sâmbătă, 27 aprilie 2019

Resetarea Divină


Maestrul El Morya prin Natalie Glasson

Salutări, eu sunt Maestrul El Morya, supraveghetorul și Chohanul celei de-a Întâia Raze a Luminii. Unul dintre scopurile mele este să supraveghez și să distribui Voința și Puterea Divină a Creatorului tuturor ființelor, mai ales la nivel Planetar și pământesc. Intențiile, imaginea de ansamblu și scopul Creatorului sunt revelate și manifestate prin Voința și Puterea Divină a Creatorului. Voința Divină a Creatorului poartă șabloanele a ceea ce este potrivit să se manifeste pe Pământ și în întregul Univers al Creatorului. Puterea Divină a Creatorului aduce totul în manifestare pentru ca exprimările și aspectele Creatorului, așa ca voi, să le experimenteze pe deplin. Este un rol frumos pentru mine, Maestrul El Morya, să fiu implicat în planurile interioare în timp ce primesc ghidarea și puterea Creatorului, distribuind următoarele faze ale ascensiunii, noile realități și experiențe pentru toți cei de pe Pământ și din planurile interioare. Acest lucru aduce așa o iluminare ființei mele. Deși scopul meu este să fiu în serviciu, eu învăț, mă expansionez și evoluez prin serviciul meu. Învăț să mențin imaginea de ansamblu și scopul Creatorului în ființa mea energetică și în sufletul meu, înțelegând cum Voința și Puterea Divină a Creatorului sintetizează, magia care este creată precum și modul în care să dăruiesc acest adevăr și înțelegere altora. Voința și Puterea Divină pe care eu le primesc și întrupez adeseori nu sunt pentru ascensiunea mea personală, ci mai degrabă, pentru ascensiunea tuturor la nivel colectiv și individual. Prin urmare, sarcina mea este să distribui aceste informații și energie acolo unde este nevoie de ele într-o sincronizare divină și într-un mod în care sufletele de pe Pământ sunt capabile să le primească și să acceseze cu ușurință.

Calea Maestrului Ascensionat

Acordați-vă un moment să vă imaginați cum ar fi pentru voi dacă scopul ascensiunii voastre ar fi focalizat pe transmiterea voinței și puterii Creatorului, sau pur și simplu a energiei, altora de pe Pământ. Imaginați-vă că calea ascensiunii voastre ar fi fost să fiți în serviciu și prin procesul vostru de a fi în serviciu, ați primit și ați accesat transformările ascensionale pe care sufletul vostru le dorește. Eu, Maestrul El Morya, vă invit să contemplați și să luați în considerare că prin faptul că vă radiați energia altora puteți învăța, crește și trezi în modul pe care-l căutați în prezent. În multe privințe, aceasta este Calea Evoluției și Serviciului a Maestrului Ascensionat. În loc să vă concentrați doar pe propria voastră evoluție spirituală, deveniți o legătură divină între Creator și toate exprimările și manifestările Creatorului, însemnând omenirea, Pământul și toate ființele. Făcând acest lucru, voi ajutați fiecare suflet de pe Pământ să realizeze și să existe în același fel. În acest fel ascensiunea devine un proces în care fiecare suflet primește, radiază și-l împărtășește pe Creator unul cu celălalt. Experimentarea ascensiunii în acest fel este foarte diferită de izolarea de ceilalți și focalizarea în interior. O focalizare puternică și clară în ființa voastră este întotdeauna esențială și este temelia fiecărui aspect al evoluției spirituale. Cu toate acestea, din momentul în care o conectare interioară este făcută și alimentată, emanarea relației voastre cu Creatorul devine un puternic proces de a fi în serviciu și de învățare.

Acordați-vă timp să meditați sau să contemplați, dacă există unele domenii ale ascensiunii și evoluției voastre spirituale în care vă focalizați în interiorul ființei voastre atunci când este nevoie să emanați în realitatea voastră prezența Creatorului în voi. Observați unde este necesară exprimarea Creatorului și cum vă simțiți confortabil sau inspirați să-l exprimați pe Creator. Amintiți-vă că acest lucru poate fi făcut în orice mod creator doriți. Eu, Maestrul El Morya, vă invit să contemplați și situațiile în care căutați în afara voastră atunci când ar fi mult mai benefic să vă focalizați în interior și să vă conectați cu prezența Creatorului în voi. Apoi, puneți în acțiune orice ce simțiți că este necesar și nevoie pentru a fi în serviciul vostru înșivă.

Înțelegerea Resetării Divine

Eu, Maestrul El Morya, doresc să vă aduc în atenție o schimbare ascensională care are loc acum, cunoscută sub numele de Resetare Divină. Resetarea Divină a avut loc de mai multe ori de-a lungul perioadei de ascensiune și de existență a vieții pe Pământ. Resetarea Divină are loc atunci când un val de lumină și de conștiință vine de la Creator și care este extrem de puternic, atât de puternic încât modifică și schimbă Voința Divină a Creatorului care se manifestă în prezent, schimbând ciclul, direcția tuturor ființelor. Resetarea Divină se manifestă atunci când ființele și-au accelerat vibrația la o viteză rapidă și este creat un dezechilibru; pentru a compensa accelerarea rapidă și orice dezechilibru, este creat un val puternic care curge de la Creator pentru a aduce o nouă lumină și conștiință tuturor. Efectul principal este că o nouă cale devine disponibilă, oportunități și posibilități pentru toți, creând o nouă vibrație, focalizare și direcție care este aliniată cu creșterea atinsă de mulți de pe Pământ. Am putea descrie asta cum că Creatorul aduce o mai înaltă Voință și Putere Divină ca răspuns la accelerarea ascensiunii omenirii.

Atunci când o Resetare Divină se manifestă, este prilej de sărbătoare, asta înseamnă nu numai că Creatorul vă răspunde oferindu-vă o imensă susținere, ci și că Creatorul împărtășește cu voi inspirație divină, oferindu-vă instrumentele și deschiderile pe care le cereți în viața voastră, creând în același timp noi posibilități pe Pământ ca toți să înțeleagă.  

Resetarea Divină permite ca o unică solicitare să fie adresată comunității voastre de ghizi. O solicitare care vă dă voie să vă resetați ființa înapoi la sursa, esența și energia originală în timp ce păstrați toată înțelepciunea, abilitățile și experiențele împuternicitoare pe care le-ați câștigat de-a lungul multiplelor voastre vieți. Scopul cererii unei Resetări Divine personale este să susțină eliberarea energiilor care nu mai sunt necesare, să ajute la vindecare, să dați drumul granițelor și limitărilor și o mai mare și mai profundă conectare cu prezența Creatorului în voi. Această solicitare nu trebuie făcută cu ușurință și fără ca mai întâi să meditați pentru a vă întreba sufletul dacă în acest moment pentru ascensiunea voastră este potrivită o Resetare Divină personală. Rezultatul întrebării poate fi un mai mare sentiment de eliberare și libertate de exprimare de sine.

Solicitarea Resetării Divine Personale

Mai întâi, acordați-vă un moment să vă focalizați în interiorul ființei voastre, chemați-vă comunitatea de ghizi și sufletul să fie prezent cu voi. Întrebați dacă este divin ghidat și potrivit pentru voi să cereți o Resetare Divină personală. Dacă primiți un răspuns, o senzație, o cunoaștere interioară care este potrivită pentru voi, atunci continuați. Dacă nu primiți un răspuns sau nu sunteți siguri s-ar putea să doriți să întrebați într-un alt moment, poate mai târziu în cursul zilei, în ziua următoare sau peste o săptămână. Dacă simțiți că nu este potrivit în acest moment pentru voi, nu vă îngrijorați că s-ar putea să o pierdeți, este posibil ca pentru voi să nu fie necesară o Resetare Divină. Veți beneficia de Resetarea Divină care are loc pentru întregul colectiv de pe Pământ.

”Așa cum sunt ghidată și susținută de către comunitatea mea de ghizi, suflet și Maestrul El Morya, eu … (numele vostru) cer o Resetare Divină pentru binele meu cel mai înalt. Invit Resetarea mea Divină Personală să aibă loc acum, umplându-mă cu vigoare, iubire, pace și adevărul Creatorului. Fie ca prin această cerere a mea să experimentez o mai profundă conectare și relație cu adevăratul meu sine divin, cu prezența Creatorului interior și cu sufletul, experimentând o mai mare eliberare și libertate în exprimarea sinelui meu. Fie ca Resetarea mea Personală Divină să-mi amintească în mod predominant esența mea originală a Creatorului și să elibereze toate formele de iluzie care crează limite în acțiunile și în realitatea mea. Fie ca această tranziție să aibă loc cu ușurință și perfecțiune, făcând ca adevărata mea bucurie și beatitudine interioară să înflorească din interiorul meu ca să o experimentez zilnic. Îmi invit comunitatea de ghizi, sufletul și pe Maestrul El Morya să supravegheze întregul proces.

Vă rog, totodată, să mă aliniați cu Resetarea Divină care are loc pentru toți cei de pe Pământ, astfel încât să beneficiez de schimbările care au loc și să primesc tot ceea ce îmi este necesar pentru a-mi continua evoluția spirituală și ascensiunea cu ușurință. Mulțumesc.”

Acordați-vă timp să primiți, fie că alegeți să meditați după ce ați făcut cererea, să vă răsfățați într-o baie care să vă crească experimentarea, să stați în natură sau să vă întindeți ca să vă odihniți și să integrați. Acordați-vă atâta timp cât simțiți că este potrivit ca să vă servească vouă și tranziției voastre în acest moment.

În constantă susținere divină pentru adevărul ființei voastre,

Maestrul El Morya

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.