joi, 21 aprilie 2022

Ascensiunea Libelulei

Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, eu sunt Maestrul Kuthumi, este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi. Doresc să vă aduc o energie și o transformare care are loc și se mișcă prin planurile interioare și se integrează și cu Pământul. Această energie de transformare și ascensiune este extrem de importantă în această etapă a ascensiunii și noi am numit-o Ascensiunea Libelulei pentru că această energie este născută din Creator și conține energia și esența Sufletului și Spiritului Libelulei. Ea pare să reprezinte sau este aliniată cu energia libelulei în cele mai pure și divine vibrații ale sale. Vibrațiile care vin în acest flux de lumină ni le putem imagina ca sute și mii de libelule, fiecare cu o misiune și un scop. Fiecare așteptând să se conecteze cu un suflet în planurile interioare și pe Pământ ca să inițieze și activeze o profundă transformare interioară. 

Puteți chema în meditație libelula cea mai aliniată cu ființa voastră și cu transformarea care așteaptă să aibă loc pentru voi și ascensiunea voastră. Vă oferim această imagine cu sute și mii de libelule pentru că vă ajută să vă conectați cu valul și curentul de energie care este această tranziție în ascensiune. Este un mod în care mintea voastră îmbrățișează energia sau voi chemați această energie spre voi și o întrupați. Totodată vă asistă și vă invită să vă aliniați cu vibrația energiei care acum vă servește cel mai mult în viața și ascensiunea voastră. Nu este neapărat să fie sute sau mii de libelule. Ele sunt reprezentantele energiei care vine acum de la Creator. 

Eu, Maestrul Kuthumi, doresc să vă vorbesc despre această energie și de modul în care ea vă poate afecta ființa. În primul rând această energie crează și promovează flexibilitatea. Vă invită să fiți împământați ca un copac și, totuși, să vă unduiți, mișcați și legănați în trunchiul și ramurile voastre astfel încât să rămâneți împământați în Pământ, în esența și adevărul vostru. În ființa și esența voastră există o flexibilitate care crează flexibilitate în gândurile, în emoțiile voastre sau calea pe care vă concentrați în prezent. Ați putea-o asemăna cu curgerea împreună cu fluxul. Cu toate acestea, atunci când căutați și acceptați flexibilitatea, vă dați seama că uneori realitatea voastră se poate schimba dramatic. Această schimbare poate fi simțită ca și cum v-a fugit pământul de sub picioare. Pe măsură ce vă aduceți aminte că sunteți împământați, centrați și conectați cu Creatorul, Mama Pământ și adevărul vostru, flexibilitatea care apare și vă influențează ființa sau vă inspiră ființa, vă dă voie să vă mișcați, schimbați, transformați dintr-un spațiu de-a fi împământați. Asta se deschide mult mai mult, vă dă voie să schimbați și transformați multe domenii ale realității voastre. 

Ne putem imagina că libelulele sunt foarte active. Ele trec de la un lucru la altul. S-ar putea să vă treziți că faceți asta ca o accelerare care să vă ducă la punctul de ascensiune necesar în acest moment. Veți recunoaște că energia promovează activitate, s-ar putea să simțiți că este nevoie de acțiune fizică, emoțională sau mentală și de creație. 

S-ar putea să simțiți că este nevoie de flexibilitate și să vă deschideți mintea unor idei noi sau să încercați un lucru și apoi să încercați ceva complet diferit. Când sunteți flexibili nu sunteți rigizi în împământarea voastră, nu sunteți rigizi în gândirea voastră, în ideile sau perspectivele voastre. Vă dați voie să vă mișcați cu energiile, să vă mișcați cu realitatea și cu ideile voastre, până când ajungeți într-un loc potrivit în care vă simțiți fericiți, mulțumiți și aliniați. S-ar putea să vă dați seama că această flexibilitate aduce o schimbare în perspectiva voastră cu privire la voi înșivă, realitatea voastră, Creator, cei din jurul vostru. 

Energia libelulei este foarte pură, s-ar putea să descoperiți că lucrurile devin clare. Lucruri pe care le-ați încurcat sau complicat ar putea deveni brusc clare. Acest lucru ar putea apărea ca opus deoarece energia libelulei aduce acțiune, activitate, flexibilitate și schimbare care pot părea complet diferite de claritate, înțelegere și limpezime. Pe măsură ce toate aceste energii se contopesc, vă veți trezi întrupând activitatea cu claritate, flexibilitatea cu împământare. S-ar putea să vă vedeți având o schimbare în perspectivă și o transformare în realitatea voastră, dar să fiți, totuși, în măsură să vă recunoașteți adevărul, scopul și energia. 

În loc să contemplați ce are nevoie de flexibilitate, o schimbare de perspectivă, o anumită activitate sau chiar claritate în realitatea sau ascensiunea voastră, vă invităm să chemați energia Ascensiunii Libelulei, lăsând energia libelulei să vă atenționeze asupra a ceea ce este necesar în realitatea voastră și pe ce este nevoie să vă concentrați atenția. Libelula va țese, se va înălța, spirala, flutura și zbura de la un lucru la altul și, totuși, claritatea va apărea, o înțelegere care vă va susține în actuala etapă a ascensiunii. 

Energia Ascensiunii Libelulei apare pentru că mulți oameni se simt blocați. Planul Ascensiunii Noului Pământ se descarcă pentru crearea Noului Pământ, noua realitate pentru toți. Au fost multe energii ale ascensiunii care v-au susținut în crearea viselor, dorințelor voastre și a scopului sufletului vostru în această realitate creând în același timp transformare pentru voi înșivă și cei din jurul vostru. Cu toate acestea, în actuala etapă a ascensiunii s-ar putea să vă simțiți blocați, s-ar putea să vă simțiți ca și cum totul este împotriva voastră împingându-vă în alte direcții sau că visele voastre sunt mai îndepărtate decât au fost vreodată. Acesta este motivul pentru care apare energia libelulei, este nevoie de flexibilitate ca voi să gândiți diferit și este nevoie ca voi să săriți între vibrații. Este foarte ușor să accesezi o vibrație, o frecvență a ascensiunii, o dimensiune și să te simți confortabil cu ea, să stai în ea. Uneori este nevoie să vă schimbați alinierea cu alte dimensiuni, iar acest lucru este necesar acum. Pe măsură ce schimbați vibrația cu care sunteți aliniați, pe care o absorbiți și care vă influențează ființa, vă dați voie să vă treziți. Este ca și cum schimbarea vibrației le dă voie energiilor blocate să se miște să fie eliberate, iar voi începeți să lăsați o nouă lumină, o nouă inspirație și iluminare în ființa voastră, câștigând astfel claritate și înțelegere în legătură cu următorul vostru pas. 

Atunci când vă chemați libelula și invitați această energie a libelulei să vă susțină în meditație ca să vă inspire și să-i absorbiți energiile, puteți să-i cereți libelulei să vă ia într-o călătorie în dimensiuni și să vă conecteze cu diferite dimensiuni de lumină potrivite vouă. Chiar dacă durează și doar câteva secunde, acest lucru va crea în ființa voastră o schimbare care slăbește energiile blocate și permite o mai mare flexibilitate și libertate. Asta este ceva ce puteți face simplu, acordați-vă timp să contemplați energia și observați schimbările pe care le aduce. 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi, vă mulțumesc.

 

Eu sunt Maestrul Kuthumi

 

 

Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.