marți, 27 iulie 2021

Începutul sfârșitului

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

25 Iulie 2021 

Sunt Unul Sophia, 

Înțelegeți că acum sunteți martori la sfârșit. 

Ceea ce va apărea înainte să se încheie, este totul. Natura exactă a acestuia nu poate fi prevăzută sau prezisă la fel ca în cazul unui program. Unele dintre elemente v-au fost dezvăluite. Toate elementele, le-ați văzut – înainte de această întrupare prezentă. Înaintea acestui moment acum. 

Am așa o provocare să rămân conștientă în timpul acestor conversații recente. Este atât de multă informație. Sunt atât de multe imagini. 

Se va încerca o ușurare în timpul contactului, totuși, îți spun asta – vă aflați într-o perioadă densă de timp. Sunt atât de multe de transmis și fiecare subiect conține o multitudine de subiecte. Tu ești un canal. Odată ce ai deschis poarta, este ca și cum un potop năvălește și asta este copleșitor pentru spiritul tău. Delicata mea, s-ar putea să fie de ajutor să inițiezi contactul în perioada cea mai alertă din zi pentru tine. De asemenea, să te pregătești și să fii pregătită cu ceva suplimentar care să te păstreze atentă și focalizată. 

Vrei să spui cafea? 

Dacă asta preferi, atunci, da. Acestea nu te vor încetini sau deveni mai puțin densă. Vei rămâne focalizată și atentă tot timpul. 

Nu mai suntem într-o conversație întâmplătoare. 

Vrei să spui că acestea nu pot fi ușurate? 

Nu pot, nu așa cum au fost în trecut. Vă schimbați odată cu aceste timpuri. Totuși, acest proces este mai rapid decât poate ține pasul corpul vostru fizic. 

Asta este bine de știut.

Continuăm atunci? 

Da. 

Ne vom întoarce la subiect, subiectul de astăzi. Pentru că în acest moment este începutul sfârșitului și vor avea loc multe dezvăluiri. Într-un mod foarte natural, ați dedus pentru voi înșivă care este sfârșitul. Hai să-l explicăm în felul ăsta. 

Timpul, în realitate, nu este liniar. Este o componentă activă a existenței fizice și continuă non-stop. Este circular, incluziv și continuu. Motivul pentru care totul vi se va părea familiar, așa cum se petrece, în timp ce se petrece și când se petrece, este pentru că face parte din viața voastră. A fost alegerea voastră să experimentați asta. 

De unde știu asta? 

Pentru că citiți acum aceste cuvinte și asta vi se întâmplă acum. Indiferent de planul vostru de ieșire (din acest plan) – experimentați această schimbare. Se întâmplă acum. Veți ști când a ajuns la final. În acel moment nimic nu va mai fi la fel. 

La nivel celular sunteți modificați. La nivel spiritual vă treziți. La nivel intelectual deveniți iluminați. Emoțiile voastre se schimbă. Toți sunteți deja în procesul de-a răspunde acestei schimbări. 

Nu vă grăbiți să ajungeți la ”final”. Procesul pe care îl experimentați acum este bogăția, partea suculentă, lucrurile pentru care ați venit să le trăiți acum. Vă descoperiți unul altuia conștientizarea, potențialul pentru compasiune, potențialul pentru generozitate, înțelegerea de sine. 

Asta nu înseamnă același lucru pentru fiecare dintre voi. 

Asta a fost epifania voastră Sophia* și astăzi ne vom concentra pe asta. Este un scenariu similar cu povestea liniei temporale viitoare cu care sunteți familiarizați deja. ** 

Într-un anumit sens, aceia dintre voi care vă aflați aici pentru această schimbare, aceia dintre voi care vă aflați aici să ajutați și să propulsați, promovați și accelerați această schimbare – sunteți din viitor. 

Ați venit aici cu o misiune. Este a voastră. Nu este a tuturor. 

Vă veți aduna laolaltă atunci când toate acestea se încheie și vă veți aminti o călătorie mult diferită unii față de alții. Mulți dintre voi ați ajuns acolo deja, împreună cu cei dragi și asociați, care par să privească o lume mult diferită de a voastră. 

Nu va fi cu nimic diferit în viitor. Sunteți aici să ajutați în această Ascensiune. Veți reuși. Progresul vostru nu depinde de procentul de oameni care știu exact ce se întâmplă și de către cine. Succesul vostru și viteza cu care (Ascensiunea) se obține depinde de lumina voastră. Asta este. Sunteți aici ca să răspândiți lumina. 

Da, lucrurile vor fi dezvăluite și lucrurile vor fi spuse. Da, oamenii care au ales un astfel de rol vor fi arestați. Toate ca să ușureze înțelegerea. În cele din urmă, povestea va fi spusă. Povestea va fi spusă, înregistrată și amintită. Nu se va repeta. Nu aici. 

Sunt multe lecții încorporate în acest proces al Ascensiunii. Cele mai multe provin din experimentarea personală indiferent de rolul pe care l-ați ales.   

Vedeți o focalizare pe judecată. Există o dorință de pedepsire a acestor crime împotriva omenirii. Omenirea va face acea solicitare împreună. Unele fapte vor apărea, nu toate, dar suficiente. Va avea loc validarea acestor așa-zise ”teorii ale conspirației”. Cu toate acestea, doar până la un punct. 

Fiecare dintre voi vă veți confrunta cu propriul juriu și judecător pe măsură ce continuați să mergeți mai departe – așa cum a fost menționat mai înainte – începutul sfârșitului începe acum. Veți experimenta fiecare acest sfârșit cu ochii voștri. 

Fiți atenți. 

Inima vă vorbește acum mai tare decât i s-a permis vreodată să o facă. Nu va fi oprită. 

Când toate acestea se încheie, veți găsi blândețe și pace chiar și în cel mai dur comportament. 

Asta este adevărata transformare. Aveți răbdare cu voi înșivă. Fiți îngăduitori unul cu celălalt. 

Iubirea apare acum din tot ceea ce este viață. 

Nu există cerințe. Toată lumea participă, indiferent de unde ajunge. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia, aleasa mea. 

 

*Cu câteva zile înainte de conversația de astăzi, am avut o realizare bruscă, o epifanie, completată cu o imagine vizuală despre cum ar arăta sfârșitul nostru, al nostru al tuturor. S-a întâmplat în timp ce conduceam. Nu a fost așa cum mi l-am imaginat. Nu încheiem ziua toți cu același volum de informații. 

Viața continuă. Lucrurile devin mult mai pașnice și mai pline de iubire și prosperitatea abundă, dar nu întreaga rasă observă momentul în care lucrurile s-au schimbat și de ce. Ei văd că guvernele și instituțiile se schimbă. Nu observă schimbarea, s-ar putea să observe că a existat un moment în care, la nivel global, s-a întâmplat ceva masiv: Nu sunt sigură de această parte. 

Unii dintre noi sunt conștienți de ceea ce se întâmplă și privim cu sufletul la gură, în timp ce alții se focalizează pe alte aspecte ale vieții de aici. Așa este menit să fie. Toți suntem necesari; unii dintre noi am venit să vedem Trezirea având loc sub ochii noștri. Ca orice altceva, modul în care experimentați acest moment depinde de perspectiva voastră actuală. 

Această matrice a fost construită folosind atenția noastră limitată ca anvergură și tendințele noastre asociative. Această schimbare afectează întreaga rasă și va opera în mod asemănător. 

**Războiul de Mâine


Traducere Monica Poka

Sursa

luni, 26 iulie 2021

Sinteza Ascensiunii și Eliberarea

Maestrul Djwhal Khul prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, Namaste, eu sunt Maestrul Djwhal Khul, vin în iubire, pace, armonie și liniște. Este o onoare să mă aflu în prezența voastră și să vă aduc darurile pe care eu le cred cele mai importante în acest moment al ascensiunii; vă aduc ceva uimitor de simplu. Vă rog să vă imaginați o linie dreaptă, această linie dreaptă poate avea orice culoare doriți voi. Lăsați-o să fie creată din lumină, imaginați-vă că acea linie dreaptă trece prin voi, poate că merge în fața voastră venind din spatele vostru. Simțiți că vă puteți mișca cu ușurință de-a lungul liniei, pur și simplu puteți merge cu gândul înainte, sări înapoi, puteți sări foarte departe înainte. 

Imaginați-vă din nou o altă linie, această linie se extinde de sus, de deasupra capului, prin corpul vostru, prin picioarele și tălpile voastre adânc în Pământ. Puteți privi în sus, puteți vedea departe, puteți privi în jos, puteți vedea departe. Imaginați-vă că puteți sări în sus pe linie sau poate în jos, continuați să explorați. 

Imaginați-vă că săriți înainte, poate doar pe o porțiune mică a liniei și apoi săriți în sus sau poate săriți în jos. Prin acest exemplu putem recunoaște că săritul înainte este săritul în ascensiunea voastră. Săritul în sus este o conectare cu Creatorul, iar săritul în jos ar fi o conectare cu Pământul, o împământare sau chiar o întrupare și o manifestare. Vă puteți imagina că săriți înainte o anumită distanță de-a lungul acestei linii, iar apoi vă puteți opri o clipă și să vă întrebați: 

Cum mă simt în acest moment? Am nevoie de-o mai mare împământare sau de-o mai mare conectare cu Creatorul? 

Apoi puteți face acest lucru posibil imaginându-vă sărind în susul liniei sau în josul liniei. De fapt, puteți face acest lucru toată viața în această existență pe Pământ întrucât vă veți crea și pava calea ascensiunii, împământați aspecte ale ascensiunii voastre sau vă conectați cu aspecte ale ascensiunii voastre înainte de a le experimenta. 

Dacă ne imaginăm mergând înapoi, în trecut în experiențele voastre pe Pământ, asta înseamnă că vă puteți întoarce în trecutul vostru, atunci întrebați-vă: 

Este nevoie să împământez, întrupez sau manifest? Este nevoie să mă conectez cu Creatorul și să primesc? 

Puteți face asta imaginându-vă două linii, sărind în jos dacă este nevoie să împământați și sărind în sus dacă este nevoie să vă conectați. Veți observa că de fiecare dată când mergeți de-a lungul liniei, uneori veți merge departe de-a lungul liniei, alteori va fi doar un mic salt. 

Acest exemplu vă permite să creați o întreagă viață și călătorie de ascensiune care este vindecată, echilibrată, armonizată, întreagă și completă. S-ar putea să descoperiți în anumite momente din realitatea voastră sau în anumite puncte de-a lungul liniei, că este nevoie să le faceți pe amândouă: să împământați și să vă conectați. 

Este o tehnică care vă dă voie să vă explorați propria călătorie de ascensiune și să aduceți împământare și conectare în toate, echilibrându-vă astfel întreaga călătorie de ascensiune. Este important să vă dați seama că totul este ascensiune, o conversație pe care o aveți cu un prieten sau un străin. Chiar dacă v-ați enervat pe voi înșivă din cauza a ceva din casa voastră sau ceva ce ați făcut, asta face parte din procesul vostru de ascensiune. Locul unde ați stat și ați admirat cea mai frumoasă floare și ați simțit o profundă conectare cu pacea, face parte din procesul vostru de ascensiune. Viața, așa cum o știți pe Pământ, este procesul vostru de ascensiune, este călătoria voastră de ascensiune și este momentul să aduceți o împământare și o conectare în manifestare. 

Când vă conectați, sintetizați; tot ceea ce Creatorul este are legătură cu sinteza deoarece Creatorul dorește să fuzioneze aspecte ale Creatorului ca să creeze ceva nou și să trezească un nou început. De fiecare dată când experimentați un proces de ascensiune și de trezire sau activare a ascensiunii, ați experimentat o sinteză a energiilor Creatorului în ființa voastră și, desigur, energiile Creatorului sunt energiile voastre, așadar o sinteză a sinelui vostru divin în ființa voastră. Când experimentați o conectare profundă cu o altă ființă sau poate aveți o conversație care vă aprinde cu adevărat pasiunea sau starea de beatitudine, recunoașteți că asta este o sinteză a Creatorului în voi înșivă și în cealaltă ființă, nu înseamnă că voi doi sintetizați și deveniți una, deși sunteți. Este un aspect al vostru și un aspect al celuilalt care este Creatorul, care se activează și sintetizează, creând, prin urmare, o energie nouă care vă alimentează, energizează și încarcă pe amândoi. 

Vă încurajez să contemplați sinteza, sinteza energiei Creatorului și vă invit să recunoașteți dacă fiecare experimentare din realitatea voastră este un proces de sinteză. Cred că veți descoperi că este. 

Când împământăm, întrupăm și manifestăm, putem recunoaște acest lucru ca pe o eliberare. Da, este în același timp și o sinteză pentru că energiile Creatorului fuzionează cu ființa voastră, fuzionând cu ceea ce doriți să manifestați, ați manifestat sau orice întrupați sau deveniți. Cu toate acestea, este și o eliberare, și recunoaștem această eliberare mai ales în procesul de împământare pentru că, în timp ce sinteza are loc, are loc o eliberare de energii vechi, perspective vechi, obiceiuri și procese de gândire vechi. Această eliberare permite ca o nouă înțelegere, pe care am putea-o eticheta ca iluminare, să apară. Prin urmare, putem recunoaște împământarea, și când spunem împământare ne referim la ancorarea în Pământ, întruparea și manifestarea. Împământarea permite iluminarea pentru că susține sinteza Creatorului creând o eliberare, o renunțare la tot ceea ce nu vă mai este necesar ca să acceptați următorul stadiu al divinității, următorul stadiu al adevărului vostru și Creatorul. Doresc să vă încurajez să recunoașteți acest proces de eliberare în împământarea voastră. Vă invit să vă imaginați împământându-vă în Pământ, în Mama Pământ. Împământarea poate fi un simplu proces de trimitere a energiei din ființa, din inima voastră în Mama Pământ. Poate fi prin chakra voastră rădăcină sau chakrele din tălpi, poate fi prin mâinile voastre sau chakrele palmelor. Nu există o regulă stabilită a modului în care să vă împământați, unii oameni preferă să se întindă pe pământ. Voi trebuie să descoperiți care este cel mai bun mod pentru voi în care să vă împământați și apoi, când contemplați ce este împământarea și ce înseamnă pentru voi, veți începe să recunoașteți cu adevărat cum vă puteți împământa cu mai mult succes. Când vă împământați, vreau să aveți o minte deschisă în ceea ce privește procesul de eliberare. Adeseori oamenii nu recunosc procesul de eliberare pentru că sunt atât de implicați în procesul de sinteză și de primire, încât procesul de eliberare pur și simplu trece aproape neobservat sau foarte puțin conștientizat. 

Atunci când experimentați o împământare, doar gândiți-vă că ceva se eliberează și în acel gând puteți câștiga o inspirație cu privire la ceea ce se eliberează. Poate fi o perspectivă, un gând, o emoție sau poate o rană. Recunoașteți că eliberarea este cea care vă permite să mergeți mai departe. 

Acest lucru ne duce la o altă întrebare, la ce ați putea da drumul din ființa sau chiar din realitatea voastră care ar crea spațiu pentru iluminare, intuiții sau o nouă perspectivă? 

Adevărul este că veți ști instantaneu răspunsul pentru că acel răspuns a așteptat să-l recunoașteți, dar poate nu ați vrut să-l recunoașteți. Cu toate acestea, când vă pun această întrebare, sunteți inspirați să-l recunoașteți. S-ar putea să încercați să vă distrageți atenția gândindu-vă că nu știți care este răspunsul. Asta este pur și simplu mintea care vă distrage atenția, știți, iar ceea ce vă invit să faceți este să puneți în practică, orice este, ce este nevoie să fie eliberat. Lăsați să fie eliberat în următoarele 24 de ore și fiți deschiși să recunoașteți schimbarea care are loc. De asemenea, fiți deschiși la cât de provocator este uneori să eliberați atunci când vă agățați de ceea ce este nevoie să fie eliberat. 

Astfel, apare o nouă întrebare, 

Ce vă aparține cu adevărat? Gândurile voastre vă aparțin? Emoțiile voastre vă aparțin? 

Așa am putea continua cu aceste întrebări. Cine ești tu? Ca să înțelegeți dacă ceva vă aparține, este nevoie să știți cine sunteți. 

Haideți să nu intrăm prea adânc în aceste întrebări. Cu toate acestea, doresc ca pur și simplu să aprind câteva scântei de inspirație și iluminare în ființa voastră. Și, desigur, am împărtășit cu voi o practică care să vă susțină în acest moment al ascensiunii. Vă rog să știți că sunt întotdeauna prezent să fiu în serviciu. 

Vă mulțumesc.


Eu sunt Maestrul Djwhal Khul



Traducere Monica Poka

link catre articlul original

 

sâmbătă, 24 iulie 2021

Reconcilierea


Lord Buddha prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări, eu sunt Lord Buddha. Vin ca un colectiv de energii ale Creatorului. Eu sunt o conștiință, eu sunt o exprimare a adevărului Creatorului. Vreau să vă inspir și să vă îndrum astfel încât să vă puteți accesa sinele maestru ascensionat și o conștiință colectivă mai mare. Astăzi doresc să vă vorbesc despre Stâlpii Maestru de Lumină. Sunt numeroși Stâlpi Maestru de Lumină care se ancorează în Pământ, majoritatea acestor Stâlpi Maestru de Lumină s-au ancorat deja și, totuși, mai sunt mulți care se ancorează. Fiecare Stâlp Maestru de Lumină este creat de un Maestru Ascensionat, aceștia își încarcă și energizează Stâlpul de lumină cu tot ceea ce ei sunt de părere că este potrivit și necesar, trăgând din propriile lor energii și calități precum și din propria aducere aminte, înțelepciune și experiențe ca Creator. 

Atunci când experimentați Stâlpii Maestru de Lumină este ca și cum Maestrul Ascensionat este întrupat pe Pământ. Acești Stâlpi vă permit să experimentați o nouă relație și conectare cu un Maestru Ascensionat. Stâlpul Maestru de Lumină îi permite Maestrului Ascensionat să ancoreze anumite vibrații, calități, înțelepciune și conștiință în Pământ ca să susțină procesul de ascensiune al Omenirii. 

Mulți dintre voi ați cerut ajutor pentru propria ascensiune, ascensiunea omenirii și a Mamei Pământ și pentru dizolvarea haosului, conflictului și durerii pe Pământ. Acesta este răspunsul nostru pentru voi. Am ancorat Stâlpi Maestru de Lumină peste tot în lume astfel încât să puteți extrage aceste energii, calități și înțelepciune și astfel să vă simțiți susținuți și să știți că Maeștrii din planurile interioare vă însoțesc mergând alături de voi. Vă oferim tot ceea ce aveți nevoie și tot ceea ce doriți ca să vă susținem serviciul și ascensiunea. 

Fiecare Stâlp Maestru de Lumină are o temă sau subiect diferit, un scop diferit și sunt mii de Stâlpi Maestru de Lumină peste tot pe Pământ acum. Ancorarea crează o umbrelă de lumină care este cu adevărat protectoare și penetrează Pământul, încărcând pe toată lumea, totul și fiecare zonă cu Lumina Maestrului Ascensionat, susținând astfel ascensiunea și măiestria tuturor ființelor. 

Conectarea cu un Stâlp Maestru de Lumină 

Dacă doriți să vă conectați cu un Stâlp Maestru de Lumină, vă puteți gândi la Maestrul Ascensionat cu care doriți să vă conectați. Poate cu mine, Lord Buddha, cu Maestrul Kuthumi, Maestrul Djwhal Khul, Lady Nada, Mahatma sau Maestrul Yeshua, sunt atât de multe ființe. Gândiți-vă la Maestrul Ascensionat cu care doriți să vă conectați, îi puteți repeta numele în timp ce cereți ghizilor voștri și sufletului vostru să vă susțină și să vă conecteze cu Stâlpul lor Maestru de Lumină, existând în Stâlpul lor Maestru de Lumină. 

S-ar putea să simțiți, conștientizați că un stâlp de lumină curge peste și prin ființa voastră sau s-ar putea să fiți trași în ființa voastră să vă focalizați asupra adevărului vostru. S-ar putea ca în ființa voastră să descoperiți Stâlpul Maestru de Lumină al Maestrului Ascensionat pe care l-ați ales. 

Un alt mod în care să vă conectați cu Stâlpii Maestru de Lumină este să le cereți ghizilor și sufletului vostru să vă conecteze cu Stâlpul Maestru de Lumină cel mai potrivit pentru voi. Apoi focalizați-vă în interiorul ființei voastre și întrebați al cui este acel Stâlp Maestru de Lumină și care este scopul Stâlpului Maestru de Lumină. Cum îmi poate servi acest Stâlp Maestru de Lumină în realitatea mea actuală? 

Un alt mod de-a lucra cu Stâlpii Maestru de Lumină este în meditație, cerându-le ghizilor și sufletului vostru să fie pe deplin prezenți alături de voi. Apoi cereți să fiți făcuți conștienți de Stâlpul Maestru de Lumină aflat cel mai aproape de locația voastră. Asta înseamnă că se află în zona din preajma voastră, ar putea fi în țara, în orașul sau în satul vostru. Stâlpul Maestru de Lumină ar putea fi chiar în casa voastră. Cereți să fiți făcuți conștienți de Stâlpul Maestru de Lumină care este cel mai apropiat ca locație de voi. S-ar putea să simțiți energia curgând peste și prin ființa voastră. S-ar putea să fiți ghidați spre interior și să recunoașteți o senzație, o culoare, un sunet sau altceva. Dați-vă voie să întrebați cu Stâlpul Maestru de Lumină al cui vă conectați. Care este scopul Stâlpului Maestru de Lumină? S-ar putea chiar să fiți în măsură să localizați Stâlpul Maestru de Lumină. 

Este important să fiți conștienți de faptul că Stâlpii Maestru de Lumină sunt extrem de expansivi, unii cuprind chiar întreaga lume. Stâlpii Maestru de Lumină sunt ca niște tezaure de comori, conțin atât de multă înțelepciune, atât de multe talente, atât de multe abilități și înțelegeri, aduceri aminte pe care le puteți conștientiza, descărca și întrupa. Toate aceste informații și lumina vă sunt disponibile. Totodată, Stâlpii Maestru de Lumină sunt locuri de vindecare în care voi sau alții puteți primi vindecare sub orice formă. 

Stâlpul Maestru de Lumină al lui Lord Buddha 

Eu, Lord Buddha, doresc să-mi prezint propriul Stâlp Maestru de Lumină. Stâlpul meu Maestru de Lumină este focalizat pe sau deține scopul reconcilierii. Când vă conectați cu Stâlpul meu Maestru de Lumină, cerând să-mi experimentați Stâlpul Maestru de Lumină, veți descărca lumina, iubirea, înțelepciunea, vindecarea, cheile și codurile care au legătură cu reconcilierea. Cred că această energie este extrem de importantă nu numai în ființa voastră, ci și pe Pământ. Este nevoie de reconciliere, de înțelegere, de uniune sau unitate, iar uneori este nevoie de compromis. Este nevoie și de reconectare, de crearea de noi fundații, noi legături, noi relații și iertare. Este nevoie ca trecutul să fie eliberat, iar lucrurile să fie abordate dintr-o perspectivă nouă, cu un proces de gândire nou și poate chiar dintr-o chakră diferită. 

Sentimentul meu este că în fiecare ființă, situație și experimentare este nevoie de reconciliere. Vă puteți imagina reconcilierea în propria ființă, în relația cu voi înșivă, cu cei din jurul vostru, cu sufletul, cu grupul vostru de suflet și cu Creatorul? Toate aceste aspecte ale existenței voastre au nevoie de un plus de reconciliere. Puteți recunoaște că fiecare experimentare are nevoie de aport suplimentar de reconciliere? Poate doriți să vă acordați ceva timp să contemplați dacă ar fi să canalizați, să dăruiți, să radiați, să abordați o relație din vibrația reconcilierii, cum ar schimba asta acea relație? Cum v-ar schimba comportamentul? Cum v-a schimba procesul de gândire, sentimentele și acțiunile? 

Doresc să vă încurajez să contemplați experimentările din realitatea voastră în care acționați în prezent sau poate chiar experimentările care sunt lipsite de acțiune. Dacă ar fi să le abordați din spațiul reconcilierii, dăruind energia reconcilierii și întrupând reconcilierea în mintea, emoțiile, corpul și ființa voastră, cum ați aborda în mod diferit experimentarea? Care ar fi rezultatul? 

Ca să experimentați și să înțelegeți cu adevărat energia reconcilierii, este nevoie să-i înțelegeți cu adevărat semnificația. Adeseori, înainte de a aborda ceva, avem deja o idee preconcepută despre acel ceva. Când rostesc cuvântul reconciliere, care este ideea voastră preconcepută? Este vorba de oameni, situații sau experiențe care provin din adevăruri, care provin dintr-o unitate în ființa lor, care vin din iubire și interacționează în acest fel? Înseamnă că cineva capitulează și cineva primește ce vrea? Este un compromis? Este necesar compromisul dacă fiecare ființă vine dintr-un spațiu al adevărului, pentru că adevărul Creatorului există în fiecare ființă, și, prin urmare, deține planul divin al Creatorului pentru lume și Univers? Așadar, la un anumit nivel, dorințele tuturor, acțiunile și scopul tuturor sunt aceleași. Este important să recunoașteți care este ideea voastră preconcepută cu privire la reconciliere și dacă acceptați această idee, care vi se pare bună și potrivită pentru voi, atunci vă rog să vă țineți de ea. Dacă nu, atunci puneți-o deoparte și descoperiți ce vreți să însemne reconcilierea. 

Vă invit să stați în Stâlpul meu Maestru de Lumină să contemplați reconcilierea, să-mi simțiți aportul, vibrația, exprimarea, înțelegerea a ceea ce este reconcilierea și cum vă poate aceasta ajuta. Imaginați-vă că veniți dintr-un spațiu în care există înțelegere, unitate și dorința de-a crea adevărul. Imaginați-vă cum ar influența asta lumea din jurul vostru, devenind un efect de domino care se manifestă în întreaga lume. Imaginați-vă, dacă fiecare persoană, timp de o săptămână sau o lună, ar avea scopul că dorește să întrupeze și creeze reconcilierea, vă puteți imagina schimbările care ar fi create? Vă puteți imagina câteva dintre experimentările, bătăliile, argumentele la care s-ar renunța pur și simplu? Vă puteți imagina, pacea, bucuria, fericirea pe care fiecare ființă ar experimenta-o? 

Voi sunteți catalizatorul. Voi sunteți ancora și catalizatorul. Voi sunteți ființa care crează acest lucru, așa că, este momentul să întrupați reconcilierea și eu, Lord Buddha, voi fi prezent cu Stâlpul meu Maestru de Lumină să fiu în serviciul vostru. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, 

Eu sunt Lord Buddha. Vă mulțumesc.


Lord Buddha


Traducere Monica Poka

link catre articolul original



miercuri, 21 iulie 2021

Chei către Necunoscut

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite faruri de lumină. Eu sunt Arhanghelul Metatron și, ca întotdeauna, este o onoare să fiu în strălucitoarea voastră prezență. Vă aduc vibrațiile angelice ca să vă susțină și hrănească actualul proces de ascensiune. Treceți prin atât de multe schimbări, mai ales în ceea ce privește perspectiva voastră, iar acest lucru instigă o profundă aducere aminte în activare și întrupare în ființa voastră. Această profundă aducere aminte vă dă voie să vă conectați la nivele mai profunde cu sufletul vostru, cu grupul vostru de suflet, cu ghizii voștri și cu Creatorul dându-vă voie să accesați o înțelepciune care poate fi simțită ca demult uitată, precum și instrumente și abilități care vă susțin acum ascensiunea. 

Astăzi aș dori să vă vorbesc despre Cheile către Necunoscut. Într-un anumit stadiu al ascensiunii voastre există o inițiere cunoscută sub numele de Chei către Necunoscut. Haideți să contemplăm o clipă ce este necunoscutul și ce vreau eu, Arhanghelul Metatron, să spun când vorbesc despre necunoscut. Pentru mine Creatorul nu are formă, nu are etichete, Creatorul este expansiv și nelimitat. Să încerci să-l descrii pe Creator crează o impresie falsă cu privire la tot ceea ce este Creatorul. Am putea spune că Creatorul este necunoscut. Nu știm chiar întrutotul ce este Creatorul pentru că, mai ales la nivel fizic, nu-l putem explica sau descrie pe Creator. 

Aș dori să împărtășesc cu voi faptul că pe măsură ce intrați în ascensiunea și călătoria voastră de ascensiune, intrați în necunoscut. Asta datorită faptului că ascensiunea în care sunteți angajați acum pe Pământ nu ați experimentat-o în alte vieți, așa că, această călătorie este diferită. Progresați, avansați mai mult decât ați făcut-o vreodată până acum. Ceea ce mai doresc să împărtășesc cu voi este că înțelepciunea, talentele, abilitățile pe care le veți obține și se obțin acum în procesul vostru de ascensiune pe Pământ vă sunt necunoscute în prezent. Va fi un moment în care veți avea o cunoaștere; în care vă cunoașteți abilitățile și talentele și, totuși, vor exista abilități și talente care vă sunt necunoscute. Întotdeauna va exista un aspect al vostru care vă este necunoscut chiar dacă voi sunteți Creatorul, sunteți totul și fiecare. 

Această inițiere vă invită să contemplați necunoscutul și să vă scufundați în energiile sale. Adeseori când vorbim despre necunoscut, mai ales despre Creator ca fiind necunoscut, asta crează un mare disconfort în existența unei persoane. Adeseori, dacă o persoană simte că nu-l cunoaște pe Creator, se poate simți descurajată, deoarece cum poți să-ți păstrezi credința în ceva necunoscut? Cum poți întrupa un aspect al tău care îți este necunoscut? Cum poți călători pe o cale care nu-ți este cunoscută? Adică, într-adevăr, nu-ți cunoști destinația, chiar dacă ai o idee, o dorință, o speranță sau poate chiar o inspirație cu privire la destinația ta. Chiar și atunci când ai o încredere fermă în tine însuți/însăți, în Creator, în ascensiunea ta, există totuși ceva necunoscut. Nu știți neapărat cum se vor desfășura lucrurile, nu știți când sau cum se vor manifesta lucrurile. În fiecare aspect al realității voastre există întotdeauna necunoscut, până și în relațiile voastre cu alții. Poate ați cunoscut o persoană cu mulți ani în urmă și simțiți că o cunoașteți și pe dinăuntru și pe dinafară, dar, totuși, mai există o parte a ei care vă este necunoscută și acest lucru este exact la fel și cu voi înșivă. Vă cunoașteți realitatea, vă cunoașteți visele și aspirațiile, știți ce vă place și ce nu vă place, dar, totuși, există un aspect al vostru, sau chiar mai multe, care vă este necunoscut. 

Această inițiere vă invită să deveniți confortabili, și să acceptați, chiar să deveniți împământați în necunoscut. Acesta este un talent pentru că vă predați. Vă predați cunoașterea, vă predați până și încrederea la ceva ce vă este necunoscut, ce nu poate fi descris, ce nu poate fi localizat. N-aveți de unde ști cum se va manifesta. Sau dacă se va manifesta măcar. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să stați în această energie a necunoașterii, a necunoscutului și vă invit să contemplați cum se simte. Ce trezește în ființa voastră? Poate trezește frustrare sau frică, furie sau disconfort. Poate vă face să vă simțiți slabi sau dezechilibrați. Cu cât mai mult stați în această energie a necunoscutului, contemplați că în ființa voastră, în realitatea există atât de multe lucruri care vă sunt necunoscute și, cel mai important, că Creatorul vă este necunoscut. Prin urmare, Universul Creatorului este necunoscut. 

Ce se întâmplă este că vă limpeziți mintea; tot ceea ce credeți că știți despre voi înșivă, despre alții, despre lume, despre Universul Creatorului, despre ascensiune și despre Creator, se dizolvă. Tot ceea ce credeți că știți dispare. Stați în această energie a necunoașterii și la început poate se simte a fi inconfortabilă. Cu cât mai mult stați cu ea, cu cât mai mult o contemplați, cu atât mai mult această in-comoditate se va dizolva. Cu ce ați rămas? Ați rămas cu spațiu, ați rămas cu expansiunea și cu neantul. 

Ați putea întreba la ce este bun neantul? Cum mă va ajuta în călătoria mea spirituală? Cum mă va susține în realitatea mea? 

Atunci când rămâneți cu neantul, necunoscutul, sunteți deschiși, sunteți expansivi și atunci, asemeni unei flori care răsare din pământ, tulpina îi crește, mugurașul se deschide, adevărul vostru iese la iveală. În necunoscut și neant vedeți adevărul, adevărul ființei voastre și adevărul Creatorului. Această floare cu mugurașul ei care răsare din interiorul ființei voastre este cunoașterea voastră interioară care se va filtra în mintea voastră, în corpul mental, în sentimentele, în perspectivele, chiar și în aspirațiile voastre. Ce veți descoperi sunt gânduri noi, înțelegeri și perspective noi care apar și sunt de o vibrație mai înaltă și vă dau voie să accesați o mai mare cunoaștere, înțelepciune și vă susține avansarea în procesul vostru de ascensiune. 

Când ne dăm voie să pătrundem în necunoscut și să-l înfruntăm pe deplin, accesăm ceea ce cunoaștem cu adevărat, cunoașterea noastră interioară. O cunoaștere care vine de la suflet, grupul de suflet și de la Creator. Această cunoaștere vă influențează mintea, realitatea, acțiunile, tot ceea ce sunteți și este atât de valoros. 

Vă întreb în acest moment: sunteți pregătiți să acceptați cheile către necunoscut? Adică, dacă sunteți pregătiți să vă cufundați în necunoscut, să treceți prin această inițiere, proces de ascensiune, în ceva cu mult mai mare? Sunteți pregătiți să vă dați voie să înfloriți și să vă transformați într-o ființă cu o cunoaștere mult mai mare? 

Dacă doriți, eu, Arhanghelul Metatron, vă voi înmâna Cheile către Necunoscut. 

Le puteți revendica dacă doriți să explorați necunoscutul. 

Să știți că pot aduce la suprafață frici, acestea pot fi eliberate, cu cât mai mult stați cu necunoscutul și îl înfruntați, cu atât mai mult vă limpeziți energiile și vă conectați cu adevărul. 

Eu, Arhanghelul Metatron, sunt aici să vă susțin și să vă iubesc.

 

Vă mulțumesc,

Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

miercuri, 14 iulie 2021

Nu veți rata asta

Mesaj de la Unul prin Sophia Love

13 Iulie 2021 

Intrați într-o realitate permanent schimbată. Se schimbă treptat. Pe măsură ce conducta pedofiliei se sparge, băncile se prăbușesc, așa cum o fac, banii își opresc curgerea liberă către cei (oamenii) care iau parte. Sunt aruncate în aer în mod deschis și toate deodată. În timp ce cei mai mulți oameni se vor lupta pentru necesitățile lor și să dea sens acestor noutăți pe care le aud – participanții la acest cel mai hidos rău vor fi adunați și/sau se vor zbate pentru viața lor. Banii și reputația lor vor fi cea mai mică grijă a lor. 

Văd haos ... 

Da. 

Va fi destul de înspăimântător și derutant. Atunci vor apărea eroii. Cei treziți care să liniștească temerile celor adormiți. Așa un timp nu a mai fost văzut pe Pământ. Voi trăiți acum sfârșitul timpurilor. Nu este sfârșitul vostru. Este sfârșitul timpurilor. Acestor timpuri. Timpul rasei umane înrobite. Se încheie. Totul trebuie să fie în ordine înainte să o facă. 

Prosperitatea omenirii face parte din plan. Întotdeauna a făcut parte din plan. 

Într-un astfel de timp vă veți confrunta cu atacuri numeroase și frecvente asupra realității voastre. Asta din cauza faptului că ea se prăbușește în fața ochilor voștri. În timp ce o face, bucăți din ea se prăbușesc ici colo. La început ocazional, apoi se va simți ca un atac violent de lovituri îndreptate împotriva a ceea ce ați cunoscut ca fiind real. 

Acestea pot arăta ca oricare sau toate dintre următoarele: 

Corpul vostru poate simți sau răspunde brusc sau periodic într-un mod diferit. 

Visele voastre nu vor mai fi simțite ca fiind din ”alte lumi”. Cu toate acestea, mai degrabă ca și cum s-ar desfășura concomitent cu viața voastră fizică. 

Natura se va schimba în moduri nemaivăzute până acum. 

Dorințele voastre se vor schimba. 

Ochii voștri vor vedea într-un mod diferit. 

Instituțiile voastre poate se dizolvă, multe, cu siguranță, fără să se mai întoarcă vreodată. 

Conceptul vostru în ceea ce privește timpul se va schimba. 

Ideile voastre cu privire la valoare vor fi zdruncinate. 

Acestea sunt schimbări evidente. S-ar putea ca la început să nu le percepeți ca pe-o mare scofală. Un junghi sau o durere aici sau acolo, câteva încheieri, câteva tipare meteorologice ciudate. Totuși, în cele din urmă și relativ repede, acestea se vor acumula și tiparele schimbării vor fi percepute. 

Va fi de ajutor să discutăm despre lunga perioadă de ”timp” pe care această Trezire pare să o ia; care este timpul liniar. Pentru că unii dintre voi care citesc aceste cuvinte i-au așteptat zeci de ani sosirea. Schimbarea în conștiință și schimbarea în frecvență au fost văzute de (clar)văzătorii voștri și cunoscută cu mult timp în urmă. Ceea ce acum se simte iminent s-a simțit ca și cum ar fi fost pe drum de foarte multă vreme. 

Acum este în poala voastră, ați putea spune, și în timp ce vă ridicați și vă învârtiți în jurul ei, o simțiți. 

”De ce durează atât de mult?” vă întrebați. 

Este de ajustat o civilizație întreagă. Părți din ea sunt eliminate. Multe dintre funcțiunile ei interioare se desprind singure sau sunt îndepărtate cu forța. Realitatea voastră s-a bazat pe un construct care a fost conceput să vă țină tot timpul în strânsoarea sa de înrobire și spunere. N-a avut nici o intenție să vă dea drumul și este forțată acum să abandoneze ceea ce nu mai poate controla. 

Această idee nu este una pe care să o creadă; prin urmare, va continua să se agațe până când va vedea că este inutil să o mai facă. 

Realitatea voastră se schimbă în felul ăsta, pentru că așa o schimbați voi. Mulți dintre voi lucrați împreună ca să o faceți. Mulți o fac fără să aibă o claritate deplină a ceea ce schimbă. 

Toate acestea au nevoie de timp. Timp determinat de om. Timp determinat și de Sursă, care va intra în scenă la un moment dat. În acel moment nu va mai exista nici o îndoială. Nu există nici o îndoială în ceea ce privește acest moment. Realitatea voastră va fi pentru totdeauna schimbată din momentul în care acest lucru se întâmplă. 

Nu veți rata asta. 

Nu veți rata asta. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

 

miercuri, 7 iulie 2021

Cum se schimbă lucrurile

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

6 Iulie 2021,

3:23 AM 

Sunt Unul. 

S-au petrecut lucruri pe planeta voastră. Aceste lucruri vă vor ilustra o schimbare în ceea ce privește controlul. Aceste lucruri vă vor ilustra o schimbare în structura de comandă. Va părea că nimeni nu dirijează spectacolul. Deși, de fapt și în cele din urmă, cei care dețin cele mai publice funcții de putere sunt de partea omenirii. Ei încep să orchestreze public eliminarea forțelor întunecate. 

Este ca și cum ar exista nuanțe de întuneric Unele mai profunde decât altele. Vă spun, acesta este așa un moment pentru rasa omului, încât întreaga mișcare de înaintare pentru el va veni din lumină. Acest lucru este inevitabil și este singura cale. 

Creația se mișcă în direcția echilibrării ei și, pentru a face acest lucru, trebuie să o facă cu un aflux de lumină. Această lumină trebuie să depășească întunericul. Forța sa trebuie să disloce întunericul din acest loc. Acest lucru este formidabil. Este de neoprit. Acesta este modul în care atât de mult întuneric, care a ținut în ghearele sale omenirea pentru atât de multă vreme, este înlocuit. 

Este înlocuit prin conștientizare, putere și intenție. 

Se evaporă prin conștiință. 

Forța unui om pe deplin trezit nu va mai ceda niciodată niciunor acțiuni întunecate. 

Scopul omului – acum – este să-și ia locul la comandă. Pe Pământ. Este destinul său. 

Ceea la ce veți asista este implicarea militară. Ceea ce veți auzi sunt crimele care ies la iveală. Veți căuta dreptate pentru aceste crime. Sunt crime împotriva umanității. 

Dreptatea va fi servită. 

Să știți că în aceste zile, zilele de pe urmă ale vieții așa cum ați cunoscut-o voi, nici o piatră nu va fi lăsată neîntoarsă. Omenirea se va ocupa de acest lucru. 

Omenirea se va ocupa de acest lucru. 

Ceea ce se va întâmpla în continuare este o demascare, apoi o curățare, apoi o re-naștere. 

Ceea ce acum se simte copleșitor va deveni foarte curând plin de speranță. O parte din rasă va adopta mai repede o expresie de speranță, este adevărat. Cu toate acestea, vă spun că în scurt timp o veți face toți. Energia iubirii asigură asta. Lumina o garantează. Pentru că amândouă se mișca mai repede și cu mai multă putere decât frica și dominarea. 

Frica și dominarea sunt aici ca bătăușii din curtea școlii – pot arăta și suna înfricoșător, dar capacitatea lor de a conduce lucrurile depinde de ceea ce este opusul adevărului – care este frica. Toate sunt doar un spectacol, fără substanță. 

Iubirea este cea care se infiltrează acum și literalmente vă înconjoară în timp ce vine și de la voi. Este un moment de scufundare totală și nimeni nu scapă de efectul ei. Acesta este motivul pentru care îi vedeți pe atât de mulți părând să se despartă/destrame. Pierd controlul asupra ”realității” lor atunci când ”controlul” lor avea unele baze în frică.   

Odată cu eradicarea fricii, nu mai există nimic ce să-i țină împreună. De fapt, ei trebuie să rămână împreună, dar trebuie să o facă cu iubire. Nimic fals nu va avea succes în continuare. Nimic ce conține frică nu va face față acestei faze următoare a adevărului. Pentru că asta este iubirea. Este adevărul vostru absolut și este ceea ce preia comanda acum.   

Veți rămâne cu respirația tăiată de viteza cu care această răsturnare de situație este finalizată. 

Veți experimenta triumful, jubilarea. 

Nu se simte așa astăzi, în timp ce asistați la dezintegrarea a tot ceea ce este fals. 

Să știți că semenii voștri umani răspund acum lumii așa cum le este prezentată în prezent. Nu prea are sens – cu adevăr, înșelăciune, corupție și camuflajul prezent la un loc. Este un loc amestecat într-adevăr. 

Ceea ce oferiți și de ce este nevoie acum, dragul meu om drag, este iubirea, o iubire consistentă și persistentă. Sunteți Unul. 

Acesta este adevărul suprem care inversează tendința dominării și se află aici (pe planeta Pământ). 

Unimea devine în cele din urmă vocea Omului. Singularitatea este locul în care adevărul vostru este descoperit. O voce. Un adevăr de bază. 

Ceea ce mulți vor simți ca o ”despărțire” este o ”reunire”. 

Oferiți-vă să fiți lipiciul. Fiți iubirea care sunteți, indiferent de circumstanțe. Stabilitatea acelui Adevăr vă va uni în cele din urmă pe toți. Uniți-vă unul cu celălalt. Reuniți-vă ca Unul.

 Asta este tot. 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

duminică, 4 iulie 2021

Valoarea voastră interioară

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o bucurie să fiu în prezența voastră și să vă aduc energiile ascensiunii în timp ce vă inspir să priviți în interiorul ființei voastre. Cuvintele inspirației pe care v-o aduc au rolul să susțină o profundă explorare în ființa voastră permițându-vă în același timp să acceptați energiile ascensiunii care curg de la Creator, activând următoarea etapă a ascensiunii în ființa voastră. 

În această etapă a ascensiunii voastre, eu, Arhanghelul Mihail, vă încurajez să priviți în ființa voastră ca să vă conștientizați propria valoare. Conștientizați iubirea, adevărul, pozitivitatea, pacea, puterea, curajul, comoara și nestematele care există în ființa voastră. Este atât de ușor să vă conștientizați fricile, negativitatea, sentimentele de-a fi blocați, limitați, obiceiurile negative sau slăbiciunile. Este important să vă dați seama că în această etapă a ascensiunii, obiceiurile negative și vibrațiile negative sunt intensificate și accentuate. Acest lucru se datorează faptului că are loc o puternică eliberare și spălare (ca o spălare cu un jet de apă n.t.), are loc o spălare adusă de energiile ascensiunii. Asta înseamnă că, datorită schimbărilor, modificărilor și transformărilor care au loc în ființa voastră, corpul vostru, ființa voastră ajung să fie supra-stimulate și emoțiile și obiceiurile negative sunt cele care vă atrag atenția în prezent. În ultimele câteva săptămâni poate ați observat că sunteți un pic mai furioși sau un pic mai obosiți. Poate îndoindu-vă de voi înșivă sau simțind că lucrurile sunt imposibile sau că visele nu vi se vor împlini niciodată sau că regresați în ascensiunea voastră. Acest lucru se datorează faptului că există o spălare a ascensiunii, o eliberare, o curățare care are loc și care vă supra-stimulează ființa. Prin urmare, pe măsură ce energiile sunt eliberate le observați într-un mod mai viguros și mai accentuat în ființa voastră. 

Spălarea adusă de ascensiune ar putea dura o vreme, este nevoie să vă refocalizați și reformați atenția astfel încât spălarea adusă de ascensiune să poată avea loc. Putem recunoaște că pentru întreaga voastră ființă este în regulă să se simtă supra-stimulată din cauza tuturor transformărilor care au loc. Cu toate acestea, este nevoie să descoperiți și să vă conectați cu acel spațiu liniștit și calm din ființa voastră. Spațiul vostru al păcii și iubirii, spațiul vostru al adevărului. Făcând acest lucru veți aduce echilibru, o moliciune și blândețe sistemului vostru și întregii voastre ființe. Veți permite ca energiile care este nevoie să fie eliberate să fie eliberate cu ușurință și fără efort. În timp ce acest proces are loc, vă veți descoperi valoarea ceea ce este un pas înainte magnific în procesul vostru de ascensiune. Descoperirea valorii voastre îndeamnă să vă dați seama că sunteți vrednici de orice, de tot ceea ce Creatorul este. Sunteți vrednici de tot ceea ce doriți să primiți, întrupați și experimentați. Am putea spune că valoarea voastră este de 100% sau chiar mai mult, ceea ce înseamnă că sunteți compleți, sunteți întregi. Prin urmare, nu este vorba să vă construiți valoarea, nici măcar să vă reactivați valoarea, valoarea voastră este deja completă, este 100%. 

Ați putea recunoaște o lipsă de stimă de sine, încredere sau curaj în ființa voastră, poate că simțiți că nu vă iubiți atât de mult pe cât ați putea-o face. Vă rog să recunoașteți că acestea sunt tipare în mintea și ego-ul vostru. În ființa voastră se află o nestemată sau comoară care este completă și întreagă, aceasta este valoarea voastră, este tot ceea ce Creatorul este, iubire, pace, bucurie și adevăr. În loc să simțiți că este nevoie să vă construiți, accentuați sau creșteți valoarea sau modul în care vă valorați. În schimb, eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă reformați și restructurați procesele de gândire și tiparele energetice din ego-ul vostru ca să vă recunoașteți valoarea de sine. Valoarea voastră interioară este completă și o exprimare totală a Creatorului, puteți primi orice aveți nevoie, nu sunteți niciodată în așteptare. 

În zilele care urmează, atunci când recunoașteți furia, oboseala sau frica, vă încurajez să vă îndreptați atenția în interiorul ființei voastre, vă invit să intrați în chakra inimii mai înalte, aflată deasupra chakrei inimii, și să conștientizați că în chakra inimii mai înalte dobândiți o perspectivă cu privire la valoarea voastră. Este ca un loc de vizionare a comorii voastre, a tot ceea ce voi sunteți. Pe măsură ce intrați în chakra inimii mai înalte și vă îndreptați atenția asupra chakrei inimii mai înalte, vă puteți spune: 

Îmi recunosc valoarea interioară, sunt vrednică.

Îmi recunosc valoarea interioară, sunt vrednică. 

Repetați-vă acest lucru căutând în ființa voastră o vibrație energetică care vă reflectă cuvintele, focalizarea, intenția. Energia poate deveni și mai mare, mai măreață și mai expansivă decât intenția voastră originală. Apoi, focalizarea voastră nu are atât de mare legătură cu vrednicia voastră sau chiar cu recunoașterea valorii voastre, cu cât de valoroși sunteți, că sunteți Creatorul sau că sunteți apreciați de Creator. Devine mai mult de atât și se deschide în ceva mai mare. 

În ce se deschide? 

Poate se deschide în beatitudine, iubire, un sentiment de libertate sau de exprimare nelimitată. Veți descoperi vibrația reală, vibrația completă și totală a valorii voastre care este magia, comoara, nestemata voastră și tot ceea ce voi sunteți. Când vă conectați cu valoarea voastră interioară, începeți să vă înțelegeți la un nivel mult mai profund, cine sunteți și ce aveți de dat lumii. Acum este momentul să vă explorați valoarea la multe nivele ale ființei voastre, acesta este următorul pas al ascensiunii și va fi extrem de vindecător. 

Recunoașteți iubirea, adevărul, pozitivitatea, pacea, tăria, curajul, nestematele și comoara care există în ființa voastră. 

Eu, Arhanghelul Metatron, voi fi alături de voi la fiecare pas pe această cale. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, 

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.


Traducere Monica Poka

Sursa

 

 

sâmbătă, 3 iulie 2021

Tipare Sacre


Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școală Sacră a lui OmNa
 

Salutări, eu sunt Arhanghelul Metatron. Ce bucurie să fiu în prezența voastră astăzi și să vă aduc vibrațiile Angelice, îmbrățișându-vă și înconjurându-vă complet, să vă bucurați de pace și iubire. Suntem prezenți, tot timpul prezenți în această călătorie de ascensiune în care vă îmbarcați. Dorim să observați, să deveniți mai conștienți și mai atenți la călătoria de ascensiune în care vă îmbarcați. Este vital acum să începeți să observați ascensiunea spirituală care are loc acum pentru voi, Mama Pământ, omenire și toate ființele. 

Când începeți să observați procesul de ascensiune care are loc pentru voi înșivă și pentru alții, recunoașteți tiparele, tiparele sacre. Tiparele sacre acționează ca chei care deblochează o mai mare profunzime, cunoaștere și înțelegere a evoluției voastre spirituale. După cum sunteți conștienți, chiar și pe Pământ există multiple dimensiuni, există multiple dimensiuni ale ființei voastre. Tot ceea ce Creatorul este deține numeroase nivele, prin urmare, atunci când ne gândim că înțelegem ceva, este important să conștientizăm că întotdeauna putem să ne afundăm mai adânc. Întotdeauna este mai mult de explorat și înțeles și adeseori o mai mare cunoaștere sau înțelepciune de acceptat, chiar și atunci când cineva se simte abundent în cunoaștere și înțelepciune. Dacă vă puteți imagina evoluția spirituală și călătoria sacră pe Pământ ca pe niște tipare sacre, fiecare tipar este ca o cheie care deschide energia Creatorului și energia voastră, astfel încât să puteți câștiga o cunoaștere, înțelegere și întrupare mai profundă și mai aprofundată. Atunci când conștientizați acest lucru, observați că sunt atât de multe tipare sacre și că multe dintre tiparele sacre sunt remarcabil de asemănătoare. Prin urmare, în evoluția și călătoria voastră spirituală pe Pământ, adeseori sunt doar două sau trei tipare sacre care sunt ca săgețile care vă ghidează să obțineți o anumită măiestrie sau o ascensiune specifică pe care ați co-creat-o împreună cu sufletul vostru și cu Creatorul. 

Tiparele voastre sacre se pot manifesta în numeroase feluri, acestea nu sunt întotdeauna pozitive aparent și uneori pot apărea sau manifesta ca negative, provocatoare sau haotice, alteori se vor manifesta ca scopuri, dorințe pe care vreți să vi le împliniți sau vise. Puteți recunoaște aceste tipare sacre ca pe o cunoaștere interioară, intuiția voastră înflorind sau dezvoltându-se. Dacă înțelegem că aceste tipare sacre ne susțin, ajutându-ne să ne recunoaștem călătoria sacră fie pe Pământ fie în planurile interioare, fiecare tipar devine o cheie pentru trezirea unei înțelepciuni mai mari. Este nevoie să recunoașteți aceste tipare ca să dobândiți o înțelegere, astfel încât să le puteți recunoaște în realitatea voastră. 

Ca să începem acest proces, eu, Arhanghelul Mihail, doresc să vă invit să recunoașteți mai întâi tiparele din realitatea proprie. 

Dați-mi voie să vă dau câteva exemple, ar putea fi tipare de gândire, poate aceleași gânduri apar zilnic în mintea voastră. Dacă este așa, atunci aș vrea să le documentați, să le scrieți. Odată ce sunt scrise sau le puteți vedea vizual, este mult mai ușor să le recunoașteți. 

Aș dori să vă observați emoțiile care apar în anumite momente ale zilei, s-ar putea să vă simțiți extrem de fericiți, alteori s-ar putea să vă simțiți extrem de triști sau neliniștiți. S-ar putea ca sentimentele voastre să se schimbe în prezența altor oameni care vă fac să vă simțiți triști sau fericiți. Observați-vă sentimentele și recunoașteți orice tipare, în special pe cele pe care le experimentați zilnic. Nu uitați să le documentați aparent pozitiv și aparent negativ, recunoscând orice tipare care apar. 

Vă încurajez să vă observați experiențele, asta include acțiunile și reacțiunile/reacțiile voastre. Acțiunile pe care le puneți în lumea voastră și modul în care percepeți acțiunile care intră în realitatea voastră. Aveți experiențe similare în fiecare zi? Poate că în realitatea voastră există o persoană care vă provoacă în fiecare zi sau vă face să vă simțiți prețuiți și iubiți, poate locul de muncă sau viața de acasă crează anumite tipare. Poate fi orice formă de tipar, chiar și faptul de-a merge la plimbare în fiecare zi este un tipar, chiar și să mâncați în modul în care mâncați este un tipar. Felul în care oamenii vă tratează este un tipar, felul în care voi îi tratați pe alții este tot un tipar. Începeți să observați fiecare aspect al realității voastre, remarcând tiparele aparent pozitive și aparent negative sau neutre, notați-le, mai ales acele tipare care le manifestați zilnic. Acestea sunt cele pe care dorim să le recunoașteți cu adevărat. Dacă fiecare parte a ființei voastre și fiecare parte a realității voastre, chiar și aspectele aparent banale, sunt ascensiunea voastră spirituală, este important să recunoașteți acele tipare repetitive. Odată ce ați recunoscut tiparele repetitive, puteți începe să le contemplați. Puteți face acest lucru înțelegând energia pe care o crează în voi, de exemplu, dacă mergeți la plimbare în fiecare zi, examinați energia pe care plimbarea o crează. Poate vă aduce într-un spațiu de beatitudine și pace profundă sau poate este ceva ce nu vreți să faceți și, prin urmare, apar furia și frustrarea. Observați energia pe care o crează și întrebați-vă dacă asta este energia pe care doriți să o întrupați. Dacă da, continuați acel tipar și recunoașteți-l ca pe un tipar sacru. Dacă acea energie nu este ceva ce vreți să întrupați, este momentul să contemplați lecția, înțelegerea care este necesară. 

Ce este nevoie să conștientizați? 

În ce este nevoie să intrați mai adânc ca să transformați și să recunoașteți adevăratul tipar? 

În tiparul pe care încă nu-l conștientizați există înțelepciune. Odată ce ați conștientizat înțelepciunea, veți merge mai departe în evoluția voastră spirituală, câștigând măiestrie. 

Folosind exemplul de-a face o plimbare în fiecare zi, dacă este ceva ce nu vă place, atunci este nevoie să intrați mai profund în contemplare. 

De ce nu vă place? 

Ce energie crează? 

Cum ați putea-o schimba ca să creați o energie mai bună? 

Poate vă plimbați într-un moment nepotrivit al zilei sau poate că este doar ceva nepotrivit pentru voi acum. Ar putea semnifica că nu înaintați în realitatea voastră sau o nevoie de îngrijire, iubire de sine, o mai profundă ancorare, împământare sau conectare cu Pământul. Amintiți-vă că înțelepciunea și comoara pe care o primiți de la fiecare tipar este unică și personală pentru voi. Este important să înțelegeți semnificația, simbolistica, intrând din ce în ce mai adânc și în experimentările pozitive. De exemplu, dacă mergeți la plimbare și acest lucru vă crează o stare de beatitudine, atunci haideți să creăm mai multă beatitudine. Cum puteți crea mai multă beatitudine? Cum puteți fi și mai prezenți în acel moment? 

Examinarea tiparelor sacre pe calea ascensiunii voastre, vă ajută să evoluați mai repede, într-un ritm mai rapid. Îndepărtează energiile nenecesare și vă focalizează atenția. Lasă energii noi să intre în realitatea și ființa voastră, vă ajută să fiți mai sensibili, mai intuitivi, mai susținuți în realitatea voastră. Putem recunoaște acest lucru și cu tiparele de meditație, cum ar fi să adormiți în timpul meditației, să vă simțiți neliniștiți în timpul meditației sau poate să experimentați meditații minunate mai profunde. Cum putem intra mai adânc în asta? Cum putem accesa mai multă înțelepciune, o mai mare înțelegere și conectare cu Creatorul? 

Odată ce ați câștigat o perspectivă asupra aceste practici, puteți apoi investiga lumea din jurul vostru. Ce tipare vedeți? Ce semnifică? Ce simbolizează? Ce trebuie să evolueze? Ce trebuie aprofundat? Ce trebuie înțeles? Începeți să învățați lecțiile pe care omenirea le învață în nume propriu. Puteți instiga procese și activări puternice ale ascensiunii, făcând în același fel. Un exemplu, poate urmăriți știrile, poate vedeți tipare similare având loc, ce vă spune asta? Lăsați-vă intuiția, inima, mintea să fie deschise și veți primi tot ceea ce este potrivit și necesar. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, vă mulțumesc.

Eu sunt Arhanghelul Metatron.


Traducere Monica Poka

Sursa