vineri, 31 iulie 2020

Realitatea: Fals versus Adevăr


Mesaj de la Unu prin Sophia Love

21 Iulie 2020 ora 4:00 AM

Sunt eu Sophia. Sunt Unul.

Bună. Îți mulțumesc că ai venit.

În lumea voastră există tipare de care este nevoie să fiți conștienți. Ele se manifestă în mod natural și prevalent. Ele vă oferă indicii cu privire la originea lucrurilor. A fost atât de multă inducere în eroare și iluzie pentru voi, încât aceste tipare vă vor ajuta la sortarea unei mari părți din acestea.

Ceea ce se introduce în această discuție sunt tiparele vremii, în natură, în corpuri; tipare fizice.

Lumea voastră este geo-fizică și dinamică. Există o simetrie. Există forme geometrice repetitive.

joi, 30 iulie 2020

Bagaje



Jeshua prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

Eu sunt Jeshua. Simțiți-mi energia în mijlocul vostru. Eu sunt prietenul și fratele vostru, nu cineva ridicat deasupra voastră. Eu sunt tovarășul vostru, un tovarăș de joacă în jocul pe care-l jucați pe Pământ și care este un joc al luminii și întunericului. Acest joc vă este familiar, cu piscurile și văile sale, cu culmile sale de bucurie, conectare și unitate și văile sale de frică, disperare și dezolare.

Vă văd pe toți și știu că ați experimentat extremele condiției umane. Simțiți asta în voi pentru o clipă și nu atașați nici o judecată, fie că ceva este lumină, fie că este întuneric. Nu este mai bună una decât cealaltă, ambele fac parte din viața pământească.

sâmbătă, 18 iulie 2020

În acest moment lucrurile sunt diferite



Maria canalizată de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Maria.

În timp ce am fost pe Pământ, eu am fost mama lui Jeshua, pe care îl cunoașteți cu toții. El a fost purtătorul Energiei Christice, energia inovatoare care a atins inimile oamenilor și i-a chemat să se trezească. Am fost aproape de el ca mamă a lui, dar ca suflet, am fost, prin relația mea cu el, confruntată și cu durerea și fricile mele la cel mai profund nivel. A trebuit să dau drumul la atât de multe pentru a-l putea privi ca pe un suflet independent, cu propria sa cale și ca, treptat, să renunț la aripile mele protectoare din jurul lui. M-a învățat multe despre ce înseamnă să fii mamă și ființă umană, despre a ține și a da drumul. În acea viață, cu mai mult de 2000 de ani în urmă, am învățat, de-a lungul timpului, să dau drumul. Acesta a fost cel mai mare sacrificiu pe care a trebuit să-l fac în viața mea: să-i dau drumul fiului meu, să renunț la instinctul meu protector și să aud strigătul propriului meu suflet care și el căuta eliberare și iluminare.

Actualizarea Curcubeului



Comandantul Ashtar prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări tuturor ființelor de pe Pământ. Eu sunt Comandantul Ashtar, eu sunt supraveghetorul Maeștrilor Ascensionați Aeropurtați și am o navă spațială care susține procesul de ascensiune în care sunt multe echipe de Maeștri Ascensionați care sunt în serviciul omenirii și al Pământului. Cei de pe Pământ îmi pot vizita nava pentru actualizări, activări și descoperirea adevărului lor interior, toți sunteți bineveniți pe nava mea spațială atunci când radiați vibrația iubirii Creatorului. Scopul nostru nu este să servim doar Pământul, ci să ne deplasăm prin întregul Univers al Creatorului și să fim în serviciul diferitelor planete, stele și dimensiuni din întregul Univers al Creatorului. Avem multă înțelepciune și cunoaștere de împărtășit, inspirație care curge direct de la Creator în ființele noastre și în scopul nostru în procesul nostru de ascensiune.

vineri, 17 iulie 2020

Ce înseamnă să primești mesaje, dar mai ales de la cine poți primi mesaje


Din ciclul De ale mele

Noi plutim într-un ocean de informații, informații de tot felul, și le atragem spre noi pe cele cu care rezonăm pe principiul ”cine se-aseamănă, se-adună”.

Cine emite aceste informații?
TOȚI! TOTUL! Pentru că totul este informație. Noi, fiecare dintre noi, emitem informații sub formă de gânduri, intenții, mai mult sau mai puțin conștiente.

Așadar, fiecare dintre noi și TOT ceea ce este viu emite informații.

joi, 9 iulie 2020

Dincolo de pragul de la ușă


Mesaj de la Unul prin Sophia Love

3 Iulie 2020 ora 3:59 AM

Eu sunt Sophia. Sunt Unul.

Îți mulțumesc că ai venit.

Nu stă nimic acum ”în calea voastră” care să vă oprească sau măcar să amâne următoarea etapă. Am discutat despre cum este corect pe pragul de la ușa voastră. Acum, acea ușă a fost deschisă și voi sunteți poftiți cu bucurie în casa voastră. Simțiți asta. Cu toții simțiți asta.

Această energie nu este una pe care o puteți vedea, așa că, este dificil să o descrieți. Este simțită a fi diferită și răspunde atât de diferit, în funcție de fiecare persoană. Nu există un răspuns universal. Totuși, experimentarea acestui câmp este globală. Toți, la un anumit nivel, știți că ceva s-a schimbat sau este pe cale să se schimbe pentru voi. Ce se poate spune este asta. V-ați început acum participarea activă la Procesul vostru de Ascensiune.

luni, 6 iulie 2020

Progenitorii – Continuare



Mesaje de la Unul prin Sophia Love

Această continuare, completare este împărtășită din câteva motive. În primul rând pentru că conversația a avut loc în data de 26 iunie și în data de 28 iunie în St. Louis, Missouri, s-a întâmplat asta. Două zile mai târziu, în Provo, Utah, s-a întâmplat asta. Legătura dintre această conversație și aceste două evenimente, am văzut-o doar în această după-amiază. Pare că le prezice.

De obicei, nu se lansează predicții sau evenimente specifice, iar această conversație le conține pe amândouă. Totuși, simțul meu interior care a apărut ieri, m-a pus într-o alertă ridicată, aproape de lacrimi epuizându-mă cu un sentiment de șoc, toate într-una. Este cea mai puternică doză de energii experimentată până acum.

duminică, 5 iulie 2020

Progenitorii


Mesaj de la Unul transmis prin Sophia Love

Bună,

Ediția de astăzi aduce o oarecare schimbare de ritm. Vă rog să vă folosiți discernământul în tot ceea ce veți citi, pentru că prezintă niște informații care mi-au fost transmise, precum și câteva rapoarte științifice interesante care pot sau nu avea legătură cu acestea.

Aceste informații împărtășite pe segmente de conversație, așa cum veți citi mai jos, au fost transmise aproximativ în același timp cu momentul în care rapoartele științifice au fost înregistrate. Vor fi împărtășite așa cum ele au avut loc, iar voi vă puteți trage propriile voastre concluzii.

sâmbătă, 4 iulie 2020

Cele mai dificile vremuri ale vieții voastre – Consiliul


Prin Ronald Head

Vă găsiți în ceea ce ar părea cele mai dificile vremuri ale vieții voastre. Și am face tot ceea ce putem ca să vă ajutăm să treceți prin ele. Cu toate acestea, dorim să fiți pregătiți pentru ceea ce va veni. Nu dorim să fiți îngrijorați, ci să fiți pregătiți pentru faptele care vă vor fi prezentate. Mulți dintre voi credeți că sunteți. Mulți cred că știu ce urmează. Noi vă spunem acum că chiar și aceia dintre voi care s-au pregătit cel mai mult vor avea multe surprize.