sâmbătă, 21 septembrie 2024

Chemare la trezire

Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe ale iubirii și păcii de pe Pământ, eu sunt Maestrul Kuthumi. Îmi aduc iubirea, pacea, divinitatea, tot ceea ce eu sunt și tot ceea ce Creatorul este și vi le dăruiesc, astfel încât să vă puteți aminti în propria ființă tot ceea ce voi sunteți și tot ceea ce Creatorul este. 

Astăzi vin la voi. Vă invit să vă scanați corpul, ființa, mintea, emoțiile precum și realitatea voastră. Există vreo chemare la trezire în realitatea sau ființa voastră? Este ceva ce se repetă din nou și din nou? Poate este ceva provocator. Poate este ceva incomod. Poate că este ceva ce vă scoate din zona voastră de confort; ceva la care simțiți că opuneți rezistență... vreți să îndepărtați. Poate nu vreți să înfruntați acel ceva. Poate este dureros sau poate vă simțiți singuri. 

De fapt, sunt sigur că fiecare are ceva în realitatea sa la care opune rezistență sau care îi provoacă durere sau disconfort. Indiferent că este minuscul sau imens, acum este momentul să recunoașteți aceste zone ca pe o chemare la trezire. 

Este ca o alarmă de la Creator și de la propria ființă, invitându-vă să recunoașteți că voi sunteți Creatorul. Sunteți o exprimare. Sunteți un aspect al Creatorului și faceți parte dintr-o sursă mai mare care este Creatorul. Sunteți în unime și unitate cu această sursă mai mare. 

Eu folosesc etichete care simt că-mi susțin explicația precum și vibrația. Poate voi doriți să folosiți etichete diferite. Poate doriți să-l etichetați Creatorul, Dumnezeu, Esența, Sursa sau Atotputernicul. Oricum ați alege să-l etichetați pe Creator, dați-vă voie să vă dați seama că sunteți o parte din acea energie. Sunteți o exprimare a ei și, acea exprimare care sunteți voi, face parte din unimea și unitatea care este Sursa mai mare. 

Umblați pe Pământ pe o cale care este o Cale a Creatorului. Poate vreți să-i spuneți Calea lui Dumnezeu, Calea Sursei sau Calea Esenței. Sunteți o exprimare a Creatorului, unită și în unime cu sursa mai mare care este Creatorul și acum umblați Calea Creatorului pe Pământ. Acesta este adevărul vostru. Acesta este scopul vostru divin. 

Dacă vă acordați câteva momente să contemplați acest lucru, când îl recunoașteți pe Creator sau orice etichetă doriți să îi dați, îl puteți recunoaște pe Creator ca fiind împlinit, complet, o sursă a tot ceea ce este. Mă îndoiesc foarte tare că îl recunoașteți pe Creator ca fiind lipsit sau nevoit sau rănit. 

Când eu, Maestrul Kuthumi, împărtășesc cu voi că voi sunteți o exprimare a Creatorului – unită și în unitate cu sursa mai mare care este Creatorul, că umblați Calea Creatorului pe Pământ și că acesta este scopul vostru divin – sper că puteți recunoaște puterea, adevărul, pacea și desăvârșirea care sunt prezente deja și că tot ceea ce aveți nevoie, doriți sau vreți să întrupați este deja prezent și pur și simplu trebuie doar să fie recunoscut. 

Este ușor să accesați ego-ul. Adeseori când ne gândim la Creator, ego-ul ar putea crede că știți voi mai bine. Cu toate acestea, să fii o exprimare a Creatorului, să umbli Calea Creatorului, înseamnă să ai totul la îndemână. Este pur și simplu nevoie să te aliniezi cu ea; să te acordezi la ea. 

Contemplarea faptului că sunteți o exprimare a Creatorului, aliniați cu sursa mai mare a Creatorului, umblând o Cale a Creatorului pe Pământ este, în sine, o chemare la trezire, și deja vă aliniază cu adevărul vostru. 

Când vă dați voie să vă odihniți în această înțelegere – să vă relaxați în această stare și cunoaștere – atunci întreaga voastră ființă începe să se transforme, să se vindece, să acceseze și să tragă în ființa și realitatea voastră, tot ceea de ce este nevoie și este necesar. 

Apoi priviți aceste chemări la trezire din realitatea voastră care sunt provocatoare și vedeți-le/recunoașteți-le dintr-o stare în care sunteți o exprimare a Creatorului; aliniați cu Creatorul și umblând Calea Creatorului. 

Puteți cere să exprimați cele mai potrivite energii, calități și înțelepciune, astfel încât chemarea voastră la trezire să creeze cea mai frumoasă trezire în ființa voastră; cea mai frumoasă transformare și o conectare mai profundă cu înțelegerea voastră ce înseamnă să fii o exprimare a Creatorului. 

Eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să contemplați. 

Să contemplați zonele ființei voastre și realității voastre care sunt chemări la trezire pentru voi acum. Să vă contemplați pe voi înșivă ca pe o exprimare a Creatorului; aliniați cu Creatorul mai mare, umblând Calea Creatorului pe Pământ. 

Ce activează asta în ființa voastră? 

Când stați în acea stare, când vă împământați în acea energie... acea vibrație, acea cunoaștere... și vă uitați la realitatea și la ființa voastră vă veți vedea/simți/conștientiza într-un mod diferit; într-un mod care este trezitor, într-un mod care vă servește, care vă dă voie să cuprindeți cunoașterea, înțelegerea și adevărul. 

Îmbrățișați chemările la trezire. Îmbrățișați chemarea la trezire pe care această înțelegere, că sunteți o exprimare a Creatorului, o manifestă în ființa voastră. 

Prin practică, prin conectare, prin împământarea și întruparea acestei înțelegeri, va fi ca și cum fiecare chemare la trezire din realitatea voastră, și chiar și din realitățile celorlalți și din lume, veți fi în măsură să le descifrați. Veți fi în măsură să decodați și să vă dați voie să fiți în serviciu; susținând chemările la trezire ale altora, lăsând fiecare persoană, inclusiv pe voi înșivă, să treacă prin aceste chemări la trezire fără probleme, cu ușurință și bucurie.

 

Eu sunt Maestrul Kuthumi. Sunt prezent să fiu în serviciul vostru și să vă susțin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.