luni, 18 iulie 2022

Care este binecuvântarea voastră infinită?

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări faruri de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Vin cu frecvențele angelice să vă susținem și asistăm în acest moment al Ascensiunii voastre. Astăzi vreau să vă vorbesc despre infinita voastră binecuvântare, infinita binecuvântare pe care v-o puteți dărui vouă înșivă și lumii. Mulți dintre voi doresc să fie în serviciu și mulți dintre voi nu înțeleg sau nu pot să-și dea seama cum să fie în serviciu în realitatea voastră și pentru Ascensiune. Recunoașterea binecuvântării voastre infinite vă ajută să fiți în serviciu, nu numai vouă înșivă și propriei Ascensiuni, ci Ascensiunii tuturor pentru că infinita voastră binecuvântare devine o energie și un instrument pe care le puteți împărtăși cu întreaga lume, energetic sau fizic, de la distanță sau față în față, devine instrumentul vostru, talentul și abilitatea voastră. Când vă împărtășiți binecuvântarea infinită cu voi înșivă și cu lumea, împărtășiți energia infinită a Creatorului, libertatea și energiile de eliberare ale Creatorului. De fapt, tot ceea ce Creatorul este și tot ce este în sursa sau esența Creatorului. 

Binecuvântarea voastră infinită este o energie foarte pură din esența ființei voastre, nu numai esența sufletului vostru și a grupului vostru de suflet, este legătura voastră divină cu Creatorul și întruparea Creatorului. Binecuvântarea este energia care este recunoscută sau transmisă precum și scopul ei în realitatea voastră și în realitățile altora. Un exemplu ar putea fi faptul că recunoașteți în esența și în ființa voastră că dețineți prosperitatea infinită a Creatorului. Acest lucru ar putea însemna că scopul vostru este să explorați vibrația și energia prosperității și modul în care ea se manifestă pentru voi și pentru alții. Cum să emanați prosperitatea infinită în propria realitate și cum să-i binecuvântați pe alții cu această vibrație. S-ar putea ca energia din esența ființei voastre să fie iubirea sau pacea. Ar putea fi o vibrație sacră care este trasă din ființa voastră și care să fie personală pentru voi. De fapt, poate fi orice energie și orice vibrație, cu toate acestea, știm că ea este infinită și asta, pentru că se întinde prin toate realitățile voastre, toate existențele voastre, pe Pământ și în planurile interioare, pentru că ea curge din esența voastră. 

Cu o mai mare înțelegere a binecuvântării voastre infinite, este nevoie să vă susținem să înțelegeți care este binecuvântarea voastră, care este darul vostru pentru lume, serviciul vostru față de voi înșivă și față de lume. 

Dați-vă voie să vă duceți atenția și concentrarea în spațiul inimii, în chakra inimii și în chakra inimii mai înalte. 

Imaginați-vă că acolo sunt mai multe cercuri. Există un cerc mare și în interiorul lui un cerc mai mic, în interiorul acestuia un cerc și mai mic și în interiorul acestuia un cerc și mai mic, și continuă tot așa. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să vă imaginați că pășiți în primul cerc și că acesta este ca un tunel de lumină, poate că tunelul are mai multe culori diferite sau poate că este o singură culoare care trece prin el. Așa cum pășiți într-un cerc, puteți păși într-un altul, așa cum pășim prin acest tunel de lumină, călătoriți tot mai profund în esența voastră, în adevărata voastră legătură cu Creatorul, întruparea voastră, energia voastră a Creatorului. În timp ce treceți prin acest tunel, s-ar putea să fiți atrași de o lumină arzătoare sau o energie de bază care va fi esența voastră. Imaginați-vă că în energia de bază este un simbol, un cuvânt sau o viziune, ceva care vă dictează și vă ajută să înțelegeți energia care este esența voastră. Ea este născută din infinitatea Creatorului și asta este binecuvântarea voastră pe care să o împărtășiți cu alții și cu voi înșivă. Va fi ceva simplu. Ar putea fi vindecare, adevăr, înțelepciune, generozitate, bunătate sau altceva. Acordați-vă câteva momente să recunoașteți binecuvântarea care este esența voastră, care este născută din infinit, trece prin toate aspectele ființei voastre și voi o aveți de împărtășit cu lumea și cu voi înșivă. 

Dați-vă voie, fie că-i puteți sau nu accesa înțelegerea, să luați această energie, această esență infinită în ființa voastră. Lăsați-o să curgă în corpul vostru, în câmpul vostru auric și în jur și dați-vă voie să stați în această energie și vibrație ca să o inspirați și să o expirați. Obișnuiți-vă cu ea, să-i simțiți prezența, să-i simțiți ghidarea. 

Când vă simțiți pregătiți, puteți afirma 

”Dețin sau întrupez infinita binecuvântare a .... 

Dețin sau întrupez infinita binecuvântare a ....” 

Ar putea fi ”Întrupez infinita binecuvântare a prosperității, a păcii, a bucuriei, a beatitudinii, a adevărului, a unimii, a bunătății, a vindecării”. Orice vă simțiți inspirați să exprimați. 

Apoi extindeți afirmația. 

”Întrupez infinita binecuvântare a ........ și o împărtășesc acum cu mine însămi și cu lumea.” 

Dați-vă voie să repetați această afirmație din nou și din nou până când o simțiți pulsând prin întreaga voastră ființă. Apoi simțiți-vă ca o cascadă de lumină lichidă care împărtășește această energie ca o binecuvântare cu voi înșivă și cu ceilalți. Puteți face asta în timpul meditației sau chiar și-atunci când sunteți în oraș. Nu este nevoie să o împărtășiți cu altcineva, puteți să vă dați pur și simplu voie să radiați această binecuvântare. S-ar putea să vă treziți folosind un cuvânt sau o afirmație, un simbol sau o acțiune care face ca binecuvântarea să înceapă, dar este nevoie ca voi să explorați asta. 

Vă mulțumesc,

 

Eu Sunt Arhanghelul Metatron

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.