joi, 7 iulie 2022

Zilele care urmează

Unul prin Sophia Love

5 Iulie 2022 

Sunt Unul. 

Aceste zile care urmează vor fi memorabile pentru voi. Vor fi acel gen de zile care sunt amintite cu întrebări ca ”Unde erai când _______ s-a întâmplat?”. Și veți ști. Momentul va fi imprimat în memoria voastră ca să nu fie niciodată uitat. Acesta este genul de zile de care vă apropiați. 

Cel mai bine pentru voi este să continuați să vă întăriți hotărârea și forța. Pentru că veți avea nevoie de ele. Zilele care urmează sunt provocatoare în moduri pe care nu le-ați văzut încă. 

Ceea ce vă va ajuta este să vă cunoașteți esența adevărului vostru, și am mai vorbit despre asta înainte. Ca un stejar măreț care rămâne în picioare și drept în furtună datorită rădăcinilor sale. Rădăcinile stejarului ajung adânc în pământ proporțional cu creșterea trunchiului. În acest fel, stejarul este întotdeauna susținut. 

El rămâne stabil în orice împrejurare indiferent de puterea furtunii. Își menține stabilitatea prin rădăcinile sale nevăzute. Aceste rădăcini au fost crescute cu mult înainte ca furtuna care se apropie să provoace stabilitatea stejarului. 

Un astfel de timp va fi pentru voi acum pe pământ. Nu puteți cunoaște profunzimea sau tăria esenței unei alte persoane. Vor fi momente în care o persoană pare să fie în pragul prăbușirii, totuși, acestea sunt urmate de momente de o forță și tărie fără precedent. 

În aceste momente vă veți întreba de unde vine acea forță. Ea vine din rădăcinile care au fost crescute înainte de momentul la care sunteți martori. S-ar putea ca până în acel moment să nu fi fost nevoie de acea forță astfel manifestată. Totuși, ea a fost întotdeauna acolo așteptând. 

Toți oamenii dețin acest potențial. Fiecare are posibilitatea să aleagă dacă să răspundă sau nu chemării forței și tăriei lor. Pământul este o zonă a liberului arbitru. 

Cu toate acestea, vă spun că rădăcinile sunt acolo, indiferent de aparențele exterioare, istoria sau alegerea făcută. Rădăcinile există pentru voi toți. Cât de adânc ajung, depinde de hrănirea lor. Din nou, asta a fost întotdeauna o alegere pentru întreaga rasă. 

Cât de adânc ajung le determină eficiența atunci când sunt provocate. Aduceți-vă aminte de mărețul stejar. 

Asta nu este singura voastră viață. Ați avut multe, toate pregătindu-vă pentru asta una. Așa este întotdeauna. Rădăcinile voastre au început să crească încă de când ați început. Puneți la inimă acest adevăr. S-ar putea să vă simțiți copleșiți sau împovărați dincolo de capacitatea voastră de-a face față, totuși aveți tot ceea de ce aveți nevoie ca să reușiți. Să reușiți în scopul vostru final. 

Sunteți acel stejar bătrân și măreț care se ține tare în timp ce furtuna se învolburează în jurul lui. Nu sunteți nepregătiți. Tot ceea ce aveți nevoie se găsește în interiorul vostru. Aveți încredere că așa este și folosiți orice instrumente ați dezvoltat ca să vă aducă aminte de puterea voastră, de adevărul, de strălucirea voastră. Pentru că sunteți cei mai puternici dintre cei puternici, aici și acum ca să oferiți forță și adăpost celor care vă găsesc. Vă vor căuta în multe feluri. Vă veți oferi lumina în mod natural pe măsură ce răspundeți contactului cu ei. 

Acesta nu este sfârșitul la toate, este încheierea unui capitol deosebit de macabru. Chiar și așa, acel capitol a fost unul familiar și ceea ce urmează după el nu este atât de familiar. 

Nefamiliarul poate părea înspăimântător pentru că este simțit atât de străin. Nu este nevoie, iar rădăcinile voastre adânci precum și tăria voastră morală vor rămâne ferme în timp ce schimbările se vor învolbura în jurul vostru. Aveți încredere. 

Acum alții vă vor căuta tăria, forța. Știți că toate furtunile trec și odată ce au trecut, se vede curcubeul. Credeți în curcubeu. Prezența lui vă asigură că indiferent de forța și distrugerea adusă de furtună, lumina rămâne. 

Lumina voastră este cea care străpunge prin fiecare moment întunecat și lumina voastră este cea care v-a adus aici acum, pentru acest moment de pe Pământ. 

Mențineți-vă adevărul. Este un far pentru cei care au nevoie de el acum. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.