luni, 23 decembrie 2019

Anul care vine – Consiliul


 Prin Ronald Head

Cât de des v-am spus că ”este timpul”? Cât de des v-am cerut să vă folosiți pe deplin puterea discernământului? Vom vorbi acum atât sinelui vostru întrupat cât și sinelui vostru mai mare, mai înalt dacă doriți, părți ale ființei voastre pe care unii dintre voi le ”aud”, dar cei mai mulți nu …încă.

Ați cerut eliberarea de durere și suferință. Ați cerut să știți adevărul. Ați cerut să trăiți în pace și siguranță. Planeta voastră, planeta voastră vie, a cerut aceleași lucruri. Aceste lucruri sunt dreptul vostru să le aveți ca fii și fiice divine ale Creatorului. Întotdeauna au fost.

miercuri, 18 decembrie 2019

Sistemul de Vindecare 144



Consiliul celor 144 prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, noi suntem Consiliul lui 144, ca colectiv noi reprezentăm fiecare membru al Universului Creatorului. Noi existăm la nivelul cosmic, dar suntem totuși adeseori recunoscuți ca Consiliul celor 12 (cele 12 energii de bază care sunt primele exprimate de Creator, prin care fiecare dintre voi treceți și sunteți o exprimare a lor). Ca Consiliul lui 144 scopul nostru este să menținem energia, frecvența și vibrația creației așa cum este ea născută din Creator. Frecvența pe care o emanăm ca 144 sintetizează în multe dimensiuni și chiar civilizații pe Pământ. Pe parcursul schimbărilor majore ale ascensiunii, frecvența 144 este prezentă ca să susțină manifestările necesare. Când frecvența 144 este prezentă, indiferent de forma în care ea se manifestă, puteți fi siguri că o puternică schimbare și transformare se prezintă ca să fie experimentată de toți. La nivel cosmic frecvența 144 este vibrația manifestării și creației celei mai pure naturi. Cu această vibrație vă salutăm, activând același lucru în voi. Pe măsură ce ne conectăm între noi și unul prin celălalt, noi recunoaștem cea mai pură vibrație a Creatorului.

luni, 16 decembrie 2019

Activarea Globului Creației


Consiliul celor 144 prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Definiția dată de Noi Creației: O energie din miezul Creatorului care se împletește în și prin tot ceea ce Creatorul este, susținând exprimarea și manifestarea Creatorului în numeroase forme.

Eu Sunt Sursa Creației,

În Viață Sunt Născut,

Cu adevărul din nucleul Creatorului dau naștere la toate,

Eu Sunt Creatorul tuturor civilizațiilor, planetelor, stelelor și a ceea ce este dincolo de ele,

Eu Sunt eliberarea noilor dimensiuni, creații, vindecare și împlinire,

duminică, 15 decembrie 2019

Universul Cristalin


Sanat Kumara prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări tuturor celor de pe Pământ, eu sunt Domnul Universului, eu sunt cunoscut și ca Sanat Kumara, eu sunt o energie colectivă și o sursă de ghidare. Unul dintre multele mele scopuri este să explic altora universul sau mult mai apropiat de adevăr ca să susțin aducerea aminte a secretelor, energiilor, înțelepciunii și exprimării creatoare a Universului Creatorului. Ghidarea mea vine către voi în timp ce pășesc prin vălurile Universului Creatorului în alte viduri/lumi dincolo de cele pe care le experimentați. Scopul meu este să mă expansionez dincolo de ceea ce pare posibil, aducând astfel cunoașterea Creatorului în conștientizarea noastră a tuturor. Pe măsură ce mă expansionez, eu primesc adevărul, conștientizarea diferitelor forme pe care creatorul le ia și, simultan, și confirmarea nimicului Creatorului.

sâmbătă, 7 decembrie 2019

Trezirea Ochiului Vostru Interior



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Cu cea mai profundă iubire și respect, eu, Lordul Melchizedek, intru în spațiul sacru pe care l-ați creat în viața și în câmpul vostru de energie. Sunt onorat să fiu în măsură să mă conectez și să împărtășesc cu voi în această etapă a ascensiunii voastre. Vă recunoașteți viața și ființa ca pe un spațiu sacru? Puteți să recunoașteți că eu, Lordul Melchizedek, sunt bucuros să fiu prezent cu energia voastră divină și să obțin o perspectivă în ceea ce este adevărul vostru în acest moment în care vă conectați cu mine? Viața voastră, realitatea, experiențele și toate aspectele ființei voastre sunt sacre și divine, dacă nu puteți recunoaște acest lucru, este nevoie ca o schimbare să aibă loc în ființa voastră și în modul în care vă percepeți. Poate sunteți în măsură să-mi oferiți multe exemple de ce viața și ființa voastră nu sunt sacre și divine. S-ar putea să fiți în măsură să înțelegeți că există posibilitatea ca viața și prezența voastră să fie sacre. Cu toate acestea, simțiți că este nevoie ca atât de multe să se schimbe pentru ca asta să devină realitatea voastră. Puteți recunoaște că acestea sunt doar scuze? O cale de a vă distrage de la conștientizarea adevărului că sunteți capabili să o faceți. Când eu, Lord Melchizedek, mă conectez cu energia, prezența și viața voastră pe Pământ, pășesc în cea mai sacră natură a ființei voastre și asta este o onoare profundă.

marți, 3 decembrie 2019

O mână de ajutor dată lui Moș Nicolae și Moș Crăciun


Pentru luna Decembrie 2019 ne-am gândit, Nora și cu mine, să le dăm Moșilor Nicolae și Crăciun, precum și vouă înșivă, o mână de ajutor în alegerea cadoului care să vi se potrivească cel mai bine și să și fie în ton cu momentul.

Cum fiecare poate oferi doar ceea ce are, ne-am gândit să vă oferim posibilitatea de a putea achiziționa Capsule ale Înțelepciunii la un preț mai mic, aplicând o reducere de 25% la toate Capsulele de pe blog, platformă.

Sunt într-adevăr, Capsule ale Înțelepciunii care aduc nu numai informații importante, ci și multe îndrumări în modul în care nenumărate situații de viață pot fi vindecate, practici care vă ajută să vă dezvoltați mai repede și mai armonios, vă aduc răspunsuri la multe întrebări la care răspunsurile nu se găsesc pe toate gardurile.

Vă recomandăm aceste Capsule ale Înțelepciunii cu tot dragul pornind din conștientizarea faptului cât de utile ne-au fost, ne sunt nouă, și cât de mult ne-au ajutat pe noi înșine în dezvoltarea, creșterea și evoluția noastră proprie.

Deci, dacă doriți să alegeți acest cadou, pe care nu-l veți putea pune în cizmulițe sau sub bradul de Crăciun, dar îl veți putea folosi în fiecare zi dacă așa veți simți și de fiecare dată veți mai descoperi ceva nou, folosiți codul de reducere de 30%

CAPSULE30

Dacă nu vă descurcați cu folosirea codului de reducere, vă rugăm să ne contactați și vă vom trimite pașii pe care este nevoie să-i urmați.

Codul este valabil din această seară, 03.12.2019 ora 20:00 până în data de 08.12.2019 ora 20:00.

Vă dorim din toată inima să vă bucurați din plin și cât mai profund de aceste Capsule minunate.

Nora și Monica


Schimbați alegerile pe care le faceți


Din ciclul De ale mele

Cred că ne este clar tuturor că viața noastră nu se poate schimba dacă continuăm să mergem pe aceleași cărări ca până acum. Și asta pe mulți îi sperie pentru că au uitat, și aici mă refer la cei trecuți de 40 de ani, că viața noastră de adult a început tocmai făcând alegeri ale căilor, direcțiilor pe care să le urmăm în viață. Unele s-au dovedit bune și împlinitoare, poate doar pentru o vreme, altele mai puțin bune. Pe unele le-am schimbat, pe altele nu, altele s-au schimbat cumva de la sine ca urmare a modului în care noi am reacționat la rezultatul lor.

Faptul de a alege ce să facem, cum să facem a devenit atât de obișnuit pentru unii, încât nu ni se mai pare greu de făcut. Ceea ce însă ni se pare ”drum închis” este că nu știm ce să alegem, ni se pare că nu avem de unde alege ceva, că din ceea ce ni se oferă, nu avem ce alege. Indiferent despre ce ar fi vorba. Păi dacă nu este, atunci de ce să nu creăm noi înșine ceva?

luni, 2 decembrie 2019

Este momentul să vă faceți bilanțul – Consiliul


Prin Ronald Head

V-am vorbit deja despre necesitatea ca voi să fiți pregătiți pentru tulburările care vin. Este momentul să vă faceți un bilanț și să tratați cu seriozitate curățarea și eliminarea oricărui bagaj emoțional care vă poate provoca disconfort în lunile care urmează.

Emoțiile sunt declanșate din subconștientul vostru ca reacții pe care subconștientul sau mintea corpului le proiectează din ceea ce își imaginează că ar fi la fel sau asemănător cu o experiență trecută. De exemplu, nu voi decideți dacă să vă aruncați sau nu în starea de frică. Nu voi decideți să vă înfuriați. Mai sunt și altele pe care le-ați considera mai puțin decât de dorit. Nu-i așa?

Călătorie prin Deșert



Maria Magdalena canalizată de Pamela Kribbe

Dragi oameni frumoși,

Eu sunt Maria Magdalena. Eu aparțin de voi, voi sunteți familia mea de suflet. Mă aflu aici printre oameni egali mie, cu o gândire asemănătoare și fiecare dintre voi aveți un scop similar cu al meu. Nu sunt singura prezentă aici de pe partea mea, această cameră este plină cu energiile exuberante ale ghizilor și ajutoarelor voastre. Ei doresc să vă îmbrățișeze. Dorim să creăm aici un canal prin care voi să puteți primi ceea ce aveți nevoie: iubire, mângâiere, încurajare.

Primiți totul cu brațele deschise, le meritați. Viața pentru voi este așa o luptă. Încercați să supraviețuiți și să stați pe picioarele voastre în această lume, o lume care în multe privințe nu rezonează cu voi, nu reflectă cele mai profunde stârniri ale sufletului vostru. Pentru mulți dintre voi, viața aici pe Pământ este ca o călătorie anevoioasă printr-un deșert arid. Ceea ce lipsește este o anumită direcție, o cale clară, o imagine a ceea ce se află înaintea voastră. Vă simțiți singuri aici, iar eu vreau să vă ating, să vă simt inima și să vă aduc aminte cine sunteți.

duminică, 1 decembrie 2019

Programul de Meditație pentru Luna Decembrie 2019


Dragi prieteni, din data de 5 Decembrie 2019, începem Programul de meditație pentru luna Decembrie. După cum unii dintre voi știți deja, este vorba despre parcurgerea împreună a meditațiilor grupate sub titlul ”Capsule ale Înțelepciunii” pe blogul ”Dincolo de mine sunt EU”.

Aceste meditații sunt preluate de pe site-ul Sacred School of OmNa, iar autoarea sau mediumul prin care ele sunt canalizate este Natalie Glasson și sunt traduse și prezentate în limba română de către echipa Nora Trifan – Monica Poka.

Vom face împreună ceea ce noi numim ”meditația lungă” pentru ca voi să puteți lua/primi cât mai multe informații din aceste Capsule/Meditații. Am proiectat acest program sub forma unui abonament care să vă asigure participarea la 4 meditații pe lună, iar taxa de participare este de 15 euro/lună/persoană. Meditațiile vor avea loc în fiecare zi de joi de la ora 21:00. Participarea la acest program nu vă asigură primirea înregistrării orei de meditație petrecute împreună sau a Meditației/Capsulei respective. Cei/cele care doresc să intre în posesia acestor Meditații/Capsule pentru a le putea face/audia oricând doresc, le pot achiziționa de pe acest blog dând click pe bulina de mai sus din stânga, de fapt, de pe platforma FastSpring care se ocupă de acest aspect.

Acest program a fost gândit sub această formă din două motive. Primul, pentru a face accesibile aceste informații și celor care, material, se confruntă cu unele dificultăți și al doilea, deși nu este al doilea ca importanță doar ca numerotare, pentru bucuria de a fi împreună și pentru a asigura un cadru energetic mai larg și înalt vibrațional tuturor participanților la aceste Meditații/Capsule.

În luna Decembrie vom parcurge împreună meditațiile de la Capsula 50 la Capsula 53 așa cum apar ele pe blog.

- Capsula 50 – Eliberarea Suferinței și a Karmei Negative cu Arhanghelul Metatron
- Capsula 51 – Realinierea Angelică cu Arhanghelul Zadkiel
- Capsula 52 – Transformarea Adevărului Vostru cu Lord Melchizedek
- Capsula 53 – Curățați-vă și Împuterniciți-vă Canalul și Abilitățile de Canalizare cu Arhanghelul Metatron

Am rugămintea ca cei/cele care doresc să participe să se înscrie din timp pentru a evita unele incidente nedorite, pentru participare fiind necesară transmiterea unui link cu cel puțin câteva ore înainte de începerea Meditației. Ca modalitate de plată am rugămintea să folosiți butonul Donate de pe acest blog pentru că astfel ne rămâne atât un istoric, cât și o evidență mai clară a listei de participanți. Acolo unde, din motive bine întemeiate, nu se poate folosi această metodă, sau nu se dorește folosirea ei, vă rog să luați legătura cu noi.

De asemenea, dacă sunteți un participant vechi și vă confruntați cu unele probleme temporare de natură financiară, vă rog să luați legătura cu noi și vom găsi o rezolvare. Programul pentru luna decembrie va începe din data de joi, 5 Decembrie 2019, ora 21:00. Plata pentru participare se poate face până în data de 5 Decembrie 2019 ora 12:00.

Vă așteptăm cu mare drag,

Nora și Monica

Resetarea Păcii

Lady Quan Yin prin Natalie Glasson Școala sacră a lui OmNa

Lady Quan Yin vă invită în ashramul ei din planurile interioare ca să experimentați Resetarea Păcii, un proces de vindecare care susține eliberarea haosului, confuziei și stresului din ființa voastră și din lumea din jurul vostru. Promovează, astfel, prezența naturală și originală a Păcii în voi, născută din Creator. Lady Quan Yin este asistată de Consiliul Păcii care susține o integrare a voastră cu Universul Creatorului pentru a ajuta la activarea păcii în voi; vibrația voastră originală a păcii. Lady Quan Yin vă vorbește despre înțelesul păcii, relația sa cu Creatorul și prezența în realitatea voastră. Acesta este un frumos proces de vindecare care susține o profundă eliberare a oricăror limitări pentru ca voi să puteți experimenta pe deplin pacea pe Pământ și să vă experimentați pe voi înșivă ca pace pe Pământ.

”Existența voastră naturală este să fiți împământați, conectați cu Creatorul și hrăniți de Creator. Sunteți împământați, conectați și hrăniți de Creator în orice nivel al existenței vă aflați, fie că sunteți pe Pământ sau în planurile interioare. Pacea este existența voastră naturală și, prin urmare, mulțumirea, împământarea, conectarea cu Creatorul, hrănirea de către Creator, toate sunt veșnic ale voastre. Stresul, haosul și confuzia inhibă prezența păcii, limitează prezența păcii și vă umbresc percepția că voi sunteți prezențe eterne ale păcii. Când priviți Pământul, puteți vedea că există mult stres, haos și confuzie și acesta este motivul pentru care noi, ființele luminii, dorim să împărtășim flăcările luminii care se extind din Universul Creatorului spre Pământ, dorim ca voi să fiți conștienți de ele, să le acceptați și să le primiți astfel încât să puteți accesa pacea și să puteți reseta energia păcii în ființa voastră. Să resetați energia păcii înseamnă să vă eliberați de tot ceea ce vă ascunde prezența păcii, dar și să vă întoarceți ființa, corpul și toate aspectele sinelui vostru, înapoi la starea voastră originară de pace care este energia păcii cu care v-ați născut de la Creator, energia păcii care există în Sufletul vostru, în Grupul vostru de Suflet, energia păcii care există în întregul Univers al Creatorului.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 44 de min și 39 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 23 de min și 24 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 61. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo, veți primi un email cu un link de pe care puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Vă recomandăm să descărcați meditația pe un calculator, laptop și de-acolo să-l transferați pe telefon.

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Ancorați Cea Mai Pură Viață



Lord Buddha prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Trezirea celulelor ascunse ale adevărului, înțelepciunii și cunoașterii legate de relația voastră cu Creatorul este scopul misiunii mele, Lord Buddha, în procesul și programul Ascensiunii. Ca Logos Planetar, scopul meu este să vă avertizez asupra vibrațiilor din voi care așteaptă să iasă la iveală și să înflorească. Dorința mea este să vă realiniez cu voi înșivă ca esență divină, această aliniere poate fi atrasă doar din interiorul vostru și poate avea loc doar în interiorul vostru. Este important să vă dați seama că voi sunteți templul sacru prin care apare Creatorul. Legăturile, conexiunile și inspirația pe care le accesați și experimentați în ființa voastră sunt cel mai puternic, esențial și important aspect al realității voastre. Vă puteți imagina pe voi înșivă ca pe o celulă care se reconstruiește pe sine cu un tipar sau plan de urmat pentru a crea perfecțiunea divină. Nu este nevoie să fiți reconstruiți, voi sunteți deja tot ceea ce Creatorul este, conștientizarea de către voi a acestui fapt în planurile fizice pe Pământ este cea care este nevoie să fie activată sau reformată.