duminică, 31 iulie 2022

Ochi ai Minunării

Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem Andromedanii, venim ca o civilizație și o energie colectivă pe care o împărtășim cu voi. Vă aducem cel mai sacru cristal, un cristal care este și apare ca un ochi. Este limpede, sub forma unui ochi și sclipește și strălucește radiind lumină. Vă invităm să vă imaginați, simțiți sau conștientizați cristalul sub forma unui ochi deasupra capului vostru. Când sunteți pregătiți, vă invităm să lăsați cristalul să se miște încet în jos prin coloana chakrelor voastre. Invităm cristalul în mod special să șovăie și să se oprească în chakra celui de-al treilea ochi, chakra gâtului, chakra inimii înalte și chakra inimii. Când cristalul de la civilizația Andromedană, deținându-vă energiile, se oprește un moment în aceste chakre, își va străluci lumina în chakra voastră, aducând claritate. Scopul lui este să schimbe perspectiva vederii voastre, capacitatea voastră de a vedea, de-a vă vedea pe voi înșivă și lumea prin aceste chakre. Cristalul va susține eliberarea judecății, criticii și îndoielii. Puteți recunoaște că folosiți judecata, critica și îndoiala ca instrumente să vedeți Pământul și pe voi înșivă. 

Este momentul să începeți să vă dizolvați judecata interioară, critica și îndoiala, lăsând claritatea și adevărata vibrație a ființei voastre să curgă, să emane și să radieze. Pe măsură ce acest lucru are loc, veți începe să vă reantrenați în privirea voastră și a realității voastre înșivă prin ochii adevăratei voastre vibrații, esența sufletului vostru și exprimarea voastră a Creatorului. Când vă priviți pe voi înșivă și lumea din jurul vostru prin ochii adevăratei voastre esențe, îi numim Ochii Minunării. Priviți lumea din jur și pe voi înșivă dintr-un spațiu al minunării, curiozității, iubirii, păcii și mulțumirii. Atunci când erați bebeluși, copii, făceați acest lucru în mod automat. Priveați lumea prin Ochii Minunării pentru că totul era nou. Nu aveați în minte părerile, judecățile, criticile și îndoielile altora. Erați limpezi, cu bucuria și puritatea Creatorului în voi. Priveați lumea și pe voi înșivă din acest spațiu și acest lucru v-a permis să vedeți adevărul.    

Ați văzut adevărul în ființa voastră și ați văzut adevărul în afara voastră. Bucuria, minunarea, iubirea care este prezentă pentru că este vibrația pe care ați folosit-o drept fundația voastră. Când fundația voastră este adevărul ființei voastre, sufletul vostru, prezența Creatorului, esența care există în voi, asta radiați. Vă priviți pe voi înșivă și pe ceilalți din acest spațiu și, cum ceea ce vă place, atrageți, vedeți, simțiți și recunoașteți ceea ce vă egalează propria vibrație. Asta nu înseamnă că frica, durerea sau suferința din lume dispar. S-ar putea să nu le vedeți atât de clar în realitatea voastră sau s-ar putea să nu mai fie atrase în realitatea voastră. Prin urmare, s-ar putea să vi se pară că în realitatea voastră nu există nici o durere, nici o suferință. Unii ar putea spune că acest lucru este nerealist și că durerea și suferința vor fi întotdeauna prezente într-o anumită măsură, dar dacă priviți din fundația adevărului din ființa voastră, veți avea puterea, tăria, prezența Creatorului să susțineți, să vindecați, să eliberați orice durere sau suferință care este prezentă. Când spunem susțineți, ne referim la faptul că veți fi capabili să abordați suferința și durerea cu iubire și adevăr ca să aduceți o vindecare. Când priviți din spațiul judecării, criticii și îndoielii, asta este realitatea pe care o creați pentru voi înșivă, acesta este modul în care ceilalți reacționează față de voi. Când le priviți prin Ochii Minunării, creați minunare în realitatea voastră, creați bucurie și iubire, iar ceilalți reacționează în acest fel față de voi. Activați același lucru în ființa lor. 

Aveți puterea să faceți față durerii și suferinței atunci când ea apare în realitatea voastră. Am împărtășit cu voi Cristalul Andromedan umplut cu energia, claritatea, iubirea, pacea și mulțumirea noastră. Noi îi spunem cristalului Ochiul Minunării sau Ochii Minunării. 

Lăsați cristalul să se așeze în ființa voastră, să se miște prin toate chakrele voastre, în jos în chakra rădăcină, în chakra voastră steaua pământului aflată sub tălpile voastre și dăruiți-l Mamei Pământ. Dăruiți o perspectivă nouă, o fundație nouă, un mod nou de-a fi cu voi înșivă și cu alții. Sunteți în măsură să priviți în alte dimensiuni ale voastre înșivă și realității din jurul vostru. Sunteți în măsură să fiți adevărul vostru și să vă trăiți adevărul. Cristalul, Ochiul Minunării, este profund curățător. 

Îl puteți lăsa să se așeze în anumite chakre atât timp cât simțiți că este potrivit creând o experiență de curățare profundă. 

După ce l-ați lăsat să treacă prin voi vă puteți da voie să vă conectați cu propriul suflet și cu prezența Creatorului în voi. 

Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că priviți prin chakra inimii, apoi prin chakra gâtului, prin cel de-al treilea ochi, apoi veniți și stabiliți-vă în chakra inimii înalte. 

Când vă simțiți pregătiți, deschideți-vă ochii și priviți. Ce vedeți/percepeți? 

Este nevoie de timp, curaj și un pic de disciplină ca să vă amintiți că dețineți Ochiul Minunării, puteți aborda și exista în realitatea voastră minunâdu-vă. Judecata, critica și îndoiala își au loc, dar nu un loc constant. Dacă percepeți lumea ca fiind greșită, plină de frică, poate că vă atacă, plină de ură, durere și suferință, atunci noi, Andromedanii, vă invităm să lucrați cu Ochiul sau Ochii Minunării. Sunt mai multe de văzut, atât de mult mai multe din Creator de văzut. Vă invităm să observați modul în care gândurile voastre și mintea voastră sunt foarte legate de ceea ce vedeți, percepeți și priviți în jurul vostru. Adeseori gândurile vă vor dicta ce vedeți de fapt. 

Puteți încerca această practică: priviți un copac sau un obiect, poate chiar o persoană în mintea voastră. Spuneți ceva critic despre acest copac, obiect sau persoană și apoi priviți-o cu ochii fizici. Observați cum vă simțiți? Și alte gânduri care apar. 

Apoi închideți ochii, spuneți ceva pozitiv în mintea voastră despre copac, obiect sau persoană, apoi deschideți ochii și priviți din nou și observați dacă există vreo diferență. 

Noi, Andromedanii, vă vom lăsa să experimentați. 

Vă mulțumim pentru prezența voastră, vă iubim,

 

Noi suntem Andromedanii 

 

 

 Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.