vineri, 17 mai 2024

Câteva cuvinte despre puterea compasiunii

 

Din ciclul De ale mele 

Astăzi aș vrea să scriu câteva cuvinte despre compasiune. Cei care n-am avut contact cu ceea ce partea asiatică a planetei noastre a ales ca mod de viață, privim compasiunea ca milă. Mila nu este altceva decât cea mai joasă formă, vibrațional vorbind, a compasiunii. 

Desigur, nefiind nici eu crescută în spiritul compasiunii, nu i-am ”prins” adevăratul sens, deplinătatea și eliberarea pe care le aduce. Nici acum nu am pretenția că aș ști ce este compasiunea, dar mi-am dezvoltat un fel de a fi în care am inclus și ceea ce înțeleg eu prin compasiune. 

Și religia creștină promovează o formă de compasiune, dar nu ca budismul (buddhism) care este mai degrabă o filozofie, un mod de viață, decât religie. 

Ei bine, la mine iubirea și compasiunea se împletesc pentru că, după mine, iubirea ar trebui să includă și compasiunea. Nu pot fi separate. Sunt aspecte oarecum diferit percepute ale aceleiași energii. Iubire fără compasiune nu se poate și nici compasiune fără iubire. 

În momentul în care îl vezi pe un semen de-al tău că se zbate să-și ducă viața de pe o zi pe alta, nu-l privești de sus ca incapabil să ”facă ceva cu viața lui”, ci-i onorezi experiența pe care și-a ales-o la nivel de suflet. Asta este compasiune, dar conține și iubire pentru că-l lași să-și trăiască experiența aleasă. Desigur, dacă-ți cere ajutorul poți interveni, dar dacă nu, îi onorezi pur și simplu experimentarea admirându-i curajul și determinarea. 

Lucru valabil cu orice experimentare de-a semenilor noștri sau de-a noastră cu care ne întâlnim/confruntăm.

Atunci când nu judecăm situația cuiva, sau chiar a noastră înșine, ci o privim dintr-o perspectivă mai înaltă, aducem o vibrație înaltă în respectiva situație. Când privim acea persoană, și pe noi înșine dacă este vorba de noi, cu încrederea că va/vom duce la capăt acea experimentare, chiar aducem, sau întărim, energia reușitei în respectiva persoană/noi înșine. Ridicăm vibrația persoanei implicate oricine ar fi acea persoană și îi/ne oferim șansa să reușească/reușim să-i dea de capăt, și nu numai. 

”Ce dai, ție îți dai” este un ADEVĂR imuabil, pentru că SUNTEM UNA! 

Judecata coboară, compasiunea înalță. 

De ce scriu asta? Pentru că intrăm într-o perioadă în care compasiunea, adevărata compasiune, va fi nu numai necesară, dar și un instrument să mergem mai departe. Fără această non-judecată, ci onorare, nu vom putea străbate următoarea porțiune de drum. Nu există negociere. Este un prag pe care-l păzește Păzitorul Pragului și acesta nu poate fi nici înșelat, nici mituit. 

Dacă nu știți cine este Păzitorul Pragului, vă recomand să căutați scrierile, conferințele lui Rudolf Steiner.

O zi în iubire și compasiune nouă tuturor!

 

Munay - Calea Iubirii 

Monica Poka

 

Schimbați totul cu un simplu act

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Vă observăm în momentele voastre de criză și suntem conștienți de voi în momentele voastre de bucurie. Știm cum vă simțiți atunci când experimentați libertate, abundență și iubire necondiționată. Și vrem să știți că toate acele experiențe ale voastre ne informează ce lucrați, de ce aveți nevoie în prezent pe Pământ. Vă invităm să faceți același lucru cu voi înșivă și unul cu celălalt. Cu alte cuvinte, atunci când aveți o experiență pe care probabil nu v-ar plăcea să o aveți, întrebați-vă de ce aveți nevoie. Și când aveți o experiență pe care doriți să o aveți, întrebați-vă cum puteți avea mai multe experiențe de acest tip. 

Sunteți pregătiți să vă oferiți vouă înșivă și unul altuia ceea de ce aveți nevoie, iar noi suntem aici să vă ajutăm. Suntem aici să vă ajutăm prin începerea acelui proces de oferire. Noi oferim, iar aceia dintre voi care sunt în măsură să primească beneficiază de ceea ce noi oferim. Iar voi o puteți da mai departe și altora. Îi puteți ajuta pe alții în moduri în care niciodată n-au știut că pot fi ajutați și vă puteți ajuta pe voi înșivă să trăiți viețile pe care vreți să le trăiți și totul începe prin acordarea unei mai mari atenții stării voastre de a fi. Acesta este cel mai important aspect al cine sunteți acolo pe Pământ. În sensul mai larg al cine sunteți, Esența Sursei voastre de Energie este cea mai importantă. 

Dar în timp ce sunteți acolo, avându-vă experiențele voastre omenești în planul Pământului, contează starea voastră de a fi. Asta este de cea mai mare importanță și când o faceți mai importantă pentru voi, veți deveni propriul vostru elev și al stărilor voastre de a fi. Vă puteți aduce într-o stare de extaz prin concentrare, dar trebuie să vă concentrați pe scop. Chiar și atunci când se întâmplă ceva în momentul de acum care ar putea să vă aducă într-o stare de extaz, tot trebuie să vă concentrați atenția asupra acelui lucru, acelei persoane sau acelui eveniment. 

Vedeți voi, întotdeauna sunteți îndreptați înapoi către voi înșivă și noi suntem aici să vă ajutăm cu asta. Suntem aici să vă ajutăm arătându-vă acest lucru și ghidându-vă vibrațional către cele mai bune stări de a fi ale voastre. Aveți tendința să vă concentrați pe ceea ce faceți sau realizați și aveți tendința să vă concentrați pe ceea ce ați făcut sau realizat, gândindu-vă că acestea sunt cele mai importante aspecte ale vieții voastre, dar nu sunt. 

Puteți schimba totul schimbându-vă starea de a fi, starea de conștiință. Puteți schimba totul punându-vă conștientizarea pe direcția unde trebuie să o ia ca să vă ducă la următorul nivel al evoluției voastre spirituale. Și în direcția asta noi și cei ca noi căutăm să vă îndrumăm întotdeauna. Suntem întotdeauna aici să vă amintim aceste adevăruri și să vă centrăm în ființa voastră cu ofertele noastre vibraționale și vom continua să o facem atâta timp cât aveți nevoie de noi.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Ascultă-ți inima și sufletul!

  


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Dragul meu copil, iată-ne din nou aici! Acordă-ți ceva timp să te odihnești, să-ți încarci bateriile și să te răsfeți cu îngrijirea de sine pentru că acest val care urmează te-ar putea face să-ți pui la îndoială convingerile de multă vreme deținute cu privire la cine ești și ce crezi că este viața ta. Fiecare val care vine de acum înainte va aduce schimbări pentru care s-ar putea să nu fii pe deplin pregătit. Va fi o perioadă excelentă să-ți exersezi flexibilitatea și capacitatea să vezi lucrurile dintr-o perspectivă infinită. Ascultă-ți inima și sufletul, fă tot ce poți să dai drumul oricărei rămășițe de îndoială, unei a doua presupuneri și știi că înțelepciunea și cunoașterea ta vor crește exponențial! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

joi, 16 mai 2024

Linii temporale, viitoruri, predicții și voi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne dăm voie să ne concentrăm doar pe cele mai pozitive viitoruri pentru omenire și vă sugerăm să faceți și voi la fel. Ce am observat în legătură cu concentrarea pe cele mai pozitive linii temporale viitoare pentru omenire este că ele se extind și cresc ca să includă mai multe experimentări pozitive decât o facem noi. Ceea ce am ajuns să înțelegem este că noi co-creăm aceste viitoruri pozitive cu voi toți cei care vă concentrați pe cele mai bune linii temporale posibile pentru omenire. Aceia dintre voi care v-ați antrenat să gândiți pozitiv și să vă așteptați la ce este cel mai bun, co-creați împreună cu noi toți în tărâmurile mai înalte și vedem cele mai frumoase, magice și minunate experiențe de ascensiune pentru indivizi și pentru omenire, ca colectiv. 

Voi alegeți chiar acum cu ce versiune a viitorului vă aliniați și o faceți prin vibrația pe care o oferiți chiar în acest moment. Nu există un singur viitor și fiecare viitor este maleabil. Fiecare viitor poate conține mai multe experiențe magice de bucurie și încântare. Ele se expansionează prin concentrarea voastră asupra lor ca să conțină mai multe din acele experiențe absolut uimitoare, care deschid inima și pe care toți doriți să le aveți. 

Mulți dintre voi v-ați învățat să ignorați mass-media de masă oficială, iar acum trebuie să faceți același lucru cu adepții noii ere care propovăduiesc nenorocire și întuneric în ceea ce privește viitorul, pentru că sunt o mulțime acolo și trebuie să vă folosiți discernământul. Trebuie să decideți dacă doriți să adăugați mai multă energie unei linii temporale negative și singurul mod în care să faceți asta este să vă acordați la modul în care vă simțiți atunci când cineva prezice lipsă de alimente, cel de-al treilea război mondial, colaps financiar și toate celelalte de care unii oameni sunt pur și simplu convinși că trebuie să se petreacă ca omenirea să crească (evolueze). Puteți crește prin durere și suferință, dar ele nu sunt condiții prealabile pentru creștere. 

Puteți crește prin concentrarea asupra inimii voastre, asupra iubirii care voi sunteți, asupra Ființei Sursă de Energie care sunteți și care toți ceilalți sunt, și asta este ceea ce vă recomandăm. V-am văzut pe toți călărind valul expansiunii, iubirii, bucuriei, libertății, creativității, abundenței și tot ceea ce doriți să experimentați și vă invităm să vă alăturați nouă în această așteptare pozitivă pe care o avem pentru voi toți cei care știți cum să folosiți puterea concentrării ca să creați realități și să puneți mai multă energie în ceea ce vreți să experimentați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

 

Un exemplu strălucitor

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Vrei s-o crezi sau nu; tu ai fost o piatră de încercare, o lumină călăuzitoare, o ancoră pentru cel puțin o persoană din viața ta. Chiar și atunci când te-ai simțit mai puțin de atât, cineva te-a privit ca pe un exemplu a ceea ce vrea să devină. Ești un exemplu frumos și strălucitor a ceea ce înseamnă cu adevărat depășirea adversității. Bate-te pe umăr, copil drag, Universul este foarte mândru de tine! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

miercuri, 15 mai 2024

Cel mai bun mod în care să vă începeți ziua

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem un respect enorm pentru omenire. Știm că în această viață de ascensiune ați ales căi foarte provocatoare pentru voi înșivă. Nu ați putut să nu vă confruntați cu aceste provocări într-un moment în care întregul multivers este în ascensiune, pentru că totul trebuie să iasă la iveală din interiorul vostru și din umbre. Vi se oferă tuturor ocazia să priviți în interiorul vostru, iar mulți dintre voi ați început acest proces privind în afara voastră. Văzând corupția în ceilalți, în instituții și sisteme în care odată ați avut încredere, ați descoperit ceva ce există ca parte a experienței umane. Și dacă există acolo afară, atunci există și în interiorul vostru. 

Vă place când vă spunem asta în relație cu manifestarea a ceea ce vreți. Cu alte cuvinte, atunci când vă spunem că tot ceea ce vă doriți acolo este și în voi, simțiți un sentiment cald și reconfortant cuprinzându-vă, dar atunci când vorbim despre ceea ce este întunecat, ceea ce este negativ, ceea ce este apăsător și vă amintim că dacă este acolo, atunci este și în voi, asta nu este primit atât de bine. Cu toții trăim într-un univers holografic. Nu există separare și fiecare parte conține întregul. Prin urmare, nu-i face omului niciun bine să-i arătați pur și simplu cu degetul acei oameni, acele organizații, acele sisteme, acele instituții care fac rău și fac rău intenționat. 

Fiecare persoană care devine conștientă de acel întuneric trebuie să recunoască că întunericul există și în interiorul său și că acesta iese la iveală și provoacă persoana respectivă pentru că în acea persoană este necesar să apară o oarecare vindecare și o oarecare iertare. Nu le puteți pur și simplu închide pe toate și să terminați cu ele pentru că conștiința care a creat acele circumstanțe va continua să existe, iar voi sunteți acolo ca să ridicați nivelul de conștiință de pe Pământ și totul începe făcând-o în voi înșivă. Voi sunteți punctul din care totul este creat și experimentat. Prin urmare, trebuie să depindă de voi să vă schimbați, iar când vedeți ceva ce nu vă place, întoarceți lentilele înspre voi înșivă și întrebați-vă cum puteți face mai bine, cum puteți deveni mai mult ceea ce sunteți cu adevărat ca ființă a iubirii necondiționate. 

Acum, partea complicată a vieții pe Pământ la care ne-am referit mai devreme este cum. Cum o faceți? Cum vă arătați lumii ca iubire când sunt atât de multe lucruri care se luptă să vă acapareze atenția și care nu sunt iubire? Să o spunem mai pe înțelesul vostru, acele lucruri sau acele instituții sau acele persoane au nivelul iubirii care ei sunt cu adevărat redus într-o asemenea măsură încât nu par să fie iubirea care sunt cu adevărat. Și știți că toți puteți face asta din când în când. Ceva poate să vă afecteze în așa măsură că nu sunteți cel mai bun sine al vostru; nu sunteți cel mai iubitor sine al vostru în toate situațiile. Știind acest lucru face să vă fie mai ușor să-i iertați pe ceilalți, în special pe cei care n-au primit niciodată în viața lor iubire de la altcineva. Imaginați-vă cum trebuie să fie asta. 

Acum, modul în care vă arătați ca iubire este prin cultivarea în fiecare moment a iubirii care este în voi, lucru care este ușor de făcut. Dacă sunteți plictisiți și nu știți ce să faceți, întoarceți-vă conștiința spre interior și găsiți în spațiul inimii voastre iubirea care sunteți cu adevărat, inspirați în ea, amplificați-o și umpleți-vă tot corpul cu ea. Apoi umpleți-vă corpul energetic cu ea, iar apoi ieșiți în lume ca iubire. Vă recomandăm cu căldură să vă începeți ziua făcând exact asta și să vă amintiți periodic pe tot parcursul zilei că sunteți acolo să fiți iubire și că iubirea care sunteți meniți să fiți există întotdeauna în interiorul vostru. Este la câteva momente distanță să fie activă în voi și întotdeauna aveți puterea să o activați. Nu trebuie să așteptați până când apare un animal de companie sau o persoană care este extrem de ușor de iubit. 

Știm că puteți face asta pentru că vedem din ce în ce mai mulți oameni făcând-o tot timpul și de fiecare dată când vedem pe cineva alegând iubirea suntem entuziasmați. Este răspunsul; este ceea ce suntem cu toții și este ceea ce în acest moment este mai necesar decât orice altceva pe planeta Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Ați ajutat la crearea unei noi specii umane

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Este momentul să vă negați credințele 3D că cineva de undeva trebuie să aibă grijă de voi, să vă protejeze și să vă salveze. Voi sunteți acel cineva. 

Aveți abilități de creație, dimensiuni, frecvență și capacități să schimbați timpul, iar înțelepciunea veacurilor se află în voi. Voi sunteți cea mai puternică ființă pe care Pământul a găzduit-o vreodată. Nu mai sunteți doar Brenda, Madison sau Tom. Sunteți o ființă glorioasă a Universurilor care poate rezolva probleme, crea lumi noi și călători oriunde doriți ca să creați ceea ce aveți nevoie. 

Poate credeți că aceste cuvinte Universale sunt ceva similar cu ”vânzătorii de ulei de șarpe” ai Pământului din anii 1800. Că ceea ce noi, cei din Universuri, transmitem ar putea fi adevărat pentru cineva, dar nu pentru voi pentru că aveți abilități limitate. Ați încercat înainte să creați, dar cu rezultate slabe sau deloc. Și mai trebuie și să le demonstrați altora cât de minunați sunteți. 

Iar și iar cu gânduri la ceea ce este imposibil în viața voastră. Creând un baraj emoțional/fizic care să vă rețină noua ființă pentru vreun moment viitor când ar putea fi adevărat pentru voi. Tot ceea ce ați învățat și continuați să învățați despre capacitățile voastre actuale este dedicat viitorului. ”Voi fi fericit când se va întâmpla asta.”, ”Când se va întâmpla asta îmi voi schimba situația sau modurile.” 

Acel viitor a sosit. Totuși, majoritatea dintre voi sunteți prea speriați să schimbați multe în viața voastră. Acest ultim salt în nou – ființa voastră așa cum a fost întotdeauna, cu excepția situației când ați fost ai Pământului – este prea înspăimântător. Gânduri de eșec, dezamăgire și de prea bun să fie adevărat continuă să rătăcească în jurul gândurilor voastre ca și cum toată lumea înafară de voi poate face și poate fi orice își dorește.   

Noua voastră lume nu este o fantezie sau o gândire idealistă. Sunteți voi acum. Dați-vă voie să vă acceptați noile gânduri și acțiuni. Dați-vă voie să pășiți afară din lumea voastră 3D de limitări și ce ar fi dacă. Dați-vă voie să fiți în toată măreția voastră. 

În ciuda informațiilor pe care noi, cei din Universuri, vi le-am oferit, pretindeți că ați fi Clark Kent când, de fapt, sunteți Superman, Superwomen sau Superființă fără limitări și fără kryptonit, cu excepția credinței voastre continue în realitatea voastră limitată. 

Săriți, alegați, dansați în ceea de ce sunteți capabili. Nu mai trageți cu ochiul pe fereastră la viața fabuloasă a altora. Este momentul să creați ceea ce vreți și aveți nevoie fără teamă, neliniște sau îngrijorare. Unii dintre voi chiar vă faceți griji că veți fi izolați ca lăudăroși sau o persoană pe care o găsiți dezamăgitoare dacă deveniți voi înșivă. 

Așa că, așteptați, priviți și vă temeți că să deveniți voi este PREA MULT pentru minuscula voastră lume. Este – pentru că nu mai sunteți doar ai Pământului; sunteți o ființă Universală cu toate accesoriile incluse. Dar atunci, același lucru este valabil pentru milioane (de alți oameni). 

Ați creat o nouă rasă de oameni similar cu salturile istorice pe care acum le lăudați, cum ar fi Epoca de piatră, Epoca bronzului sau orice altă perioadă istorică în care abilitățile oamenilor au fost îmbunătățite prin încercare și eroare. 

V-ați încheiat fazele de încercare și eroare de-a lungul eonilor. Este momentul ca noul om pe care voi și cohortele voastre l-ați creat să iasă la iveală în toată măreția voastră strălucitoare. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link către postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Tu ești responsabil

 


 

Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Tu ești 100% responsabil pentru energia ta. Astăzi fă-ți puțin timp și vezi-te așa cum te văd ceilalți. Cât de mult timp din ziua ta îți petreci proiectând pozitivitate? Și cât de mult este acaparat de negativitate? Trebuie să-ți dai seama că ai puterea și capacitatea să-ți schimbi energia în orice moment! Acest lucru nu poate fi făcut de ceva din afara ta... tu ești responsabil. Dacă ai nevoie de ajutor, tot ce trebuie să faci este să ceri și Universul se va conforma. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

marți, 14 mai 2024

Dacă vreți să rezolvați jocul, trebuie să faceți asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Observăm omenirea de foarte multă vreme și știm cât de provocator este să fiți acolo și vrem să știți că fiecare părticică din viața voastră a fost orchestrată să vă ofere cele mai mari oportunități de creștere. Și vrem să știți că întotdeauna creșteți atunci când alegeți iubirea. Știm că acolo în lumea voastră se vorbește mult despre cine sunt asupritorii și ce fac ei. Noi știm că tot ceea ce fac asupritorii este să vă ofere tuturor șansa să fiți iubire în fața opresiunii lor. Rău-voința lor trebuie întâmpinată cu raze de iubire, compasiune și iertare ca să puteți trece la următorul nivel al jocului. Cu cât mai mult vă luptați, cu atât mai mulți asupritori se vor ridica să vă luptați cu ei. Cu cât mai mult îi iubiți, îi iertați și aveți compasiune pentru ei, cu atât mai mulți dintre ei se vor schimba. 

Se vor schimba ca să vă reflecte schimbarea din voi atunci când lăsați jos sabia și vă oferiți ca o ființă a iubirii. Faceți în voi acea schimbare monumentală care schimbă totul în afara voastră. Acum, oamenii își pun întotdeauna întrebări despre cei inocenți și ce se va întâmpla cu ei dacă noi nu luptăm. Când vă schimbați pe voi înșivă, schimbați totul, inclusiv numărul de oameni care sunt asupriți în realitatea voastră. Așa că, dacă chiar vreți să-i eliberați pe cei care sunt înrobiți, trebuie să vă schimbați pentru că voi creați toate astea și le creați astfel încât să vă oferiți cel mai mare număr de oportunități să creșteți, să evoluați, să deveniți cine și ce sunteți cu adevărat, adică iubire necondiționată. 

Vreți să fiți în serviciul a cât mai multor oameni posibil, inclusiv a tuturor celor care sunt asupriți? Atunci fiți iubire. Când vedeți pe cineva care împrăștie ură, bigotism, rasism și are tot felul de programe să separe oamenii unii de alții, trebuie să-i răspundeți acelei persoane cu iubire pentru că nu va dispărea pur și simplu odată ce i-ați subliniat toate defectele, toate lucrurile îngrozitoare pe care le-a făcut sau spus vreodată. Ați observat că asta nu-i face să dispară? În schimb sunt tot mai mulți, tot mai zgomotoși și-i fac pe mai mulți oameni să-i voteze, urmărindu-i pe Instagram și Twitter. 

Așa că, voi trebuie să fiți cel/cea care spune ”Voi fi iubire în fața acestei uri. Voi alege iubirea în locul fricii și voi radia iubire către toată lumea indiferent cine sunt, ce au făcut, ce cred și ce continuă să spună.” Și-atunci veți ajunge la următorul nivel. Atunci veți fi rezolvat jocul, puzzle-ul. Veți fi triumfat asupra răului, iubind răul, iubindu-i pe cei care fac rău. Și, desigur, ce este răul este definit diferit de oameni diferiți, dar dacă definiți ceva ca fiind rău, atunci aceasta este munca voastră. Acesta este planul de învățare pe care vi l-ați oferit vouă înșivă. 

Și, uneori, voi sunteți cei pe care trebuie să-i iertați. Uneori voi sunteți cei care aveți cea mai mare nevoie de iubire din partea voastră. Fiți sinceri cu voi înșivă cu privire la ceea ce simțiți cu adevărat în legătură cu voi înșivă și cu ceea ce ați făcut și cine ați fost, pentru că este singura cale să ajungeți vreodată în acel spațiu al iubirii de sine și al iertării de sine. Când v-o oferiți vouă înșivă, aveți mai multe șanse s-o oferiți și altora, iar când o oferiți altora, aveți mai multe șanse să v-o oferiți vouă înșivă.

Așa că, țineți minte și asta. Întotdeauna vă ajutați pe voi înșivă ori de câte ori oferiți iubire altcuiva, cuiva care are mare nevoie de acea iubire. Și va avea un efect de domino. Veți influența totalitatea colectivului uman hotărând pur și simplu că data viitoare când veți vedea pe ecran chipul acelei persoane care de obicei vă provoca, o veți iubi. Veți fi iubire în fața a orice ce ei vă oferă și vă veți ridica singuri nivelul de vibrație, ajungând în cele din urmă să descoperiți că vă aflați în a cincea dimensiune. 


Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Împărtășirea darurilor

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley


O simți. Universul știe că o simți. Știi că Universul știe că o simți! Acum, ce să faci cu ea? Ei bine, asta depinde în totalitate de tine. Poți folosi aceste daruri care ți-au fost oferite oricum alegi tu. Dar, iată câteva idei:

 

Folosește pacea și claritatea să redefinești calea pe care ai ales să călătorești. 

Împărtășește momente de bunătate cu ceilalți. Un act de bunătate poate schimba o situație provocatoare în ceva pozitiv. 

Folosește Iubirea Necondiționată să le arăți oamenilor din jurul tău că nu are pusă nici o etichetă cu prețul sau vreun plan de rambursare. 

Toate aceste lucruri stau în puterea ta să le faci și pot face din lumea ta un loc mai bun. ~ Creatorul

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


luni, 13 mai 2024

Abundența puterii voastre și cum să o folosiți

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți să împărtășim această transmisie cu voi toți, pentru că suntem întotdeauna atât de dornici să vă împuternicim și vrem să știți că niciodată nu ați fost mai puternici acolo pe Pământ decât sunteți acum. Nu ați avut niciodată atât de multe activări și actualizări câte aveți în prezent. Nu ați fost niciodată susținuți de mai multe energii sau de mai multe ființe din jurul vostru decât sunteți acum. De asemenea, nu ați fost atât de cunoscători pe cât sunteți acum și puteți folosi acea cunoaștere și înțelepciunea care vine din aplicarea acelei cunoașteri să vă aduceți în armonie cu noul Pământ și cu viața pe care doriți să o trăiți. Puteți face toate acestea în timp ce vă îndepliniți scopul și sunteți în serviciu, pentru că cele două merg mână în mână. 

Sunteți meniți să-i conduceți pe alții, iar modul în care faceți asta este arătându-le cum se face. Când faceți ceea ce predați, sunteți un exemplu pentru ceilalți a ceea ce este posibil. Când demonstrați că conceptele despre care vorbiți funcționează, atunci ceilalți încep să înțeleagă că și ei au putere. Puterea se află în fiecare individ, dar în majoritatea este latentă pentru că cei mai mulți știu că nu se simt foarte puternici în viața lor și au încercat să-și schimbe viața prin cuvinte și acțiuni, dar n-au ajuns prea departe. Majoritatea oamenilor nu-și dau seama că puterea lor stă cu adevărat în capacitatea lor să se concentreze, să simtă, să vibreze, să vizualizeze, să se gândească la realitatea pe care vor să o experimenteze. Așa că, fac ceea ce au făcut părinții și bunicii lor, adică să muncească din greu și să spere la ce este mai bun. 

Majoritatea oamenilor nu-și dau seama că convingerile lor sunt importante, iar aceia dintre voi care recunoașteți cât de puternice sunt convingerile îi puteți ajuta pe ceilalți cu învățături și cu exemple din viața voastră cum ați trecut de la o convingere la alta și cum acest lucru a fost un succes pentru voi. După cum am spus înainte, energiile care sunt acum asupra voastră vă susțin pe fiecare dintre voi cei care sunteți treziți în crearea realității voastre așa cum preferați să o trăiți. Ele vor să lucreze cu aceia dintre voi care sunteți conștienți, treziți și interesați să fiți în serviciu. 

Așadar, este momentul să visați mare și este momentul să vă așteptați la mai mult. Este momentul să ieșiți din îndoială, frică, neliniște, îngrijorare și neîncredere și să vă conectați la adevărul despre cine sunteți ca totul, ca tot ceea ce este, ca atotcuprinzători. Aveți la dispoziție fiecare vibrație în acest moment și toate sunt în interiorul vostru. De aceea este atât de important să meditați, să intrați în interior și să vă simțiți sentimentele, pentru că atunci când sunteți dispuși să faceți acele lucruri, veți avea cheile împărăției și veți putea să creați orice vreți. 

Această viață este plină de posibilități și acum aveți la dispoziție mai multe linii temporale decât oricând înainte pentru că sunteți conștienți, pentru că știți cum să vă gestionați gândurile și sentimentele și pentru că ați ajuns atât de departe în călătoriile voastre. Ați demonstrat că aveți atât de mult de oferit, atât de multe de împărtășit cu semenii voștri, iar atunci când vreți să fiți în serviciu, mai multe vi se deschid. Așa că, relaxați-vă, acordați-vă la puterea voastră și simțiți energiile și ființele din jurul vostru care vă susțin. Știți că sunt mult mai multe pe care să le trăiți și mult mai multe pe care să le împărtășiți cu semenii voștri.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Îmbrățișează chemarea

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Dragul meu copil, ar părea puțin redundant dacă ți s-ar cere să-ți pui centura de siguranță din nou pentru că energia primită a intrat atât de repede încât de-abia a fost suficient timp să respiri între valuri. Asta este pe cale să se schimbe! 

Unii dintre voi care ați observat o creștere în ultimele zile simt ceva diferit. Planul vostru Pământesc este în pragul unei mari mișcări ascendente; compasiunea și înțelegerea pe care le-ai practicat cu atâta dăruire vor fi îmbrățișate de mai mulți oameni ca oricând înainte. Bunătatea va deveni o manifestare mai obișnuită, iar cei care au fost doar pe jumătate treziți vor începe brusc să vadă despre ce ai vorbit atât de mult timp. Așa cum ești ghidat de Univers, vei fi chemat să fii ghid ca să-i ajuți pe alții. Îmbrățișează această nouă chemare, este ceea ce ai așteptat. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

duminică, 12 mai 2024

Asta se întâmplă când vedeți un OZN sau E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă ajutăm să deveniți mai conștienți de cine sunteți cu adevărat și vedem asta ca fiind scopul nostru principal pentru voi. Uneori, vă oferim cuvintele, aducerile aminte, ca să vă facem să vă amintiți adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat ca iubire necondiționată, ca Sursă. Alteori, prin transmisii de energie, vă aducem aminte cine sunteți cu adevărat. Atunci când primiți anumite transmisii de la noi, primiți și activări ADN care vor pune cap la cap istoria voastră galactică. Cu toții aveți o istorie în această galaxie a noastră și ați jucat multe roluri diferite, iar cei mai mulți dintre voi în multe sisteme stelare diferite. 

Ar trebui să aveți știință de fiecare din acele vieți? Nu, asta ar fi prea mult pentru orice minte să poată gestiona. Dar vă ajută să recunoașteți că aveți o istorie și că ați fost multe alte lucruri pe lângă o ființă umană sălășluind pe planeta Pământ. Vă ajută pentru că deveniți mai mult din voi înșivă în fiecare moment al fiecărei zile. Și să știți că ați fost deja acolo, că ați străbătut deja acele poteci, vă ajută să ajungeți acolo mai ușor și, să sperăm, cu mai multă bucurie în inimile voastre. Nu reinventați roata și nu vă croiți drumul doar cățărându-vă pe o scară evolutivă din starea de a fi un amărât de om. Ați fost destul de exaltați în alte experimentări și v-ați cunoscut ca având abilități, daruri, puteri care depășesc cu mult ceea ce vedeți pe Pământ în acest moment. 

Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre voi vor să meargă acasă; pentru că aveți deja o parte din ADN-ul e.t. activ și puteți simți că lucrurile au fost mai bune în sistemul stelar Pleiadean sau în sistemul stelar Arcturian. Și au fost, iar voi sunteți acolo să aduceți acele amintiri la lumină, să aduceți raiul pe Pământ, să fuzionați diferitele sisteme din întreaga galaxie astfel încât să putem fi o comunitate galactică unită. Cu toții beneficiem de ceea ce ceilalți din galaxia noastră au experimentat, și de toate experiențele pe care voi le aveți acolo pe Pământ, beneficiem cu toții din întreaga galaxie. Ați ales să mergeți într-un loc cu atâta polaritate, cu atâta densitate și să uitați într-o asemenea măsură încât întoarcerea acasă este o experiență de care suntem curioși cu toții. 

Cu toții vrem să știm cum se simte și cum o faceți și toți vrem să ajutăm. Prin urmare, ori de câte ori aveți o întâlnire cu un OZN sau un e.t. este ca să vă amintească cine sunteți cu adevărat și să vă ofere o activare. Toate acestea au rolul să vă pregătească pentru acel moment în care veți deveni oficial o parte a comunității galactice și să vă ofere, la nivel individual, ceva la care să sperați, ceva pentru ce să vă străduiți, ceva la care să lucrați deoarece sunteți acolo să faceți această schimbare, să încheiați tranziția spre cea de-a cincea dimensiune. Tot ceea ce se întâmplă și nu se întâmplă în viața voastră chiar acum are legătură cu aprinderea unui foc sub voi care să vă facă să ajungeți să existați în acea conștiință cinci dimensională, acea frecvență și stare de a fi cinci dimensională și suntem foarte fericiți să facem parte din această călătorie împreună cu voi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Permisiunea

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Universul ar dori să știi că este perfect în regulă să spui nu. Un cor de oameni spun ”Of, pur și simplu nu-i posibil. Lucrurile s-ar prăbuși fără mine! Ce s-a face oamenii dacă nu aș fi acolo să ajut?” Ca răspuns ți se pune marea întrebare dacă ... 

Ce-ar fi dacă ți-ai face timp pentru tine? 

Ce-ar fi dacă ai alege să te odihnești în loc să ”te calci pe picioare să le faci pe toate”? 

Ce-ar fi dacă ți-ai oferi darul eliberării de nevoia să participi la lucruri care te fac să te simți inconfortabil? 

Dragul meu copil, acordă-ți permisiunea să ai grijă de propriile tale nevoi fără vină, rușine sau dezamăgire. Ești vrednic și meriți să-ți umpli propria cană pentru că, cu siguranță nu poți turna dintr-o cană goală. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

sâmbătă, 11 mai 2024

Pensula lui Dumnezeu vine cu o epică furtună magnetică!


Aluna Joy Yaxkin
 

De ceva vreme nu am mai postat despre activitatea solară, pentru că atât de mulți o fac atât de bine zilele astea. Dar evenimentul solar care se clădește săptămâna asta este puțin istoric. Această furtună este o furtună geomagnetică rară de clasă ”severă” cu o urmărire spațială a vremii la nivel mondial și care se produce pentru prima dată în aproape 20 de ani! 

Dacă locuiți în zonele nordice ale Pământului s-ar putea să aveți un spectacol frumos, epic și rar de aurore boreale! Ieșiți afară și bucurați-vă! 

***Dacă sunteți începători în ceea ce privește efectele erupțiilor solare și a furtunilor magnetice asupra corpului și spiritului uman, citiți și restul acestei postări. Este o re-postare. 

Evenimentele solare sunt momente extraordinare care ne pot scoate din zonele noastre de confort și vor evidenția cu agresivitate punctele slabe ale corpului nostru fizic și emoțional. Ele ne pot ajuta să evoluăm și să creștem spiritual dincolo de tiparele străvechi ascunse în descendența noastră ancestrală. Pot scoate în evidență părtinirile, programele și sistemele noastre de credință limitatoare. SOARELE ne arată locurile care au nevoie de vindecare în noi înșine, în relațiile noastre, în comunitățile noastre, în țările noastre și întreaga noastră planetă. Activitatea solară crescută ne poate trezi dacă suntem atenți, recunoaștem unde ne afectează și ne punem pe treabă. 

Cum folosim sau cum reacționăm la această explozie de energie se va baza pe nivelul nostru de conștiință. Putem folosi această energie să ne distrugem sau să ne transformăm și ridicăm realitatea. Întrebarea este, ne putem ridica din luptă, din zbatere și suferință, să lăsăm în urmă vechiul joc de putere ”noi contra lor” și să ne conștientizăm divinitatea și unitatea? Putem păși, în sfârșit, dincolo de vechile tipare ale ascensiunii și căderii civilizațiilor și să învățăm să creăm o realitate nouă bazată pe acțiuni elevate, evoluate care să nu creeze mai multă karmă și suferință? De noi depinde și așa a fost întotdeauna. 

ERUPȚIILE SOLARE pot fi provocatoare la toate nivelele pentru dispozițiile și confortul fizic al tuturor. Pot avea efecte uriașe asupra sistemului nostru nervos și a activității creierului. Pot declanșa un comportament uman și răspunsuri fiziologice (mental-emoțional-fizic și spiritual) mai intense. Ne-am putea simți neliniștiți, nervoși, anxioși, am putea avea probleme cu echilibrul și să ne simțim amețiți. S-ar putea să simțim tremurături, iritabilitate, letargie, epuizare, probleme de memorie pe termen scurt, palpitații la inimă, greață, stări de rău, dureri de cap și presiune prelungită la nivel de cap, mâncărimi de piele înfiorătoare... ei bine, ați înțeles imaginea. 

FURTUNILE MAGNETICE vor afecta tot ceea ce conține fier. Pământul conține fier. Sedona, Arizona, sunt încărcate cu fier! Și sângele nostru conține fier. Așadar, hai să spunem că acestea ne vor afecta costumul spațial omenesc. Perturbațiile datorate furtunilor magnetice ne pot afecta sistemul nervos și ne pot arunca într-o stare temporară de ”luptă sau fugi”, făcându-ne anxioși sau stresați în alt mod. Ne pot afecta, de asemenea, și inima provocându-ne palpitații la inimă. Durerile de cap și epuizarea sunt, de asemenea, efecte secundare frecvente. Această stare incomodă începe să NE TREZEASCĂ la ceea ce evităm. 

FURTUNILE MAGNETICE ne pot desincroniza și ritmul circadian, ceasul biologic intern care ne controlează orele de somn și de trezire. Glanda pineală afectată de activitatea electromagnetică va produce o creștere a secreției de melatonină, perturbându-ne astfel somnul, dar ne va afecta și intuiția. Așa că, vă rog, nu trageți nicio concluzie în timp ce suntem în mijlocul unei furtuni magnetice și nu luați nici o decizie importantă care să vă schimbe viața. Câmpurile magnetice interacționează electrochimic în creierul uman. Ne poate afecta psihologic prin crearea de oscilații hormonale și pot afecta semnificativ activitatea undelor cerebrale. 

Așadar, atunci când Soarele atinge vârful ciclului, poate apărea o creștere a tulburărilor umane, revoltelor, rebeliunilor, revoluțiilor și războaielor între națiuni. Cercetătorii au putut urmări aceste efecte pe o perioadă de 2500 de ani în urmă! Desigur, acesta este un tipar învechit bazat pe nenumărate cicluri de creație, distrugere și recreare bazate pe karmic. 

Electroliții și hidratarea sunt esențiale în timpul evenimentelor solare. Mâncați sănătos, alimente integrale. Și mai presus de toate, amintiți-vă divinitatea voastră. Divinitatea este capacitatea noastră să transcendem limitările umane percepute. Să ne IUBIM pe noi înșine, să avem ÎNCREDERE în noi înșine și să TRĂIM din INIMĂ. Trăiți din inima voastră și nu din mintea voastră condusă de ego și încercați să nu luați nimic personal sau să reacționați exagerat la vreo provocare.


 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Photo Michele Cowbourne


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Pornește ...

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Acordă-ți puțin timp astăzi și gândește-te la toate etichetele pe care le-ai primit de-a lungul existenței tale în planul Pământului. Unele le-ai creat tu însuți, dar cele mai multe ți-au fost atribuite de alții. S-ar putea ca pe unele chiar să le fi adoptat și fără să fie pozitive, doar ca să te integrezi. Acum este momentul să alegi ce ai vrea să păstrezi și să eliberezi restul. Pornești pe un nou drum, cel mai drag copil al meu, devin-o cine alegi să fii. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!