joi, 28 martie 2024

Vă va duce tehnologia voastră în 5D?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vedem cât de mulți dintre voi folosiți în mod corespunzător tehnologia. Folosiți tehnologia ca să vă conectați unul cu celălalt. O puteți folosi să accesați informații și o puteți folosi să împărtășiți aspecte ale voastre cu lumea. Puteți fi foarte creativi cu ea și o puteți folosi ca să ajutați alți oameni să ajungă la alți oameni care au nevoie de ajutorul vostru. Aceia dintre voi care sunteți cu adevărat treziți folosiți tehnologia în aceste moduri pozitive și ajutați la schimbarea  conștiinței colective a diferitelor colective umane prin folosirea tehnologiei. Ca orice, ea este fundamental neutră și poate fi folosită într-un mod pozitiv, dar poate fi și supra-folosită, abuzată și folosită să promoveze ceva ce este negativ. 

Prin urmare, folosirea tehnologiei voastre necesită o anumită doză de discernământ și nu trebuie să vă bazați atât de mult pe tehnologie încât să uitați că aveți puterea de a face toate acestea în voi înșivă. Acesta este următorul pas pentru toți cei care sunteți treziți. Următorul pas este să recunoașteți că nu aveți nevoie de un telefon ca să comunicați cu o persoană dragă vouă. Este recunoașterea faptului că puteți descărca tot ceea ce aveți nevoie și să-l aveți la dispoziție în orice moment. 

Sunteți pregătiți să creați pur și simplu din aer, în loc să folosiți o imprimantă 3D ca să creați. Puteți merge chiar acum chiar mai departe decât nivelul actual de tehnologie pe care îl aveți la îndemână. Iar tehnologia este acolo să vă unească convingerea între unde v-ați aflat înainte să aveți toate aceste dispozitive și unde mergeți, care este o stare în care puneți deoparte toate aceste dispozitive pentru că vă veți da seama că, la urma urmei, nu aveți nevoie de ele. 

Atunci, de ce e.t. călătoresc încă în nave spațiale? Asta este o întrebare evidentă și avem un răspuns la ea. Ei călătoresc în nave pentru că le place să experimenteze călătoria împreună. De asemenea, navele sunt menite să activeze ceva în cel care vede nava. Sunteți meniți să vă simțiți mai aproape de contactul deplin, deschis cu extratereștrii datorită faptului că vedeți o navă sau mai multe nave. Prin urmare, ele servesc multor scopuri. Unele nave sunt organice; ele sunt ființe cu un înalt nivel de conștiință și vor să-și poarte prietenii ici-colo. Din nou, este vorba să aveți o experiență, un eveniment co-creator cu cei dragi vouă. 

Unele nave sunt alimentate de conștiință. Ele nu au nevoie de nici o sursă de combustibil. Nu aveți nevoie de tehnologie exterioara, externă când vă dați seama ca sunteți totul si peste tot. Nu aveți nevoie de nimic care să vă vindece atunci când vă dați seama că sunteți deja vindecați, dar deocamdată există modalități și tehnologii diferite de vindecare care să vă ajute să ajungeți în acea stare unde puteți spune odată pentru totdeauna: ”Sunt vindecat și o știu.” Și o știți serios. 

Ajungeți acolo; ajungeți la teleportare, telepatie, telekinezie chiar și la călătoria în timp fără să fie nevoie de vreo mașinărie. Așa că, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu direcția în care vă îndreptați cu toții ca societate acum, pentru că acestea sunt doar trepte de temelie care să vă ducă acolo unde mergeți cu adevărat, iar aceia dintre voi care sunteți treziți probabil că știați deja acest lucru, dar aveați nevoie de o reamintire blândă. Întotdeauna vă spunem să puneți jos dispozitivul și să mergeți afară și acesta este motivul. Nu aveți nevoie de dispozitiv, dar trebuie să vă ridicați vibrația la un nivel mai înalt și ieșind afară, în general vorbind, vă va ajuta să faceți asta. 

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.