marți, 4 septembrie 2018

Accesarea a ceea ce aveți nevoie Acum



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Salutări, eu sunt Lordul Melchizedek, supraveghetorul și Logosul Nivelului Universal. Scopul meu ca Maestru Ascensionat, ca sursă a conștiinței Melchizedek, și ca Ființă Christică, este să vă aduc un mesaj în acest cel mai puternic moment al ascensiunii voastre. Energiile care se ancorează în acest moment susțin deschiderea, conexiunea, împuternicirea, iubirea și accesarea sinelui vostru autentic. Acest lucru înseamnă că capacitatea voastră de a comunica cu Planurile Interioare este mult mai mare și capacitatea voastră de a primi din Planurile Interioare este împuternicită. Astfel, vă este disponibilă acum o mare bogăție de înțelepciune, înțelegere, susținere, iubire, vindecare și călăuzire și sunteți susținuți în a primi din Planurile Interioare.

Planurile Interioare sunt planurile spirituale ale Universului Creatorului, sunt 352 de nivele de energie și existență care întrupează tot ceea ce Creatorul este, permițând completa experimentare a Creatorului. Ca Ființe Spirituale care ființează pe Pământ, mulți pot fi orbi la existența Planurilor Interioare care există atât în ei cât și în jurul lor, crezând că numai Pământul există. Ei nu au conștientizat încă faptul că bogăția de înțelepciune, energie și creație care a dat naștere Pământului este atrasă din Planurile Interioare. Când ființele umane încep să-și aducă aminte acest lucru, ele vor recunoaște sinteza dintre Pământ și Planurile Interioare, înțelegând că tot ceea ce ele au nevoie poate fi atras în manifestare din Planurile Interioare, din ei și din jurul lor. Acest lucru necesită o schimbare în modul de gândire și perspectivă, recunoscând că nu este nevoie să existe vreo lipsă din orice, că lipsa este doar un tipar de gândire manifestat în existență de către voi. Din momentul în care această înțelegere este cu adevărat întrupată, voi începeți să vă accesați propria putere Interioară a manifestării. Prin perspectiva că tot ceea ce aveți nevoie în existență se află în Planurile Interioare, în timp ce recunoașteți sinteza Pământului și a Planurilor Interioare, începeți să vă amintiți capacitatea voastră de a ”Chema din Planurile Interioare”.

Chemarea din Planurile Interioare

Adeseori, multe ființe umane simt o deconectare de Planurile Interioare, chiar dacă sunt conștiente de existența Planurilor Interioare, ele își văd realitatea pământească ca fiind complet separată. ”Chemarea din Planurile Interioare” este un proces care nu numai că vă dă voie să recunoașteți legătura și sinteza dintre Pământ și Planurile Interioare, realizând unitatea lor, el vă ajută să pășiți în puterea voastră dând drumul tuturor formelor de lipsă. ”Chemarea din Planurile Interioare” este un proces simplu de chemare a energiilor din Planurile Interioare în manifestare în realitatea voastră fizică. Cea mai necesară este percepția voastră că tot ceea ce aveți nevoie se află în Planurile Interioare și este pur și simplu nevoie ca ele să fie ancorate de către voi în realitatea voastră. Având această percepție și convingere întrupate, însemnând că acestea sunt fără putință de tăgadă adevărate pentru voi, atunci actul chemării din Planurile Interioare devine un instrument puternic și magic de a vă crea realitatea așa cum voi doriți să o trăiți pe Pământ.

Planurile Interioare crează Pământul

Eu, Lord Melchizedek, doresc să vă ghidez într-o meditație pentru a vă dezvolta înțelegerea și experimentarea abundenței pe care doriți să o experimentați pe Pământ fiind prezenți în Planurile Interioare.

Vă rog să vă dați voie să respirați profund și să intrați într-o stare trează și pașnică a ființei.

Imaginați-vă, vizualizați sau conștientizați prezența voastră pe Pământ, unde vă aflați chiar acum, ceea ce este în jurul vostru și realitatea pe care o experimentați. Simțiți-vă împământați în Pământ.

Imaginați-vă, vizualizați sau conștientizați tot ceea ce se află în jurul vostru și în voi ca pe o lumină multicoloră, aceasta reprezintă Planurile Interioare, energia și dimensiunile Creatorului sunt prezente în voi și în jurul vostru. Recunoașteți că abundența, prosperitatea, sănătatea, vindecarea, obiectele materiale, experiențele, de fapt, tot ceea ce este posibil să experimentați pe Pământ se află sub formă energetică și ca sursă în Planurile Interioare. Din Planurile Interioare este atrasă și ancorată în realitatea voastră energia a tot și a orice doriți să experimentați și ați experimentat și înainte. Dați-vă voie să vă dați seama că orice și totul vă este disponibil. Inspirați energia abundentă și împlinitoare din Planurile Interioare în ființa și în realitatea voastră. Recunoașteți că Planurile Interioare sunt gata să vă servească. 

Actul Chemării din Planurile Interioare

În primul rând, este nevoie să înțelegeți și să recunoașteți unde experimentați lipsa în viața sau realitatea voastră. Ce reprezintă această lipsă și ce ar crea în schimb împlinire? Astfel este experimentată dizolvarea lipsei prezente.

Când observați lipsa, dați-vă voie să explorați experimentarea lipsei, cum vă face ea să vă simțiți, ce influență are asupra realității voastre și a stimei voastre de sine, precum și sursa lipsei. Sursa lipsei poate fi o emoție, o experiență trecută sau ceva ce voi numiți voi înșivă. Când vă dați voie să experimentați pe deplin lipsa drept ceea ce ea este, atunci puteți înțelege cu claritate ce lipsește din viața voastră. Ca exemplu, poate că vă lipsesc banii, dar decât să decideți că pur și simplu aveți nevoie de bani, mai întâi intrați în experimentarea lipsei de bani și descoperiți cum este să vă trăiți viața experimentând lipsa banilor. Făcând acest lucru veți descoperi că ceea ce vă lipsește s-ar putea să fie valorarea de sine, încrederea, un sentiment de a fi abundenți, încrederea în sine sau altceva. Acest lucru vă ajută să conștientizați toate nivelele experimentării voastre a lipsei de bani, de la experimentarea fizică până la influența pe care o are asupra ființei voastre. Cu această înțelegere, puteți formula în mintea voastră ceea ce va crea împlinire, și care, de fapt, ar putea fi câteva lucruri cum ar fi bani, încrederea în sine și o încredere în capacitatea voastră de a crea, va fi diferit pentru fiecare persoană.

După ce v-ați format o idee despre ceea ce ar crea împlinire și ar dizolva lipsa, dați-vă voie să simțiți rezonanța energiei ideii în ființa voastră. Simțiți ca și cum ați întrupa energia ideii formate, vibrați ca ea.

Apoi, repetați afirmația de mai jos completând spațiile cu propriile voastre nevoi:

”Conștientizez și întrupez pe deplin înțelegerea că Planurile Interioare ale Universului Creatorului, din care totul este creat, există în mine și în jurul meu acum. Chem din Planurile Interioare …… (ceea ce ați dori să întrupați și să experimentați) …… ca pe o manifestare deplină și potrivită să se împământeze și să se ancoreze acum în întreaga mea ființă și realitate. Întrupez energia care mi-a fost dăruită și înțeleg că prin mine primesc și întrupez energia prin care voi manifesta împlinirea pe care am chemat-o din Planurile Interioare. Prin acțiunile mele, gândurile mele și prin ghidarea Interioară voi experimenta pe deplin tot ceea ce eu am chemat în manifestare. Mulțumesc.”

Acordați-vă un timp să experimentați energetic aceste lucruri, inspirați energia evocată și dăruită vouă de către din Planurile Interioare în ființa și realitatea voastră, recunoscând modul în care vă influențează ființa.

Continuați să folosiți această invocație în fiecare zi pentru a chema din Planurile Interioare ceea ce doriți să experimentați. Acest lucru înseamnă că este recomandabil ca în fiecare zi să vă focalizați pe împământarea a nu mai mult de trei domenii ale împlinirii din Planurile Interioare, pentru că altfel nu veți fi în măsură și prezenți să conștientizați momentul în care energiile din Planurile Interioare se materializează. Prin acest proces și invocație, voi împământați energiile necesare din Planurile Interioare, apoi este nevoie să lăsați ca procesul de materializare să aibă loc reprezentat prin transformarea energiei în materie sau experimentare fizică. În unele cazuri acest proces poate fi instantaneu sau poate dura ceva timp. Răbdarea și focalizarea voastră continuă asupra Planurilor Interioare ca sursă a abundenței de toate felurile precum și puternicul vostru instrument de împământare a Planurilor Interioare în manifestare pe Pământ, vă va ajuta în procesul de manifestare.

Eu, Lordul Melchizedek, voi fi prezent să vă ajut.

Lord Melchizedek


link catre articolul original

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.