vineri, 21 ianuarie 2022

O culminare a energiei devine vizibilă

Unul prin Sophia Love 

18 Ianuarie 2022 

Sunt Unul. 

Astăzi sunt multe lucruri de spus. 

Culminarea energiei a început să erupă. Începeți să vedeți asta acum în lume deoarece sunt anunțuri deschise care validează aceste acte de control flagrant. Asta este o modificare recentă și binevenită a narațiunii/poveștii unice a lui ”supune-te și cooperează”. Este un semn pozitiv și vă spune că dovezile eliberării voastre au devenit prea mari și evidente ca să fie suprimate. 

Lucrurile vor fi dezvăluite relativ repede acum. ”Repede” în comparație cu viteza cu care suprimarea constantă și falsurile v-au fost oferite înainte ca o dietă regulată. Adevărul începe să fie dezvăluit acum. În cele din urmă doar adevărul va fi public exprimat. 

În cele din urmă. 

La început, care este acum, vor fi minciuni încorporate în adevăruri. Acest lucru se întâmplă atunci când anumiți oameni, dându-și seama că sunt complici la înșelăciune, încearcă să se protejeze.   

Din necesitate, vor fi oameni care inițial par să scape de dezvăluirea participării lor. Sunt multe milioane care cooperează în această capturare a rasei voastre. Au participat pentru profitul lor personal, probabil ca să-și hrănească familia. Lăsând la o parte motivațiile, se vor trezi și ei la propria lor corupție. Apoi, vor avea de ales – fie să încerce să continue, fie să coopereze la iluminarea rasei și să se dea în vileag – căutând iertare. 

Acesta va fi un test, la mai multe nivele, a capacității și dorinței omenirii să iubească. Nu se va răspunde până când această fază nu va fi experimentată. 

Sunteți pe cale să treceți prin partea despre care am discutat nu cu mult timp în urmă. Momentul în care cei care au comis aceste crime odioase împotriva rasei caută iertare și se căiesc. Trebuie să aibă loc și întotdeauna așa avea să se întâmple. 

Acest lucru se va petrece la un nivel mai mic și mai personal în propria viață. S-ar putea să se fi întâmplat deja. Odată ce vă confruntați cu un regret în legătură cu o decizie luată și dusă la îndeplinire, veți avea ocazia să puneți în practică iertarea. 

Nu există gânduri sau acțiuni care să nu afecteze întregul. Fiecare act de generozitate și apreciere a motivului acțiunilor altei persoane, este un pas înainte către adevărata compasiune. 

O inimă împietrită va avea o perioadă dificilă aici. Iubirea ne cere să fim vulnerabili și să simțim durerea. Iubirea nu cere perfecțiune. Iubirea nu cere absolut nimic. Este o forță, motorul creației și, prin urmare, al însăși vieții. 

Iubirea este o mărturie a adevărului. 

O veți experimenta acum, în aceste vremuri care vin, ca fiind viscerală și intensă. Vă va copleși cu forța și puterea ei de transformare. Conștientizarea iubirii schimbă totul. 

Motivul, unul dintre motive, pentru care nu există o descriere actuală a locului înspre care vă îndreptați, este pentru că nu ați trăit niciodată acolo. Nu ca om. Nu pe Pământ. 

Pământul a fost capturat și controlat încă de la începuturile sale. Nu a existat o oportunitate să înfloriți sau să valorificați extinderea deplină a posibilităților voastre aici. 

În fiecare caz, originea voastră este iubirea.

Veți descoperi, și repede acum, că sunt unii care au venit de bunăvoie să chinuiască rasa ca să o trezească. Corupția lor, în unele cazuri cu efecte enorme, a fost darul lor pentru omenire. S-au sacrificat ca să vă ofere acest dar. Este un dar de iluminare. 

Nu se poate spune că ei își dau seama de asta acum, ca oameni, în timp ce fac ceea ce fac. Se poate spune că toată lumea provine din iubire, toți sunt iubire și din aceiași echipă. 

Nu așa pare acum. 

Totuși, dacă luați această idee în interiorul vostru, vă ajută să faceți mai ușor pasul în iertare. Iertare pentru toată lumea. 

Ați observat că unele dintre cele mai mari și mai pozitive lecții personale ale voastre au început cu câte un eveniment ”negativ”? Poate că ați fost dați afară sau a început cu ”despărțirea” de. Fiecare relație conține în ea un început și un sfârșit. Sfârșitul trebuie să fie inițiat de cineva. Asta face parte din frumusețea înspăimântătoare a relațiilor. 

În acest caz, cazul eliberării omenirii, sunt jucători importanți care nu știu ce fac. Au fost și sunt opriți. Sunt pe cale să fie trași la răspundere în mod public. 

Cuvântul folosit de oameni este dreptate. 

Asta se va întâmpla pe Pământ, înțelegeți, totuși, că nu veți cunoaște niciodată intențiile sufletului găzduit de acel om. Așa că, rugați-vă pentru ei, indiferent de corupția lor evidentă. 

Este următoarea lecție a rasei și critică pentru evoluția ei. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka 

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.