vineri, 20 septembrie 2024

Prezentarea Ordinului lui Melchizedek

Melchizedek prin Daniel Scranton 

Noi suntem Ordinul lui Melchizedek și suntem aici să fim în serviciul vostru. 

Acesta este momentul în care să anunțați triumfător Universul în toate modurile în care o puteți face cine sunteți voi. Voi, ca aspect unic al Sursei de Energie, v-ați asumat angajamentul să fiți voi înșivă, să eliberați în această realitate tot ceea ce sunteți și puteți simți când vă trageți singuri înapoi. Când vreți să-i spuneți acelei persoane că o iubiți, dar nu o faceți, puteți simți cum vă micșorați. Când vreți să vă exprimați și să vă împărtășiți perspectiva asupra unui lucru, dar nu o faceți, puteți simți cum vă micșorați punctul de vedere. Și când simțiți asta, vă simțiți mai puțin importanți, mai puțin semnificativi. 

Acum, pentru Sursă nu ați putea niciodată să fiți mai puțin importanți, dar puteți simți așa față de voi înșivă, și în această transmisiune nu vorbim despre ego. Nu vorbim despre a vă face să păreți mai importanți, mai deștepți sau mai buni decât oricine altcineva. Noi vorbim despre acceptarea deplină a voastră înșivă, iar asta include și perspectivele voastre și iubirea care sunteți. Vedeți voi, cu toții sunteți meniți să fiți unici și să nu ascundeți cine și ce sunteți. Simțiți clocotind în voi acea dorință să oferiți mai mult Universului, și când vă abțineți să faceți asta, de obicei o faceți pentru că aveți o mulțime de motive foarte bune. Aceste motive pot fi, de asemenea, etichetate drept convingeri limitatoare sau chiar gânduri negative. 

Este momentul să renunțați la ele ca să puteți anunța triumfător acest Univers cine și ce sunteți cu adevărat. O faceți prin poeziile voastre, prin operele voastre de artă, prin cărțile voastre, prin îmbrăcămintea pe care o creați. O faceți chiar și prin modul în care vorbiți atunci când vorbiți cu altcineva. Aveți capacitatea să anunțați cu bucurie restul omenirii că sunteți aici, că sunteți pregătiți și sunteți un aspect al Sursei de Energie. 

Acum, dacă credeți că scopul vostru este să vă dați seama de ceva sau să faceți ceva, atunci vă înșelați pentru că sunteți acolo să fiți voi înșivă fără nici o scuză. Când sunteți voi înșivă și vă iubiți pe voi înșivă și vă iertați atunci când nu sunteți cea mai bună versiune a voastră, vă puneți în locul potrivit la momentul potrivit ca să aveți experiențele potrivite cu oamenii potriviți și aduceți omenirea într-o stare mai înalt vibrațională. Această ascensiune a conștiinței umane are loc treptat, cu câte un gând, cu câte o exprimare de sine.  

Când vă faceți mici și neajutorați, este ca și cum ați spune: ”Sursa nu ar fi trebuit să mă creeze așa cum sunt.” Așadar, acceptarea de sine este primul pas către iubirea de sine, iar iubirea de sine este un pas către cunoașterea voastră ca Ființă Sursă de Energie. Așadar, nu vă lăsați ego-ul sau mintea să vă convingă că nu sunteți suficient, că nu ar trebui să fiți voi înșivă și că ar trebui să vă ascundeți de realitatea pe care o creați. Dați acestui Univers tot ceea ce sunteți și știți că veți fi acceptați de cei din jurul vostru atunci când voi vă acceptați pe voi înșivă. Poate veți descoperi chiar că îi inspirați pe alții și că alții vor să știe cum ați devenit o ființă care se iubește pe sine. Când le veți spune, veți ridica și conștiința colectivă a omenirii, din care faceți parte, și, prin urmare, această lucrare este la fel de puternică precum orice muncă pe care ați putea-o face în acest moment să ajutați omenirea. 

Ajutați omenirea ajutându-vă pe voi înșivă să deveniți cea mai deplină exprimare a cine și ce sunteți cu adevărat știind că și cei din jurul vostru doresc să fiți așa, chiar dacă nu o știu în acest moment. Ei vor să li se dea permisiunea să fie cine sunt cu adevărat și să exprime acel adevăr, iar voi sunteți un deschizător de drumuri, un lucrător al luminii, un creator de schimbări, dar cel mai important: sunteți voi înșivă. Și noi vă iubim deplin, exact așa cum sunteți.

 

Noi suntem Ordinul lui Melchizedek și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.