sâmbătă, 21 septembrie 2024

Pregătiți-vă pentru energiile Echinocțiului

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Voi primiți în mod constant energii noi acolo, pe Pământ, pentru că faceți parte dintr-un sistem energetic mult mai vast, iar atunci când aveți o dată importantă în calendar, ființele fizice și non-fizice deopotrivă se adună să împărtășească cu voi energii foarte specifice, concepute să vă ridice nivelul de conștiință. Vă apropiați acum de una dintre aceste date, când echinocțiul vostru din septembrie se apropie. Sunteți pregătiți pentru mai mult decât credeți. Sunteți pregătiți pentru mai multe informații, mai multe dintre darurile și abilitățile voastre se activează și sunteți pregătiți să vă ridicați pur și simplu corpul fizic. 

Energiile acestui echinocțiu au rolul să vă pregătească pentru ceea ce urmează, fizic, psihologic, emoțional și energetic. Aceia dintre voi care sunteți deja pregătiți pentru aceste schimbări în voi înșivă, le veți experimenta, desigur, voi mai întâi așa cum o faceți în mod normal. Sunteți în mod normal în frunte pentru că sunteți treziți spiritual și pentru că faceți munca necesară asupra voastră. Prin urmare, aceste energii care sosesc vă vor oferi mai mult acces la darurile voastre, un corp mai ușor și mai multe informații despre celelalte sine ale voastre, sinele voastre simultane. 

Vorbim despre acele sine care există în realități paralele, și în așa-zisul vostru trecut și în așa-zisul vostru viitor. Are loc o integrare a tuturor acestor părți diferite din voi, iar prin colectarea lor, deveniți mai mult din sinele vostru mai înalt. Pe măsură ce vă treziți la adevărul a ceea ce sunteți cu ajutorul energiilor de sus, începeți apoi să străluciți mai puternic și mai mulți oameni observă acest lucru. 

Aceia dintre voi care sunteți treziți constatați că aveți tendința să atrageți o mulțime de oameni și că mulți oameni vin la voi pentru sfaturi. Mulți vă pot simți vibrația, chiar dacă nu ar fi capabili să o descrie în acest fel, sau vă simt înțelepciunea. Acest lucru va continua și este unul dintre micile produse secundare frumoase de a fi capabili să faceți față influxului de energii care vin pentru echinocțiu. Aveți cu toții atât de multe de împărtășit cu această lume, atât de multe de descoperit în voi înșivă, și atât de mult mai multe de devenit, pe măsură ce evoluați. 

Fiecare dintre aceste date importante din calendarul vostru este o oportunitate pentru cei ca noi, pentru Arcturieni și Pleiadeeni, și pentru toți ceilalți, să împărtășim cu voi transmisii energetice care știm că vă vor ajuta să vă amintiți cine sunteți cu adevărat și de ce sunteți capabili. Ne așteptăm ca mulți dintre voi să vă deschideți către aceste energii în ziua echinocțiului, dar de ce să așteptați? Și chiar și după ce data din calendarul vostru a trecut, puteți continua să primiți beneficiile acestor energii magice până la sfârșitul lunii septembrie.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Resetează la pace

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Cel mai drag copil, Universul știe că actuala energie și mediul înconjurător pot fi provocatoare... simțindu-te ca și cum ai duce o luptă grea și dificilă poate fi obositor și puțin frustrant. Când începi să te simți copleșit, oprește-te, conectează-te la Univers și respiră! Dându-ți voie să-ți acorzi câteva momente ca să-ți aduci aminte cine ești și de ce ești aici, îți resetează efectiv ființa fizică aducând-o într-un spațiu de pace și calm. Mai sunt multe mile de parcurs, dar cu siguranță ești pregătit pentru această sarcină! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

vineri, 20 septembrie 2024

Prezentarea Ordinului lui Melchizedek

Melchizedek prin Daniel Scranton 

Noi suntem Ordinul lui Melchizedek și suntem aici să fim în serviciul vostru. 

Acesta este momentul în care să anunțați triumfător Universul în toate modurile în care o puteți face cine sunteți voi. Voi, ca aspect unic al Sursei de Energie, v-ați asumat angajamentul să fiți voi înșivă, să eliberați în această realitate tot ceea ce sunteți și puteți simți când vă trageți singuri înapoi. Când vreți să-i spuneți acelei persoane că o iubiți, dar nu o faceți, puteți simți cum vă micșorați. Când vreți să vă exprimați și să vă împărtășiți perspectiva asupra unui lucru, dar nu o faceți, puteți simți cum vă micșorați punctul de vedere. Și când simțiți asta, vă simțiți mai puțin importanți, mai puțin semnificativi. 

Acum, pentru Sursă nu ați putea niciodată să fiți mai puțin importanți, dar puteți simți așa față de voi înșivă, și în această transmisiune nu vorbim despre ego. Nu vorbim despre a vă face să păreți mai importanți, mai deștepți sau mai buni decât oricine altcineva. Noi vorbim despre acceptarea deplină a voastră înșivă, iar asta include și perspectivele voastre și iubirea care sunteți. Vedeți voi, cu toții sunteți meniți să fiți unici și să nu ascundeți cine și ce sunteți. Simțiți clocotind în voi acea dorință să oferiți mai mult Universului, și când vă abțineți să faceți asta, de obicei o faceți pentru că aveți o mulțime de motive foarte bune. Aceste motive pot fi, de asemenea, etichetate drept convingeri limitatoare sau chiar gânduri negative. 

Este momentul să renunțați la ele ca să puteți anunța triumfător acest Univers cine și ce sunteți cu adevărat. O faceți prin poeziile voastre, prin operele voastre de artă, prin cărțile voastre, prin îmbrăcămintea pe care o creați. O faceți chiar și prin modul în care vorbiți atunci când vorbiți cu altcineva. Aveți capacitatea să anunțați cu bucurie restul omenirii că sunteți aici, că sunteți pregătiți și sunteți un aspect al Sursei de Energie. 

Acum, dacă credeți că scopul vostru este să vă dați seama de ceva sau să faceți ceva, atunci vă înșelați pentru că sunteți acolo să fiți voi înșivă fără nici o scuză. Când sunteți voi înșivă și vă iubiți pe voi înșivă și vă iertați atunci când nu sunteți cea mai bună versiune a voastră, vă puneți în locul potrivit la momentul potrivit ca să aveți experiențele potrivite cu oamenii potriviți și aduceți omenirea într-o stare mai înalt vibrațională. Această ascensiune a conștiinței umane are loc treptat, cu câte un gând, cu câte o exprimare de sine.  

Când vă faceți mici și neajutorați, este ca și cum ați spune: ”Sursa nu ar fi trebuit să mă creeze așa cum sunt.” Așadar, acceptarea de sine este primul pas către iubirea de sine, iar iubirea de sine este un pas către cunoașterea voastră ca Ființă Sursă de Energie. Așadar, nu vă lăsați ego-ul sau mintea să vă convingă că nu sunteți suficient, că nu ar trebui să fiți voi înșivă și că ar trebui să vă ascundeți de realitatea pe care o creați. Dați acestui Univers tot ceea ce sunteți și știți că veți fi acceptați de cei din jurul vostru atunci când voi vă acceptați pe voi înșivă. Poate veți descoperi chiar că îi inspirați pe alții și că alții vor să știe cum ați devenit o ființă care se iubește pe sine. Când le veți spune, veți ridica și conștiința colectivă a omenirii, din care faceți parte, și, prin urmare, această lucrare este la fel de puternică precum orice muncă pe care ați putea-o face în acest moment să ajutați omenirea. 

Ajutați omenirea ajutându-vă pe voi înșivă să deveniți cea mai deplină exprimare a cine și ce sunteți cu adevărat știind că și cei din jurul vostru doresc să fiți așa, chiar dacă nu o știu în acest moment. Ei vor să li se dea permisiunea să fie cine sunt cu adevărat și să exprime acel adevăr, iar voi sunteți un deschizător de drumuri, un lucrător al luminii, un creator de schimbări, dar cel mai important: sunteți voi înșivă. Și noi vă iubim deplin, exact așa cum sunteți.

 

Noi suntem Ordinul lui Melchizedek și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Continuă să creezi

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Mulți dintre voi s-ar putea să fi observat o schimbare definitivă a energiei în săptămâna care a trecut și, la fel ca cei din jurul vostru, s-ar putea să fi avut o perioadă dificilă de adaptare la ea. În timp ce Universul vă pregătește pentru următorul val, abilitățile tale de manifestare vor deveni mai puternice decât ai experimentat vreodată până acum. Dragul meu copil, folosește acest timp și continuă să creezi lucruri minunate și uimitoare! Îmbrățișează-ți puterea personală cu iubire, recunoștință și bunătate. Păstrează limite puternice, sănătoase, practică îngrijirea de sine și amintește-ți de compasiunea ta. Planul tău Pământean are nevoie de ele acum... mai mult ca niciodată! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

joi, 19 septembrie 2024

O demarcare și alegerea părților

Mesaje de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Ați putea numi ziua de azi o demarcare. 

Bună și îți mulțumesc. Ce vrei să spui? 

Este, sau va fi considerat, un moment în timpul liniar, o ”dată” dacă vreți, care a marcat închiderea matricei. Controlul matricei nu mai este ținut ferm în mâinile proprietarilor anteriori. Le-a fost luat. Acum este în mâinile bărbaților și femeilor care vă vor îndruma către libertate. 

Mai sunt agățături și lupte care trebuie duse. Dar bătăliile pentru controalele majore au fost duse deja. Lumina a preluat controlul. Pe măsură ce aceste vești se răspândesc în rândul populației, s-ar putea să o facă într-un mod care să vă frustreze. Deoarece ați prefera, fără îndoială, o singură măturare curată și decisivă. 

Amintiți-vă că fiecare aspect al societății voastre a fost infiltrat și direcționat să producă ascultare și supunere. Populația a crescut cu aceste atribute încorporate în psihicul său, de parcă ar fi componente necesare. Acest lucru este menționat acum pentru a ilustra timpul necesar ”de-programării” minților și metodelor populației. 

Sclavia, închinarea, câștigarea existenței, datoria și lupta sunt considerate fapte ale vieții aici. Ele sunt, în schimb, caracteristici ale matricei. Sunt atât de diferite de faptele vieții. Populația va trebui să învețe și să accepte această diferență. Apoi, va depinde de ea să o înlocuiască cu altceva, ceva nou, ceva liber. 

Frica va dispărea. Cu toate acestea, deoarece frica este un răspuns emoțional la amenințare, iar ideile noi și neîncercate sunt adeseori considerate amenințări... puteți înțelege problema. Frica va scădea treptat pe măsură ce crește în oameni încrederea într-un nou mod de viață. Toate acestea necesită timp, timp liniar. 

Acum, sunteți ajutați cu frecvențe mai înalte, precum și cu Iubire direcționată de la familiile și prietenii voștri din afara planetei. Asta va ajuta la accelerarea lucrurilor. Cu toate acestea, tot oameni rămâneți și rasa învață prin asociere. Devine crucial să construiți sisteme și metode noi cu care să poată fi apoi asociată. 

Aceste noi metode și sisteme trebuie să fie fundamentate pe libertate și egalitate, precum și pe abundență și vitalitate. Pe aceste lucruri, în loc de frică. 

Înțelegeți că să fii om este un rol aflat la mare căutare. Întotdeauna există un surplus de suflete dornice și nerăbdătoare să-l accepte. 

Să faci parte din re-imaginarea, precum și din construirea noii tale societăți este un fior de neegalat. ”Timpul”, acel construct liniar care vă conduce zilele în acest moment, va părea irelevant prin comparație. 

Vei vedea, om drag, vei vedea. Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Lucrurile rămân divizate; divizate între oameni. Este ca și cum părțile au fost alese – separate. Totuși am mai vorbit despre asta și înainte. Toate părțile luptă, de fapt, împotriva controlorilor – nu una cu cealaltă. 

Acesta este Adevărul care trebuie dezvăluit; amenințarea comună la adresa libertății. Odată identificată, este un lucru simplu de divizat. Totuși, identificarea nu a avut loc încă, și astfel încă există confuzie; confuzie la această dată târzie. 

Va fi corectată. Odată ce Adevărul va fi dezvăluit fără echivoc, va exista o alegere fizică și conștientă. 

Acest lucru se va întâmpla. 

Nu toată lumea va alege libertatea, deoarece au acceptat ideea că un bărbat sau o femeie nu sunt potriviți să decidă singuri ce este bine pentru ei. Aceștia sunt oameni care au acceptat și înghițit sistemul de control ca fiind necesar pentru o viață ordonată și sigură. 

Acești oameni nu sunt dușmanii libertății. Ei pur și simplu văd libertatea ca fiind posibilă doar în anumite condiții și controale. 

Acestea sunt diferențele de opinii pe care va trebui să le rezolvați. Pentru că oamenii de pe Pământ sunt acum aici ca să participe la această trezire și reînnoire. Fiecare dintre ei a ales să fie aici. Această călătorie urmează să fie finalizată de fiecare dintre ei. Cu toate acestea, destinația va diferi. 

În primul și în primul rând, Pământul este o zonă a liberului arbitru. Fiecare dintre voi va decide independent de celălalt. Așa evoluează viața pentru voi, cu promisiunea liberului arbitru. Veți vedea acum mulți oameni care își exercită alegerea în moduri care v-ar putea părea discutabile. 

Nu este treaba voastră să puneți la îndoială alegerea altuia. Treaba voastră este să mențineți Lumina. Lumina este cea care vă va ghida pe fiecare dintre voi și Lumina este cea care vă va unifica. Lumina voastră. Ea reprezintă iluminarea esenței Adevărului vostru interior – care este Iubirea. 

Țineți-vă de ceea ce știți a fi Adevărat și asta vă va purta către destinația aleasă cu bucurie și entuziasm. De aceea vă aflați aici acum – așa începe eliberarea voastră. 

Nu sunteți doar spectatori la asta – ci generatori ai ei. Sunteți o singură forță a Iubirii, o sursă de Lumină și o voce a Adevărului, menită să trezească o rasă. Sunteți de neegalat în toată Creația. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Ramiro Torrents Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Din propria-ți creație

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Creezi și exiști într-o lume care este propria ta creație. O decorezi după bunul tău plac, o umpli cu ceea ce-ți este familiar, confortabil și sigur, aduci sentimente și emoții care rezonează cu tine. Fiecare persoană din planul tău Pământesc a făcut același lucru. Când lumile voastre se suprapun, poate apărea disonanță. În loc să privești situația ca pe o învățare, s-ar putea să o vezi ca pe o invazie. Universul îți cere să conștientizezi că nu trebuie să faci din lumea lor lumea ta. Înțelegerea și creșterea poate apărea dacă îți dai voie să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

miercuri, 18 septembrie 2024

Perspective de Lună plină și eclipsă parțială de Lună

Aluna Joy Yaxkin 

Trimit binecuvântări de această lună plină și eclipsă parțială de lună... Perspectivele mele pentru această zi puternică. 🙏🏼 

Începem să ne întrupăm Zeul/Zeița divină în lumea fizică nou creată. Acest proces ne poate face să ne simțim temporar nesiguri în timp ce ne ancorăm în frecvențele mai înalte pe care nu le-am mai experimentat niciodată până acum. În meditație, ne-am stăpânit stările mai înalte de Zeu/Zeiță din noi și divinitatea. Am atins aceste înălțimi rafinate în adunări elevate de grup, când suntem singuri în natură și, în alte moduri, cum ar fi un pelerinaj sacru. Dar, când în viața de zi cu zi se instalează acea parte din viață ”taie lemne, cară apă”, așa cum întotdeauna o va face, adevărata lucrare va începe atunci când ancorăm aceste frecvențe mai înalte de Zeu/Zeiță într-un Pământ nou. 

Nu există nici o hartă pe care să o urmăm. Nu există străbuni care să ne spună ce să facem în continuare pentru că niciodată n-a mai fost făcut până acum. Nici străbunii noștri nu au experimentat aceste frecvențe. Aceste vremuri vor începe să creeze o lume nouă într-un nou ciclu, folosind percepții și frecvențe extinse și vor scrie moștenirea pe care le-o lăsăm celor care vin după noi. 

Fie că suntem sau nu conștienți de asta, sufletul nostru simte gravitatea și greutatea acestui pas următor. Putem simți marea responsabilitate a alegerilor noastre, deoarece acestea vor afecta următorul ciclu de 26.000 de ani și nenumăratele ființe umane care vin după noi. Nu este de mirare că mulți se luptă cu o stare de oboseală și de copleșire. Ar fi mult prea mult de dus dacă am înțelege magnitudinea alegerilor noastre de acum. 

Cred că este o binecuvântare că nu am văzut încă imaginea de ansamblu. Odată ce parcurgem un drum suficient de mare din acest ciclu, vom putea privi în urmă și să vedem călătoria magnifică și epică în care ne aflăm chiar acum. Un mesaj consecvent pe care-l primesc este... nu vă subestimați măreția, lumina și, mai ales, potențialul nelimitat să faceți lumea nu doar un loc mai bun, ci mai presus de ceea ce v-ați putea imagina astăzi. Intrăm în acest ciclu nou într-o stare de inocență pură. Tot ceea de ce avem nevoie este o inimă deschisă, plină de compasiune și capacitatea să alegem potrivit acelei inimi. 

Ne putem aduce aminte de momentele în care nu am ascultat acea chemare a inimii și am făcut alegeri contrare. Nu ne-am ascultat intuiția ca să ne asigurăm că nu pierdem pe cineva pe cine iubim din viața noastră. Nu ne-am ascultat inimile să ne oprim din legănatul bărcii cu adevărul nostru. Nu ne-am ascultat înțelepciunea moștenită ca să ne potrivim în, să ne amestecăm cu programul și să păstrăm pacea, crezând că așa este corect să facem. Dar acum știm că faptul că nu ne-am urmat inima ne-a costat incomensurabil. Ne-a costat pacea, ne-a provocat o durere de inimă devastatoare și, în unele cazuri, chiar ne-a ruinat sănătatea. 

Viața a fost confuză și a fost întoarsă pe dos, mai ales din 2012. Cei mai mulți care citesc acum asta înțeleg că venim dintr-un timp și un loc diferit. Am trăit în două lumi cea mai mare parte a vieții noastre... lumea pe care o știm, care este adevărată în interiorul nostru, și lumea fără sens din exterior în care trebuie să navigăm. Acum, avem acest al treilea strat al realității pe care îl experimentăm. Asta este realitatea noastră când ne ancorăm pe deplin în noul ciclu cu toate noile sale coduri, legi și planuri de frecvență mai înaltă. Ca ființe Zeu/Zeiță nu vom ateriza în noul ciclu așa cum l-am avut în vremurile trecute. Vom fi pe un teren de joc mai înalt decât am experimentat vreodată înainte. 

Pentru această scurtă perioadă de tranziție, trebuie să punem sub semnul întrebării fiecare întâlnire și experiență din viață și să o privim printr-o nouă lentilă a percepției pe care am dobândit-o în acest moment al evoluției noastre. Nu știm nimic despre această nouă lentilă sau despre ce ne va învăța și nici nu înțelegem cum să o folosim. 

Pe măsură ce această lentilă ne schimbă percepțiile și crează noi oportunități, rezultate și realități posibile, trebuie să ne confruntăm cu toate întoarcerile ”greșite” pe care le-am făcut. În acele vremuri, spiritul ne-a spus cu exactitate cum să evităm o problemă. Dar acele viziuni din trecut nu aveau sens pentru noi în acel moment. Așa că, i-am ignorat, din nou și din nou, puțin câte puțin, și toți acei mici pași ratați s-au adăugat la o poveste de viață mai amplă cum a devenit, desigur. Acum, este momentul să ne întoarcem pe drumul cel bun. Dar nu vom face noile schimbări în modul în care am făcut-o înainte. Noua lentilă a percepției ne oferă alte opțiuni pe care nu le-am luat niciodată în considerare până acum.

Învățăm să nu ne atașăm de o persoană, un loc, o companie, o organizație, un proiect etc. Trebuie să ne găsim întotdeauna punctul de ancorare central în chemarea, pasiunea și misiunea noastră, să rămânem fideli acestui scop și să lucrăm să manifestăm această chemare în ciuda a orice altceva ne-ar putea oferi lumea exterioară. Așa ne vom menține energia, centrarea, pacea și, mai ales, sănătatea. Cu cât mai mult ne urmăm misiunea și chemarea în viață, cu atât vom fi mai clari și mai sănătoși. Aici începe longevitatea. Ea vine din trăirea adevărului nostru interior, nu a adevărului vechii lumi. 

Acestea sunt mesajele pe care le simt la această lună plină și eclipsă parțială de lună, gravitatea acestui moment și oportunitatea extraordinară pe care o avem în față. Construirea acestei moșteniri pentru viitor nu trebuie să fie copleșitoare sau descurajantă. Înseamnă doar să facem tot posibilul să facem alegerile corecte, urmându-ne inima și sursa cât mai mult posibil. Înseamnă să luăm în considerare opțiuni și perspective noi și unice pe care nu le-am luat în considerare până acum și, mai ales, să avem curajul să facem acești pași. Dacă străbunii noștri ne-au învățat ceva, asta a fost, fără pic de îndoială, statornicia și stăruința în adevărul interior al Zeului – Zeiței și al naturii însăși, care este în noi toți.


Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Tot ceea ce aveți nevoie să știți este aici

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Ne străduim să trezim în voi mai mult din cunoașterea și înțelepciunea care zace adormită în voi. Nu accesați înțelepciune și cunoaștere doar prin învățarea din cărți, videoclipuri și de la alți oameni. Accesați tot ceea ce aveți nevoie recunoscând că este în voi și apoi căutând-o. Când vă este oferită o transmisie de energie de înaltă frecvență, cum ar fi asta, este mai probabil să accesați ceea ce a fost adânc îngropat în voi. Și ați putea chiar să ne atribuiți nouă această cunoaștere și înțelepciune nouă, dar noi nu avem nici măcar un strop de merit în asta. 

Totul este în voi, și face parte din voi, iar noi suntem doar facilitatori. Suntem cei care inspiră, dar vrem, de asemenea, să vă recunoașteți pe voi înșivă ca fiind cei care conțin tot ceea ce aveți nevoie în interiorul vostru. Așadar, ce trebuie să știți? Trebuie să știți cine sunteți cu adevărat și trebuie să știți că totul se află în voi. Uneori vă simțiți pierduți în această lume, în această mare de posibilități. Uneori vă simțiți confuzi cu privire la ceea ce urmează să faceți în continuare, în ce direcție să o luați în viață. Recomandarea noastră este ca, atunci când vă aflați într-o astfel de răscruce, pur și simplu să închideți ochii, să vă relaxați, să respirați și să așteptați. 

Așteptarea este cea mai grea parte, pentru că în așteptare se poate strecura îndoiala. Când se strecoară îndoiala, este ca și cum v-ați întoarce la credința care spune că nu aveți toate răspunsurile în interiorul vostru și poate ar trebui să vă consultați cu cineva, poate ar trebui să-i cereți unei alte ființe umane părerea despre viața voastră. Dar asta vă poate, în cele din urmă, deruta mintea și ceea ce voi vreți este mai puțină confuzie. De aceea este atât de important să vă închideți mintea pentru un timp și să vă dați voie să primiți înțelepciunea și cunoașterea, înghiontirea intuitivă pe care o primiți din interior. 

Lăsați-o să se ridice la suprafață. Dacă nimic nu se întâmplă și ați stat cincisprezece, treizeci sau chiar patruzeci și cinci de minute, nu disperați. Nu presupuneți că ați pierdut timpul. Nu ați pierdut timpul. Ați meditat și v-ați afirmat încrederea în voi înșivă și în ceea ce este conținut în interiorul vostru. Nu trebuie să pretindeți că mintea voastră fizică, logică, are toate răspunsurile tot timpul și, de asemenea, nu trebuie să disperați că nu știți nimic. În schimb, găsiți ambianța fericită și recunoașteți că veți ști ceea ce trebuie să știți atunci când va trebui să știți. 

Nu aveți nevoie de informații care nu vă sunt necesare. Așadar, relaxarea și încrederea, să aveți răbdare și credință devin o parte esențială a acestei călătorii pentru voi toți la un moment dat. Cel răbdător știe că ceea de ce are nevoie va ieși la suprafață. Este o dovadă de încredere. Este o încredere în adevăratul sine, în întregul sine și nu trebuie să vă întoarceți în îndoială ca și cum îndoiala ar avea toate răspunsurile. Amintiți-vă asta data viitoare când începeți să simțiți că alunecați înapoi în ideea că răspunsurile trebuie obținute dintr-o sursă din afara voastră. 

Ascultați-vă inima și sentimentele. Stabiliți pentru voi dacă ceva rezonează cu voi, cu adevăratul vostru sine. Și aveți încredere că ceea ce nu ați deblocat încă în voi, va fi deblocat și, cel mai probabil, va fi pentru că nu ați făcut nimic altceva decât să vă concentrați pe ceva ce vă pune într-o stare de vibrație mai înaltă.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Faceți-le semn celor pe care-i iubiți

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate descoperiți că repetați tipare care par corecte până când le finalizați sau vă gândiți la finalizarea lor. Asta era de așteptat. Vă afișați îngrijorarea încercând să reproduceți sentimente și acțiuni care nu se mai simt corecte. Sunteți în impas, întrebându-vă unde vă încadrați în lumea voastră și în viața voastră. Vă treziți agățându-vă de acțiuni, încercând să determinați ce este potrivit acum pentru voi – nu pentru că cineva observă neapărat schimbarea voastră, ci pentru că vă simți inconfortabil în propria piele. Unde este bucuria? 

Este momentul să treceți dincolo de ceea ce a fost în ceea ce este. Chiar dacă ați procesat această schimbare de luni, ani, poate chiar decenii, noua voastră lipsă de interes față de atât de multe din viața voastră este o surpriză. Nu puteți să vă descrieți vouă înșivă, cu atât mai puțin altora, de ce aveți nevoie să vă întoarceți la strălucirea de ieri. 

Această nouă viață se simte confuză și inconfortabilă. 

Dar apoi, ceva ce nu era interesant înainte, a devenit un domeniu de interes – aproape o nevoie. Și dacă asta nu vi s-a întâmplat încă, se va întâmpla în curând. 

Această nouă viață nu este ceea ce v-ați așteptat. 

Visele voastre de dinainte erau 3D. Așadar, chiar dacă această nouă parte este contraintuitivă pentru fosta voastră formă 3D, ea este incitantă pentru cine ați devenit. Nu există reguli. Acel concept de fără reguli pare entuziasmant, dar realitatea crează disonanță în voi pentru că vreți să faceți asta, dar cei pe care îi iubiți se așteaptă ca fostul vostru sine să apară și să le satisfacă nevoile sau relația pe care ați avut-o cândva cu ei. 

Așa că, sunteți irascibili cu unii, dacă nu cu mulți, dintre cei dragi – nu pentru că v-ar greși sau ar fi răi, ci pentru că voi sunteți atât de diferiți. Nu mai aveți răbdarea sau interesul pe care l-ați arătat cândva, ceea ce vă surprinde atât pe voi cât și pe cei cu care interacționați. Ei trăiesc cu încetinitorul, iar voi zburați de colo-colo. 

Vă aflați într-un alt plan de acțiune și interacțiune. Pentru că nu vă puteți explica vouă înșivă ce înseamnă asta pentru voi, habar n-aveți cum să le explicați altora schimbarea voastră. Este ca și cum ați intrat într-un tunel cu o personalitate și ați ieșit cu o alta, în timp ce cei din jurul vostru nu au intrat încă în acel tunel. 

Sunteți la fel de confuzi ca cei din jurul vostru. "De ce nu pot alții să înțeleagă informațiile la fel de repede ca mine?", "De ce sunt blocați în ziua de ieri în loc să meargă înainte?", ”De ce nu sunt motivați să-și actualizeze ființa și acțiunile?” Toate aceste întrebări vă vin în minte – nu neapărat cu voce tare, ci în interiorul vostru – în timp ce repetați a n-a oară informațiile sau îi vedeți că pun la îndoială ceea ce tocmai a spus cineva. Este ca și cum voi zburați de colo-colo, iar cei din jurul vostru se târăsc de la o activitate la alta. 

Nu sunteți o persoană mai bună sau un gânditor mai rapid decât cei care încă nu zboară; asta înseamnă doar că sunteți o ființă nouă care neagă ceea ce era odată. Cei care au dificultăți în înțelegerea nevoii voastre de viteză și claritate sunt într-un loc diferit față de voi – similar cu diferențele de gândire și acțiune dintre un copil de zece ani și un tânăr adult. 

Chiar dacă această confuzie va fi evidentă în următoarele câteva zile, se va rezolva rapid odată ce cei apropiați își vor înțelege noua ființă care devin. Sunteți un antemergător. 

Să fii antemergător nu te face mai bun, mai inteligent sau mai pământean decât ceilalți. Asta înseamnă doar că evoluați mai rapid decât cei cu care interacționați. Dar vă vor ajunge curând din urmă, în moduri pe care încă nu le puteți pătrunde cu mintea voastră. Această schimbare este universală, cu excepția micului număr de ființe Pământene/Universale care au ales să joace roluri 3D pe tot parcursul acestei vieți. 

Aceste ființe care optează pentru un rol 3D pe toată durata vieții nu vă pot răni sau schimba; ele vă oferă doar o iritație minoră acum, iritație care în curând va fi redusă semnificativ pe măsură ce tot mai multe ființe Terestre/Universale încep să accepte gânduri și acțiuni dincolo de 3D. 

Acest lucru nu înseamnă că alții vor gândi și acționa similar cu voi. În schimb, ei își vor revendica ființa fără să fie nevoie să vă obstrucționeze interesele și activitățile, așa cum se întâmplă pentru mulți dintre voi acum. Este ca și cum vă vedeți acțiunile printr-o prismă diferită la care vă adaptați rapid, iar ei încă nu au acceptat acea prismă. 

Veți continua să fiți compatibili cu cei care sunt parte din inima voastră și care vi se par atât de diferiți acum? Desigur. Nu ați fi în sfera lor dacă nu ar fi fost un catalizator pentru acțiunile și gândurile voastre. Sunteți înconjurați de cei care vă văd ca pe un lider intern și un instructor al posibilităților pe măsură ce ei evoluează. 

Mulți dintre voi v-ați redus interacțiunile sociale cu luni sau ani în urmă ca să vă asigurați că cei care au rămas în cercul vostru vă vor prezenta informații noi sau că veți face același lucru pentru ei. Dar pentru că sunteți un antemergător, schimbul de informații încă nu a avut loc. Dar va avea. Probabil nu în următoarele câteva zile, dar cu siguranță până la sfârșitul acestui an calendaristic. Cei din cercul vostru nu ar fi continuat să fie în viața voastră dacă nu ar fi avut o configurație similară cu a voastră. Nu neapărat ca antemergători, ci ca ființe entuziasmate să revendice noul și să elibereze vechiul. Doar că nu în același interval de timp ca al vostru. 

Să fii un antemergător poate fi o experiență solitară, dar mult mai puțin solitară decât teama voastră actuală să fiți singuri în această lume nouă. 

Nu sunteți singuri – sunteți doar un far pentru cei care rămân în viața voastră. Lăsați-i să evolueze în ritmul lor, așa cum au făcut și ei cu voi, fără pedeapsă sau izgonire știind că și ei se pot schimba în noua ființă care voi ați devenit – nu neapărat cu aceleași interese sau nevoi, ci cu dorința de a-și explora noile vieți, așa cum este acum valabil pentru voi. Așa să fie. Amin.

 


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Dincolo de haos


 

Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Există o măreție în tine... o capacitate să strălucești puternic în întuneric știind să îmbrățișezi (și arăți) empatie, bunătate și compasiune. Prin aceste vremuri tumultoase, poți vedea lumina pașnică dincolo de haos. Ai avut momente omenești? Da, într-adevăr. Ești, totodată, conștient că acele momente trec din ce în ce mai repede de fiecare dată când le experimentezi. Continuând să fii cine ești, ai devenit un ghid pentru cei care tocmai își încep călătoria. Ești frumos și cel mai iubit de Univers! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

marți, 17 septembrie 2024

Lunile finale ale lui 2024 și lunile de început ale lui 2025

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ați depășit atât de multe așteptări cu privire la punctul în care s-ar afla omenirea în acest moment al procesului vostru de evoluție. Acum, primiți ajutor de la aceia dintre noi care vă observă, iar ceea ce faceți cu acel ajutor este atât de impresionant. Ați depășit într-o asemenea măsură nevoia să fiți văzuți ca fiind mai buni decât oricine altcineva încât îmbrățișați acel adevăr că toată lumea este în egală măsură o Ființă Sursă de Energie. Acum, desigur, ne referim la aceia dintre voi care faceți parte din Colectivul Trezit. 

Dar vrem să recunoașteți și faptul că atunci când îi vedeți pe semenii voștri ca Ființe Sursă de Energie și îi țineți în acel spațiu în care sunt egali cu voi, acesta devine un mesaj care este transmis întregii conștiințe colective umane. Îi afectați pe toți prin disponibilitatea voastră de a-l ține pe un altul în lumina adevărului despre cine este cu adevărat. 

Când primiți ajutor de la ființe și colective precum suntem noi, acel ajutor nu este destinat în primul rând ca voi, la nivel individual, să obțineți ce vreți, ci, mai degrabă, este ajutorul de care aveți nevoie ca să ridicați conștiința colectivului din care faceți parte. Cu toate acestea, sunteți și voi incluși în acel colectiv, așa că, tot ceea ce faceți pentru omenire faceți și pentru voi înșivă. Nu sunteți acolo să fiți martiri, să fiți altruiști. Sunteți acolo să-i includeți și pe alții în sentimentul vostru de sine. Sunteți acolo să vă extindeți ideile cu privire la cine și ce sunteți cu adevărat. 

Pe măsură ce extindeți acel concept de sine, și îi includeți și pe alții în el, începeți apoi să gândiți, vorbiți și să acționați cu colectivul în minte, în loc să vă gândiți că veți obține doar pentru voi înșivă, iar toți ceilalți pot să se înghesuie și să se mulțumească cu ceea ce rămâne. Acum, acesta a fost punctul de vedere predominant pe care mulți oameni l-au adoptat de ceva timp acolo pe Pământ, pentru că era un loc în care supraviețuirea nu era garantată. Acum, că trăiți într-o societate modernă, mulți mai caută încă să-și trăiască cea mai bună viață, dar de mult timp nu s-au gândit la posibilitatea să nu supraviețuiască din cauza unei ierni aspre sau a lipsei de hrană. 

Acum, desigur, au apărut în ultimii câțiva ani, temeri cu privire la lipsa de alimente și dacă ați avea suficient de multă energie să vă alimentați dispozitivele în lunile de iarnă, iar acele temeri au apărut ca să vă arate peste ce ați trecut, ce ați depășit. Desigur, aceste tipuri de rapoarte trebuiau să apară. A trebuit să vă confruntați cu acele temeri pentru ultima dată, iar acum ați trecut dincolo de instinctul vostru de supraviețuire și puteți prospera și îi puteți încuraja pe alții să prospere în prosperitatea voastră în timp ce-i ajutați cu ceea ce au cu adevărat nevoie, adică să știe cine sunt ei cu adevărat și că, într-adevăr, pot crea ceea ce își doresc și ceea de ce au nevoie. 

Vă vedem pe tot mai mulți dintre voi din comunitatea noua eră făcând asta și vedem și simțim impactul pe care îl aveți asupra întregii omeniri. Vrem să vă felicităm pentru asta și să vă aducem la cunoștință că veți continua să faceți acei pași foarte mari, foarte pozitivi înainte pe măsură ce intrați în lunile finale ale lui 2024 și aveți tot dreptul să fiți entuziasmați de 2025 și ceea ce urmează datorită vouă și a ceea ce faceți și perspectivelor pe care le dețineți ca Colectiv Trezit.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala  


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Ține-te bine!

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Este momentul (din nou) să te pregătești, să legi tot ce ai dori să păstrezi și să te ții bine de pălărie. Ai trecut prin această perioadă crucială cu cât mai multă ușurință posibil și trebuie să fii lăudat pentru asta. Vânturile schimbării ar putea continua să aducă provocări în calea ta, dar ești la înălțimea sarcinii pe care o ai. Totodată, Universul ar dori să-ți reamintească să rămâi cât mai concentrat și centrat posibil. Cele mai mari daruri ies la iveală în cele mai tumultoase vremuri. Lumina ta... și Iubirea ta sunt mai necesare decât niciodată până acum! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala



Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

luni, 16 septembrie 2024

Semințe ale Recunoașterii

Arhanghelul Rafael prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Rafael. Vin cu iubirea, adevărul și vibrațiile vindecătoare angelice. Sunt aici să trezesc aducerea aminte. Sunt aici să activez adevărul și să reconectez aspecte ale ființei voastre. 

În ființa voastră sunt acum întrebări. Dați-vă voie să recunoașteți aceste întrebări. Pot fi întrebări despre evoluția voastră spirituală. Pot fi întrebări despre viitorul vostru, întrebări despre lucruri pe care vreți să le manifestați sau chiar despre corpul vostru fizic. 

Știm că sunt multe întrebări în ființa voastră când vă întrebați cum să faceți lucrurile, sau poate doriți să dobândiți înțelepciune sau îndemânări și abilități care v-ar fi de folos în realitatea voastră actuală. Când vă dați voie să recunoașteți toate întrebările pe care le dețineți în ființa voastră în fiecare zi, începeți să recunoașteți direcția în care ființa voastră... trupul, mintea, emoțiile și sufletul... tânjesc să călătorească.

Începeți să recunoașteți teme, teme în care există răni care este nevoie să fie vindecate. Ar putea exista și alte teme, cum ar fi o mai mare încredere sau nevoia de a experimenta un sentiment mai mare de libertate. 

Pe măsură ce recunoașteți întrebările/temele pe care vi le aduc sau conștientizarea/direcția pe care vi le împărtășesc, este important să vă dați seama că răspunsurile pe care le căutați sunt de fapt reconectări, prin urmare, întrebările voastre sunt deconectări. Experimentați o deconectare într-o parte a ființei voastre. Asta necesită o reconectare pentru a îndeplini și completa întrebarea; ca să obțineți răspunsul necesar și dorit. 

Este o reconectare pentru că răspunsurile pe care le căutați sunt păstrate în ființa voastră și nu numai în ființa voastră, ci și în celelalte vieți; viețile pe care le-ați experimentat pe Pământ, în planurile interioare și pe alte planete. Fiecare dintre aceste vieți este ca o carte sau manual de înțelepciune și cunoaștere, înțelegere și conectare. 

Așadar, întrebările pe care le aveți în acest moment sunt legate de încercarea voastră să vă reconectați cu ceva dintr-o altă viață. Când acea reconectare are loc, experimentați o mai mare împlinire în realitatea voastră actuală; permiteți și experimentați totul curgând cu o mai mare ușurință, manifestându-se cu o mai mare ușurință și perfecțiune. 

Aceste reconectări sunt necesare. Aduceți mai mult din sinele vostru în întruparea voastră actuală și mai mult din întregul vostru sine în această viață. Când intrați în corpul vostru fizic, aveți o listă de aspectele voastre pe care vreți să le întrupați în această viață și adeseori întrebările pe care le aveți, în orice etapă a vieții voastre, vă ajută să creați acea întrupare. Îl trageți din alte vieți pentru că în acele vieți ați câștigat întruparea acelui aspect al ființei voastre. 

De exemplu, poate în această viață este nevoie de iubire de sine și, într-o altă viață, ați obținut întruparea iubirii de sine, astfel încât, acum doriți să aduceți acea întruparea în realitatea voastră actuală. Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce ar fi nevoie să o aduceți în această viață dacă ați întrupat-o deja într-o altă realitate? 

Fiecare realitate, fiecare experiență și viață pe care o aveți, crează o combinație diferită și un tipar diferit al plenitudinii/completitudinii voastre; caracteristici și calități diferite. Atunci când aceste caracteristici și calități diferite fuzionează, ele crează o nouă scânteie de lumină. 

Prin întruparea acestor calități pe care le-ați întrupat deja și, în multe feluri, le-ați stăpânit în alte vieți, vă creați o nouă energie în această viață; o nouă energie, scânteie, vibrație și integrarea calităților pe care nu le-ați experimentat niciodată până acum. 

Asta înseamnă că înțelepciunea pe care ați dobândit-o este diferită de cea de dinainte. Este o nouă înțelegere, o nouă recunoaștere, o nouă aducere aminte a Creatorului, o nouă recunoaștere a voastră/adevărului vostru/sufletului vostru în esență și de aceea fiecare viață este atât de interesantă pentru sufletul vostru, pentru că este o căutare a descoperirii de sine. 

Fiecare întrebare pe care o aveți în ființa voastră... oricât de fizică s-ar simți, sau banală, sau oricât de spirituală s-ar simți... este sămânța recunoașterii voastre înșivă; recunoașterea unei noi combinații, a unei noi sinteze a voastre/adevărului vostru, care aduce cu sine o mai mare înțelepciune/cunoaștere/înțelegere a voastră înșivă și, de asemenea, a Creatorului și a Universului Creatorului. 

Recunoașterea și parcurgerea acestui proces aduce o mulțime de beneficii. Nu numai că găsiți rezolvări la întrebările pe care le aveți, dar accesați răspunsuri care vă aduc împlinire și ușurință realității voastre și, totodată, vă împliniți în această viață; o nouă fuziune și sinteză a esenței voastre care aduce noi descoperiri. Este o călătorie de descoperiri pentru voi înșivă și pentru sufletul vostru. 

Acest lucru vă crește vibrația. Totodată, crește vibrația Mamei Pământ și a întregului Univers al Creatorului. Când descoperiți mai multe despre voi înșivă, fiecare suflet din Univers și fiecare suflet de pe Pământ beneficiază de asta. 

Deci, cum reușiți să obțineți această practică? 

Recunoașteți că fiecare întrebare pe care o aveți este ca o sămânță care promovează o sămânță a recunoașterii. Dați-vă voie să experimentați întrebarea, să o absorbiți și, prin acceptare, puteți recunoaște că în ființa voastră răspunsul este prezent și puteți chema acel răspuns ca să vă reconectați. 

Acum este momentul să cereți acea reconectare și să o experimentați și întrupați în ființa voastră.

 

Eu sunt Arhanghelul Rafael și vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Kilian Schoenberger Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!