joi, 20 aprilie 2023

Un răspuns la o întrebare

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

”Ar trebui să existe o contrapondere la răul care a fost făcut.”

”De ce nu există o expediere a vreunei tehnologii sau metode din tărâmurile mai înalte care ne-ar permite să evoluăm rapid și să ne transformăm în direcția opusă? Către o actualizare a ADN-ului nostru care să restabilească toate daunele, defecțiunile și defectele, oferindu-ne o sănătate, frumusețe și tinerețe absolut impecabile?” 


Sunt Unul. 

Parte din răspunsul la această întrebare mai este încă de văzut, pentru că aici va fi echilibru – adus de mulți care ajută acum din locuri nevăzute. De dincolo de matricea iluziei voastre. De fapt, ar fi mult mai rău fără ajutorul lor. Ca să răspund direct, deoarece aceasta este o întrebare onestă. Planul a necesitat o interpretare completă a manipulării în genom. Asta, ca să-i trezească pe cei care opun cea mai mare rezistență. 

A fost convenit și urmărit cu îngrijorare de mulți; de majoritatea, de fapt. Așa trebuia să fie ca planul să se desfășoare complet. Voi nu cunoașteți sau vedeți numărul mare de participanți. Ei se extind de-a lungul timpului așa cum voi îl știți a fi. 

Nu există condiție care să fi fost introdusă fără antidot. 

Acesta este adevărul întregii Creații. Faptul că vouă nu vă este cunoscut, nu înseamnă că acesta nu există. 

Inserarea a ceva răuvoitor nu este o adăugire permanentă. Dacă gazda trăiește, există un remediu posibil pentru inserție. 

Primesc atât de multe deodată ... Te rog ia-o mai încet. 

Există o frecvență care atunci când este atinsă pe Pământul vostru, deschide porțile pentru asistență, pentru intervenție, pentru vindecare, pentru abundență în tot ceea ce susține viața. Acesta este așa-numitul ”rai pe Pământ” și se apropie de voi. Fiecare zi care trece o aduce și mai aproape. Cei care vin să vă asiste nu au nevoie de invitație sau instrucțiuni speciale. Ei stau pregătiți. 

Această daraveră mult prea îndelungată nu a fost abandonată. Sunt mulți factori care contribuie la modul în care se desfășoară. 

Unul din adevărurile principale aici este că timpul cât durează este o consecință directă a deciziei omenirii.* Omenirea a ales să aducă pe toată lumea în călătorie, adunând cât mai mulți posibil. Din cei care opun rezistență mai există și astăzi din abundență. Ei sunt confuzi, dar totuși nu convinși. 

Ca efectul maxim să se întâmple pentru cel mai mare număr de oameni, fiecare șansă trebuie să fie acordată. 

Fiecare parte a colectivului, indiferent de locul în care se află de-a lungul spectrului iluminării, contribuie la rezultat. Sunt mulți care nu sunt suficient de treziți ca să aleagă autoritatea sinelui. Autoritatea sinelui este alegerea cuiva care se află într-o călătorie a Ascensiunii. Este o condiție principală prealabilă. 

Totodată, omenirea lucrează deja la remediu. Aceștia nu vă sunt cunoscuți deoarece operează într-un mod nedezvăluit până când este sigur pentru ei să iasă la vedere. Când acel moment sosește, veți fi uimiți de numărul lor. 

Acesta nu este un scenariu care a fost ratat sau ignorat de Sursă. Aceasta este cea mai intensă și frumoasă Ascensiune fizică care conține multe surprize și delicii pentru fiecare participant. Fiecare participant. Asta îi include chiar și pe cei afectați de inserție. Genomul este reînnoit acum la secvența sa originală. 

Nimic nu stă în calea acelei perfecțiuni. Cursul Omului îl urmează pe cel al Creației, căutând întotdeauna expansiunea și îmbunătățirea. Această ultimă inserare este un efort disperat de distrugere a ceea ce au fost cele mai strălucitoare lumini ale Creației. Nu vor reuși să facă acest lucru. Puteți fi siguri de asta. 

Sunt o multitudine de părți mobile. Ele lucrează simultan să ducă la îndeplinire Ascensiunea Omului. Este o performanță atent orchestrată. Punctul vostru de observare nu vă dă voie să vedeți asta încă – dar o va face. Când ceea ce auziți promovează frica și eșecul, înțelegeți că acele emoții sunt creatoare. Ele nu servesc intenției voastre finale, care este iubirea și expansiunea. 

Nu întotdeauna vi se spune adevărul complet, fie intenționat, fie din greșeală. Acest lucru se întâmplă indiferent de nivelul de cunoaștere sau nivelul de autoritate. Puneți la inimă doar ceea ce vă servește; ceea ce servește celei mai înalte intenții a voastre. Asta este temelia pe care Ascensiunea voastră este construită. 

Mulțumesc. 

 

*Potrivit Gardianului, am luat acea decizie în 2012.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto: Miguel Claro

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.