sâmbătă, 24 martie 2018

Viitorul Pământului și rolul vostru



Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Rolul Omenirii

În fiecare moment viitorul Pământului este determinat de către cei care trăiesc pe Pământ. Gândurile, emoțiile, frecvențele cu care aceștia se aliniază, energiile pe care le emană, acțiunile pe care le întreprind și reacțiile pe care le au față de lumea lor interioară și cea înconjurătoare influențează realitatea, pe toată lumea, experiențele. Fiecare suflet crează evoluția Pământului. Energiile pe care se focalizează majoritatea omenirii sunt cele care se materializează. Ca individ, focalizarea voastră influențează energia Pământului, dacă mai mulți se focalizează pe o energie similară, acest lucru o aduce în manifestare mult mai repede. Datorită acestui fapt sunt multe căi pe care Pământul și ascensiunea sa pot să o ia. În fiecare moment omenirea, ca conștiință colectivă, crează numeroase oportunități, trece de la o cale la alta, pe măsură ce omenirea evoluează și tot mai multe suflete se trezesc. Viitorul omenirii și al Mamei Pământ nu este determinat pentru că el este determinat de conștiința colectivă a omenirii.

Ca suflet pe Pământ voi aveți puterea de a influența conștiința colectivă a omenirii prin modul în care alegeți să trăiți pe Pământ. Focalizarea asupra armoniei, iubirii, păcii, adevărului, vindecării și manifestarea prin acțiuni pline de iubire aduce o imensă vindecare conștiinței omenirii, aducând-o în aliniere cu Creatorul. Atunci când vă mențineți o focalizare pe a-i cere divinului să canalizeze o trezire înalt vibrațională, o energie vindecătoare și iubitoare prin ființa voastră în conștiința colectivă a omenirii, în timpul meditației sau a momentelor de liniște, acest lucru începe o profundă transformare. Pe măsură ce lucrați la o vindecare energetică, eliberarea negativității și realinierea conștiinței omenirii cu Creatorul, omenirea își va trezi în mod automat inima, mintea și întreaga ființă la lumina mai înaltă a Creatorului. Când lumina Creatorului curge prin majoritatea omenirii aflată într-o stare de conștientizare conștientă, atunci raiul pe care mulți și-l doresc se va manifesta pe Pământ.

Voi aveți puterea de a accelera transformarea și realinierea întregii omeniri lucrând cu conștiința colectivă a omenirii, focalizându-vă pe lumina care curge prin fiecare ființă de pe Pământ. Astfel, toate sufletele își vor aminti beatitudinea existenței în armonie unul cu celălalt și cu Pământul. Acest lucru va iniția o frumusețe a tuturor formelor care au fost create și susținute pe Pământ.

Rolul Ființelor din Planurile Interioare

Creatorul împărtășește frecvențe care pot fi descifrate și transpuse în acțiuni pozitive în planurile interioare și pe Pământ pentru a-i influența în mod pozitiv pe toți cei care crează armonie, pace, iubire și explorarea adevărului. Ființe cum ar fi Maeștrii Ascensionați, Îngerii, Arhanghelii și așa mai departe, descifrează și transmit lumina și conștiința Creatorului prin întregul Univers al Creatorului și pe Pământ. Prin comunicarea și conectarea cu Creatorul, ei au o perspectivă asupra acelei căi pentru Pământ și Omenire care va aduce cea mai mare împlinire pentru toți. Această cale este asemănătoare unei călătorii vibraționale pe care ei o percep că va servi tuturor în unificarea lor cu Creatorul. Poate că nu au o înțelegere a anumitor scenarii care este nevoie să aibă loc pe Pământ. În schimb, pot exista unele oportunități sau experimentări care pot crea același rezultat și călătorie vibrațională.

Ființele din planurile interioare își mențin focalizarea pe frecvența rezultatului împlinirii pentru omenire și pentru Pământ, transmițând în mod constant această frecvență Pământului și omenirii. Cu cât mai mult omenirea se deschide primirii luminii Creatorului care este transmisă prin ființele din planurile interioare, omenirea și ființele din planurile interioare încep să lucreze împreună. Aceasta este uniunea sacră care va transforma Pământul și va crea pacea, iubirea și armonia pe care toți doresc să o experimenteze, o co-existență cu Mama Pământ. Focalizarea pură a ființelor din planurile interioare se va descărca în omenire și va fuziona cu focalizarea conștiinței colective a omenirii. Acest lucru va crea cea mai potrivită cale înainte pentru a fi experimentată de întreaga omenire. Aceasta reprezintă unificarea dintre Cer și Pământ, sincronizarea dorinței sufletelor de pe Pământ și din planurile interioare.

Cum să inițiați Împlinirea Evoluției pe Pământ

Energia pe care ființele din planurile interioare o transmit prin focalizarea pe pura evoluție a omenirii și a Mamei Pământ, este o vibrație profund vindecătoare, înălțătoare și plină de bucurie. Când este primită, ea este ca un lichid auriu care vă umple toate simțurile și vă liniștește fiecare aspect al ființei voastre. Are puterea de a vă realinia deplina aducere aminte a tot ceea ce Creatorul este, precum și de a vă încuraja să acționați și să reacționați din intuiția voastră creându-l pe Creator pe Pământ.

”Cu susținerea, iubirea și ghidarea comunității mele de ghizi, îmi invit întreaga mea ființă să se deschidă așa cum este potrivit pentru a primi frecvența, vibrația și focalizarea de la ființele din planurile interioare care au fost dăruite de către Creator. În timp ce primesc călătoria și rezultatul energetic al evoluției pure a Pământului, întreaga mea ființă primește vindecare, creșterea vibrației energiei mele și o mai profundă conectare cu beatitudinea mea interioară. Adevărul și dorințele pure ale sufletului meu pentru ascensiunea Pământului și a omenirii fuzionează și se integrează cu  frecvența focalizării pure a Creatorului asupra Pământului adusă prin ființele din planurile interioare. Acest lucru crează o frumoasă transformare și trezire în ființa mea care îmi expansionează în continuare energia și conștientizarea. Devin din ce în ce mai conștient/ă de Creator pe Pământ, în interiorul și în jurul meu.  

Noua integrare a dorințelor sufletului meu și focalizarea divină asupra Pământului continuă să crească și să se intensifice în mine, influențându-mi în mod pozitiv și iubitor acțiunile și reacțiile pe Pământ, dându-mi voie astfel să joc un rol divin în crearea păcii, iubirii și a adevărului pe Pământ.

Știu că energia din planurile interioare nu dictează în mod necesar situațiile care este nevoie să aibă loc pe Pământ pentru a ajuta ascensiunea. În schimb, energia care a fuzionat cu a mea proprie mă va inspira să creez acțiuni care să susțină crearea frecvenței energetice dorită ca rezultat de toți. Vă mulțumesc. Sunt deschis/ă să primesc acum.”

Care este viziunea și frecvența împlinirii și evoluției pe Pământ a sufletului vostru?

Mulți lucrători în lumină devin preocupați de situațiile fizice, de experiențele și circumstanțele de care este nevoie pentru un viitor sigur și iubitor pentru toți pe Pământ. De asemenea, devin preocupați și de dorința de a înțelege cum va arăta viitorul fizic, cum va arăta și ce vor experimenta oamenii. S-ar putea să fie preocupați și de faptul dacă Pământul va rămâne 3D, se va transforma în lumină sau va trece într-o altă dimensiune.

Ascensiunea, chiar și ascensiunea Pământului și lumea pe care voi o experimentați se naște în interiorul ființei voastre. Transformarea în camera voastră interioară sacră în care voi comunicați cu Creatorul este de cea mai mare importanță. Pământul se va transforma ca o reflectare a adevărului vostru interior. Acest lucru poate fi interpretat ca nefiind nevoie să întreprindeți anumite acțiuni pe Pământ pentru a-i ajuta pe alții; acest lucru nu este adevărat, acțiunile este nevoie ca întotdeauna să fie inițiate în interior și apoi să fie extinse în lumea voastră exterioară. Din nou, sincronizarea lumii voastre interioare și exterioare este întotdeauna necesară deoarece ele sunt aceleași; una.  

Cea mai mare întrebare nu este cum va arăta Pământul, ci mai degrabă cum va fi simțit Pământul când pe Pământ va avea loc evoluția pură? Întrebați-vă acest lucru în momentele voastre de liniște sau meditație. ”Cum voi simți Pământul când evoluția pură a Pământului va avea loc?” Dați-i voie sufletului vostru să vă arate vibrația și frecvența pentru că ea este prezentă deja în ființa voastră și a fost creată deja. Este lumina voastră călăuzitoare, tovarășul vostru constant de-acum încolo. Ea vă va inspira în cel mai potrivit mod ca voi să întreprindeți cele mai sacre și creative acțiuni pentru a transforma conștiința colectivă a omenirii și a aduce adevărul Creatorului pe Pământ. Cu cât mai mult vă conectați cu această vibrație, cu atât veți câștiga o mai mare înțelegere și cu atât mai mult veți crea cea mai potrivită cale pentru omenire pe Pământ.

Viziunea voastră în ceea ce privește Pământul nu este atât de importantă pe cât este simțirea voastră a Pământului pur care are posibilitatea să se manifeste. Simțirea și frecvența vor crea acțiuni și oportunități de cea mai divină natură.

Cu iubire și binecuvântări,

Arhanghelul Mihail


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.