duminică, 30 iunie 2024

Un mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean

 Prin Valerie Donner în 28 Iunie 2024 

Salutări, sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean. Sunt aici să vorbesc cu voi astăzi și să vă ofer o actualizare despre ceea ce se petrece pe Pământ. Vă vorbesc ca membru al Consiliului Pământului. Lucrez cu normă întreagă cu acest Consiliu și o fac de mulți ani. 

Vă recomand să priviți în jurul vostru și să priviți aceste evenimente dintr-un alt punct de vedere decât perspectiva voastră actuală. Poate puteți vedea lumea vechii dimensiuni a treia dărâmându-se? S-ar putea să vedeți ciudățenia lumii vechi pe măsură ce avansați în conștiința mai înaltă a dimensiunii a cincea sau mai înaltă. 

Da, energiile sunt ciudate și pot fi puțin dezrădăcinătoare. Unii dintre voi observați comportamentul omenirii drept bizar și poate stupid. S-ar putea să vă întrebați ce a fost scurtcircuitat în creierul unor oameni atunci când iau deciziile pe care le iau. Aceste comportamente vă pot împinge până la limitele voastre. 

Aceste comportamente iraționale nerezonabile vă arată sfârșitul Pământului trei dimensional. Îi vedeți pe unii oameni asumându-și riscuri pe care voi nu vi le-ați asuma niciodată. Mulți și-au pierdut orientarea. Vechii factori de completare care i-au ținut pe toți sub control încetează să mai existe. 

Motivul pentru asta este că în conștiința mai înaltă niciunul dintre acești factori vechi nu este necesar. Veți trăi în curgerea divină fără nevoia să folosiți tehnologia de vibrație mai joasă și cu siguranță fără conștiința de vibrația mai joasă. Ochelarii de cal v-au fost scoși acum și aveți o viziune în timp real. 

Asta înseamnă că sunteți treziți. Felicitări! Cu cât mai absurdă devine lumea pentru voi, cu atât mai mult v-ați ridicat în dimensiunea a cincea. Timpul vechilor lideri, organizații, sisteme și control mondial, etc. pleacă oferindu-vă astfel libertatea de care aveați nevoie și pe care o meritați de multă vreme. Ca familie galactică a voastră, sărbătorim împreună cu voi noile începuturi. Vă ridicăm moralul în orice fel putem și vă asistăm acolo unde este nevoie de noi. Nu sunteți singuri.

 

Vă iubim, vă aplaudăm și suntem aici pentru voi. Eu sunt Mira.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

  

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Îmbrățișează Co-Creația

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Este momentul să stai jos și să ai o discuție cu Universul. Unii dintre voi nu ați mai vorbit de ceva timp și, odată cu schimbările care vin, este o idee foarte bună să fiți pe aceiași lungime de undă. 

Ce ai vrea să vezi mai mult (sau mai puțin) în viața ta? 

De ce ai nevoie? 

Ce vrei? 

Cum plănuiești să mergi mai departe? 

Sunt câteva argumente foarte puternice cu privire la destin, soartă și coincidență, dar tu știi că adevărata acțiune din partea ta va ajuta la construirea unei lumi în care să te simți confortabil să trăiești. Ridică-te și îmbrățișează co-creația, este dreptul tău din naștere! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postareaa originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

sâmbătă, 29 iunie 2024

Energii noi care vin în a doua jumătate a anului 2024

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am comunicat cu voi, cu sinele voastre mai înalte și cu ghizii voștri spirituali în planul astral și suntem foarte încântați de ceea ce urmează să vină pentru voi. Vrem să știți că sincronizarea este potrivită ca voi să primiți această transmisie și că vă pregătiți să vă angajați în niște energii de frecvență mai înaltă. Vă pregătiți să vă deschideți către ele și să le primiți și ați făcut unele curățări ca să vă aduceți în acest punct de pregătire. 

Vă schimbați în atât de multe feluri, iar pe unele dintre aceste schimbări vă este mai ușor să le detectați decât pe altele. Când ați făcut o oarecare curățare în corpurile voastre fizice și emoționale, s-ar putea să nu fi arătat atât de frumos și să nu se simtă prea bine. Ba mai mult, s-ar putea să nu înțelegeți de ce se întâmplă, dar vă încurajăm întotdeauna să vedeți ceea ce se întâmplă ca fiind în beneficiul vostru, pentru că așa și este. Și v-ați pregătit într-o varietate de moduri să primiți noile energii din a doua jumătate a anului 2024. 

Aceste energii au rolul să vă catapulteze în noi experiențe, noi abilități și daruri și, desigur, în mai multe contacte e.t. Ați fost pregătiți și acum este momentul să începeți descărcarea și, prin urmare, este posibil să simțiți supratensiuni de energie în corpurile voastre. Este posibil să experimentați mai multe intuiții puternice, mai multă ghidare și mai multe impulsuri care vin din interior să vă ducă pe căi foarte particulare. Acum vă ridicați să fiți lucrătorii în lumină și călăuzitorii care ați știut întotdeauna că sunteți. 

Și, din nou, faceți asta datorită pregătirii voastre. Ați ajuns în acest punct de pregătire prin munca pe care ați făcut-o asupra voastră înșivă și pentru că ați fost dispuși să treceți prin curățările inconfortabile prin care ați trecut. Dacă vreți să maximizați eficiența acestor energii, atunci stați sau întindeți-vă și deschideți-vă lor. Spuneți-i Universului că sunteți pregătiți să primiți și cereți tuturor ajutoarelor voastre să vă ajute în aclimatizarea la noile energii care vă propulsează în acest nou timp de mare conectare pentru omenire și, în cele din urmă, ascensiunea voastră. 

Puteți continua să vedeți că totul se întâmplă în beneficiul vostru și nu trebuie să vă grăbiți niciodată să ajungeți la concluzia că ceva merge prost. Totul vă duce către desăvârșirea schimbării, iar aceia dintre voi care sunteți conștienți de acest lucru vă puteți bucura de călătorie. Îi puteți asigura, totodată, și pe ceilalți că totul va fi bine și îi puteți ajuta să treacă cu o mai mare ușurință prin orice experiență de disconfort și curățare pe care o au. Pe măsură ce începeți să vă arătați noile abilități și să mențineți energia în corpul și în câmpul vostru, oamenii vor băga în seamă și veți deveni lideri mai eficienți pentru Colectivul Nou Trezit.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Prăpastia

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Este vreun mesaj pentru astăzi? 

Sunteți pe marginea unei prăpăstii, un spațiu dinainte de a avea loc o schimbare. Asta se va simți ceva brusc acelora dintre voi cufundați în viața 3D. Va fi simțită ca un răspuns îndelung așteptat la o întrebare, acelora dintre voi care citiți sau auziți informații precum acelora din acest mesaj. 

Nu va constitui Schimbarea, totuși, va fi un precursor clar. Odată ce apare, veți simți un sentiment de ușurare. Vă veți spune, ”În sfârșit, începem”. Întreaga voastră ființă va rezona cu un răsunător ”Da!” Nu se poate spune că fiecare pas următor va fi confortabil sau calm. Ce se poate spune este că pentru voi, cei treziți și conștienți, care ați mai fost și înainte pe acest drum, se va simți familiar. 

Atât de mult din ceea ce veți face în continuare vi se va părea familiar într-un mod foarte nefamiliar. Nu vă veți aminti conștient unde sau când ați învățat aceste lucruri, totuși, nu vă veți pune la îndoială simțul intuitiv cu privire la ceea ce ar trebui să faceți în continuare. 

Va fi simțit într-un mod de neînțeles, ca ”mersul pe bicicletă”. În momentul în care o bicicletă este în fața voastră, chiar dacă au trecut zeci de ani de când ați mers pe una, veți ști exact ce să faceți. Hotărârea și înțelepciunea voastră interioară vor ieși acum în prim-planul vieții voastre. Aceste cunoștințe pe care le dețineți și pe care le-ați păstrat în fundal până acum, sunt pe cale să fie amintite și utilizate. Timpul vostru a sosit. 

Mulți dintre voi ați trecut prin încercări și greutăți până în acest moment. Aceste experiențe și lecții alese de voi v-au întărit inima și v-au consolidat armura. 

Pentru că veți avea nevoie de amândouă ca să funcționați la capacitatea voastră maximă. Acest moment cere eroi și războinici, vindecători și faruri, profesori și magnetizatori, înțelepți și adunători. Veți fi recunoscuți în cele din urmă ca un portal sigur sau un loc de aterizare confortabil. Ambele sunt necesare în aceste vremuri de schimbare, mișcare și transformare. 

Pentru că, dacă există un lucru la care sunteți bine antrenați dragi semințe stelare, acela este să vă adaptați noilor circumstanțe. Ați venit astăzi cu o istorie lungă și plină. Indiferent de vârsta voastră actuală, sunteți suflete bătrâne. Este posibil să fiți unul dintre străbuni, pentru că mulți s-au adunat aici acum. 

Veți ajunge să vedeți că acea cunoaștere liniștită și insistentă din interior este cea care vă orchestrează viața. Pe măsură ce începeți să aveți încredere în acea voce interioară, ea va începe să vorbească mai tare și să apară mai des. Ea este adevărata voastră busolă interioară. Nu acea vorbărie interioară necontenită care erupe ca rezultat al Matricei. 

Nu, această cunoaștere este profundă și nu reacționează. Apare atunci când momentul va fi ajutat de ea și rămâne Adevărată. Este Adevărul vostru interior și, când îl recunoașteți, vă veți aminti de el ca de ceva familiar. Veți ajunge să aveți încredere în el. 

Pe măsură ce o faceți, îl veți folosi fără îndoială sau dorință. Veți ști că ceea ce spuneți sau faceți este Adevăr. În orice ar fi, veți vedea semințele Adevărului și ale Iubirii Necondiționate dând roade. 

Pentru că adevăratul vostru scop este să manifestați și să experimentați Agape. Toate acestea în timp ce sunteți oameni în toate privințele. Înainte să veniți aici știați că acesta este scopul final. L-ați simțit ca pe un rezultat natural și nu a fost considerat „provocator”. 

Percepția voastră asupra acestei sarcini poate fi diferită acum. O vedeți cu ochi și inimi foarte omenești. Amândouă au văzut multe, iar ceea ce ați văzut ar fi putut să vă aducă în punctul aproape de destrămare. 

Cu toate acestea, nu sunteți destrămați. Sunteți întregi. 

Asta este o mărturie a rezistenței inimii voastre și a puterii Adevărului vostru. 

Pentru că cunoașteți Agape. Nu ați stins niciodată scânteia care este miezul vostru. Prin tot ce a fost viața voastră până în acest moment – v-ați ținut bine. 

Mergi înainte, dragul meu, iubitul meu om drag și demonstrează-ți excelența. Nu există motive să o ții ascunsă. Ești chemat să te activezi. 

Vei ști exact ce să faci și va fi perfect. Vei vedea, dragul meu, vei vedea. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Roksolyana Hilevych Photography 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!     

 

Un alt mare val

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley 

În ultimele zile, Universul a împărtășit îndemnul să fii responsabil, să ai încredere în Sincronizarea Divină, să acorzi atenție gândurilor tale și, desigur, întotdeauna prezentul să-ți urmezi calea cu onestitate și integritate. Ce urmează? 

Da, ai ghicit! Un alt mare val a început să spele tot ceea ce a încetat să mai servească vreunui scop în viața ta. S-ar putea să se simtă ca și cum pierzi ceea ce este sigur și confortabil, dar Universul îți arată căi noi și diferite să te miști prin viața ta. Ai două opțiuni; să te ții cu fiecare fibră a ființei tale, rămânând static și neschimbător, sau să-ți dai seama că orice schimbare prin care treci este pentru binele tău cel mai mare și mai înalt. Ca întotdeauna, alegerea este a ta și ești susținut pe tot parcursul. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

vineri, 28 iunie 2024

Ce vine spre voi din toate unghiurile

Creatorii 12 prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Suntem atât de fericiți să fim împreună cu voi toți în această călătorie și suntem încântați să simțim cât de mulți dintre voi v-ați deschis față de noi de când ne-ați fost prezentați de Daniel. Suntem foarte încântați să vă ajutăm și să vă urmărim crescând și știm că aceia dintre voi care vă petreceți timpul în experimentarea creșterii, sunteți pregătiți pentru o plimbare destul de frumoasă atunci când decideți să faceți călătoria, să vă asumați creșterea. 

Vă iubim atât de mult și vom continua să revărsăm asupra voastră iubirea și laudele noastre. Știm că, privindu-vă prin ochii Sursei vă suntem de cel mai mare ajutor și mai știm că sunteți meniți cu toții să vă aveți propriile călătorii și experiențe de creștere și nu v-am păgubi niciodată de ele. Vrem să fiți voi capabili să vă simțiți calea către tărâmurile de o frecvență mai înaltă. 

Prin urmare, ne întindem noi, cei din a douăsprezecea dimensiune, către voi astfel încât să aveți ceva după ce să vă întindeți către noi. Una dintre modalitățile în care faceți asta este, desigur, prin liniștirea minții și conectarea la inima voastră. Când vă conectați la inima voastră, puteți simți imediat ușurare. Simțiți imediat că v-ați întors acasă și vă mutați conștientizarea din minte în centrul simțirii, ceea ce vă permite să simțiți adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat. Acesta este modul în care știți cine sunteți cu adevărat prin propria experimentare. O faceți prin simțirea iubirii care sunteți în centrul inimii voastre. 

Acum, devine mai ușor să faceți acest lucru atunci când aveți în fața voastră ceva sau pe cineva pe care îl considerați vrednic de iubirea voastră. Cu toate acestea, nu vă găsiți întotdeauna în fața unei astfel de ființe. Tocmai din acest motiv este bine să știți că uneori este nevoie doar să închideți ochii și să vă trimiteți conștiința în centrul pieptului vostru și în centrul acelui organ care bate ca să vă mențină în viață. 

Nu este nimic greșit să căutați și în exterior ceea ce merită să fie iubit, și vă recomandăm să luați parte la această practică cât de des puteți. Căutați cine și ce este ușor de iubit în realitatea voastră, și vă veți antrena să fiți în frecvența iubirii, iar atunci când nu sunteți în acea frecvență, veți ști cu adevărat și veți dori să faceți corecția cursului. Veți dori să vă îndepărtați atenția de la ceea ce vă face să vă simțiți atât de groaznic. 

Și poate că, în acel moment, vă veți aminti că și asupra voastră a fost revărsată iubire din ceruri tot timpul, și puteți simți și iubirea care sunteți cu adevărat prin eliberarea proceselor mentale și lăsându-vă conștiința să coboare în inima voastră. Pe măsură ce simțiți cine sunteți cu adevărat, vă simțiți întregi și compleți. Știți că totul este în interiorul vostru și vă relaxați și aveți încredere că sunteți pe calea voastră. 

Sunteți mai capabili să vă accesați intuiția și darurile și abilitățile spirituale când faceți acest lucru, și vă este mai ușor să iubiți viața pe care o aveți fără să simțiți nevoia de vreo schimbare. Asta este adevărata putere. Asta este puterea pe care o căutați cu toții, chiar și atunci când credeți că o veți obține de la ceva din afara voastră. Conectați-vă la această putere care este în interiorul vostru și odihniți-vă în acea cunoaștere că aveți această forță puternică în voi, în afara voastră, și nu va mai fi nevoie să trăiți vreodată în frică. Asta este promisiunea noastră pentru voi și vă promitem că ne-o vom ține.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Deschideți Porțile Libertății

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Libertatea pe care o revendicați acum este ceea ce ați sperat în 3D. 

Asta este o lume nouă și voi sunteți o ființă nouă. Ca ființă nouă sunteți liberi să vă exprimați și extindeți bucuria. În această lume nouă, cunoașterea este bucurie. 

Poate că această ultimă afirmație pare ciudată, pentru că, cum poate cunoașterea să echivaleze cu bucuria? Este așa pentru că nu mai eliminați ceea ce înainte nu v-ați dat voie să experimentați. Capacitatea să faceți asta și cunoștințele în legătură cu asta. Informații care vă eliberează să explorați când și unde doriți. 

În 3D aveați garduri care vă îngrădeau cunoașterea. Nu puteați ști asta sau înțelege aia pentru că nu v-ați dat voie să vă gândiți la nimic în afara limitelor voastre 3D așteptate. Este momentul să vă dați voie să studiați idei noi, invenții, muzică, acțiuni, etc. care vor sosi în următoarele câteva săptămâni. 

Ați deschis, în sfârșit, poarta Universală a cunoașterii în timp ce sunteți de-ai Pământului. 

Când erați copii, părinții voștri aveau secrete pe care nu le înțelegeați până când erați mai mari – sau poate niciodată. Cunoaștere care părinții voștri au considerat că nu era potrivită pentru voi în acel moment. Așa ceva se întâmplă și acum. Diferența este că în 3D ați funcționat atât ca părinte cât și ca copil. La fel ca Dorothy în Vrăjitorul din OZ, ați fi putut întotdeauna schimba timpul, frecvențele, dimensiunile și nivelele de energie. 

Chiar dacă v-ați îmbunătățit unele dintre abilitățile voastre înnăscute, sunteți puțin diferiți de ceea ce ați fost la începuturile creației – înafara faptului că acum deschideți porțile libertății Pământului vostru. 

Veți descoperi noi interese și abilități dincolo de orice v-ați imaginat în timpul vieților voastre Pământești 3D. Și același lucru va fi valabil pentru oricine face tranziția dincolo de 3D. Vor fi explorate invenții, creații, muzică, dramă, timp, moduri de călătorie, dimensiuni, frecvențe și orice alt cuvânt/acțiune pe care vi le puteți imagina. Este aproape ca și cum ar fi fost deschisă o cutie uriașă cu cadou după cadou. 

Veți fi uimiți de noile voastre abilități, precum și de abilitățile celor pe care s-ar putea să nu-i fi observat înainte – o lume nouă în care toată lumea schimbă cadouri care surprind nu numai creatorul, ci și destinatarul. 

Este, în sfârșit, momentul strălucirii, cu multe râsete și împărtășirea cunoașterii. În esență, este Renașterea la cote maxime, integrând toate aspectele așteptate ale creativității Pământului și ale abilităților universale visate sau dorite — cu surprize ici și colo. 

Ceea ce a fost nu mai este, iar ceea ce este a devenit magic și mistic mult dincolo de cele mai sălbatice vise ale voastre. Nu vă veți mai mulțumi cu ceea ce ați considerat cândva glorios sau incitant pentru că noua voastră lume este una a bulelor magice și a experiențelor distractive. 

Desigur, mulți dintre voi cei care citiți asta veți pune sub semnul întrebării acest ultim gând pentru că, în mintea voastră, asemenea distracții, străluciri și cunoaștere sunt imposibile. Responsabilitățile voastre zilnice au mai puțin de-a face cu strălucirile și mai mult cu trecerea de la o activitate sau grijă la alta. Cum să existe posibilitatea să trăiești într-o lume plină de distracții? Cine va plăti facturile sau va avea grijă de copii? 

Chiar dacă lumea voastră 3D era probabil o rutină zilnică, acea lume nu mai există acum. 

Noi, cei din Universuri, nu vă spunem să stați în casă așteptând ca strălucirile să apară. În schimb, strălucirile sunt peste tot în jurul vostru, cu excepția cazului în care refuzați să recunoașteți acest lucru ca fiind adevărat. O floare mică ar putea fi cheia unei descoperiri medicale. O rochie vă îmbie să vă extindeți rețeaua socială. O cunoștință nouă vă va ajuta să vă înțelegeți nevoia să explorați Universurile. Sau noi moduri de transport și comunicare vor apărea brusc. 

Asta este o lume nouă, iar voi sunteți o ființă nouă. Este timpul să începi să așteptați și să explorați noul. Nu mai sunteți în Kansas sau chiar în totalitate pe Pământ. Așa fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Albert Dros


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Conștient conștient

  


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Astăzi, Universul ar dori să-ți acorzi câteva momente și să fii conștient conștient de discuția ta cu tine. Este pozitivă, înălțătoare și laudativă sau derogatorie, furioasă și deprimantă? În momentul în care le creezi și/sau le verbalizezi, ele intră în Univers să primească răspuns cu o rapiditate uimitoare! Primul pas ca să-ți schimb lumea a fost întotdeauna gândurile tale, îmbrățișează-le pe cele bune. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


joi, 27 iunie 2024

Sunt durerea fizică și emoțională necesare pentru creștere?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Aveți o enormă capacitate să îndurați durerea și ați îndurat destul de multă de-a lungul vieților voastre acolo pe Pământ. Știm că mulți dintre voi cred că aveți nevoie de durere ca să creșteți, să evoluați și unii dintre voi chiar cred că durerea este o parte integrantă a ascensiunii voastre. Dar vrem să știți că odată ce simțiți durere și primiți mesajul de la durere, nu mai aveți nevoie de ea și nu vă servește să o perpetuați. 

Mulți dintre voi este nevoie să vă convingeți pe voi înșivă că în acest punct din viața voastră durerea nu mai este necesară. Nici analgezice nu este nevoie să luați ca să nu vă mai doară. Pur și simplu este nevoie să vă dați seama ce are durerea să vă spună și să-i primiți mesajul. Întotdeauna durerea fizică vă indică că a existat o durere emoțională care a fost fie ignorată, fie suprimată. 

Când intrați în contact cu durerea emoțională și îi dați voie durerii emoționale să fie ceea ce este și să o simțiți, atunci veți descoperi că durerea fizică dispare. Uneori, asta înseamnă să fiți foarte sinceri cu voi înșivă, pentru că poate fi foarte greu să recunoașteți că ați negat ceva, mai ales față de voi sau vouă înșivă. Dar veți descoperi că durerea poate duce la creștere, datorită la ceea ce luminează în voi. 

Totuși, v-ar plăcea, în cele din urmă, să puteți recunoaște mai devreme decât mai târziu acea emoție și/sau gând, astfel încât să nu fie nevoie ca durerea să se manifeste în fizic ca să vă atragă atenția. Trebuie să vă dați seama ce emoții de vibrație mai joasă ignorați și suprimați pentru că ele vă indică ce creați în mod greșit. Iar, ca ființe creatoare, doriți să creați ceea ce este în beneficiul vostru, ceea ce este potrivit și ceea ce doriți. 

Așa că, uneori este nevoie să priviți printr-o lupă ceea ce ați făcut ca să vedeți clar. Dar odată ce sunteți în durere, trebuie să observați și cum reacționați la ea. Care este răspunsul emoțional? Care este răspunsul mental și care este răspunsul fizic la durerea voastră? Toate acestea vă indică modul în care v-ați trăit viața și le puteți înlocui cu răspunsuri care vă fac să vă simțiți mai bine. Puteți începe să vedeți lucrurile într-un mod diferit datorită durerii pe care o experimentați în momentul respectiv și să înțelegeți că nu trebuie să trăiți cu ea. 

Nu trebuie să faceți din asta o problemă cronică și vă puteți convinge pe voi înșivă că este o experimentare temporară menită să vă trimită un mesaj. Puteți respira prin durerea fizică, așa cum sunteți meniți să respirați și prin durerea emoțională. În clarificarea durerii fizice și emoționale, simțiți ușurare. În ușurarea voastră, puteți crea din nou. Sunteți în măsură să vă vedeți pe voi înșivă și lumea voastră într-un mod diferit și vă încurajăm să faceți asta începând chiar de acum cu fiecare aspect al vieții voastre care nu este așa cum ați vrea să fie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Ai încredere în Univers

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Atunci când manifești, primul tău instinct va fi să forțezi, să forțezi, să forțezi chiar dacă s-ar putea să nu fie în interesul tău cel mai mare și mai bun. Poate fi provocator să aștepți atunci când dorești un anumit rezultat într-un anumit moment. Dacă nu se manifestă în timpul alocat, simți că parcă totul a eșuat. 

Cel mai drag copil al meu, acesta este momentul în care Universul îți cere să ai încredere că ești auzit și că Sincronizarea Divină lucrează întotdeauna împreună cu tine, mai degrabă decât împotriva ta. Odată ce te relaxezi și împământezi în această înțelegere, nimic nu te va mai opri. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

miercuri, 26 iunie 2024

Lucrători în Lumină: Sunteți pregătiți pentru asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Căutăm uneori, așa cum faceți și voi, ceva care să ne aducă într-o stare mai înalt vibrațională. Este adevărat ce se spune. Precum sus, așa și jos. Căutăm și ne întrebăm. Avem dorințe și avem ceea ce nu am terminat de experimentat, iar toate acestea fac să fim foarte calificați să vă ajutăm. Doar pentru că nu avem corpuri fizice nu înseamnă că nu ne putem raporta la voi toți, acolo în fizic și pe planeta Pământ. Știm că ceea ce ne motivează pe noi poate fi diferit de ceea ce vă motivează pe unii dintre voi, pentru că noi nu avem de urmărit plăcerea fizică, dar vedem și cum aceste căutări sunt goale și observăm că toți cei implicați în acele căutări simt în cele din urmă acel gol, chiar dacă doar temporar. 

Observăm că toți aveți o tendință să căutați în afara voastră într-o măsură atât de mare încât puteți deveni dependenți de unele aspecte ale lumii fizice, în timp ce noi nu avem nimic de ce să devenim dependenți aici, în non-fizic, dar am spune că ceea ce voi experimentați mai mult decât orice, ceea ce vă tulbură la un anumit nivel al conștiinței voastre, este lipsa unei simțiri a scopului. Vorbim cu atât de mulți dintre voi care simt asta și dorim atât de mult să vă ajutăm pe toți cei care vă simțiți astfel să înțelegeți că uneori scopul vostru nu s-a arătat încă. Cât timp așteptați ca acea inspirație, acel scop să apară, sunt multe lucruri pe care le puteți face. Sunt multe pe care le puteți elibera și rezolva. Sunt multe înlăuntrul vostru pe care le puteți clarifica ca să faceți loc acelui moment de inspirație, să faceți loc acelor energii care vă vor umple înainte să poată veni din voi.   

Așadar, deși lucrul cu voi înșivă nu pare a fi un scop, și nu este foarte spectaculos, face parte totuși din scopul pe care-l aveți acolo pe Pământ. Dacă toată lumea ar alerga din momentul în care pune piciorul pe Pământ, ar fi un mediu mult diferit de cel în care trăiți acum. Uneori, plictiseala care apare vă dă unora dintre voi impresia că viața voastră nu servește vreunui scop vouă înșivă sau oricui altcuiva. Când nu simțiți că ați ști care este scopul vostru, asigurați-vă că faceți loc în voi și în viața voastră ca scopul vostru să apară. Cu alte cuvinte, faceți acea muncă de curățare, eliberați în primul rând ceea ce nu vă mai servește și ceea ce nu vă aparține și dați-vă voie să fiți voi scopul vostru pentru o vreme. 

Lumea în care trăiți chiar acum se schimbă dramatic. Vor exista atât de multe locuri de muncă, cariere și afaceri diferite în viitor, iar unii dintre voi sunteți cei care le veți crea. Dar știm cu siguranță că aceia dintre voi care nu simțiți că aveți un scop acum, sunteți pregătiți pentru scopul vostru. Și când nu puteți vedea imaginea mai amplă a acestuia, este greu să aveți încredere și este greu să aveți răbdare, dar acestea sunt lucruri cu care trebuie să vă confruntați ca să lăsați în cele din urmă să intre acel gând inspirat, acea idee inspirată, acel impuls care vă duce spre el. 

Știm și că aveți tendința să asociați scopul cu vreo acțiune sau vreo carieră, dar nu întotdeauna este cazul. Atât de mulți oameni mențin spațiul pentru alții, menținând o vibrație înaltă ca să echilibreze energiile de acolo. Atât de mulți oameni meditează, fac incantații, cântă monoton sunete cum ar fi ”om” și fac tot ce pot să ridice nivelul de conștiință. Trebuie să renunțați la ideea că scopul vostru este întotdeauna legat de o acțiune pe care o întreprindeți și trebuie să fiți, totodată, conștienți de cât de multe sunt în voi care așteaptă încă să iasă. 

Fiți conștienți de cât de multe sunt în interiorul vostru pe care le puteți accesa chiar acum în timp ce vă demonstrați răbdarea și încrederea în ceva care va fi o mai mare exprimare exterioară a acelui univers care există în interiorul fiecăruia dintre noi. Vă invităm să vă relaxați mai mult, să dați drumul și, în cele din urmă, să lăsați să intre ceea ce vă va inspira să fiți persoana, ființa, iubirea care ați fost întotdeauna meniți să fiți și care sunteți destinați să fiți în această viață.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

  

Universul este conștient...

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

S-a mai spus și înainte și se va spune de câte ori va fi nevoie ca să înțelegi că tu ești responsabil pentru energia ta personală! Dacă repeți povestea cu ”cineva mi-a greșit” sau ”copilăria mea a fost groaznică”, transmiți Universului că asta ești, asta vrei, te simți confortabil cu ea și ”trimite, te rog, mai mult!” Ai de ales! Îți poți schimba existența și ai dreptul la o viață liniștită, plină de bucurie. 

Cu următorul val de energie care vine ai șansa să începi acea schimbare. Astăzi, timp de câteva momente, imaginează-ți viața așa cum vrei tu să fie. Simte-o, atinge-o, gust-o, miroase-o și experimenteaz-o ca și cum ar fi deja. Universul este pe deplin conștient de potențialul tău, acum este timpul să începi să ți-l recunoști tu însuți. Puterea schimbării este în tine și întotdeauna a fost. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

 

marți, 25 iunie 2024

Dacă vă așteptați ca navele să aterizeze, faceți asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

În acest moment avem suficient de multă experiență în lucrul cu ființe din dimensiunile fizice ca să știm cum să vă ajutăm să trăiți o viață mai bună acolo în dimensiunea voastră fizică de pe planeta Pământ. Știm cât de important este pentru voi toți să fiți practic acolo în acele corpuri fizice și vrem să înțelegeți că sunteți acolo ca să împământați energiile de frecvență mai înaltă pentru colectivul omenirii și pentru acest întreg univers. Vrem ca voi toți să îmbrățișați faptul că ați ales să fiți acolo și că ați ales să aveți un corp fizic în acest moment. Vă invităm să căutați ce din tărâmul fizic vă poate oferi un motiv să vă simțiți împământați. 

Cu alte cuvinte, știm că este ceva cu privire la realitatea fizică de acolo de pe Pământ ce puteți aprecia, iubi, vă poate entuziasma și la care să participați în mod regulat. Făcând acest lucru vă oferiți drept canale pentru energia non-fizică de o frecvență mai înaltă care vine din planurile mai înalt dimensionale. Așa că, vedeți voi, chiar și urmărirea fericirii voastre este un act de serviciu nu doar pentru omenire, ci și pentru acest întreg univers și sunteți cu toții necesari chiar în acest moment acolo pe Pământ, trăind viețile pe care le trăiți. Dar trebuie să vă găsiți ceva legat de viața voastră patru dimensională în acest moment pe Pământ care să vă placă, ca să fiți de cel mai mare folos. 

Asta înseamnă că trebuie să puneți deoparte pancartele și să coborâți pumnii ridicați spre cer, să încetați să priviți la ceea ce este greșit în viața de pe Pământ în acest moment, astfel încât să aveți timp și energie să dedicați acelor lucruri care vă luminează cu adevărat și vă oferă un motiv să vă treziți dimineața. Sunteți foarte norocoși acolo pe Pământ pentru că aveți la dispoziție o varietate atât de mare de opțiuni în fiecare zi, și vă invităm să o vedeți și voi în acest fel, pentru că dacă doar pierdeți timpul degeaba așteptând ca navele să aterizeze sau așteptând fulgerul solar ca evenimentul de ascensiune să fie complet, atunci nu faceți parte din acea călătorie conștientă de ascensiune. 

Nu trebuie să așteptați să se întâmple ceva ca să fiți chiar acum sinele vostru cinci dimensional și puteți trăi o viață pe Pământ care nu numai că contribuie la energiile de frecvență mai înaltă de care conștiința colectivă a omenirii are atât de multă nevoie, ci poate fi o viață care să-i inspire pe alții. Sunteți acolo să fiți lideri în gândire, cuvânt și acțiune, nu doar să așteptați următoarea predicție despre ce se va întâmpla și când. Vă sugerăm să fiți mai pro-activi în viața voastră, să ieșiți și să vă conectați cu Mama Pământ, Mama Natură și alți oameni și vă sugerăm să mai nu așteptați ca ceva să se întâmple înainte să faceți acest lucru. 

Am văzut asta funcționând în atât de multe lumi, în atât de multe dimensiuni și în atât de multe sisteme stelare și acum este momentul să lăsați ca tot ceea ce a fost deja să funcționeze pentru voi acolo pe Pământ. Vă garantăm succesul.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Nimic nu este mai important decât asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Aveți atât de multe motive să vă simțiți bine chiar acum în viața voastră, iar faptul că vă simțiți bine sau nu chiar depinde într-adevăr de cât de concentrați sunteți pe acele lucruri sau vă concentrați pe lucrurile care lipsesc sau pe lucruri care nu se simt a fi atât de bune în viața voastră. Puteți determina cum vă simțiți, iar felul în care vă simțiți este felul în care vibrați. Prin urmare, puteți determina ce obțineți și ce nu obțineți în viața voastră, pentru că vibrația voastră este totul. 

Aveți o vibrație care este unică pentru fiecare dintre voi. Sunteți energie care vibrează și modul în care vibrați ca o ființă energetică unică determină atât de mult ceea ce experimentați, pentru că asta este ceea ce trebuie să măiestriți cu adevărat pe Pământ. Sunteți meniți să fiți mai conștienți, mai conștienți de ceea ce vibrați, ceea ce simțiți, ceea la ce vă gândiți, pe ce vă concentrați și de aceea trebuie să vă fie reflectate înapoi ca viața voastră, circumstanțele voastre, lucruri care vin și lucruri care lipsesc. 

Acestea sunt reflectările voastre care vin să vă spună cum ați vibrat astfel încât să învățați și să faceți ajustările necesare. Puteți întotdeauna corecta cursul, ceea ce vă ajută să vă aliniați mai mult cu lucrurile pe care le doriți. Prin urmare, întrebarea care rămâne de pus este – când o veți face? Trebuie să așteptați până când lucrurile se vor înrăutăți de tot înainte să corectați cursul? 

În unele cazuri, răspunsul la această întrebare este da, deoarece unii oameni trebuie să încerce orice altceva înainte să devină conștienți de vibrația lor. Iar tot ceea ce experimentează și care-i face să-și dea seama că au o vibrație și că aceasta a fost destul de scăzută, i-a ajutat într-un fel. Acesta este motivul pentru care nimic nu merge prost acolo pe Pământ și nu există nimic pentru care să vă simțiți prost. Întotdeauna puteți decide. 

Întotdeauna puteți decide cum priviți circumstanțele vieții voastre, iar modul în care le priviți va determina și vibrația voastră din acel moment. Fiecare moment conține o alegere și puteți alege pe ce vă concentrați și cum vă concentrați asupra lui, iar acest lucru vă va schimba viața, pentru că vă va schimba vibrația. 

Acum, ați fost meniți să trăiți doar în stări de o vibrație înaltă întreaga voastră viață și în toate viețile voastre? Bineînțeles că nu. Sunteți meniți să aveți acces la toate vibrațiile, astfel încât să puteți face o alegere în cunoștință de cauză. Uneori există o frumusețe în tristețe, iar uneori este potrivit să fii furios. Uneori frica vă servește. Deci, sunteți meniți să evitați toate aceste emoții cu o vibrație mai joasă tot timpul? Ei bine, cunoașteți deja răspunsul. 

Sunteți meniți și să observați cum simțiți aceste emoții și, prin urmare, cum vibrați astfel încât să corectați cursul. Vă ajută să recunoașteți că modul în care vibrați contează și vă ajută să vă dați seama că voi vă creați realitatea. Unii oameni vor respinge acest adevăr cât de mult timp posibil, dar asta este o lege a acestui univers. 

Odată ce o îmbrățișați, puteți începe să lucrați pe vibrația voastră, să aveți grijă de ea, observând-o cât mai des și să-i dați un scop astfel încât să puteți vedea reflectarea la ceea ce vreți să vedeți. Știm că mulți dintre voi faceți acest lucru și îl faceți frumos și mai știm că întotdeauna se pot face mai multe și vor fi făcute de voi, iar noi vom fi aici, în dimensiunea a noua, susținându-vă la fiecare pas de-a lungul drumului.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Oportunitatea ta

  


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Pe măsură ce mergi pe calea creării lumii tale perfecte, vor fi cei care încearcă să-ți îngrădească munca. De cele mai multe ori, este o reacție subconștientă a propriului lor protocol de siguranță... o modalitate să se mențină în siguranță pe ei înșiși și pe cei din jurul lor în același loc în care au ales să fie. În loc să reacționezi într-un mod negativ sau combativ, asta este oportunitatea ta să practici tot ceea ce ai învățat până acum: Iubirea Necondiționată, compasiunea, bunătatea și bucuria. Lasă-le să fie luminile tale călăuzitoare în timp ce îți continui călătoria. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!