dați drumul acestui concept pentru că toți cei care sunt acum pe Pământ sunt îngeri pământeni cu roluri unice de jucat. Roluri care au fost repetate de-a lungul vieților lor pământești. 

Rolul vostru de înaintași a fost să aduceți omenirea într-o nouă eră. Acea eră a sosit, așa că, nevoia să păziți, să aveți grijă, să liniștiți, să faceți pe plac, să iertați și să uitați s-a încheiat. V-ați încheiat rolul de înaintași. Acum sunteți în timpul vostru personal. 

Același lucru nu este neapărat valabil și pentru cei care vă urmează, deoarece cei care vă urmează sunt mai puțin implicați în roluri de îngrijire de sine. 

Grija de sine este acum rolul vostru cheie. Grija de sine care vă oferă bucurie și ceea de ce aveți nevoie ca să vă simțiți confortabil în lumea voastră. Asta implică îndepărtarea unui prieten plictisitor care revine din nou și din nou la comportamente auto-distructive în ciuda preocupării voastre continue? Sau asta implică izolarea voastră de toate? Asta este dilema voastră acum în timp ce tânjiți după pace. O viață care nu mai include grija celorlalți. 

Mulți răspund că trebuie să aveți grijă de ceilalți. Este o diferență între să ai grijă de cineva și să-l încurajezi să fie el însuși. Grija este o funcție 3D cu rezultate limitate. Încurajarea altora să fie tot ceea ce ei pot fi în orice format înseamnă ”să-i înveți să pescuiască”. 

Așa este acum – încurajați-i pe alții doar dacă SIMȚIȚI NEVOIA INTERIOARĂ să o faceți. 

Nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește dacă alții ”vor reuși” pentru că fiecare ființă pământeană a fost expusă la și a interiorizat acele energii pe care le dorește ca să-i îmbunătățească viața. Nu este rolul vostru să aveți grijă de ei așteptându-vă să folosească abilitățile pe care voi le oferiți.   

Ce ar trebui să faceți cu cineva care este instabil mental sau prea tânăr ca să fie independent? Din nou, nu este rolul vostru să aveți grijă de ei. O afirmație care pare lipsită de inimă. Ceea ce continuați să ignorați este că v-ați încheiat rolul vostru 3D de îngrijitor/păzitor precum și să ajutați la trecerea Pământului dincolo de 3D. 

Este timpul să vă odihniți și să faceți ceea ce doriți. Cei care urmează după voi au roluri diferite de ale voastre, roluri care pot include îngrijirea altora de care altădată vă simțeați voi responsabili. Este ca și cum voi sunteți bunicul și copilul vostru este responsabil de îngrijirea propriului copil. Ca bunic, puteți interacționa cu nepotul vostru atunci când simțiți nevoia să o faceți – în fiecare zi, câteva zile pe an sau niciodată. Chiar dacă acel copil nu este responsabilitatea voastră, asta nu înseamnă că vă iubiți mai puțin nepotul; pur și simplu aveți un rol diferit față de părinții copilului. 

Lumea voastră personală a evoluat într-un sens 3D de la copil la părinte și-apoi la bunic. 

Adeseori bunicii primesc ajutor sau preocupare iubitoare de la alții, ceea ce este firesc deoarece și ei au avut grijă de atât de mulți de-a lungul anilor lor pământești. Așa este pentru voi acum. Acceptați grija iubitoare a celorlalți și încetați să mai simțiți nevoia 3D de-a avea grijă. Este momentul ca cei care vă urmează să pășească în rolurile lor. Ceva ce nu vor face sau nu pot să facă dacă voi continuați cu grija voastră 3D – în ciuda epuizării pe care o simțiți când faceți acest lucru. 

Opriți-vă. 

Înainte de a face orice altceva decât ceea ce simțiți a fi confortabil, vesel sau iubitor de sine pentru voi, întrebați-vă ființa interioară dacă vreți cu adevărat să o faceți sau este un obicei? Desigur, mulți bunici sunt singurii îngrijitori ai nepoților lor. Chiar dacă unii bunici fac acest lucru cu mare iubire și bucurie, majoritatea își regretă imposibilitatea de-a se bucura de anii lor în vârstă fără sarcini legate de creșterea copiilor. 

Așa este pentru voi acum. Chiar dacă îi iubiți pe ceilalți, doriți să vă bucurați de pensionarea voastră din purtatul grijii altora. Lăsați ca acest lucru să fie potrivit. Dați-vă voie să treceți de la îngrijitorul/păzitorul lumii la grija de sine. Probabil că este o fază dificil de finalizat după eoni de simțire a greutății lumii în atât de multe feluri. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link către articolul original

 

Cum să vă înțelegeți adevărul

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări și iubire, noi suntem Arcturienii. Venim ca un colectiv și o conștiință ca să aducem în realitatea voastră o mai mare conectare și înțelegere a adevărului vostru personal. Mulți dintre voi vă căutați adevărul, mulți dintre voi doriți să vă întrupați și exprimați adevărul și mulți dintre voi doriți să descoperiți adevărul Creatorului. Un adevăr care va aduce iluminare, daruri, talente și abilități. 

Întregul Univers al Creatorului este umplut cu adevărul Creatorului. Sunt numeroase nivele și dimensiuni ale adevărului. Adevărul poate apărea într-o formă sau ca o realitate și poate apărea într-o altă formă sau o realitate complet diferită și diversă. În același mod în care Creatorul evoluează, se transformă și se află întotdeauna în mișcare și adevărul apare și acționează în același fel. Prin urmare, putem recunoaște că adevărul nu este neapărat ceva ce stagnează sau rămâne același. Este o energie, o sursă care este în continuă mișcare, transformându-se și schimbându-se în mod constant. Universul Creatorului este ca o bibliotecă a tuturor diferitelor forme, realități, înțelegeri, gânduri și păreri ale adevărului, iar toate acestea sunt acceptate ca fiind Creatorul, ca o exprimare, o prezență sau o întrupare a Creatorului. 

Adevărul este ceva ce orice persoană poate accesa. Este ceva ce ar putea proteja de alții sau chiar de ei înșiși. Este ceva ce pot dezvălui, din care se pot manifesta și țese în realități. În ființa voastră există numeroase forme și dimensiuni ale adevărului. Personalitatea voastră deține o dimensiune a adevărului, chakra inimii voastre deține o dimensiune a adevărului, până și corpul vostru fizic deține o dimensiune a adevărului. Fiecare are un adevăr personal care este unic și individual, aceste adevăruri crează un întreg, ele vă crează întreaga ființă. Ar putea părea că dacă toate aspectele ființei voastre dețin diferite forme sau dimensiuni ale adevărului, v-ați putea întreba cum puteți fi întregi și compleți? Cum puteți fuziona și deveni unul sau aliniați? 

Următoarea întrebare este, trebuie să fie unul? Este potrivit să aveți diferite adevăruri în ființa voastră? În multe privințe este, pentru că rolul corpului fizic este foarte diferit de rolul chakrei coroană. Rolul emoțiilor sau al corpului emoțional este foarte diferit de rolul chakrei steaua pământului, aflată sub tălpile voastre. Noi putem actualiza adevărul cu care ființa voastră se aliniază, cu toate acestea, este nevoie să recunoașteți și să acceptați adevărul pe care îl întrupați în acest moment. De exemplu, corpul fizic ar putea să întrupeze adevărul vitalității și sănătății sau al durerii și bolii, poate iritării sau furiei. S-ar putea ca noi să nu le recunoaștem pe acestea ca adevăr, iar acest lucru ne invită să contemplăm ca atunci când folosim cuvântul și eticheta adevăr, la ce ne referim? Care este semnificația noastră? Care este scopul acestui cuvânt? 

Pentru noi, Arcturienii, cuvântul adevăr înseamnă ceva care este personal, adeseori o înțelepciune sau o simțire, sau chiar o informație care s-ar putea manifesta sub formă de chei sau coduri sau chiar limbaj al luminii. Este o informație care este personală acelei exprimări a Creatorului. Voi sunteți o exprimare a Creatorului. Noi suntem o exprimare a Creatorului. Noi vă aducem acum adevărul nostru. Vă aducem informații, o vibrație și frecvență, ați putea spune o energie care este personală pentru noi, care este aliniată cu noi și, totuși, simțim că vă poate ajuta și inspira. Noi ne recunoaștem adevărul în acest moment și vă invităm să vă recunoașteți propriul adevăr în timp ce sunteți prezenți împreună cu noi, 

Ce simțiți? 

La ce vă gândiți? 

Ce întrupați? 

Fie că percepeți că aveți o perspectivă negativă, o perspectivă pozitivă sau altceva, vă aflați în adevărul vostru în acest moment. Acesta este adevărul pe care îl aduceți în prezența noastră și tot ceea ce noi împărtășim cu voi acum. Acesta este adevărul nostru pe care noi îl aducem în prezența voastră. Afirmăm că toți ne aflăm în adevărul nostru în fiecare moment al realității noastre. 

Asta ne duce la așteptări și dorințe ale adevărului. Ne putem imagina adevărul ca pe o comoară a iluminării, ca pe o stare de cunoaștere completă, o înțelegere a tot ceea ce Creatorul este. Această comoară pare inaccesibilă pentru unii, pentru alții ea este foarte ademenitoare și, totuși, este în ființa voastră, este în fiecare ființă, este prezentă și este pregătită să fie în serviciu. Putem recunoaște ceea ce am putea numi adevărul suprem. Este ceva ce putem accesa atunci când ne concentrăm asupra lui sau ne aliniem cu el în ființa noastră. Acest lucru ne conduce la înțelegerea că până și adevărul, adică adevărul suprem, este în continuă mișcare, continuă schimbare, nu rămâne niciodată același și lasă sclipiri de înțelegere. Prin urmare, până și adevărul vostru suprem, adevărul vostru divin este unic pentru fiecare dintre voi. 

Puteți simți că se aliniază sau este asemănător cu adevărul altor oameni, cuvintele, inspirația lor vă pot inspira, conectându-vă la un nivel mai profund cu propriul adevăr suprem. Adevărul vostru este unic pentru fiecare dintre voi și este ca o pereche de ochelari pe care îi purtați ca să vă vedeți pe voi înșivă, să-i vedeți pe ceilalți și realitatea pe care o creați. 

S-ar putea să simțiți o întrebare ridicându-se în ființa voastră. 

Dacă adevărul este personal pentru fiecare individ și dacă este în continuă mișcare, continuă schimbare și transformare, cum poate orice ființă să înțeleagă cu adevărat adevărul? Cum poate orice ființă întrupa și înțelege cu mintea mentală propriul adevăr, adevărul suprem, adevărul divin? Toate formele diferite și diverse ale adevărului. Poate explicația noastră v-ar putea face să vă simțiți în derivă sau pierduți, în timp ce voi doriți să vă împământați adevărul, să-l înțelegeți și să-l păstrați în mintea voastră. Ceea ce noi vă invităm să înțelegeți și să admiteți că este nevoie să acționați fără atașament. În multe privințe să fiți detașați de adevăr. Să-l lăsați să vină, să inspire, să influențeze, să vă dați voie să-l întrupați și experimentați, iar apoi să știți că prin această întrupare, evoluați. 

Puteți accepta noi nivele, dimensiuni și forme ale adevărului. Dați-ne voie să explicăm acest lucru în continuare într-un mod foarte fizic. Cu ani în urmă ați ajuns poate la o înțelegere, poate ați avut o oarecare iluminare, o înțelegere care a fost atât de profundă și adâncă, ați purtat-o cu voi pentru atât de multă vreme, vă trăiți viața prin ea și acest lucru este potrivit și a fost necesar pentru propria evoluție spirituală. Totuși, în acest moment, noi, Arcturienii, vă invităm să contemplați această înțelegere. 

Cu toate acestea, vă servește acum? 

Este potrivit să o purtați cu voi? 

Este nevoie de o nouă înțelegere, o nouă perspectivă care să vă folosească mai mult? 

Sperăm că prin acest proces puteți începe să trăiți cu o mai mare ușurință în ceea ce privește propriul adevăr și să aveți o curgere mai mare atunci când vă conectați, experimentați și înțelegeți propriul adevăr. Vă vom lăsa să contemplați. Fără îndoială, împărtășirea noastră a creat și mai multe întrebări. Lăsați-le să se odihnească în ființa voastră și răspunsurile vor veni. 

Iubirea noastră este întotdeauna cu voi. 

Arcturienii

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

vineri, 10 iunie 2022

Trezirea Planului Vostru Divin

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi emanăm lumină, lumina Andromedanilor, spre voi. Venim ca civilizația Andromedană să fim în serviciul vostru în această mișcare majoră în ascensiunea prin care voi călătoriți pe Pământ. Dorim să știți că noi suntem prezenți să vă susținem și să fim în serviciul vostru în fiecare moment al ascensiunii voastre. Scopul și planul nostru divin este să asistăm fiecare suflet întrupat pe Pământ să-și obțină ascensiunea. 

Ca să începem această trezire a planului vostru divin, noi, Andromedanii, dorim ca în primul rând să vă încurajăm să petreceți câteva zile contemplând care este planul vostru divin. Vă invităm să vă întrebați pe parcursul realității voastre zilnice și, de asemenea, în meditație. Dați drumul oricărei seriozități care poate apărea. Gândiți-vă la această activitate ca la o joacă, vă jucați cu ideea planului vostru divin. Întrebați-vă în interior: 

Care este planul meu divin? Care îmi imaginez că ar fi planul meu divin? 

Lăsați răspunsurile să vină la voi. Vor veni la voi din mintea voastră, din așteptările, programările altora în ființa voastră, din frici, din personalitatea și ego-ul vostru. De fiecare dată când recunoașteți un nou răspuns cu privire la care este sau ar putea fi planul vostru divin, noi, Andromedanii, vă invităm să spuneți ”Minunat, accept și eliberez.” Sărbătoriți răspunsul, dar, în același timp, nu vă dați voie să vă atașați de el. Prin urmare, deschideți spațiul, este ca și cum ați elimina ceea ce nu este necesar. După câteva zile în care v-ați întrebat de multe ori, s-ar putea să aveți numeroase răspunsuri, unele pot părea neobișnuite, unele pot părea nepotrivite, iar altele pot părea uimitoare. Ceea ce vă invităm să conștientizați este că toate aceste răspunsuri nu sunt planul vostru divin deși ar putea conține vibrația planului vostru divin. Prin această practică vă veți da voie să intrați într-un spațiu. Un spațiu care este liber de agitație sau distragere în ființa voastră. Un spațiu în care vă puteți trezi planul divin. Vă veți trezi stabilindu-vă în acest spațiu de pace și mulțumire, poate fără instrucțiuni și automat, pentru că v-ați încheiat căutarea, v-ați încheiat întrebările; ați primit atât de multe răspunsuri, dar are loc o predare. O predare în pacea și mulțumirea ființei voastre. 

Noi, Andromedanii, vă invităm apoi, la câteva zile după asta, să vă concentrați doar pe statul sau rămasul în acest spațiu de pace și mulțumire, chiar și dacă este nevoie să vă instruiți mintea și ființa să se concentreze pe pacea și mulțumirea din ființa voastră. Vă invităm să cultivați această pace și mulțumire astfel încât să vi se pară ca o cameră în care intrați și care vă înconjoară expansiv. Această energie a păcii și mulțumirii există în ființa voastră. Când simțiți că ați activat și trezit energia păcii și a mulțumirii vă chemați aici sufletul, ghizii, grupul de suflet și conectarea voastră directă cu Creatorul. Întrebați în interior ”care este planul meu divin?” Poate doriți să afirmați că vă treziți planul divin. În acel spațiu, acea energie expansivă a păcii și mulțumirii va fi plantată, va crește, va fi hrănită și alimentată acea sămânță a planului vostru divin. Înțelegerea planului vostru divin, întruparea planului vostru divin va crește din voi, înflorind în întrupare. Puteți câștiga perspective; puteți câștiga înțelegere sau puteți pur și simplu câștiga o senzație de cunoaștere a planului vostru divin. Planul vostru divin este ghidat de către sufletul vostru, este ceea ce sufletul vostru dorește să experimenteze pe Pământ și ceea ce sufletul vostru dorește să întrupeze sau activeze. 

Mulți cred că planul sufletului lor trebuie să fie atât de mare, atât de important încât ratează și nu pot vedea adevărul planului lor divin. Un plan divin poate fi la fel de simplu ca împărtășirea iubirii cu o altă ființă sau învățarea modului în care să vă conectați cu alți oameni simplu și sincer. Poate fi legat de îngrijirea naturii sau a animalelor. Poate fi la fel de simplu ca trăirea unei vieți echilibrate, dându-vă voie să fiți fericiți sau să aveți grijă de propria sănătate. Ar putea fi renunțarea la judecată sau vindecarea unei răni într-o relație care a fost de lungă durată de-a lungul mai multor vieți. Orice curge înspre voi ca înțelegere, acceptați-o, jucați-vă cu ea ca și cum cineva v-ar fi aruncat o minge. Jucați-vă cu ea, țineți-o, simțiți-i textura, aruncați-o în aer, simțiți cât de ușoară sau de grea este, poate fi rostogolită sau sare? 

Asta este ceea ce puteți face cu fiecare răspuns pe care-l primiți în ceea ce privește planul vostru divin în acel spațiu de mulțumire și pace. Încercați-l și s-ar putea să descoperiți că nu-l simțiți să vi se potrivească, dacă este așa, întrebați din nou mergând mai adânc. S-ar putea să descoperiți că inima voastră cântă de bucurie. Amintiți-vă că planul divin pentru realitatea voastră poate fi extrem de simplu și poate fi chiar ușor de dus la îndeplinire. Credem că mulți dintre voi sunteți acum mai mult decât capabili să vă accesați planul divin în acest moment al realității Pământului, să-l experimentați și întrupați cu succes. 

Noi suntem prezenți să vă susținem. 

Vă mulțumim,

 

Noi suntem Andromedanii

 

 

Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

duminică, 5 iunie 2022

Descoperirea Resetării Voastre Interioare

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Eu, Arhanghelul Metatron, îmi extind binecuvântările și iubirea asupra tuturor ființelor de pe Pământ acum, noi parcurgem împreună cu voi transformări extraordinare și magnifice. Susținem în planurile interioare schimbările majore care au loc în ființa voastră pentru întreaga omenire și Pământ. Rolul nostru în acest moment este să vă susținem să rămâneți împământați, echilibrați, stabili și conectați cu Creatorul pentru că în ființa voastră au loc transformări atât de vaste. Acest lucru se întâmplă de ceva timp acum, totuși, acesta este apogeul. Observăm că multe suflete și ființe de pe Pământ trec acum prin schimbările interioare pentru care s-au pregătit în ultimele luni. Această schimbare poate apărea datorită unei curățări a corpului, unei noi perspective apărute în minte, unei supărări care aduce claritate sau unui nou sentiment de recunoștință și apreciere pentru tot ceea ce este. 

S-ar putea să observați recent, sau în următoarele zile sau săptămâni, că în interiorul vostru va apărea o schimbare. Aceasta va promova o resetare interioară a ființei voastre. S-ar putea să simțiți că este nevoie să adoptați un stil de viață mai sănătos sau un regim în ceea ce privește mâncarea, băutura sau exercițiile fizice. S-ar putea să vă treziți promovând îngrijirea de sine, relaxarea sau meditația. Veți observa că a apărut o schimbare, poate fi ceva la care să participați activ sau s-ar putea să fie o boală. Poate fi ceva care vă schimbă perspectiva, o întâlnire cu o altă ființă care vă aduce claritate sau o experimentare în planurile interioare care crează iluminare. Schimbarea va fi o experiență pozitivă, vă rog să rețineți acest lucru și va crea o resetare în ființa voastră. Resetarea va fi ca și cum ați da drumul gândurilor, acțiunilor, neliniștilor, îngrijorărilor, fricilor din trecut, nu la toate, dar suficient de multe ca să vă simțiți mai ușori și mai luminoși. 

S-ar putea să vă treziți mergând într-o nouă direcție din cauza unei noi înțelegeri sau pentru că vă simți motivați și inspirați să călătoriți pe calea voastră. S-ar putea să descoperiți că vă este mai ușor să vă conectați cu ceilalți. Schimbarea va fi personală pentru voi, pentru calea voastră, pentru ceea ce vă stânjenește acum precum și scopul, abilitățile, destinul vostru pe Pământ. Resetarea interioară va fi ca și cum v-ați face bilanțul la tot ceea ce este în voi, tot ceea ce aveți de oferit, de dăruit și apoi creați o cale înainte cu claritate, înțelegere și iluminare care vă servește nu numai vouă, ci le servește și altora. Ar putea fi la fel de simplu ca eliberarea fricilor și neliniștii trecând prin realitatea voastră în pace și cu grație. Resetarea se poate manifesta în interiorul vostru în numeroase feluri care vă sunt personale, cu toate acestea, rezultatul, impactul pentru toate ființele de pe Pământ va fi, desigur, o mai profundă conectare cu Creatorul. 

Așa cum am afirmat, rezultatul resetării interioare va fi o mai profundă conectare cu Creatorul și vă invităm să vă concentrați în interior și să vă întrebați: 

Cum percep că ar fi pentru mine o mai profundă conectare cu Creatorul? 

M-aș simți mai susținut/ă, mai iubit/ă? 

Aș fi în măsură să obțin o mai mare claritate, intuiție și înțelegere? 

M-aș simți mai curajos/curajoasă? 

Mi-ar fi mai ușor să iau decizii și să fac tranziții în realitatea mea? 

Conectarea cu Creatorul se manifestă în mod unic pentru fiecare ființă și fiecare ființă este conectată cu Creatorul. Este dreptul vostru divin și apare o aducere aminte cu privire la conectarea voastră cu Creatorul. Aducerea aminte a Creatorului reapare la suprafață ca să vă dea voie să deveniți adevărul vostru și cine sunteți voi cu adevărat. 

În acest moment vă invit să contemplați ce implică resetarea interioară: 

O schimbare, impactul schimbării și o mai profundă conectare cu Creatorul. 

Este posibil să fi experimentat deja schimbarea sau poate fiecare pas. 

Este important să căutați, să fiți atenți la cele trei etape în realitatea voastră ca să vă verificați atunci când treceți prin proces. O schimbare care vă dă voie să dați drumul anumitor energii și idei. Impactul care crează schimbare și transformare și rezultatul, care este o mai profundă conectare cu Creatorul. 

Multe ființe trec prin resetarea interioară în ritmul lor, unele vor dura foarte puțin, în timp ce altele vor dura mai mult, dar totul este așa cum este potrivit și necesar. Cu toate acestea, când atingeți momentul unei mai profunde conectări cu Creatorul, atunci o descărcare de lumină și înțelepciune va fi ancorată în ființa voastră. Lumina și înțelepciunea vor fi ca o piesă de puzzle care este ancorată în Pământ, conectată la toate ființele, creând un izvor de informații, cunoaștere și iubire. Informația, cunoașterea și iubirea vor radia în toate direcțiile pe întreg Pământul. Vor fi ca niște pulsații constante, deoarece fiecare ființă descarcă energia la momente diferite. O integrare continuă a energiei în Mama Pământ care ridică vibrația Pământului, ridică conștiința omenirii și dă voie susținerii ființelor din planurile interioare să se apropie din ce în ce mai mult. 

În acest moment nu vă sfătuim în ceea ce privește diferitele practici la care v-ar fi benefic să participați. În schimb, vă invităm ca pur și simplu să urmăriți acest proces de transformare pas-cu-pas, despre care noi știm că este resetarea interioară. Căutați-l în realitatea voastră, s-ar putea să fie subtil, s-ar putea să vă afecteze. Căutați-l în realitățile altora ca să știți ce se întâmplă. Această cunoaștere și înțelegere vor da voie ca totul să curgă așa cum ar trebui, recunoscând aducerea aminte care apare. 

Eu, Arhanghelul Metatron, și Tărâmul Angelic vom fi prezenți cu voi. Puteți apela oricând la îndrumarea și ajutorul nostru. 

Vă mulțumim și vă iubim.

 

Eu Sunt Arhanghelul Metatron



Traducere Monica Poka

link către articolul original 

 

Maeștrii

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Unul: ”Voi, ca rasă, ați ales să faceți asta singuri și, sunteți. Încă mai aveți acum lucruri de finalizat astfel încât să existe un sfârșit satisfăcător al acestei ere din istoria omenirii.” 

Sophia: ”Am fi satisfăcuți dacă s-ar întâmpla acum, n-ar fi nici o problemă.” 

Unul: ”Ceea ce va trebui să permiteți este ca învățarea să aibă loc la nivel global – dacă ar fi oprită înainte de conștientizarea la nivel global cu privire la ceea ce se întâmplă, există posibilitatea să se întâmple din nou.” 

”Planul a fost ca totul să se încheie aici și acum, sub supravegherea voastră. Nimic nu va modifica acest plan Sophia. Nimic nu-l va întrerupe – indiferent de cât de obosiți sau descurajați (sunteți), planul se va finaliza de la sine odată ce a îndeplinit criteriile pe care le are de îndeplinit.”  

”Ieșirea din captivitatea și abuzul la care este supusă rasa este necesară pentru fiecare participant. Fiecare participant va ști ce s-a întâmplat aici.” 

”Scopul aici este alegerea conștientă și suveranitatea deplină.” 

”Aceia dintre voi, Marii Maeștri care au orchestrat acest plan, nu l-ați accepta altfel.” 

------                                 


31 Mai 2022 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Acum, chiar acum, vă apropiați, ajungând la țărmurile Noului vostru Pământ. Ea vă așteaptă, răbdătoare, fiind cu grijă și metodic creată de către acele semințe stelare, războinici, îngeri și pribegi care au acceptat să contribuie. Contribuirea în formă fizică a fost un proces colosal, gigantic, datorită adâncimii înșelăciunii și robiei în care sunteți întrupați fizic. Asta nu este o mică ispravă pentru cineva neînsemnat, este un act de proporții enorme. Este asemănătoare cu lucrarea lui Dumnezeu. 

Pentru că voi sunteți, într-adevăr, Dumnezei în costume omenești acționând în sens contrar și suferind puternic din această cauză. Cu toate acestea, este o suferință planificată. Este făcută ca să vă propulseze pe voi și pe semenii voștri umani spre iluminare. Iluminarea este starea de a fi în mod constant conștienți, precum și responsabili. Asta nu este o stare de dificultate. Este o stare de bucurie constantă. 

Doar nu credeți că ați fi fost intenționat așezați la volanul unui vehicul fără să fi fost învățați mai întâi să conduceți? 

Nu ați fost. 

Lecțiile voastre au fost cumulative. S-au construit una peste alta de-a lungul multor vieți. Ați învățat bine. Sunteți pregătiți acum. 

Noul vostru Pământ așteaptă pensulele Maeștrilor. 

Există mulți Maeștri. Unul dintre ei ești Tu. 

Tu. Da, TU. Rețineți că cuvântul este intenționat scris cu majuscule. Într-o astfel de formă, se cere să fie observat. Reprezintă atingerea statutului, asta se spune acum despre TINE. 

Ai atins  statutul de Maestru. 

Și ce face un Maestru? Un Maestru continuă să se dezvolte, obținând o perspectivă mai largă, perfecțiune și nivele mai mari de Măiestrie. 

Oamenilor le place să ierarhizeze lucrurile. Vă spun că Voi nu puteți fi cu adevărat ierarhizați. Nu există creatori mai creatori sau creatori mai puțin creatori. Există doar Creatori. 

Ceea ce Voi simțiți, intenționați și credeți este într-adevăr creația voastră. Așa sunt create lumile. Așa sunt create viețile. 

Trucul (dacă într-adevăr există unul) este să vă mențineți viziunea dincolo de ceea ce Voi vedeți. Veți vedea ceea ce Voi credeți, așa că – credeți ceva benefic, frumos, plin de compasiune, generos, vibrant și plin de veselie! 

Maeștrilor, Voi sunteți aici datorită iubirii voastre pentru spiritul și ingeniozitatea umană. Voi sunteți aici pentru că Voi iubiți rasa. Voi sunteți aici ca să evoluați ca Unul. 

Voi sunteți aici ca să faceți toate acestea cu bucurie! 

Bucuria este cea care pregătește scena pentru acest Nou Pământ pe care Voi ați venit să-l imaginați. Bucuria.   

Amintiți-vă să vă acordați cea mai înaltă stimă și să vă mențineți starea de grație. Pentru că tot ceea ce în trecut a fost venerat, divinizat ca ceva separat de Voi – a ajuns să închidă cercul. Se află în interiorul vostru. Voi sunteți combustibilul și mașina și conducătorul Creației. Noul vostru Pământ conține toate credințele și intențiile voastre. 

Ați preluat volanul în mod conștient. Creația voastră nu va mai fi o experimentare întâmplătoare, hazardată, împinsă și trasă de o forță exterioară manipulatoare. Creația voastră apare așa cum Voi o comandați să fie cu inima, viziunea și intenția voastră. 

Crede în cele mai frumoase vise ale tale, om drag. Făcând acest lucru, așezați pământ fertil pentru următorul lucru pe care îl vedeți. Odată ce legătura dintre credință/convingere și realitate este văzută, ea nu mai poate fi ruptă. Totul se schimbă pentru Voi din acel moment. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.



Traducere  Monica Poka

Sursa