marți, 13 noiembrie 2018

Răspunsuri partea a opta – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi am ales o întrebare excelentă, una la care ne face plăcere să răspundem.

”Cum putem, mai ales aceia dintre noi care suntem distrași de acțiunile fizice din viața noastră, să auzim cel mai bine îndemnurile sinelor noastre mai înalte (voi) în mod regulat, zi de zi, fără a deveni un maestru Zen?”

Cel mai important lucru pe care să-l știți și să vi-l amintiți este că noi vă trimitem întotdeauna mesaje. Și noi suntem la fel de dornici pe cât sunteți voi ca această comunicare să evolueze. Imaginați-ne spunând ”Când va primi mesajul? I-am trimis pene. I-am trimis monede.” Întotdeauna vă trimitem semnale. Voi doar trebuie să învățați limbajul pentru ca acesta să înceapă să evolueze.

Da, unii au ”o izbucnire instantanee de claraudiție”. Dar un număr foarte mare dintre voi își dezvoltă pur și simplu senzitivitatea. Vă vom oferi câteva sugestii de unde să începeți.

În primul rând, numerele sunt numere și nu ne învârtim în jurul lor … mult. Penele sunt pene și nu ne învârtim în jurul lor … mult. Același lucru este valabil și pentru monede. Dar putem și influențăm ceea ce observați din momentul în care primim un ”dă-i înainte” din partea voastră. Voi ne spuneți cu ce tip de semnal doriți să începeți. Acum, numerele de pe ceas, pagini web, plăcuțe de înmatriculare, etc. vor fi acolo unde oamenii le-au pus. Dar noi putem și vă vom atrage atenția asupra lor dacă voi asta cereți. Păsările pierd o grămadă de pene. Le putem folosi și pe ele. Și ar trebui să învățați interpretarea viselor deoarece ea poate fi aplicată în mod egal și visului căruia voi îi spuneți realitate.

La început, aceste lucruri vor avea tendința de a vă spune ”Suntem aici!” Dar puteți găsi multe pagini cu semnificația numerelor dacă doriți să explorați acest lucru. Și putem lucra și cu acestea. Va fi de ajutor dacă ne spuneți care dintre acele pagini vă plac.

”Bazic” spuneți. Da, este. Primele sunete pe care le-ați scos nu au fost ”mami” sau ”tati”? Dar ați învățat.

Ce urmează? Începeți să acordați mai multă atenție la ceea ce simțiți. De exemplu, când știți că vă trimitem semnale, simțiți ceva diferit? Când cineva intră într-o încăpere în spatele vostru, nu-i simțiți prezența? Sunt calmi? Sunt fericiți? Sunt supărați? Nu va fi nevoie de multă practică. Voi AVEȚI aceste simțuri.

Deci, acum știți că noi vă atragem atenția. Cum se simte acest lucru? Notați-vă. Notați-vă! Veți muta energia din subtil în fizic. Odată ce ați început să faceți acest lucru, veți fi avansați pe drumul vostru.

Acum, sunt multe alte moduri să faceți acest lucru. Ați putea, de exemplu, să petreceți 15 – 20 de ani zgâindu-vă la pereții unei peșteri sau să aveți un călugăr Zen care să vă pocnească ori de câte ori începeți să sforăiți. Puteți plăti o grămadă de bani ca să învățați ultimul moft în meditație. Dar cel mai ușor lucru este să știți că acesta este dreptul vostru. Asta este ceea ce vreți. Asta este și ceea ce noi vrem. Haideți să o facem!


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.