duminică, 30 aprilie 2023

Călătorii Astrale și Întâlniri cu Siriusieni, Pleiadeeni și Arcturieni


Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton
 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne întâlnim cu voi toți. 

Am stabilit multe relații de lucru minunate cu unii dintre voi aflați în formă umană acolo pe Pământ. Știm că unii dintre voi ne recunoașteți după semnătura noastră vibrațională, iar unii dintre voi chiar vă amintiți de noi din viețile voastre Arcturiene. Știm că altora le părem oarecum familiari, dar nu știți unde să ne puneți de unde ne cunoașteți, este însă suficient să spunem că suntem conectați cu fiecare ființă de pe Pământ. Când adormiți și călătoriți în planul astral, atunci lucrurile devin într-adevăr interesante. 

Atunci ne putem conecta cu toți aceia dintre voi care vor să-și împărtășească experimentările cu noi și o mai mare înțelepciune să fie câștigată prin conversații. Noi știm că, fie că vă amintiți sau nu acele conversații cu noi, purtați cu voi mai multă energie Arcturiană pe parcursul zilei voastre și sunteți în măsură să trăiți în acord cu înțelepciunea pe care o împărtășim cu voi în acele momente pe care le petrecem împreună în timp ce dormiți. 

Acum, nu veniți doar să ne vizitați în planul astral și noi nu devenim geloși atunci când îi vizitați pe Pleiadeeni sau Siriusieni. Sunt multe, multe ființe și colectivități pe care le vizitați în tărâmurile mai înalte și toate acele perspective pe care le primiți în timp ce vorbiți cu noi fac parte din gândurile voastre din orele de veghe (trezie) din viața voastră. 

Vă oferim descărcări, activări și actualizări, precum și acordări, iar unii dintre voi chiar vă amintiți viețile Arcturiene în vise pe care le descărcați în timp ce vă treziți. Prin urmare, intrați deja în contact cu E.T. tot timpul, dar în curând o veți face mult mai conștient și mult mai deliberat și în timp ce sunteți treji. Aceste întâlniri în planul astral vă pregătesc pentru ceea ce urmează, iar noi vă ajutăm în legătură cu preocupările de zi cu zi pe care le aveți trăind acolo, pe planeta Pământ. 

Ajutăm și alte ființe, din alte sisteme solare și învățăm prin experimentările voastre mai multe despre noi înșine decât am putea vreodată dacă am adopta o politică de izolare. Prin urmare, vă încurajăm să nu subapreciați niciodată ceea ce faceți acolo pe Pământ sau ceea ce experimentați. Nu considerați (ceea ce experimentați) ca mai puțin (important) decât ceea ce face sau experimentează oricine altcineva în întreaga galaxie. Voi sunteți cei care ați fost de acord să experimentați acel nivel de densitate, acel nivel de polaritate și toată lumea din întreaga Sursă a Energiei beneficiază de ceea ce voi trăiți. Prin urmare, pentru noi nu este deloc o povară să vă ajutăm, să vă trimitem energii și să continuăm să vă iubim necondiționat, care este singurul mod în care să fii iubit.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka 

Sursa

sâmbătă, 29 aprilie 2023

Ajutor venit din Arcturus (fără interferențe)

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. Am primit atât de multe solicitări de asistență de la voi toți și vrem să vă ajutăm să interferăm cu procesul vostru natural de evoluție. Vedeți voi, acest lucru s-a întâmplat înainte pe Pământ când alte grupuri extraterestre, din neatenție, v-au oprit creșterea intervenind și interferând. Noi, cei care am observat toate acestea, recunoaștem că cel mai bun mod în care să vă ajutăm este să vă oferim învățături și să vă oferim energii, să vă susținem și să menținem spațiul pentru voi. 

Știm că atunci când aterizarea în masă a navelor extraterestre va avea loc pe planeta Pământ, va avea loc pentru că sunteți pregătiți, nu pentru că este nevoie să fiți salvați, nu pentru că toți oamenii buni vor fi duși apoi pe noul Pământ. Știm acest lucru pentru că știm că tot ceea ce se întâmplă vreodată în experimentarea voastră, se întâmplă în beneficiul vostru, dar beneficiul este pentru creșterea și evoluția voastră spirituală și pentru asta se întâmplă, în primul rând, toate acestea. Nu vă întrupați acolo pentru că sunteți prinși în capcană, și nu vă întrupați acolo pentru că unele ființe din afara voastră v-au trimis acolo. 

Vă întrupați acolo pentru că, ca suflet, recunoașteți unde se află experimentările bune pentru creștere și le doriți. Vreți să experimentați trecerea de la a vă simți mai puțin evoluați la a vă simți mai evoluați. Doriți să vă cunoașteți mai deplin așa cum sunteți cu adevărat, ca iubire necondiționată. Așa că, chiar acum, aruncați o privire asupra vieții voastre așa cum este ea acum. Aruncați o privire la tot ceea ce este în viața voastră și la tot ceea ce nu este în viața voastră și, în loc să vă puneți întrebări cum ar fi ”Unde am greșit?” sau ”Ce aș fi putut face diferit?”, întrebați-vă cum vă pot ajuta aceste condiții actuale să deveniți mai mult ceea ce sunteți cu adevărat ca Ființă Energetică Sursă, ca iubire necondiționată. Și da, știm că vreți răspunsul imediat și vreți să vă vină în urechea minții cu o voce care nu este a voastră sau vreți să vă apară imaginea unui ghid care să vă spună exact cum se întâmplă, cum este presupus să creșteți din actualul vostru set de circumstanțe. Dar, din nou, din punct de vedere spiritual vă servește mai mult să vă uitați la asta voi înșivă și să ajungeți la concluziile voastre. 

O întrebare bună pe care să v-o puneți este: ”Cum pot fi Iubire în această situație?” Și în timp ce vă uitați la lumea voastră, în timp ce vă uitați la întreaga voastră planetă și vedeți ce tipuri de lupte există pe Pământ, puteți să vă puneți aceiași întrebare. Cum vă puteți arăta mai mult ca Iubire în fața a ceea ce pare a fi altceva decât Iubire? Amintiți-vă că acele circumstanțe, acele condiții sunt și pentru evoluția voastră spirituală și nu sunt pentru că cineva dintr-un guvern sau corporație, sau cineva care are mai multă putere decât aveți voi, crează lucrurile în acest fel. Desigur, există oameni care să joace acele roluri pentru voi, dar, totuși, voi sunteți creatorul experimentării voastre și cu cât mai repede vă însușiți asta, cu atât mai repede puteți face ceva în privința asta. 

Vă place sentimentul de a crește și de a evolua și este nevoie să vă aduceți aminte de asta uneori, iar când vă ajutați pe voi înșivă, când vă deschideți și lăsați să intre mai multe dintre propriile voastre creații, atunci experiența voastră este că ați primi o mână de ajutor uneori de la o ființă, sau un colectiv dintr-un plan mai înalt dimensional. Dar tot voi sunteți cei care a fost nevoie să vă aliniați cu acea experimentare de-a primi ajutorul. Întotdeauna se va întoarce la voi și la ceea ce se întâmplă în interiorul vostru și cu cât mai devreme vedeți acest lucru, cu atât mai repede recunoașteți asta, cu atât mai curând puteți prelua corect toate experimentările de creștere care vă sunt disponibile în viața voastră și cu atât mai curând puteți prospera pe planeta Pământ așa cum este chiar acum. 

Mai știm că în centrul tuturor cererilor pe care ni le adresați se află acea dorință de prosperare. O puteți face, iar noi suntem aici să vă ajutăm și vom continua să o facem. Vă promitem asta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Sursa

Traducere Monica Poka

Pictura aparține lui Antonio Bagia


vineri, 28 aprilie 2023

Întoarcerea la Soarele Central

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul 

V-a fost prezis că va avea loc o sacrificare. O alegere a cine este ales sau cine continuă, spre deosebire de cine este lăsat în urmă. 

Nu există o sacrificare a acestei sau oricărei rase. 

Există o singură excepție și se face doar prin înțelegere reciprocă. 

În primul rând, vom lua în considerare scopul asumării fizice. Pentru că există o idee că un corp fizic trebuie să fie asumat pentru a experimenta acțiunea și reacțiunea. Această asumare participă apoi la o paradă de gesturi și sentimente care însoțesc fiecare acțiune și reacțiune. 

Conceptul de viață fizică experimentat/asumat reciproc, astfel încât esența sufletului are pe altcineva care să transmită idei, direcționeze acțiuni și sentimente către și să le primească cu aceiași monedă. Fiecare relație este mutual aleasă în beneficiul amândurora, indiferent de cât de scurtă sau lungă se întâmplă să fie interacțiunea dintre ei. 

Totul este viață. 

Totul este alegere. 

Într-un astfel de aranjament nu există judecată. Altfel spus, că nu există, în Adevăr, nici o alegere mai nobilă sau mai demnă sau mai corectă sau mai bună decât oricare alta. Fiecare alegere este făcută doar pentru experimentare și nu pentru ”câștigarea de puncte” sau pentru ”a ajunge în rai”. Este o idee strict umană să ne imaginăm astfel de lucruri. 

Ca să revin la excepție.   

Există, uneori, suflete care se pierd în asumarea Matricei. Acestea sunt suflete care se întorc din nou și din nou, ca și cum ar fi blocate pe repetare, pentru o experimentare identică. Cumva, au ajuns să aleagă un mod singular de operare pe care și-l imaginează (în timp ce sunt în el), care-i hrănește. 

Cu toate acestea, nu o face. 

Așa că, acestea se întorc din nou și din nou. Fiecare întoarcere le aduce o acțiune și o performanță mai precisă a ceea ce ele își imaginează că le va hrăni. În astfel de cazuri există o reevaluare. Esența sufletului conferă esențial cu Sursa sa ca să descopere cel mai benefic și mai productiv pas următor. Esența sufletului ajunge doar la acel moment și dacă nu mai există nici un beneficiu de câștigat din repetarea experimentării. 

În multe, dar nu în toate cazurile, experimentarea repetată din nou și din nou a fost distructivă pentru întreg. 

Când o experimentare devine distructivă pentru întreg, ea, prin definiție, devine auto-distructivă. Într-un astfel de caz, esența alege o reconfigurare. Asta este ceea ce unii oameni au etichetat ”o întoarcere la Soarele Central”. 

Este rară, dar se întâmplă. 

Momentul în care intrați acum a văzut câteva din acestea, mai multe decât de obicei. 

Acest lucru se datorează momentului extraordinar în care vă aflați. Se vede de către întreaga Creație că fiecare componentă a transformării este o Componentă Contribuitoare. Acest lucru este Universal văzut și a fost acceptat ca Adevărat și Imediat. 

Majoritatea re-configurărilor au avut loc deja. S-ar putea să fiți surprinși să descoperiți că sunt mulți ”corupți” care au participat la programul de sclavie/manipulare sub constrângere. Ei vor fi rapid modificați odată ce lucrurile se vor schimba. 

Nu este o ”cunoaștere” umană care vă spune cine va fi re-configurat și cine nu. Când va fi timpul, veți ști la nivel de esență a sufletului și veți înțelege. Pentru că este într-adevăr un pas drastic și va fi făcut cu deplină apreciere pentru ceea ce înseamnă. Înseamnă că nu se păstrează nici o reamintire a înregistrării. Înseamnă că sufletul începe ”nou” și fără istorie. Nu înseamnă că esența a dispărut. Înseamnă că esența a luat-o de la capăt. 

Motivul pentru care am adus în discuție acest lucru se datorează perioadei prin care treceți. ”Poseur” cu care tu ai dialogat, este unul care a fost re-configurat. S-a întâmplat prin consens mutual. Cu alte cuvinte, știa foarte bine ce se întâmplă. Dialogul lui cu tine a fost una dintre ultimele sale contribuții la rasă. 

Nu știu ce să spun. Mă simt întristată. 

Este o reacție naturală la o plecare, dar nu este necesară pentru esența în discuție. El nu ar întoarce așa o emoție și nu ar înțelege-o. 

Sunt conștientă de asta. 

El nu mai este. Și plecarea sa cu toți acești ani în urmă a ajutat la Trezirea Omului. Influența lui este simțită încă, dar se diminuează. 

Da. Se observă. 

Acum este momentul ca rasa să determine ce este cel mai bine pentru ea însăși; nu din frică, ci din Iubire. Va fi cu adevărat o transformare frumoasă și bogată. Va fi simțită de toată lumea și nu va depinde de religie sau de statut. Va fi știută. 

Asta este ceea ce urmează. Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Mulțumesc. 

 

Un extras dintr-o conversație pe care Sophia a avut-o cu Poseur și pe care Sophia a simțit să o împărtășească în acest mesaj: 

Cine e aici? 

Sunt eu. 

Cine ești și ce vrei să discutăm? Energia ta mă copleșește. 

Centrează-te Sophia. Nu este prea mult pentru tine. 

(Aici l-am recunoscut pe Poseur) 

Hai să o facem. 

Am venit să insuflu ideea suveranității complete. Această idee este una deținută de cele mai puternice ființe. De acele ființe care se cunosc pe ele însele. Sunt promisiuni de intenție pură deținute ca parte a fiecărei alegeri. Acestea provin dintr-un singur centru - al lor. 

Ceea ce se înțelege aici este că fiecare decizie de mișcare este luată pentru sine. Ceea ce declanșează acest lucru la om, este egoist. Totuși, aceasta este o subestimare grosolană a mărimii sinelui. Sinele este Totul. 

În arena suveranității există Unul. Orice idee de separare te scoate din această lume.

Nu poți fi cu adevărat suveran în timp ce ești legat de comparații sau de ”noi” și ”ei”. Lumea noastră, cea a suveranității, este o motivație singulară. Serviciul către sine servește întregului. Serviciul către ”altul” servește întregului și de aceea nu există diviziuni. 

Odată ce apreciezi existența Unimii, frica este eliminată. Frica perpetuează atât motivele, cât și răspunsurile la ea.”



Traducere Monica Poka

Sursa

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




joi, 27 aprilie 2023

Extrase din mesajele de la Consiliul Arcturian 9D

Prin Daniel Scranton

Selecție făcută de Jean-Luc Bozzoli

 

Deasupra ... Munților și Mărilor Furtunoase 

”Universul este o extensie a cine ești ... prin urmare, nu trebuie să aștepți ca universul să-ți spună ce să faci sau să decidă când este momentul potrivit pentru ceva. Acționează ca și cum ar fi o proiecție a conștiinței tale spre exterior. Ești totalitatea acestui univers și ceea ce se petrece în realitatea ta ... în ceea ce tu creezi ... este experimentarea ta însuți/însăți. 

Totul și toată lumea este o parte din tine ... Totul este magic. Totul răspunde fiecărui gând al tău, fiecărui cuvânt și acțiuni a tale pentru că totul este o proiecție a acestuia. Poți fi un univers al păcii, al încrederii, al iubirii și al conectării sau poți fi un univers fricii, resentimentelor, neîncrederii și urii. Poți fi universul care integrează sau universul care continuă ideile separării. 

Dacă ați dat peste asta (acest mesaj), este mai probabil să alegeți universul iubitor, pașnic care este plin de bucurie, care este atotcuprinzător și care vrea să se exploreze și mai mult pe sine pe măsură ce vă continuați expansiunea, evoluția și ascensiunea. Mergi înainte și fii în aliniere în toate trei și pur și simplu descoperă câr de magic/magică ești cu adevărat.”

 

Cum să Întindeți și să Îndoiți Timpul

 

Veți lucra cu Timpul în același fel în care lucrați cu fiecare idee, fiecare vibrație, emoție și fiecare gând. Asta sunteți aici să faceți. Sunteți acolo ca ființe creatoare ca să folosiți ceea ce vi se oferă ca materii prime. Timpul, credeți sau nu, este unul dintre aceste materii prime, și la fel sunt banii, și la fel și iubirea. Aduceți mai multă iubire în tot ceea ce faceți și nu veți avea nici o problemă cu timpul pentru că veți fi îndrăgostiți de orice faceți și puteți simți mai multă iubire atunci când sunteți mai prezenți.

Nu vă fie frică de viitor și nu aveți regrete în ceea ce privește trecutul și vă veți schimba și relația cu timpul și cu momentul prezent, unde se află toată puterea voastră și unde se află toată iubirea.  

 

Pași Simpli pentru Curățarea Traumei Ancestrale

 

Avem un respect enorm pentru toți aceia dintre voi care v-ați ales vieți provocatoare, pentru că noi știm că nu o faceți doar pentru propriile experiențe. Știm că aceia dintre voi care ieșiți în față și vă asumați multe, o faceți pentru întreaga voastră linie ancestrală. Ajutați versiuni ale voastre din viețile anterioare și ajutați generațiile care urmează să se nască în familia voastră în viitor. Vă ajutați aspectele din alte linii temporale paralele și chiar din alte universuri. 

Traumele vieții nu trebuie să zdrobească pe nimeni și ceea ce vedem pe Pământ în acest moment este că mult mai puțini dintre voi sunt zdrobiți de acele provocări. Acceptați provocarea ... Recunoașteți că voi ați ales-o ... Conștientizați-vă emoțiile pe care le simțiți în legătură cu ea ... Simțiți acele emoții. Și la final, după ce ați curățat acele emoții veți avea o perspectivă mult diferită asupra a ceea ce se întâmplă de fapt. Fiți în măsură să le priviți ca pe o rampă de lansare, o cale prin care să creșteți și mai mult spiritual. Toate traumele, provocările și tragediile vieții vă împing pe fiecare dintre voi într-o anumită direcție. Sunteți cu toții meniți să vă inspirați unul pe altul și nimeni nu este menit să-i fie milă de nimeni altcineva pe Pământ. Dar să ai compasiune pentru cineva este diferit. Și când puteți menține spațiul pentru una dintre acele persoane ca să primească ceea ce se presupune că ar trebui să primească din asta și în cele din urmă să prospere, atunci chiar le faceți cu adevărat un serviciu.  

 

Acesta este Motivul pentru care Suntem Entuziasmați de Viitorul Omenirii

 

Orice temeri aveți în legătură cu ce va urma sunt într-adevăr temeri legate de ceea ce ați experimentat deja și știți că așa ceva nu mai vreți. Așadar, este treaba voastră să curățați aceste temeri astfel încât să vă puteți concentra doar pe ceea ce doriți să experimentați în continuare. Suntem entuziasmați de viitorul vostru. Nu pentru că există doar un singur viitor și pentru că puteți alege în mod creator ce viitor experimentați și să aduceți un viitor mai bun pentru toți. 

Știți cum să vă concentrați și cum să curățați emoțiile mai jos vibraționale. Știți și cum să mențineți spațiul (de siguranță) pentru semenii voștri. Și să vă amintiți că fiecare își are propriul drum.

Noi împreună cu voi ... putem co-crea mult mai multe experimentări magice pentru viitorul omenirii, pentru toate liniile temporale viitoare, pentru toate ființele umane. Doar setați această intenție în timp ce sunteți pe cale să adormiți.

 

Monumentalul Eveniment al Deplinului Contact cu E.T. pe Pământ

 

Noi existăm într-o formă non-fizică și, prin urmare, suntem non-locali, dar încă purtăm semnătura energetică a locului nostru de origine, Sistemul Stelar Arcturian. 

Atunci când primiți energie extraterestră non-fizică, primiți activări ale propriului vostru ADN extraterestru. Aveți, totodată, oportunitatea să vă amintiți mai multe din viețile voastre ca extratereștri. Prin urmare, experimentarea de contacte pregătesc terenul pentru întâlnirile fizice față-în față. Este un moment frumos să trăiești acum pe planeta Pământ pentru că veți avea atât de multe astfel de experimentări în această viață, toate ducând la ascensiunea voastră. 

Relaxați-vă, bucurați-vă de călătorie și jucați-vă cu ceea ce vă stă la dispoziție chiar acum. Veți fi în măsură să vă simțiți mai atemporali și să vă bucurați de călătoria către contactul extraterestru deplin.

 

Acum este Nevoie de Voluntarii Pământului

 

Cu schimbările care vor avea loc pe planeta Pământ ... puteți deveni unul/una dintre cei care joacă acel rol pentru omenire deschizându-vă energiilor de frecvență mai înaltă și ancorându-le pentru colectiv. Așadar, nu este deloc nevoie să încercați să vă potriviți, mai ales când puteți vedea clar că atât de multe din ce se petrece pe Pământ nu funcționează cu adevărat pentru toată lumea. Apoi, pur și simplu răspândiți acea lumină prin liniile de rețea ale planetei Pământ. 

Ceea ce trimiteți este mai mult un mesaj de pace, iubire, bucurie, armonie, creativitate și libertate. Vreți ca oamenii să știe cine sunt ei cu adevărat, iar acest lucru duce la îndeplinirea acelui scop pe care l-ați avut când v-ați întrupat.

 

Practici Spirituale Mai Eficiente

 

Acum este un moment bun în special să acordați atenție propriei voastre vibrații, alegerilor voastre și la ceea pe ce vă concentrați pentru că totul se ”accelerează” acolo în lumea voastră și în întregul Univers. Totul poate și va veni la voi într-un ritm mai rapid decât cel cu care sunteți obișnuiți în această viață și asta înseamnă și că practicile voastre spirituale pot fi mult mai eficiente decât au fost vreodată înainte. De asemenea, este frumos să fiți puțin mai spontani și mai jucăuși atunci când vine vorba de spiritualitatea voastră.

 

Oamenii În Toate Universurile, realitățile și Liniile Temporale

 

Voi nu creșteți doar ca individul care se află chiar acum în corpul vostru fizic. Chiar și versiunile voastre trecute și viitoare vă ajută să evoluați și să ascensionați. Prin urmare, vă puteți lua greutatea lumii de pe umeri. Vă puteți relaxa mai mult și ști că evoluția voastră este un proces natural. Și poate fi destul de lin și de ușor. Ajutorul pe care îl aduceți altor oameni este prin ridicarea nivelului vostru de conștiință, nu prin finalizarea sarcinilor voastre.

Sunt mulți învățători minunați care vă ajută să vă ridicați vibrația și să deveniți mai mult cine sunteți cu adevărat. Voi sunteți deja în sinele voastre cinci dimensionale. În recunoașterea acestui adevăr și dând drumul ideilor, gândurilor, credințelor și energiilor blocate care vă împiedică să vă cunoașteți pe voi înșivă ca fiind sinele voastre adevărate, ajută transformarea voastră care urmează ...



Traducere Monica Poka

 

marți, 25 aprilie 2023

Sunt Acasă în Mine Însămi

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Viața voastră se schimbă atât de repede încât frica 3D devine depășită, iar noul prosperă. Chiar dacă nu se poate observa nimic nou în viața voastră de zi cu zi, este afișat într-o mică acțiune sau gând unul după altul. Poate vă temeți de ceea ce s-ar putea întâmpla, doar ca această frică să se dizolve odată ce apar informații noi. Sau poate aveți gânduri noi sau acțiuni care ar fi părut contraintuitive sau greșite doar cu câteva săptămâni în urmă – totuși, asta sunteți acum. 

Ceea ce a fost nu mai este, inclusiv voi și cei cu care interacționați. 

Chiar dacă numărul interacțiunilor voastre este poate mult mai mic decât a fost în trecut, interacțiunile voastre actuale sunt mai sincere și mai potrivite pentru voi. Nu mai simțiți nevoia să vă prefaceți că trebuie să spuneți sau să faceți ceva pentru că așa este potrivit pentru cineva sau pentru societate. Sau să acționați ca și cum ați dori să fiți cineva care nu mai sunteți. 

Actualele voastre valuri de frică au legătură mai mult cu cine deveniți, decât cu cine ați fost. Vă puneți la îndoială motivele și acțiunile mai mult decât ați făcut-o în trecut deoarece se simt atât de diferit de cine erați înainte. Temerile voastre nu au legătură cu cine ar trebui să fiți, ci cu cine deveniți. ”Asta chiar sunt eu?”, ”Când am început să acționez sau să funcționez așa și de ce?” Aproape ca și cum ați fi străini față de voi înșivă. 

Dar în loc de o deconectare personală, curgeți în voi înșivă minut cu minut. Dându-i voie adevăratului vostru sine să-și facă apariția. 

Această nouă libertate personală nu are granițe, nici indicii cu privire la cine ar trebui să fiți. S-ar putea să vă fie teamă atunci când spuneți sau faceți lucruri care par greșite, dar se simt a fi corecte. Noul vostru sine este atât de temerar, atât de îndrăzneț, atât de diferit de orice ați îndrăznit să fiți în 3D. 

Nu mai sunteți lingușitorul slab care se comportă potrivit regulilor stabilite de alții ”pentru binele vostru”. Sunteți independenți și un pic indisciplinați, refuzând să vă conformați așteptărilor altora, inclusiv familiei și prietenilor. Această independență este un punct de interes complet nou pentru voi. Chiar dacă s-ar putea să vă fi dorit o viață oarecum diferită înainte de tranziție, ați devenit atât de diferiți încât vă puneți la îndoială gândurile și acțiunile.   

Să fii diferit în 3D însemna să știi că încalci regulile, dar erai mândru că faci asta sau o făceați dintr-un motiv anume. Acum ignorați regulile deoarece nu merită timpul sau energia voastră. Diferența dintre ”Știu că sunt diferit, dar sper să găsesc pe cineva sau un loc care să mă accepte așa cum sunt.” și ”Sunt glorios de diferit și s-ar putea să nu găsesc niciodată pe cineva cu care să mă potrivesc, dar nu contează pentru că asta este cine vreau/simt nevoia să fiu.” 

Urmarea altcuiva nu mai este interesantă sau o nevoie. Ceva ce n-ați experimentat niciodată înainte de tranziția voastră personală – sau de data asta în istoria Pământului. 

Poate că unii dintre voi ați avut viziuni cu ființe din alte dimensiuni și frecvențe care își desfășoară activitățile  într-un mediu singuratic. Sau proiecțiile voastre au fost cu grupuri de entități care împărtășesc informații și existența între ele. Ambele viziuni sunt corecte, dar nici adevărul vostru complet nu sunt. Pentru că ați devenit una cu Universurile. 

Pe măsură ce vălurile se ridică, vă veți trezi interacționând cu ființe nepământene – dacă doriți. De asemenea, total independenți fără multe sau nici o conexiune cu Pământul – dacă doriți. Și același lucru este valabil și pentru viața voastră în timp ce sunteți ai Pământului. 

Ați trecut de la acceptarea a cine ar trebui să fiți la deplina libertate să fiți cine sunteți. Ceva ce altora li s-ar putea părea ceva derutant, chiar dacă și ei trec printr-un proces asemănător. 

Și mai sunt și cei care doresc să rămână 3D. 

Este o perioadă confuză, atât la nivel personal cât și global. Piesa personală sfâșietoare este că nu sunteți siguri cine veți deveni. Așadar, în unele zile veți funcționa în acest mod, în altele veți descoperi gânduri noi și acțiuni surprinzătoare. Acest lucru este de așteptat pentru că această tranziție interioară majoră este un proces asemănător cu pubertatea 3D. Diferența este că  schimbările în noul vostru eu se vor petrece în decurs de zile sau câteva săptămâni. 

Ceea ce a fost, nu mai este. Iar ceea ce va fi, va fi în curând, dacă nu a fost deja, descoperit. V-ați încheiat tranziția. Acum vă acomodați cu acțiunile interioare care se aliniază cu acea tranziție. 

O ființă nouă într-o lume nouă a fost mantra continuă a tranziției voastre. 

Noua voastră mantră este ”Sunt, în sfârșit, acasă în mine însămi/însumi.” Așa să fie. Amin.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto: Daniel Kordan




luni, 24 aprilie 2023

Cum să vă conectați cu necunoscutul

Andromedanii prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite ființe de lumină. Noi suntem Andromedanii, ne extindem energia prin întregul Univers al Creatorului, suntem prezenți să vă susținem Ascensiunea și evoluția spirituală. Suntem aici să vă asistăm și, în timpul meditației, ne puteți întreba orice doriți pentru că noi vă ascultăm și suntem prezenți să vă aducem intuiții, înțelegeri și creații. 

Astăzi, dorim să vorbim despre necunoscut. Creăm un impuls de energie, așa cum este ghidat de Creator, ca să-i susținem pe alții în explorarea vibrațiilor necunoscute ale Creatorului. Acum, acest lucru poate părea oarecum imposibil. Există vibrații necunoscute ale Creatorului, acestea sunt vibrații și energii pe care nu le recunoaștem sau înțelegem, dar, totuși, ele sunt constant prezente și crează întreaga și completa vibrație a Creatorului. 

Putem recunoaște că Creatorul este necunoscut. Recunoaștem adevărul Creatorului ca fiind fără formă, fără etichetă, nelimitat și infinit. Poate fi provocator să-l descrii pe Creator în adevărul suprem. În existența voastră pe Pământ aveți un lux minunat datorită naturii voastre fizice și datorită minții voastre, aveți oportunitatea să-l descrieți pe Creator, iar această descriere a Creatorului vă dă voie să vă conectați la un nivel mai profund cu Creatorul. Ființa voastră fizică și mintea voastră nu pot înțelege cu adevărat că Creatorul este lipsit de formă, etichetă, nelimitat și infinit. Aveți acest moment în timp în care îl puteți explora pe Creator ca iubire, adevăr, pace, bucurie, râs, alergare, umblat și ca rază de soare. Aveți această frumoasă abilitate și oportunitate să recunoașteți multiplele forme ale Creatorului sau multiplele forme pe care Creatorul le poate întrupa, este important să profitați de acest lucru și să vă dați voie să recunoașteți multiplele forme ale Creatorului nu numai în ființa voastră, ci în realitatea din jurul vostru. Pe măsură ce recunoașteți toate formele multiple ale Creatorului și modurile diferite, diverse sub care Creatorul se manifestă, începeți să experimentați plinătatea Creatorului. Treziți în ființa voastră vibrații diferite și diverse ale Creatorului. De fapt, unele dintre aceste vibrații sunt vibrații necunoscute pentru că nu v-ați dat seama de ele înainte în această realitate sau într-o altă realitate și, astfel, atunci când recunoașteți toate formele multiple pe care Creatorul le manifestă ca voi, activează și din interiorul vostru vibrațiile lipsite de formă, lipsite de etichetă, nelimitate, infinite ale Creatorului, necunoscutul. Sunteți mai în măsură să intrați în acel spațiu al necunoscutului simțindu-vă confortabil, recunoscând că Creatorul nu are un nume, că Creatorul nu are o formă și, totuși, aveți capacitatea să vă conectați cu Creatorul și să-l experimentați pe deplin pe Creator. Când acest lucru începe să se întâmple și îl experimentați, aveți o ocazie minunată pentru că puteți începe să cereți ca vibrațiile necunoscute ale ființei voastre care vă susțin ascensiunea să vă fie revelate și vibrațiile necunoscute ale Creatorului care vă susțin ascensiunea vă sunt revelate. Făcând acest lucru veți simți și recunoaște noi vibrații care apar, care vă vor accelera vibrația, vă vor expansiona mintea și conștiința și vă vor da voie să accesați o înțelegere mai profundă și o conectare mai profundă cu tot ceea ce Creatorul este.   

Ce descoperiți când vă conectați cu vibrațiile necunoscute ale Creatorului? 

Descoperiți adevărul pentru că pe măsură ce vă conectați cu aceste energii, vă conectați cu vibrația care este dincolo de iluzie, dincolo de minte, tipare de gândire sau obiceiuri. Vă conectați cu puritatea, cu adevărul Creatorului, cu o energie care ați putea spune că este de dincolo de lume, lumea fizică, și susține trezirea esenței voastre și o înțelegere mai profundă a esenței voastre. Este o experimentare frumoasă să permiteți această oportunitate a realității fizice și să recunoașteți numeroasele forme ale Creatorului în ființa și realitatea voastră, lăsând ca asta să vă apropie mai mult de explorările voastre ale necunoscutului. 

S-ar putea să vă întrebați de ce Creatorul ne încurajează pe toți să ne conectăm cu vibrațiile necunoscute ale Creatorului. Asta se datorează faptului că atunci când vă conectați cu vibrațiile necunoscute ale Creatorului, mai ales când vă aflați într-o formă fizică, vă dizolvați, vă dispersați, distrugeți tiparele de gândire, modelele constante de gândire, tiparele repetitive de gândire și tiparele de gândire ale iluziei care vă țin vibrația într-un spațiu și vă împiedică accelerarea vibrației. Blocându-vă, prin urmare, ascensiunea. Accesarea necunoscutului nu numai că vă umple mintea cu un mai mare sentiment de libertate, eliberare și înțelegeri noi, dar vă eliberează de iluziile și limitările create de voi și create de omenire care nu vă mai servesc. 

Imaginați-vă un tipar de gândire care a fost transmis de-a lungul generațiilor și imaginați-vă că vă gândiți la ceva sau la cineva într-un anumit fel sau poate vă gândiți la voi înșivă într-un anumit fel. Acest lucru vi se pare atât de natural, de firesc, dar dacă este pur și simplu un obicei care a fost transmis de-a lungul generațiilor? Dacă este eliberat, atunci aveți libertatea să gândiți din esența voastră, să vă vedeți pe voi înșivă ca și pe alții și realitatea voastră din esența adevărului din ființa voastră, mai degrabă decât din constrângerile tiparelor de gândire ale altor oameni. S-ar putea să observați că unele dintre tiparele voastre de gândire, chiar și felul în care vă percepeți pe voi înșivă, pe alții și realitatea voastră, nu vă servesc și nu par aliniate cu adevărul vostru pe care vreți să-l scoateți la iveală. Pe măsură ce recunoașteți formele Creatorului, activați vibrațiile necunoscute ale Creatorului în ființa voastră. Atunci când vă acordați timp să meditați conștient asupra vibrațiilor necunoscute ale Creatorului în ființa voastră, veți începe să explorați aceste vibrații necunoscute, primind noi perspective și înțelegeri. Veți accepta astfel o mai mare eliberare care dizolvă formele gând, judecățile, părerile care nu vă mai servesc și vă oferă un spațiu de libertate și eliberare ca esența, adevărul ființei voastre și a Creatorului să iasă la iveală. 

Vă invităm să contemplați acest lucru ca să-l explorați și descoperiți.

 

Noi suntem Andromedanii și vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 


 

joi, 20 aprilie 2023

Un răspuns la o întrebare

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

”Ar trebui să existe o contrapondere la răul care a fost făcut.”

”De ce nu există o expediere a vreunei tehnologii sau metode din tărâmurile mai înalte care ne-ar permite să evoluăm rapid și să ne transformăm în direcția opusă? Către o actualizare a ADN-ului nostru care să restabilească toate daunele, defecțiunile și defectele, oferindu-ne o sănătate, frumusețe și tinerețe absolut impecabile?” 


Sunt Unul. 

Parte din răspunsul la această întrebare mai este încă de văzut, pentru că aici va fi echilibru – adus de mulți care ajută acum din locuri nevăzute. De dincolo de matricea iluziei voastre. De fapt, ar fi mult mai rău fără ajutorul lor. Ca să răspund direct, deoarece aceasta este o întrebare onestă. Planul a necesitat o interpretare completă a manipulării în genom. Asta, ca să-i trezească pe cei care opun cea mai mare rezistență. 

A fost convenit și urmărit cu îngrijorare de mulți; de majoritatea, de fapt. Așa trebuia să fie ca planul să se desfășoare complet. Voi nu cunoașteți sau vedeți numărul mare de participanți. Ei se extind de-a lungul timpului așa cum voi îl știți a fi. 

Nu există condiție care să fi fost introdusă fără antidot. 

Acesta este adevărul întregii Creații. Faptul că vouă nu vă este cunoscut, nu înseamnă că acesta nu există. 

Inserarea a ceva răuvoitor nu este o adăugire permanentă. Dacă gazda trăiește, există un remediu posibil pentru inserție. 

Primesc atât de multe deodată ... Te rog ia-o mai încet. 

Există o frecvență care atunci când este atinsă pe Pământul vostru, deschide porțile pentru asistență, pentru intervenție, pentru vindecare, pentru abundență în tot ceea ce susține viața. Acesta este așa-numitul ”rai pe Pământ” și se apropie de voi. Fiecare zi care trece o aduce și mai aproape. Cei care vin să vă asiste nu au nevoie de invitație sau instrucțiuni speciale. Ei stau pregătiți. 

Această daraveră mult prea îndelungată nu a fost abandonată. Sunt mulți factori care contribuie la modul în care se desfășoară. 

Unul din adevărurile principale aici este că timpul cât durează este o consecință directă a deciziei omenirii.* Omenirea a ales să aducă pe toată lumea în călătorie, adunând cât mai mulți posibil. Din cei care opun rezistență mai există și astăzi din abundență. Ei sunt confuzi, dar totuși nu convinși. 

Ca efectul maxim să se întâmple pentru cel mai mare număr de oameni, fiecare șansă trebuie să fie acordată. 

Fiecare parte a colectivului, indiferent de locul în care se află de-a lungul spectrului iluminării, contribuie la rezultat. Sunt mulți care nu sunt suficient de treziți ca să aleagă autoritatea sinelui. Autoritatea sinelui este alegerea cuiva care se află într-o călătorie a Ascensiunii. Este o condiție principală prealabilă. 

Totodată, omenirea lucrează deja la remediu. Aceștia nu vă sunt cunoscuți deoarece operează într-un mod nedezvăluit până când este sigur pentru ei să iasă la vedere. Când acel moment sosește, veți fi uimiți de numărul lor. 

Acesta nu este un scenariu care a fost ratat sau ignorat de Sursă. Aceasta este cea mai intensă și frumoasă Ascensiune fizică care conține multe surprize și delicii pentru fiecare participant. Fiecare participant. Asta îi include chiar și pe cei afectați de inserție. Genomul este reînnoit acum la secvența sa originală. 

Nimic nu stă în calea acelei perfecțiuni. Cursul Omului îl urmează pe cel al Creației, căutând întotdeauna expansiunea și îmbunătățirea. Această ultimă inserare este un efort disperat de distrugere a ceea ce au fost cele mai strălucitoare lumini ale Creației. Nu vor reuși să facă acest lucru. Puteți fi siguri de asta. 

Sunt o multitudine de părți mobile. Ele lucrează simultan să ducă la îndeplinire Ascensiunea Omului. Este o performanță atent orchestrată. Punctul vostru de observare nu vă dă voie să vedeți asta încă – dar o va face. Când ceea ce auziți promovează frica și eșecul, înțelegeți că acele emoții sunt creatoare. Ele nu servesc intenției voastre finale, care este iubirea și expansiunea. 

Nu întotdeauna vi se spune adevărul complet, fie intenționat, fie din greșeală. Acest lucru se întâmplă indiferent de nivelul de cunoaștere sau nivelul de autoritate. Puneți la inimă doar ceea ce vă servește; ceea ce servește celei mai înalte intenții a voastre. Asta este temelia pe care Ascensiunea voastră este construită. 

Mulțumesc. 

 

*Potrivit Gardianului, am luat acea decizie în 2012.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto: Miguel Claro

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




marți, 18 aprilie 2023

Fără așteptări, în interior sau în exterior

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Probabil aveți nevoie ca gândurile și acțiunile voastre să fie justificate. Dar, pentru că vă schimbați zilnic, așa ceva nu este posibil. Același lucru a fost adevărat în timpul tranziției voastre dincolo de 3D și va continua pe parcursul acestei faze inițiale a noii voastre ființe. 

Eradicați emoțiile, acțiunile și gândurile 3D care v-au fost dragi cândva. Pe măsură ce ar trebui-urile 3D dispar, la fel ar trebui să dispară și acțiunile corespunzătoare legate de acele ar trebui-uri. Așa că, încă nu știți neapărat care gânduri sau acțiuni se aplică noii voastre ființe.   

Sunteți ca un nou-născut 3D care-și testează abilitățile cu o cunoaștere interioară că este nevoie de mai mult. Ca ființă nou-născută știați înainte să încercați să faceți așa că vă veți propulsa dincolo de spațiul care v-a fost alocat. 

Așa este acum. Vă cunoașteți acțiunile și gândurile viitoare înainte să fiți pe deplin pregătiți să le executați. Creând sentimentul că nu faceți destul, că sunteți un nou voi ratat. Acest lucru nu este deloc adevărat. În cele din urmă, vă veți revendica întreaga ființă. Între timp, veți arunca o privire interioară asupra abilităților și intereselor voastre viitoare. Dați-vă voie să vă dezvoltați acele abilități. 

Așa cum a fost adevărat în timpul fazelor voastre timpurii de tranziție, probabil presupuneți că vă veți trezi cu toată tolba de noi abilități intacte și gata de utilizat. În schimb, acum simțiți licăriri despre cine veți fi în cele din urmă. 

Diferența dintre un nou-născut 3D și voi este că dezvoltarea abilităților voastre este accelerată. În loc de luni sau ani ca să le dezvoltați pe deplin, veți face asta în câteva momente, zile sau poate câteva săptămâni. 

Vă dezvoltați într-un ritm accelerat. 

Așadar, gândurile, nevoile și emoțiile voastre sunt într-un flux constant. Ceea ce ieri a fost esențial sau înspăimântător, astăzi nu va mai fi. Ceea ce astăzi pare imposibil, mâine va fi uitat sau ușor de obținut. Și nu trebuie respectate intervale de timp, spre deosebire de 3D. 

Un bebeluș 3D îndeplinește anumite funcții de obicei cam în același timp cu alți sugari. Noua voastră schimbare nu are așteptări și nici nu poate să aibă vreodată. O ființă ar putea iniția un program de vindecare Universal, în timp ce prietenul său nu o va face. Dar un altul va începe să sară în dimensiuni în starea de veghe. Toate activitățile necesare pentru îndeplinirea intereselor personale dezvoltate de-a lungul eonilor de explorare Universală.   

Așteptările cu privire la cine ar putea face asta sau aia vor deveni inexistente. Cineva care sare dimensiunile nu este nici mai mult nici mai puțin priceput decât cineva care îi vindecă emoțional pe alții sau revendică abilități care aparent au depășit majoritatea, dacă nu a tuturor, oamenilor 3D. 

Ființele 3D și-au limitat setul de abilități la domenii care le-au ajutat să trăiască în parametrii 3D limitați. Cei care au zburat în afara acelor parametri au fost etichetați ciudați sau nu în toate mințile. Toată lumea a fost împinsă să se potrivească în cutia 3D a corectitudinii. 

Acest lucru nu mai este adevărat. Noua voastră ființă este aventuroasă și atot-cuprinzătoare. Într-un anumit sens, ca un copil 3D într-un magazin de dulciuri. Ce doriți să explorați? Nici măcar nu trebuie să înțelegeți de ce doriți să explorați acea arenă pentru că această întrebare vă limitează aventurile. 

Noua voastră lume este larg deschisă. 

Este normal, chiar de așteptat ca gândurile, convingerile, nevoile și explorările voastre vor fi de larg interes pentru voi. Și nu vă veți descuraja dacă alții nu simt nevoia să exploreze domenii similare. Într-un fel, noua voastră viață este liberă pentru toți. Ce vi se pare interesant? Ce doriți să explorați? Aceste întrebări nu mai sunt prefațate de ceea ce societatea etichetează ca posibil sau normal. Nu există așteptări din interior sau din exterior. 

Așa cum alții nu vă pot eticheta, nici voi nu vă puteți eticheta pe voi înșivă. Timp de un minut, veți dori să faceți sau să fiți asta – și în următorul, ceva complet diferit. Vă adaptați acum la acest mod aparent la întâmplare de-a fi. Într-un moment veți fi mulțumiți, iar în următorul, înciudați pe viața voastră sau o experiență.  Nu mai există date personale, inclusiv aspecte Universale, pe care doriți să le explorați în timp ce sunteți pe Pământ în această viață sau timpul pe care îl veți dedica acelor explorări. 

S-ar putea să vă simțiți sau să vă comportați zvăpăiat la început. Altora le va părea, și vouă înșivă la fel, că nu vă puteți dedica la nimic. Până când o faceți – pentru zece minute sau zece ani. Cutiile 3D cu ar trebui-uri au dispărut doar ca să fie înlocuite cu noi gânduri, acțiuni, dezvoltări și creații. 

Sunteți atât de pe de-a-ntregul noi încât nu se aplică reguli sau măcar gânduri. 

Acest loc de desfășurare larg deschis al ființei ar putea părea înfricoșător pentru o vreme. Pentru că sunteți obișnuiți cu formulele corectitudinii – dintre care niciuna nu se aplică acum. Dați-vă voie să curgeți. Dați-vă voie să vă descoperiți fără frică, ar trebui-uri sau neliniște. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă care a negat formulele personale sau ale societății cu privire la cine ar trebui să fiți și ce ar trebui să faceți. 

O perioadă plină de veselie cu accente de frică în legătură cu noua voastră libertate personală. 

Ar trebui sau poate cineva să vă spună ce să faceți? ”NU!” 

Nu sunteți paznicul fratelui vostru sau un novice într-o lume nouă. V-ați pregătit pentru acest timp mai temeinic decât în oricare altă viață anterioară pe Pământ. Inclusiv încorporarea segmentelor adecvate în ființa voastră, dându-vă voie să explorați pe deplin această nouă lume în moduri pe care le-ați imaginat de eoni. 

Dați-vă voie să fiți fără parametri, ar trebui-uri și reguli de corect și greșit. Acele aspecte au fost explorate de-a lungul eonilor de pregătire a voastră pentru acum. 

Dați-vă voie să fiți din moment în moment și de la an la an. Totul este minunat, glorios, frumos și bine în noua voastră lume personală. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto: Vláďa Hammer





luni, 17 aprilie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 16 Aprilie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Bine ați venit, dragi cititori. 

În ciuda aparențelor exterioare, o mare claritate continuă să se dezvolte în mințile și inimile multora. În fiecare zi oameni ”obișnuiți” care trăiesc vieți ”obișnuite” se trezesc la faptul că lumea este cu mult mai mult decât ceea ce au fost învățați și au crezut. 

Energiile Luminii de frecvență înaltă care sosesc îi ghidează pe cei receptivi către examinări oneste și lipsite de ego ale credințelor personale și universal acceptate ale lumii. Acest lucru, la rândul său, îi ajută ca pentru prima dată să recunoască că o mare parte din ceea ce lumea a considerat ca fiind adevărat și corect în sine, nu este. 

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți indivizi se trezesc la o conștiință a unimii, colectivul universal începe automat să rezoneze la un nivel mai înalt, ceea ce la rândul său, le permite celor receptivi să acceseze mai ușor ideile de adevăr. Din ce în ce mai mulți oameni încep să recunoască erorile care stau la baza regulilor, legilor, învățăturilor, etc. care se bazează pe separare și au guvernat conștiința lumii de eoni. Acest lucru le provoacă panică celor care au prosperat și au beneficiat de conceptele de separare, determinându-i să promoveze din ce în ce mai mult activități și informații care provoacă frică.   

Credința în separarea de Creator, de oameni, animale, plante și toată viața văzută și nevăzută este o stare de hipnoză. Pământul este un univers spiritual populat cu fii și fiice ale Creatorului, dar atunci când se interpretează prin minți condiționate de credințe ale dualității, două puteri și separării, se manifestă experimentări ale binelui și răului, ambele reprezentând concepte. 

Pământul este exprimarea perfectă a unei idei Divine în Mintea Creatorului așa cum este fiecare individ, dar când Pământul este interpretat prin conștiința trei dimensională, este văzut și experimentat de majoritatea printr-o stare de iluzie universală. 

Adeseori, un căutător evoluat al adevărului confortabil în spiritualitatea sa, descoperă că totul se schimbă și nimic nu se simte la fel. Tehnicile ”încercate și adevărate” de centrare, par să nu mai funcționeze. Ghizii par să nu răspundă atât de ușor. Meditația poate fi simțită diferit – goală. Practicile spirituale familiare sunt recunoscute ca fiind bazate pe separare, iar curățarea energiei vechi pare să fi devenit practica spirituală principală. 

Acesta nu este un eșec, ci indică mai degrabă trecerea la o nouă stare de conștiință, una care nu mai este în aliniere cu ceea ce înainte funcționa atât de bine. Evoluția spirituală este o călătorie prin multe vieți și stări de conștiință care de obicei încep cu idolatrie, apoi ateism, apoi cu religiile organizate atât din Est cât și din Vest, apoi cu metafizică și, în cele din urmă, cu misticism – fiecare durând câteva sau mai multe vieți. 

Metafizica este o fațetă a aproape fiecărei călătorii spirituale, dar, la fel ca cele de dinaintea ei, se bazează pe nevoia de a repara, vindeca sau schimba o imagine proastă într-una bună, în credința că sunteți separați și trebuie să faceți o anumită descântare/incantație/psalmodiere, să purtați acest sau acel cristal, să folosiți acest ulei sau să participați la vreo ceremonie ca să ajungeți mai aproape de Creator. 

Aceste lucruri nu vă pot oferi ceea ce căutați pentru că ele sunt în afara voastră. Ele vă pot ajuta și chiar ajută pentru că energia lor poate rezona cu și trezi aceleași energii care sunt prezente deja în voi. Mulți căutători ai adevărului rămân blocați în faza metafizică a trezirii pentru că de multe ori tehnicile funcționează și oferă un sentiment de împlinire spirituală. 

Vine un moment în care toți căutătorii serioși ai adevărului trebuie să lase în urmă acele practici considerate necesare pentru contactarea Creatorului și să accepte efectiv realitatea unimii. Mulți studiază și înțeleg că adevăratul sine, sufletul este Conștiința Individualizată a Creatorului, dar sinele lor ego îi convinge să pună această informație deoparte în credința că adevărul viu a fost și este OK pentru ”sfinți”, dar este nepractic și de neatins pentru oamenii obișnuiți. 

Mulți dintre voi sunteți pregătiți spiritual să treceți și să trăiți nivelul mistic care nu este ca un călugăr în rasă care meditează 24/7, ci mai degrabă să trăiți o viață obișnuită din conștiința unimii. Se poate face, mulți au făcut-o și mulți alții o practică acum. Unul dintre motivele pentru care ați vrut să fiți pe Pământ în acest moment este că energiile de frecvență înaltă prezente ca parte a procesului de ascensiune a Pământului oferă indivizilor o oportunitate să ascensioneze spiritual în timp ce rămân în corpul fizic. 

Mulți dintre voi ați atins o stare de conștiință pregătită să treacă dincolo de ego și să permită Conștiinței Divine care știți că sunteți să-ȘI trăiască viața în, ca și prin voi. Este renunțarea la continua încercare să reparați, schimbați, vindecați, curățați sau să eliminați aparențele personale sau globale printr-o stare de conștiință care înțelege că orice ce are nevoie de reparare sau vindecare nu este realitate ordonată sau susținută de Creator, ci este, mai degrabă, o manifestare a credinței în separarea de Creator. 

Înseamnă să aveți curajul să vă predați la ceea ce SUNTEȚI DEJA  și să-I dați voie să fie furnizor, ghid, protector și învățător. Nu puteți și nu veți auzi niciodată acea voce micuță întotdeauna prezentă în voi dacă sunteți conectați la mass-media, tehnologie sau activitate exterioară 24/7. 

Ego-ul (acel sentiment al sinelui care se simte separat de Creator) va fi mereu acolo să vă spună ce să faceți, când și cum să faceți cu o voce care acoperă vocea tăcută din interior. Acesta este motivul pentru care este important să vă acordați timp de liniște/meditație în fiecare zi până când devine starea voastră de conștiință, indiferent de locul în care vă aflați sau ceea ce faceți. 

Evoluția spirituală este un proces, nu este ușor de trecut de la ghidarea familiară a ego-ului la ascultarea și încrederea interioară. Ați trăit ca om experimentând atât binele cât și răul de-a lungul a sute de vieți în care ego-ul a fost o componentă necesară a supraviețuirii. Ego-ul a servit bine în stările anterioare de conștientizare și continuă să servească și astăzi pe Pământ, dar ego-ul trei dimensional caută continuu să fie forța principală care vă ghidează și vă menține bine prin soluții, idei, practici spirituale, etc. care au funcționat bine în stările de conștiință anterioare. 

Evoluția spirituală poate fi amânată, ignorată, negată și i se poate opune rezistență, dar niciodată oprită pentru că realitatea este Un Creator exprimându-se pe SINE ca formă și varietate infinită. Nimic altceva nu este. Voi, cei care ați muncit din greu, ați studiat, practicat și l-ați căutat pe Creator prin practici, credințe și religii de-a lungul vieților, ați evoluat și sunteți pregătiți acum să treceți în misticism – înțelegerea și acceptarea UNimii voastre, că sunteți Conștiință Divină individualizată. 

Începeți să vă ascultați mai degrabă mica voce liniștită din interior decât să vă întrebați și să căutați în mod constant în afara voastră. Ghizii voștri sunt întotdeauna prezenți să vă ajute, dar să le căutați contribuția în fiecare situație în loc să vă faceți propria lucrare spirituală, este tot o formă de-a căuta în afara Sinelui. V-ați făcut treaba și sunteți pregătiți să aveți încredere, să vă odihniți în și să vă bazați pe Realitatea propriei Conștiințe Divine, Sinele vostru Mai Înalt, acel voi care n-a părăsit niciodată UNimea și întrupează deja infinita cunoaștere, armonie, abundență, protecție, creativitate, pace, sănătate, etc. 

Pentru că Creatorul este singura realitate, nimic din tărâmul fizic nu deține putere în sau de la sine. Cuvintele rostite sau acțiunile întreprinse nu se petrec în sau de la sine. Un braț nu poate să lovească brusc sau să mângâie de la sine. Totul este guvernat de conștiință pentru că Conștiința este tot ceea ce este. 

Nu vă spunem să vă aruncați medicamentele, să nu mai mâncați sau să încercați să trăiți adevărul absolut înainte să fi atins acea stare de conștiință, pentru că făcând asta n-ar fi altceva decât o activitate a ego-ului. Spunem că mulți dintre voi sunteți pregătiți, mai mult decât pregătiți să începeți să practicați și să trăiți din nivelul de adevăr pe care l-ați căutat și atins, în timp ce vă detașați de instrumentele cărora le-ați dat putere – religii, tradiții, rituri și ritualuri, legi, convingeri sociale, etc. 

Trăirea UNimii nu înseamnă ignorarea, opunerea rezistenței sau negarea aparențelor, ci mai degrabă este: ”Da, te văd, te simt, te recunosc și te plac sau nu te plac, dar știu că Creatorul este omniprezent și, prin urmare, nu se poate manifesta pe sine decât delegând aparențele dualității, separării și a două puteri ca fiind nimic altceva decât manifestări ale credințelor colective sau personale în separare.” Apoi faceți ceea ce trebuie făcut, v-ați făcut treaba și în cele din urmă acest adevăr devine starea voastră de conștiință. 

Începeți serios, da, serios să credeți, acționați și să trăiți din cel mai înalt nivel de conștientizare al vostru pentru că, vă place sau nu, sunteți și întotdeauna ați fost Conștiință Divină individualizată.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 4/16/23


Traducerea textului de pe imaginea folosită:

”Noi suntem oameni Pământeni aflați într-o călătorie spirituală către stele. Căutarea noastră, călătoria noastră pe Pământ este să privim în interior, să știm cine suntem, să vedem că suntem conectați cu toate lucrurile, că separarea nu există decât în minte.”


Traducere Monica Poka

Sursa