vineri, 31 martie 2023

Credeți că există doar Iubire?

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite faruri de lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe. Venim cu lumina noastră celestă de o culoare albă. Vă aducem vibrațiile noastre vindecătoare să vă ajute și susțină, suntem întotdeauna disponibile să fim în serviciul vostru. Dorim să vă ajutăm în vindecarea voastră și dorim să vă ajutăm în obținerea de noi perspective, înțelegere și inspirație. Vă rugăm să ne chemați oricând doriți și vom fi prezente să fim în serviciul vostru. 

Astăzi avem o întrebare specială pentru voi. Este o întrebare care poate susține dezvoltarea spirituală și conectarea în interiorul ființei voastre. Dacă vă dați voie să contemplați întrebarea, s-ar putea să primiți un răspuns. Dacă nu sunteți dispuși să acceptați orice alt răspuns, este mai mult decât probabil că nu veți obține creșterea care disponibilă în această întrebare. Dacă sunteți deschiși să descoperiți numeroase răspunsuri și să fiți flexibili în perspectiva voastră, veți descoperi că dezvoltarea voastră interioară se accelerează. 

Întrebarea pe care dorim să v-o punem, și pe care să o contemplați, este: 

Crezi că există doar iubire? 

Crezi că în ființa ta există doar iubire? 

Crezi că în lume există doar iubire? 

Noi, Ființele Celeste Albe, înțelegem că răspunsul vostru cel mai probabil va fi nu, nu credeți că există doar iubire, pentru că există atât de multă suferință, durere și vătămare în lume. S-ar putea să experimentați suferință, durere și vătămare în propriul corp. S-ar putea să credeți că nu poate exista doar iubire pentru că există atât de multe alte energii, emoții și experimentări. Acest lucru ne duce la o altă întrebare: 

Ce este iubirea? 

Dacă căutați iubirea în ființa voastră și peste tot în jurul vostru, de unde știți că ați descoperit-o? Cum va arăta, cum se va simți, cum va mirosi, ce gust va avea? 

Puteți recunoaște iubirea între voi înșivă și altcineva. Dați-vă voie să recunoașteți cum se simte această iubire. Cum o experimentați? Poate doriți să vă întrebați atunci când vă îndrăgostiți de cineva, de ceva sau de o experimentare, de unde se activează iubirea? De unde vine din interiorul ființei voastre? 

Noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să urmăriți și să descoperiți de unde se naște iubirea, unde se află sursa iubirii în ființa voastră care este sacră, pură și divină, care este doar iubire? Cum se simte? Cum o experimentați? Se simte ca o energie a forței vitale, ca o vibrație, ca siguranță sau o conectare? 

Acordați-vă timp să contemplați cum se simte iubirea sau cum o experimentați. Contemplați adevărata esență a iubirii care există în întregul Univers al Creatorului și se extinde de la Sursa a tot ceea ce este. Nu are complicații, nu are limitări, nu are granițe, este esența libertății și eliberării, este esența puterii și împământării. Cu cât mai mult vă puteți familiariza cu vibrația iubirii, cu atât mai ușor vă va fi să o recunoașteți în alții și în experimentări, experimentând iubirea care se trezește din interiorul ființei voastre, care umple întregul Univers al Creatorului și este născută din tot ceea ce este. Experimentarea acestei iubiri va avea un impact extraordinar asupra ființei voastre, dar vă va și invita să recunoașteți că asta este alegerea voastră. Voi alegeți să vă conectați cu acea vibrație a iubirii. În timp ce suferința, durerea și rănirea își au propriul lor proces, există un moment în care individul alege să se conecteze cu iubirea, iar acea alegere poate avea un impact de vindecare și transformare extraordinar. Începem să recunoaștem că iubirea se află în toate și în fiecare. 

Este pur și simplu necesară o alegere să vă conectați cu ea și să o aduceți la suprafață și întrupați ca să lăsați iubirea să vă ajute, să vă susțină și să vă ducă înainte. Apoi intrăm într-o altă fază de explorare și altă întrebare. 

Chiar dacă vă conectați cu iubirea, credeți că este transformator faptul că poate vindeca orice sau pe oricine, chiar și în cele mai întunecate situații? Credeți că conectarea cu iubirea este tot ceea ce este necesar? 

Pe măsură ce începeți să vă conștientizați credințele, începeți să recunoașteți bazele din care vă creați realitatea. Aceste baze pot fi schimbate, modificate și transformate. Este puternic să contemplați și este ceva ce să rețineți: este nevoie să alegeți. Să pășiți în iubire, este alegerea voastră. Puteți alege să pășiți în iubire, iar acea iubire vă va influența atât de mult pe cât sunteți dispuși să primiți. Puteți alege să pășiți în iubire și să fiți pe deplin dispuși să primiți, astfel încât să fiți doar la un moment distanță de iubire. O alegere, o alegere să pășiți în iubire, iubirea care este deja în ființa voastră. 

Dacă puteți exersa cum să faceți și să reușiți pentru voi înșivă, veți fi în măsură să-i ajutați și pe alții să facă același lucru. Uneori, când vă aflați în cel mai întunecat loc/situație, ultimul lucru pe care vreți să-l auziți este că puteți alege iubirea, pentru că de multe ori simțiți că iubirea este cea care v-a rănit cel mai tare. Cu toate acestea, dacă vă puteți încuraja pe voi înșivă și pe alții să vă conectați cu iubirea, să alegeți iubirea și să fiți deschiși să o primiți, veți lăsa iubirea să intre și transformarea să înceapă. S-ar putea să nu fie ceva instantaneu, dar veți fi susținuți în fiecare acțiune pe care o întreprindeți și, astfel, noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să contemplați: 

Credeți că doar iubirea există? 

Vă iubim veșnic.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe



Traducere  Monica Poka

link catre articolul original

 

miercuri, 29 martie 2023

Răscrucea

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Hai să mergem mai departe, Sophia. 

Ajungeți acum la un fel de răscruce. Într-una din direcții vă îndreptați către conflict și vină, polaritate și divizare, strigări de nume, judecată și disperare. Într-alta, pășiți în înțelegere, apreciere, răbdare, compasiune și răspuns empatic. Aceste căi există una lângă alta. Uneori, și în anumite conjuncturi, se împletesc. 

Este derutant. 

Este frustrant. 

Pentru că ați ajuns la această răscruce fără o hartă și singuri. Pentru că, cu siguranță, nu există un tovarăș de călătorie care să fi parcurs exact traseul vostru sau să fi ajuns exact la concluziile voastre. Sunteți suflete individuale într-o călătorie unică către aceiași destinație. 

Acea destinație este iubirea viscerală. Acea iubire viscerală este principiul de funcționare al Noului Pământ. Să ajungeți acolo este motivul pentru care sunteți aici. Este motivul pentru care v-ați întrupat. Ați dorit această experimentare nu numai ca să ajungeți acolo, ci și pentru fiecare pas făcut pe parcurs. 

Pe cale, perspectiva voastră asupra oricărei direcții se simte extrem de personală. Sunt oameni, sisteme și acțiunile lor pe care fie le urâți, fie le aplaudați. Foarte puține lucruri din viața voastră vă lasă acum fără o părere. Totul vă cere să decideți. Să decideți nu numai ce simțiți în legătură cu ele, ci și dacă credeți sau nu că sunt adevărate. Apoi, pare să vă ceară o părere în legătură cu ele; să le decideți vrednicia sau ticăloșia. Să le declarați corecte sau greșite. Să vă pronunțați dacă sunt bune sau rele. 

Și aici, chiar aici și chiar acum, dragii mei, este momentul vostru de evoluție. 

Pentru că vă confruntați cu decizii care vă fac să vă simțiți drept Creatorul. Unele dintre ele vi se par evidente, cum ar fi torturarea unei alte forme de viață. Altele nu sunt atât de clare, cum ar fi furtul. 

Ce este corect? 

Ce este greșit? 

Cine este bun? 

Cine este rău? 

Ce părere aveți de pedeapsă? 

Cine ar trebui să decidă? 

Când ceva este rău și când ceva nu este rău? 

Cine a făcut regulile și de ce sunt făcute regulile? 

Cine decide? 

Răscrucea este acel loc în care te întâlnești față în față cu tine însuți/însăți. 

Voi veți decide care cale veți continua să o urmați în călătoria voastră pământeană. Ambele vor fi disponibile încă o perioadă, precum și multe altele între ele. Aceste altele vor conține elemente ale ambelor și vor fi pictate în neprihănire de sine. Vor părea contradictorii; unde reacțiile opuse și extreme abundă și sunt evidente pentru oricine privește. 

Această răscruce este momentul vostru să decideți dacă sunteți sau nu pregătiți; pregătiți pentru compasiune deplină. Alegerea nu va fi întotdeauna evidentă. Decizia să o faceți nu anulează consecințele comportamentului sau absolute în luarea deciziilor.   

Cu siguranță există sisteme, acțiuni și oameni care va fi nevoie să fie opriți. Nu există loc pentru ei pe Noul Pământ. Nu vor fi în măsură să facă față frecvenței. Metoda de eliminare a lor este foarte umană și este aici, mai ales aici, unde compasiunea devine trăită și exprimată. 

Pentru că niciodată nu veți ști ce este în inima altuia. Dar vă cunoașteți propria inimă și aici, la răscruce, veți descoperi exact ce este asta. 

Unii dintre voi veți alege răzbunarea. Alții vor alege mai degrabă o oprire și apoi o direcție nouă. 

Asta ar putea arăta ca o încheiere a contactului cu o persoană, un sistem sau un loc. Ar putea literalmente arăta ca o oprire – cum ar fi o închidere, o moarte, o mișcare în altă direcție sau într-un alt loc. 

Pentru că ceea ce este în inima voastră în timp ce aceste activități umane sunt în desfășurare determină calea aleasă de voi la răscruce. 

Mai aveți câțiva ani. Alegerile voastre vor fi numeroase și vă vor provoca. Întrucât citiți aceste cuvinte, este clar că vă aflați într-o căutare a Adevărului. Vă este sugerat să vă concentrați în interiorul vostru. În cele mai adânci cotloane ale inimii voastre veți găsi Adevărul fiecărui răspuns al vostru. 

Veți vedea dacă s-a bazat pe Iubire sau pe frică. 

Răspunsul pe care-l căutați se află în interiorul vostru. 

Odată găsit, vă va ghida și vă va informa ce cale ați ales. Apoi evoluția voastră continuă. 

V-ați angajat într-un efort profund uman și răspunsurile voastre sunt văzute în modul vostru uman de-a fi. Faci lucrarea Creatorului, om drag, și nu este ușor. Nici nu este menită să fie. Este menită să fie dusă la îndeplinire. 

Asta este tot.

 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.


 

Matricea Vibrațională

Peggy Black și ”echipa”
 

Suntem aici ca să împărtășim cu voi informații despre matricea vibrațională care vă crează pe voi, care vă crează corpul și realitatea. Vom împărtăși cu voi informații despre matricea personală, câmpul vibrațional al fiecărui om. Pentru că această matrice energetică este cadrul în care încep toate aspectele vieții. 

Întreaga viață se formează în tiparul energetic al acestui șablon. Toate formele de viață de pe Planeta Pământ sunt ținute ca tipar sau șablon în tărâmurile subtile. Această rețea energetică, geometria sacră a Universului, tiparul maestru, este păstrat în dimensiunea a șasea. 

Fiecare ființă umană locuiește concentrată pe planeta Pământ în dimensiunile a treia și a patra. Cu toate acestea, ca ființă multidimensională, există aspecte ale fiecărui om care locuiesc și în celelalte dimensiuni. Așadar, șablonul a cine sunteți în forma voastră actuală, este păstrat în dimensiunea a șasea. Dimensiunea a șasea este cea care păstrează aceste tipare maestru. 

Ne dăm seama că v-am extins părerea cu privire la cine sunteți și vă putem auzi mintea întrebându-se cum funcționează asta. Să zicem așa, imaginați-vă pe voi înșivă ca pe un aspect al minții divine și matricea sămânță a formei voastre fizice păstrată ca o rețea energetică în dimensiunea a șasea. 

Am împărtășit importanța recunoașterii matricei energetice sau vibraționale a realității. Matricele realității voastre sunt alcătuite din matricele individuale sau rețelele energetice care se unesc într-o formă sau împletire nouă. Un exemplu ar fi un grup de oameni cu un interes comun care se reunesc și întâlnesc în mod regulat; se formează o matrice care este alcătuită din câmpurile lor personale de energie care se împletesc între ele. Cu cât mai des se adună, cu atât mai puternică este matricea. Ideile, emoțiile, gândurile, convingerile lor fac toate parte din acest câmp vibrațional. 

Rețineți că tot ceea ce există aici în formă are o matrice. Aceste câmpuri energetice, aceste matrice sunt cele care formează câmpuri energetice mai mari și conțin formele gând și credințele colective ale conștiinței de masă. Așadar, din această conștientizare, dați-ne voie să vă aducem acum în matricea și tiparul vostru personal. 

Ceea ce vedeți și simțiți ca solid și în formă fizică, este doar această matrice. Din această matrice pot fi făcute toate schimbările în forma umană. Este o conștientizare și o înțelegere care au loc în mințile expansionate ale multor oameni în acest moment. Conceptul că totul este mai întâi vibrație energetică înainte de a deveni formă a fost predat și exprimat de toți înțelepții voștri și de căutătorii treziți. 

Corpul fizic oferă o multitudine de experimentări mărețe și bogate. Este important să onorați și să includeți toate simțurile. Este, totodată, expansiv. Vă oferim idei și gânduri despre matricea vibrațională a fiecărui om în parte. Această matrice vibrațională are multe nume: aură, carismă, magnetism. 

Mai întâi, haideți să spunem că voi ne apăreți nouă ca tipare vibraționale, împletiri de energie, lumină și sunet. Aceste tipare, modele, împletiri se schimbă și se mișcă într-o constantă curgere și fluctuație. Matricea voastră vibrațională vă dă aspectul unei galaxii în toată splendoarea sa extinsă. 

Oamenii de știință și cei care împărtășesc descoperirile fizicii cuantice vă spun că corpul uman este în principal spațiu. Nu este solid, chiar dacă pare a fi solid și se simte solid. Este spațiu și atomii voștri strălucesc asemeni stelelor pe cerul nopții. 

Vă invităm să vă întindeți în tărâmurile în care s-ar putea să vă vedeți forma așa cum o vedem noi. 

Sunt unele ființe umane care au capacitatea să vadă matricea vibrațională a fiecărei forme umane. Ei pot vedea împletirile energetice de culoare, sunet și lumină. Cei mai mulți oameni pot simți, percepe sau chiar auzi matricea vibrațională a altcuiva. 

Capacitatea de-a vedea, simți sau auzi această matrice vibrațională a altuia va deveni mai comună pe măsură ce fiecare om se expansionează în conștientizarea sa multidimensională. Vor exista invenții de multe feluri care vor citi și traduce aceste matrice vibraționale. Acest lucru va ajuta foarte mult la reechilibrarea și alinierea pentru bunăstarea fiecărei ființe umane. 

Am dori să împărtășim cu voi ce conține matricea vibrațională și cum se formează. Așa cum vehiculul uman se formează în pântecele mamei, tot așa începe și împletirea energetică. Fiecare formă umană este o colecție de vibrații care se împletesc în tipare. 

Această rețea vibrațională este creată de emoții, gânduri și experimentări. Tot ceea ce experimentează ființa umană este tradus în această matrice vibrațională, această întrețesere vibrațională sau țesătură energetică. 

Experiențele de aici, de pe această planetă și în această dimensiune, nu susțin expansiunea și întărirea matricei vibraționale individuale. Disfuncțiile și inconștiența care sunt obișnuite în omenire, au creat încâlciri sau blocaje în împletirea câmpurilor de energie ale indivizilor. 

Aceste încâlciri ale energiei încetinesc sau blochează curgerea vieții divine. Rezultatele sunt o omenire care este pe moarte. 

Matricea vibrațională este cea care conține tiparele și împletirile pentru formarea corpului uman cu toate elementele sale interconectate și interdependente. Fiecare celulă și atom vibrează la o anumită viteză, oasele, sângele, toate organele, fiecare aspect al formei fizice este menținut în funcțiune și creat din această matrice vibrațională. Forma fizică se potrivește cu matricea vibrațională. 

Acesta este un mod destul de simplu de-a descrie un concept incredibil de complex. Cei care sunt conștienți și expansionați au văzut, vorbit și scris despre aceste aspecte ale acestui concept. Când există un flux de energie între tiparul vostru divin păstrat în a șasea dimensiune și forma voastră fizică solidă, aici, în dimensiunea a treia/a patra, totul este bine. 

Voi experimentați bunăstarea voastră personală, alții experimentează carisma voastră și viața voastră este o exprimare deplină a echilibrului și bunăstării. Această stare de perfecțiune exprimată în formă umană este idealul și scopul. Cu toate acestea, matricea personală și câmpul energetic sunt afectate de tot ceea ce întâlnesc. 

Din momentul concepției, în toată perioada în care corpul se formează în pântecele mamei, există un schimb și o amalgamare a matricei. Genetica familiei este întrețesută în matrice; convingerile și emoțiile puternice ale părinților sunt întrețesute în matricea voastră personală. Încă de la începutul copilăriei, toate experimentările și întâlnirile sunt întrețesute în matricea personală. Experimentările care sunt dureroase, înfricoșătoare, pline de frică, limitatoare în orice fel sunt și ele întrețesute mai mult ca blocaje sau încâlciri ale fluxului vostru de energie. 

Aceste blocaje și încâlciri sunt ceea ce am dori să-l ajutăm pe fiecare om să elibereze, astfel încât să existe din nou o curgere, un flux din planul vostru divin. Pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să se expansioneze în aspectele lor multidimensionale, ei vor deveni pionieri în acest domeniu al alinierii, echilibrării și descurcării împletirilor de energie. Medicina vibrațională este începutul acestei conștientizări. 

Amintiți-vă că energia urmează gândul. Puteți începe să descâlciți orice aspect al matricei voastre personale chiar prin gândurile pe care le aveți și le exprimați. 

Medicina vibrațională, așa cum și este numită, lucrează pe aceste nivele subtile să descâlcească și elibereze orice blocaje păstrate din memoria trecută sau chiar încâlcelile care le-ați preluat la naștere din matricea familiei. Asta este lucrarea care este făcută în acest moment de multe ființe trezite; vine în multe forme și în multe feluri. 

Așa că, dați-vă voie astăzi să vă jucați cu această idee și cu toate implicațiile ei. 

Deveniți conștienți de domeniile în care sunteți extinși și de domeniile în care s-ar putea să aveți o încâlceală energetică. Aduceți-vă aminte că asta nu este o sarcină, așa că, fiți jucăuși și plini de bucurie în descoperirea și expansiunea voastră a citirii propriei matrice vibraționale și a altora. 

Fiți în pace, Iubiților.   

Echipa



Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

marți, 28 martie 2023

Ce s-a întâmplat cu inima voastră?

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Nu întotdeauna înțelegeți de ce acțiunile și cuvintele voastre sunt acum atât de diferite. Voi, un cunoscut purtător de grijă, păreți mai reci și mai distanți. Unde este inima voastră? Așa cum noua voastră ființă se schimbă, la fel o fac și acțiunile inimii voastre, sau în acest caz, acțiunile purtării de grijă.  

Ați presupus pe vremuri că purtatul de grijă era un indiciu a cât de iubitori erați. Dar, de fapt, purtatul de grijă, iubirea celorlalți în ciuda vătămării voastre fizice sau emoționale, nu a fost iubire; a fost ceea ce voi credeați că ar trebui să fie iubirea. 

Adevărata iubire nu este să iubești pe cineva în detrimentul tău – așa cum o arată soțiile/soții sau părinții abuzați. O astfel de iubire nu vine din interior; este bazată pe frică. Ați crezut cândva că nu veți fi iubiți decât dacă v-ați dedica bunăstării altora. 

Iubirea s-a transformat acum într-o cunoaștere că trebuie să aveți grijă de voi înșivă la fel ca și de alții – adeseori afișată cu o abordare mai distantă. Un pic ca și cum v-ați aștepta ca copilul vostru să-și adune jucăriile, indiferent de cât timp îi ia. 

Nu mai simțiți nevoia să protejați sau să salvați pe cineva de sine însuși/însăși. Nici nu simțiți nevoia să le ascultați ultima frică sau indispoziție odată ce intuitiv știți că nici una nu este potrivită situației. Trezirea iubirii de sine a creat multe schimbări neașteptate în interiorul ființei voastre – printre care nu în ultimul rând nevoia de-a avea grijă de voi mai întâi și apoi de alții. 

Această ultimă afirmație vă sună probabil rece acelora dintre voi care nu ați experimentat încă această situație cu familia, prietenii sau colegii voștri de muncă. Prima oară când afirmați că alții pot avea grijă de ei înșiși sau să finalizeze un proiect fără asistența voastră, vă veți simți răutăcioși și incorecți. În 3D v-ați fi asumat ambele etichete în ființa voastră și de la oamenii cu care ați interacționat. În 3D ”nu” a fost etichetat ca răutăcios, lipsă de iubire, egoism, cruzime și alte mii de cuvinte care indică că voi ați greșit și societatea a avut dreptate. 

Astfel de etichete nu se mai aplică. Nu pentru că societatea a schimbat asta dramatic, ci pentru că voi ați făcut-o. Ceea ce ați făcut cândva pe baza așteptărilor de la voi înșivă și, mai important, ale societății, acum spuneți ”nu” – nu cu voce tare, ci o voce liniștită de iubire de sine pe care ceilalți nu întotdeauna o înțeleg. Pentru că, unde este cel/cea care le poartă de grijă, cel/cea care face curat după ei, slujitorul lor emoțional? 

Nu ați devenit atât de reci încât să refuzați să-i ajutați pe alții. Dar, mai degrabă, ajutorul vostru se bazează acum pe sentimentele voastre interioare în loc de ar trebui-urile sociale. Așa că, unii dintre membrii familiei și prieteni vor fi îngroziți de cuvintele și acțiunile voastre, pentru că par atât de anti-sociale, adică nu ce societatea indică că ar trebui să faceți. 

Asta este o schimbare de așteptat. 

În 3D nu ați fost niciodată antrenați să experimentați sau să exprimați iubirea de sine. Accentul vostru a fost pus mai degrabă pe purtatul de grijă altora în ciuda a ceea ce voi ați avut nevoie sau vrut. Sacrificiul a fost răsplătit. Iubirea de sine a fost etichetată ca antisocială. Acei oameni care au practicat iubirea de sine înainte de această tranziție au fost etichetați răutăcioși, nerecunoscători, egoiști și în afara societății. 

Diferența dintre iubirea de sine și preamărirea de sine este vocea voastră interioară. Ființa voastră interioară vă ajută să înțelegeți diferența dintre acțiunile lipsite de inimă – care vor avea ca rezultat o mare durere interioară – și acțiunile inimoase care vă vor ajuta să străluciți. În prezent învățați să discerneți între cele două. 

Un discernământ care este derutant. Chiar dacă vocea voastră interioară este ușor accesibilă, la fel sunt și regulile sociale cu care sunteți familiarizați. Și dacă vă urmați vocea interioară, vor fi momente în care societatea indică că vă înșelați sau sunteți o persoană rea. 

Veți fi suficient de puternici să respingeți regulile anterioare ale vieții voastre 3D? Desigur. Adică, atunci când sunteți pregătiți să faceți asta, pentru că acesta este planul vostru progresiv de învățare în această lume nouă. Ați început cu elementele de bază absolvind cu iubirea de sine pentru voi înșivă și pentru ceilalți. Pentru că vor fi momente în care va trebui să le dați altora libertatea de-a fi ei înșiși, așa cum vă permiteți și vouă același lucru. 

Dar, făcând acest lucru, unii dintre voi veți simți că nu mai sunteți necesari sau importanți. Asta doar până când vă dați seama că iubirea de sine nu vă cere să vă retrageți, să vă opriți sau stânjeniți dezvoltarea interioară pentru că cineva vrea ca voi să-i purtați de grijă. 

Aceasta este o lume nouă în care iubirea de sine și iubirea devin elemente cheie în viața voastră și în viața altora. Dați-vă voie să curgeți în ea fără teamă de sine, furie de sine sau înjosire de sine. Timpul vostru a sosit – așa cum este adevărat pentru toți cei de pe Pământ care doresc să evolueze într-o nouă ființă iubitoare. 

În același timp, cei care doresc să rămână în frica 3D nu sunt preocuparea voastră. Ei evoluează așa cum ei doresc – la fel ca voi. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto: Vyacheslav Luzanov 




luni, 27 martie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 26 Martie 2023

Marilyn Raffaele 

Bine ați venit dragi cititori. 

Lumea pare să fi devenit din ce în ce mai polarizată, cu dualitatea părând să afecteze fiecare aspect al vieții de zi cu zi. Unii trăiesc într-o mare bogăție, în timp ce alții trăiesc în frică și sărăcie, luptându-se pur și simplu să supraviețuiască. Femeile sunt tratate ca ne-oameni în unele țări, în timp ce în altele dețin funcții de autoritate și sunt respectate. Manifestările dualității, separării și a două puteri par să se intensifice în loc să se diminueze. 

Multe dintre aceste probleme nu sunt noi, dar multora le par noi pentru că întotdeauna au fost ignorate, ascunse sau pur și simplu considerate normale. Acum, pentru prima dată, tot mai multe dintre aceste manifestări sunt recunoscute și puse la îndoială. Energiile de o rezonanță înaltă care curg pe Pământ în acest moment, precum și prezența multor stări de conștiință evoluate, acționează ca să deschidă mințile și inimile ajutându-i pe oameni să vadă lumea în moduri pe care înainte nu le cunoșteau sau, pur și simplu, fără să stea pe gânduri, le acceptau. 

Când o persoană ajunge într-o stare de receptivitate spirituală, conștiința începe să i se deschidă către adevăr. Chiar și cea mai mică perspectivă spirituală indică adeseori o trezire spirituală. Acest lucru li se întâmplă multora în acest moment și poate fi observat pe măsură ce din ce în ce mai multe persoane încep să recunoască faptul că cele mai multe dintre problemele lumii se datorează legilor, credințelor, conceptelor, tradițiilor și regulilor religioase care au fost acceptate și chiar îmbrățișate de majoritatea oamenilor pur și simplu pentru că au fost promovate de către cei aflați în poziții de autoritate. 

De-a lungul timpului ”liderii” din fiecare domeniu și-au forțat sau și-au cumpărat drumul în poziții de putere. Chiar și astăzi, cei din guvern, finanțe, afaceri, religie organizată, educație și sănătate care promovează planuri și programe deghizate ca fiind ”spre binele oamenilor”, dar care sunt în primul rând menite să le servească lor înșiși și amicilor lor. Lumea trei dimensională a acceptat pur și simplu acest lucru deoarece credința colectivă în separare i-a programat pe majoritatea să creadă că alții (cei aflați la putere, experții, liderii religioși, etc.) știu mai bine decât ei ce este mai bine pentru ei. Pe măsură ce ochii încep să se deschidă, mulți vor descoperi că ”împăratul n-are haine/este gol”. 

Portaluri de energie de-o rezonanță înaltă sunt acum deschise și active. Chiar dacă s-ar putea să nu vedeți încă schimbările pe care le-ați sperat sau așteptat, cei mai mulți dintre voi experimentați aceste energii fizic, emoțional, mental și spiritual. Meditația devine mai ușoară. S-ar putea să descoperiți că discernământul v-a crescut și-acum puneți la îndoială ceea ce vi se spune. Lucruri cărora înainte le-ați dat importanță au început să fie simțite ca neimportante și irelevante. Începeți să recunoașteți rămășițele din sistemul vostru personal de credințe și descoperiți că multe dintre lucrurile pe care întotdeauna le-ați considerat necesare ca să fiți fericiți (mâncare, distracții, relații, credințe religioase), pur și simplu nu sunt. 

Pe de altă parte, prezența Luminii de o rezonanță înaltă servește, de asemenea, la expunerea buzunarelor de energie învechită care trebuie recunoscute, conștientizate și eliberate – în prezent fiind experimentate de mulți ca discordanță fizică, emoțională, mentală și chiar spirituală care pare să vină de nicăieri. Aveți încredere și lăsați procesul să-și urmeze cursul, amintindu-vă întotdeauna că Sinele vostru Mai Înalt conduce întotdeauna spectacolul, nu conceptele și credințele trei dimensionale. 

Aveți încredere că există un Plan Divin și dați-i voie să se desfășoare fără să-i opuneți rezistență. Rezistența este un răspuns uman natural la orice ce este nedorit, dar rezistența este o formă de energie care pur și simplu hrănește și dă putere aspectului căruia i se opune rezistență. Non-rezistența nu înseamnă să ignorați o problemă sau să spuneți ”Dumnezeu este totul, asta nu este real” în timp ce vă luptați cu o problemă fizică sau emoțională. 

Non-rezistența spirituală înseamnă să faceți ceea ce sunteți ghidați să faceți, dar să o faceți fără să-i dați situației putere sau realitate prin înțelegerea faptului că, deși totul în dimensiunea a treia are o realitate de bază, creațiile trei dimensionale nu au nici o lege care să le mențină sau susțină, nu sunt rânduite de Dumnezeu, ci pur și simplu manifestă credințe trei dimensionale, motiv pentru care sunt întotdeauna temporare. 

Este greu să credeți că există un Plan Divin atunci când asistați la suferința atâtor de mulți sau când tot ceea ce pare să vă țină viața în ordine începe să se prăbușească. Cu toate acestea, oricine caută sincer adevărul, trebuie să aibă încredere în realitatea a cine și ce este. Cei care trăiesc vieți trei dimensionale că sunt doar un corp fizic supus tuturor bolilor, accidentelor, lipsurilor și limitărilor sistemului de credințe trei dimensional, pur și simplu vor continua să creeze și să sufere din cauza creațiilor conștiinței lor. 

Este momentul să acceptați într-adevăr, cu adevărat și sincer, că o conștiință a unimii cu Creatorul constituie automat unimea voastră cu tot ceea ce Creatorul este și, prin urmare, nu este nevoie să continuați să căutați constant binele din lumea exterioară. Pe măsură ce aceasta devine starea voastră de conștiință, abundența, armonia, creativitatea, completitudinea, inteligența, etc., etc. pe deplin prezente deja în Conștiința voastră Divină individualizată vor începe să se manifeste în moduri aparent obișnuite și fără efort. 

Voi, cei care citiți aceste mesaje, sunteți spiritual pregătiți să trăiți dintr-o conștiință a încrederii, în înțelegerea faptului că orice se petrece în viața voastră în acest moment face parte dintr-un proces evolutiv de neoprit care vă ghidează cu iubire afară dintr-o conștiință condiționată a dualității, separării și două puteri și într-o Conștiință Divină pe deplin prezentă deja în voi. 

Trebuie să fiți dispuși să renunțați la concepte și credințe bazate pe dualitate, separare și două puteri, chiar dacă făcând acest lucru vă separă de credințele unora dintre apropiați. Nu este nevoie să verbalizați schimbările pe care le faceți în interior sau să încercați să-i ”salvați” pe alții prin intermediul lor. Faceți aceste alegeri în tăcere și secret, trăindu-le cât mai bine vă susțin abilitățile. Încrederea voastră în adevăr, mai degrabă decât în conceptele lumii despre adevăr, vă va da voie să recunoașteți și să eliberați orice vă mai ține în robia falsului. 

Mulți dintre cei pregătiți să treacă într-o stare de conștiință mai profundă spun: ”Am fost lipsit/lipsită de iubire și răutăcios/răutăcioasă. I-am rănit pe alții. Nu sunt vrednic/vrednică, nu sunt pregătit/pregătită. Am fost o persoană rea și trebuie să-mi ispășesc păcatele înainte să fiu pregătit/pregătită.” ASCULTĂ ASTA – Ființele umane nu au fost niciodată și niciodată nu pot fi vrednice. Voi nu sunteți o ființă umană, voi sunteți o Ființă Divină care trăiește într-o energie densă și are experimentări trei dimensionale. Este imposibil ca oricine să fie nevrednic fie că crede acest lucru, fie că nu. Conceptele și credințele de ”nevrednicie” nu reprezintă nimic altceva decât ignoranța spirituală care v-a fost predată și promovată de către cei care nu cunosc încă adevărul. 

Chiar credeți într-un Creator omniprezent, omniscient, omnipotent? Dacă da, atunci de unde ar putea veni o persoană plină de păcat și greșeală? Din ce ar fi acestea făcute? De unde ar veni acest păcat și greșeală dacă Creatorul este omniprezent? Sunteți pregătiți să vă ridicați în sus piciorul pe care-l aveți plantat în dimensiunea a treia și să-l așezați lângă celălalt în lumea creată de Creator? Nimeni nu poate intra în aliniere cu energiile de rezonanță înaltă ale unui nou Pământ în timp ce continuă să se țină strâns de energiile familiare, dar de o rezonanță joasă, din care au crescut, depășindu-le. 

Încrederea spirituală nu este o credință oarbă într-un Dumnezeu nebulos care dăruiește și refuză un ajutor. Este, mai degrabă, acceptarea că datorită faptului că sunteți manifestarea/exprimarea unei Conștiințe Divine omniprezente, întrupați tot ceea ce Creatorul este, făcând totul, spre deosebire de Creator, iluzie. 

Faceți ceea ce sunteți ghidați să faceți atunci când experimentările trei dimensionale cer acțiuni practice trei dimensionale, dar rămâneți întotdeauna centrați în cunoașterea și încrederea că Sinele vostru Mai Înalt vă ghidează prin fiecare experimentare către aducerea aminte deplină a cine sunteți deja, dar ați uitat. 

Aveți încredere că sunteți ghidați în fiecare moment, indiferent de cât de dificilă ar putea părea lumea voastră umană pentru că UNimea este realitatea. 

Aveți încredere și dați voie.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 3/26/23

 

 

”Dacă poți vedea curajul de care este nevoie ca să fii deschis, centrat în inimă și înrădăcinat în iubire într-o lume cuprinsă de frică, cufundată în durere și copleșită de traume, începi să-ți aduci aminte de ce ai venit să ajuți.” – Matt Kahn


Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

sâmbătă, 25 martie 2023

Divinitatea voastră în acțiune

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă aduc bucuria, râsetele, dulceața Tărâmului Angelic să vă înconjoare și îmbrățișeze în acest moment. Să vă invite și să vă ducă în bucuria, râsetele și dulceața din ființa voastră. Sunt multe denumiri pe care le putem da Divinității. Esența și exprimarea Creatorului în ființa voastră și în întregul Univers al Creatorului. 

Divinitatea se manifestă în numeroase moduri, se poate manifesta ca râs, bucurie și dulceață. Se poate manifesta ca pace, liniște și calm, echilibru, adevăr, luminare, inspirație și iluminare. Divinitatea se poate manifesta ca un impuls, cum ar fi transformarea care trece de la o fază la alta. Recunoașterea a ceva ce a fost demult uitat. Putem asemăna Divinitatea cu meditația. Cu toate acestea, este nevoie să recunoașteți Divinitatea nu numai în meditațiile voastre, ci în întreaga voastră ființă și în întreaga voastră realitate, putem recunoaște că Divinitatea este o calitate a Creatorului. Este, totodată, și un impuls, cum ar fi o transformare sau o acțiune, și Divinitatea este o întrupare. Înseamnă că trăiește activ pe Pământ și în Planurile Interioare. Poate însemna și o energie împământată a Creatorului. 

Avem o calitate, un impuls și o întrupare. S-ar putea să fiți în măsură să recunoașteți că aceste trei aspecte le experimentați adeseori în realitatea voastră. De fapt, în fiecare zi, în fiecare moment nu numai în meditație și în practica spirituală, ci în conectarea voastră cu alții, cu natura, cu animalele, realizările, aspirațiile, visele voastre, acțiunile și reacțiile pe care le creați. De asemenea, este important să vă dați seama că o emoție negativă, o experiență negativă și o întrupare negativă, toate vă ajută să faceți un pas mai aproape de Divinitatea voastră. Cu această înțelegere a Divinității, puteți începe să recunoașteți Divinitatea în ființa și în realitatea voastră. De fapt, în tot ceea ce sunteți și în tot ceea ce experimentați. 

De ce ați alege să vă concentrați pe recunoașterea Divinității? 

De fiecare dată când alegeți să vă recunoașteți Divinitatea, vă amintiți și accesați un aspect mai mare al sinelui vostru întreg și complet. Este ca și cum ați aduna piese de puzzle care să ducă la un puzzle sau o imagine uriașă care să permită o înțelegere și o realizare mai mare, fiecare piesă de puzzle aducându-și propria înțelegere. Este important să începeți să recunoașteți toate aspectele realității și ființei voastre ca Divinitate a Creatorului, prin urmare, adunând și amintindu-vă aspecte ale propriei Divinități, sinele vostru întreg și complet, exprimarea voastră a Creatorului. 

Cum puteți experimenta acest proces? 

Este nevoie ca mai întâi să recunoașteți calitățile Creatorului, impulsul Creatorului și întruparea Creatorului. 

Recunoașteți toate calitățile Creatorului pe care le întrupați și pe care le experimentați de la o zi la alta. Fericire, bucurie, iubire, adevăr, conștientizare, curaj, siguranță, credință și încredere. 

Recunoașteți impulsul pe care-l puneți în acțiune. Acțiunile voastre de creație, acțiunile voastre de îngrijire, de susținere a voastră înșivă, de susținere a altora, de transformare, de inspirație, de trezire, de vindecare și de eliberare. Dați-vă voie să recunoașteți fiecare proces pe parcursul zilei voastre. Vă puteți spune ”recunosc acest proces ca fiind Divinitatea mea sau purtând Divinitatea mea” sau ”recunosc că acest proces mă duce mai aproape de Divinitatea mea”. Puteți crea cuvintele care vă susțin și vă ajută. 

Recunoașteți întruparea Creatorului Divinității în voi înșivă și în ceilalți. Poate vedeți cel mai frumos copac. Acordați-vă un moment, recunoașteți Divinitatea care este prezentă. S-ar putea să aveți un schimb frumos cu o altă ființă. Acordați-vă un moment, recunoașteți Divinitatea în acea ființă. S-ar putea să primiți un cadou, cineva poate vă susține sau se produce o sincronicitate. Dați-vă voie să recunoașteți întruparea Creatorului, a Divinității. Simplul fapt să vă acordați un moment în care să recunoașteți acest lucru ca Divinitate, este ca și cum v-ați acorda un moment să ridicați o bijuterie care întotdeauna a fost a voastră, s-a întors la voi, la adevărul vostru. 

Când vă dați voie să vă concentrați, concentrați-vă pe prezența Divinității voastre în aceste trei moduri diferite: calități, impuls și întrupare. Vă veți recunoaște Divinitatea în acțiune. Nu numai că Divinitatea voastră va crește și se va amplifica, ci se va revărsa din ființa voastră în tot ceea ce faceți și tot ceea ce spuneți. Prin urmare, prin procesul de concentrare, veți fi Divinitatea în acțiune și prin procesul de-a vă da voie să faceți acest lucru, veți fi Divinitatea în acțiune pentru că Divinitatea se va revărsa din voi în fiecare acțiune, fiecare aspect al ființei voastre. 

Asta este calea unui Maestru Ascensionat. Un mod în care să vă accesați măiestria, accesând în același timp și frumusețea vieții. Pentru că vă aflați pe acest Pământ să experimentați frumusețea Creatorului în formă fizică. Când vă recunoașteți calitățile, impulsul și întruparea în interior. Sau situații negative, dureroase, sentimente, toate în corpul vostru sau în corpul altcuiva și știți că acestea vă vor conduce la Divinitate. Acesta este un mod puternic să vă schimbați perspectiva astfel încât să puteți recunoaște frumusețea în lume. Prezența Creatorului în tot și în toți cei care trăiesc realitatea voastră așa cum sunteți meniți să o faceți. 

Iubirea mea este veșnic cu voi. 

Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron 

 


Traducere Monica Poka

link catrea rticolul original


joi, 23 martie 2023

Prăbușirea este iminentă

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Multe lucruri se întâmplă acum pe Pământul vostru. Chiar acum. Acestea sunt indicii ale prăbușirii a ceea ce a fost un mecanism fals de control al societății. Al societății voastre. Pentru că acestea sunt singurele lucruri pe care le-ați cunoscut vreodată, prăbușirea lor se simte ca o amenințare. Să știți că nu vă amenință viața, ci societatea. Veți trece prin asta și veți continua construindu-vă o societate nouă. 

Această construire va fi moștenirea voastră. De aceea vă aflați aici. Ați făcut o muncă asemănătoare și în alte ”timpuri” și din motive similare. Ați putea spune că sunteți specializați în asta. Le vorbesc acum acelora dintre voi care se simt atrași de aceste cuvinte în toiul prăbușirii lumii voastre. Datele nu sunt atât de importante aici pe cât de important este felul în care cuvintele vă afectează. 

Vă inspiră?

Vă simțiți chemați să intrați acum în rolul pe care vi l-ați propus?

Există ecouri șoptite de familiaritate care vă stârnesc?

Recunoașteți ceva în citirea sau la auzirea acestor cuvinte?

Este timpul, dragul meu om, este timpul. 

Nu contează unde îți faci casa sau în ce anume crezi. În adâncul tău simți un ecou al adevărului pe care ești aici să-l descoperi și să-l împărtășești. În adâncul tău te simți inspirat să preiei controlul și să mergi înainte. 

Recunoști îndemnul. L-ai mai simțit și înainte. 

Dragul meu, om drag. Să știi că ai venit pentru toate astea. Ai vrut să simți fiecare nano-secundă din această distrugere și reconstruire – ca om. Le vrei pe toate: 

Iubire

Ură

Disperare

Furie

Dreptate

Succes

Eșec

Dedicare

Compasiune

Empatie

Simpatie

Boală

Putere

Bucurie

Plăcere

Chiar și Frică 

Să fii om înseamnă să trăiești o viață a extremelor. Să fii om este o combinație extrem de fină de pierdere profundă și plăcere extraordinară, alături de o pasiune extremă. Să fii om este călătoria supremă cu senzații tari. Și tu le-ai dorit pe toate. 

Așa că, acum, pe măsură ce etapa ultimă a acestei finale este inițiată – veți avea totul. Va fi o mizerie; un spectacol dificil, glorios al Omului care descoperă atât ceea ce este cel mai bun, cât și ceea ce este cel mai rău în legătură cu el. 

Va fi o provocare să vă feriți ochii. Totuși, va trebui să o faceți ca să mențineți un flux constant al adevăratei voastre puteri. Devine imperativ să vă accesați și să vă răspândiți adevărata esență. Cea a Iubirii. Cea a Luminii. Asta vă va menține neclintiți prin haos și-i va stabiliza pe mulți alții. 

Ești un Far și Lumina ta este necesară. Pentru că în multe feluri și locuri va părea să fie întuneric, foarte întunecat. Nu evita aceste locuri întunecate. Du-te acolo pregătit cu o luminare deplină. 

Amintiți-vă că la final, când totul este spus și totul este făcut, vor mai exista oameni. Va mai exista comunitate. Va exista o societate. Cei care rămân în picioare printre ruinele societății prăbușite vor fi re-constructorii. Ei vor fi luminați de farurile care nu și-au diminuat niciodată lumina și vor fi întăriți de acea luminare constantă. 

Asta va fi fundația voastră. 

Asta va fi baza pe care o nouă societate este construită. 

Nu va fi înecată în slăbiciune sau frică, ci va rămâne neclintită și adevărată. Aceste lucruri sunt adevărate, iar Adevărul, dragul meu om drag, este cel care va învinge. Gata cu înșelăciunea. Gata cu minciunile. Gata cu controlorii externi care au intenția să vă slăbească și să treacă peste voi pentru plăcerea lor. 

Este o sarcină formidabilă, sau o serie de sarcini. Atât pentru a elibera planeta de această forță exterioară, cât și să reconstruiască societatea din Sursa voastră interioară. Sursa voastră este Iubirea. V-a propulsat prin întuneric și v-a alimentat Lumina. În fiecare pas al călătoriei ținta voastră a fost Adevărul, iar motivul vostru Pur. Asta este ceea ce v-a garantat succesul. Nu ați intenționat niciodată altceva. 

Aceste adevăruri le vei păstra în inima ta, om drag. Dă-le voie să te aline, om drag. Dă-le voie să te mângâie în perioada următoare. Cel mai întuneric este întotdeauna înainte de răsărit. 

Răsăritul unei Noi Ere va fi cu adevărat glorios. 

Bună treabă, om drag, bună treabă. 

Mai aveți de făcut totuși câțiva pași. Nu cădeți în disperare sau frică dacă ceea ce vă stă în față pare sumbru. Aduceți-vă aminte de zorii care vin. Vedeți-i, simțiți-i și se vor manifesta în fața voastră. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.



miercuri, 22 martie 2023

Frica nu mai domină

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Nu mai este nevoie de frică – cel puțin de frici care durează săptămâni, luni sau ani. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă. În același timp, sunteți nevoiți să abordați acele frici care încă par să apară zilnic, fie că sunt minore sau care pun viața în pericol. Pentru că sunteți în procesul creării de noi modalități de abordare a fricii. 

Fricile voastre 3D au fost acumularea fricilor voastre din această viață și din viețile trecute. Așadar, de cele mai multe ori, o posibilă frică devine realitate pe măsură ce vă faceți griji, conștient sau subconștient, în legătură cu evenimente din trecut. 

Acum, că ați făcut tranziția, fricile voastre sunt mai mult ca norii de pe cer – într-o zi aici, dar nu și în următoarea. Această schimbare vă derutează pentru că vă întrebați dacă ar trebui să vă faceți griji sau dacă creați un basm care se va prăbuși, pentru că nu sunteți pregătiți pentru ce-i mai rău așa cum ați fost în 3D – zi de zi. 

Nu mai este nevoie să vă temeți de fricile voastre – sau să vă acordați timp să procesați majoritatea fricilor pentru că acestea sunt acum trecătoare. 

Frica are acum la fel de puțină greutate pe cât o făcea cândva iubirea 3D. 

În 3D, toată lumea căuta iubirea – mai ales iubirea romantică. Filmele, cărțile și interacțiunile comunității au evoluat în jurul găsirii și menținerii iubirii – ca și cum iubirea ar fi ceva aluziv și prețios care trebuie apucat înainte să pălească sau să dispară. 

Frica a fost întotdeauna o parte esențială a vieții voastre 3D – în ciuda credinței în și a nevoii de iubire romantică, părintească și comunitară. Poate v-ați îndrăgostit și v-ați întrebat cât va dura. Sau ați făcut parte dintr-o familie care nu a arătat sau nu a putut să arate iubirea de care ați avut nevoie. Sau prietenii voștri nu au fost atât de iubitori pe cât ați sperat. Așa că, chiar dacă poate ați descoperit iubirea, acea iubire a fost adeseori colorată cu frică și trepidare. 

Acum se întâmplă reversul. Dar poate nu atât de repede pe cât v-ați dori pentru că ați fost înfometați de iubire de eoni 3D. În același timp, fricile voastre trec de la predominante la a reprezenta o mică parte din repertoriul vostru emoțional. 

Tocmai începeți să înțelegeți acest nou limbaj al iubirii. Un limbaj care vă va domina viața pentru totdeauna. 

Noul vostru limbaj al iubirii oferă puțină crezare lucrurilor groaznice care s-ar putea sau ar trebui să se întâmple. În schimb, se concentrează pe elementele pozitive ale ființei voastre. Acest lucru este uneori o piesă dificil de procesat pentru că, chiar dacă sunteți obișnuiți să vă fie frică, nu vă simțiți atât de confortabil să vă iubiți viața și să știți că doar se va îmbunătăți. 

Desigur, mass-media voastră nu a ajuns încă într-o lume dincolo de 3D. Pentru că mass-media urmărește dolarii din publicitate. Așa că, în timp ce vedeți și auziți piese mass-media negative, producătoare de frică, ființa voastră interioară devine din ce în ce mai indiferentă la frică decât a fost oricând înainte pe Pământ. 

Mass-media voastră nu mai vorbește cu sau pentru voi. 

Desigur, unii continuă să accepte și chiar cer o viață plină de frică. Ei sunt pământenii care urmează directivele celei mai recente emisiuni. 

Voi nu mai sunteți în acea arenă a fricii, așa cum este adevărat acum pentru milioane de ființe de pe Pământ. În loc să fiți prinși în acel mediu bazat pe frică, vă surprindeți pe voi înșivă cu atitudinea voastră calmă. Calmă, cel puțin după ce încercați să vă speriați singuri cu puțin succes. Chiar dacă ar putea apărea ceva furie sau surprize, fricile de ieri nu mai par atât de importante. 

Asta nu înseamnă că nu ar trebui să vă speriați, ci, mai degrabă, că aveți din ce în ce mai puțin succes să vă speriați singuri. Viața voastră a evoluat dincolo de fricile de ieri. 

Vă treziți din ce în ce mai mult la sentimentul că totul este bine în lumea voastră în ciuda a ceva care cândva ar fi creat frică. Și, spre deosebire de fosta voastră viață 3D, în care de cele mai multe ori v-ați gândit că poate viața voastră ar fi în regulă dacă s-ar întâmpla asta, dar datorită fricilor dominante care vă nuanțau gândurile și acțiunile, nu s-a întâmplat niciodată. 

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă. O lume care reduce fricile făcându-le gestionabile, pe termen scurt. Iubirea a devenit tema dominantă. 

Nu mai este nevoie să vă temeți de viitor sau de orice altceva s-ar întâmpla pe neașteptate. Sau că nu veți avea o viață iubitoare. Nici nu mai trebuie să vă temeți că deși alții s-ar putea să aibă o viață minunată, voi sunteți atât de ghinioniști încât credeți că așteptările voastre la iubire și râsete, ar trebui minimizate. 

Viața voastră de frică 3D s-a încheiat. Sunteți noi și la fel este și Pământul. Acum sunteți complet cufundați într-o nouă lume a iubirii. Și nu sunteți singuri. Voi și cohortele voastre pământești dominați această nouă lume. 

Așteptați-vă la iubire și bucurie. Și să știți că frica este de-acum o umbră pe care o abordați uneori, dar nu vă mai domină viața. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

Foto: Adam Pachula Photography

link catre articolul original