marți, 18 iulie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 25 Iunie 2023

Marilyn Raffaele 

Bun venit, dragi cititori 

Să nu vă îndoiți niciodată că totul se desfășoară conform unui Plan Divin, pentru că Pământul este un suflet viu care niciodată n-a fost menit să sufere permanent efectele conștiinței separării. Pe măsură ce energia de rezonanță înaltă continuă să inunde Pământul, cei treziți spiritual precum și cei care nu o simt sunt afectați fizic, emoțional, mental și spiritual. 

Cei mai mulți dintre voi vă aflați încă în procesul curățării energiei de o rezonanță joasă care s-a acumulat de-a lungul a sute de vieți trăite în și din sistemele de credințe colective care au fost mult mai dense și mai neevoluate decât cele de astăzi. Până când curăță, o persoană va purta energia experiențelor intense (bune și rele) în fiecare viață consecutivă în care aceasta va continua să influențeze alegerile, simpatiile, antipatiile, fricile și dorințele persoanei față de oameni, locuri sau lucruri. 

Ați experimentat cu toții faptul de-a întâlni pe cineva și, fără nici un motiv aparent, să vă placă sau să vă displacă instantaneu. Acest lucru se datorează unei rămășițe de energie rămasă sau cunoaștere dintr-o interacțiune anterioară cu persoana respectivă. Acestea nu trebuie curățate, sunt buzunare majore de energie care afectează viața cuiva care se curăță. Să nu uitați niciodată că voi sunteți conștiință și nu doar corpuri fizice cu organe și funcții. Moartea lasă în urmă conceptul material al unei persoane, dar ca Conștiință Divină, persoana reală ia pur și simplu o formă diferită. 

Încercați să nu grăbiți sau să reparați experimentările de curățare cu concepte și soluții trei dimensionale. Vechea energie curge adeseori prin și este experimentată în cel mai slab punct al corpului – o rană veche sau o stare de sănătate continuă. Epuizarea, precum și durerile și suferințele fizice, emoționale, mentale și chiar spirituale, sunt frecvente. Ocazional, experimentarea reală care a creat blocajul energetic, se va manifesta într-o versiune trei dimensională similară. 

Unii experimentează curățările ca simptome fizice, în timp ce alții le experimentează emoțional și mental, în funcție de energia care se curăță. Odihniți-vă mai mult și aveți încredere că procesul se va desfășura așa cum este nevoie, fără a fi comparat cu experimentările altora. Asta nu înseamnă să ignorați sau să pretindeți că ceea ce simțiți nu există. Soluțiile simple pentru ușurarea disconfortului sunt bune, dar recurgerea la narcotice grele și protocoale trei dimensionale intense pentru ceea ce experimentați, vor întârzia pur și simplu procesul. 

Unele curățări durează mai mult ca să fie complete pentru că procesul de curățare trebuie să decurgă într-un ritm pentru care corpul și mintea sunt pregătite pentru ceea ce este determinat de Sinele mai Înalt. Energia care implică jurăminte, promisiuni, făgăduieli, etc. va dura adeseori mai mult și se va desfășura treptat ca o secvență de straturi. Acest lucru se întâmplă adeseori când o persoană a adăugat și a întărit o energie. Un exemplu –depunerea acelorași jurăminte și acelorași promisiuni în vieți succesive pentru că proveneau din aceiași stare de conștiință. 

Aveți încredere că Sinele vostru mai Înalt (acel aspect al vostru care n-a uitat niciodată cine este) știe la ce sunteți pregătiți să faceți față și când. Ați intrat într-o perioadă de moarte a tot ceea ce este vechi și încheiat pentru ca ceea ce este mai înalt și mai real să-l înlocuiască, dar se poate simți ca o moarte atunci când lași în urmă o mare parte din ceea ce-ți este familiar. Mintea nu vrea să renunțe la ceea cu ce este obișnuită și vă va tot aduce aminte de ”vremurile bune”. 

Evoluția la o stare de conștiință capabilă să discearnă realitatea care stă la baza aparențelor este un proces care începe cu cunoașterea intelectuală, apoi acceptarea și practica. Mulți căutători sinceri ai adevărului proaspăt treziți fac greșeală să încerce să trăiască și să experimenteze absolutul pur și simplu pentru că au citit o carte despre adevăr sau au acceptat că Creatorul este totul. 

Cunoașterea intelectuală nu se manifestă și nu se poate manifesta pentru că conștiința, nu mintea este cea care constituie substanța formei și este principiul creator a tot ceea ce este. Un adevăr trebuie să devină starea de conștiință a cuiva înainte de-a se putea exprima. Voi nu sunteți începători, o mare parte din adevăr a devenit deja starea voastră de conștiință și se manifestă, dar nu vă dați seama. Compasiunea, onestitatea, răbdarea, curajul, iubirea, etc. sunt toate aspecte ale Conștiinței Divine. 

Gândiți-vă la conștiință ca la un aluat de brioșe. Gândiți-vă la minte ca la hârtia pentru brioșe sau la matrițele pentru formele de brioșe. Brioșele pot fi glazurate și decorate în mod elaborat, dar gustul și calitatea vor reflecta întotdeauna conținutul aluatului. Fiecare persoană, în virtutea liberului arbitru, poate să-i placă, să-i urască, să-i învinovățească pe alții sau să nege adevărul cât timp cât dorește, dar conținutul conștiinței fiecărei persoane este cel care determină ceea ce este exprimat. 

Nu există niciodată învinuire pentru cei care aleg să trăiască dintr-o stare de conștiință hipnotizată. Evoluția este un proces care se desfășoară diferit pentru fiecare persoană pentru că fiecare persoană a avut sau trebuie să aibă diferite experiențe. Unii de-abia își încep călătoria de trezire. Fiecare persoană se va trezi la un moment dat la unimea sa cu Creatorul și o va face fără predicarea și prozelitismul altora, pentru că asta este realitatea. 

Aduceți-vă întrebările spirituale în meditație și cugetați la ele pornind din premisa că sunteți deja UNA cu intuițiile și răspunsurile care se pot dezvălui în liniște pe măsură ce faceți asta. După ce ați contemplat sau cugetat la un adevăr în meditația contemplativă, apare un moment de liniște și încheiere care vă permite să vă odihniți pur și simplu în unime. Ar putea părea că, chiar și după ani de meditație, nimic nu se întâmplă, dar intenția de-a te alinia cu Sinele tău Divin este întotdeauna auzită pentru că TU ești cel care ascultă. Dați drumul la toate conceptele despre cum ar trebui să arate, să fie simțită sau experimentată meditația ca să fie o meditație ”reală”. 

Meditația a fost prezentată lumii ca un mijloc de-a obține ceva și se bazează pe credința trei dimensională că ești separat de ceea ce vrei sau ai nevoie, iar meditația te va ajuta să obții acel ceva. Asta este abordarea meditației pentru începători, dar una adeseori necesară pentru cei care nu sunt familiarizați să stea în tăcere cu ei înșiși. Dacă acest tip de meditație este continuat, de obicei evoluează într-o mai puțină căutare și mai multă odihnă, evoluând în cele din urmă către o simțire mai profundă a ceea ce este meditația. 

Energia Pământului a devenit din ce în ce mai rafinată ceea ce, la rândul său, face ca densitatea să iasă la suprafață și să fie expusă ca ceea ce reprezintă. Mai sunt multe de ieșit la suprafață care îi vor șoca pe mulți. Nu negați, opuneți rezistență sau să vă contraziceți cu alții în legătură cu aparențele lumii. Mai degrabă, ca cineva care înțelege ce se petrece, fiți pur și simplu un observator întotdeauna centrat în înțelegerea că Pământul este un univers spiritual populat cu fii și fiice ale Creatorului. 

Chiar și cei considerați corupți și ”răi” sunt Conștiință Divină pentru că nu există altă viață sau substanță din care să poată fi făcuți. Cei care trăiesc în densitate sunt total inconștienți de cine sunt ei cu adevărat și astfel și-au creat vieți în care acționează din, caută și își experimentează toată durerea și plăcerea din idei de separare și existența a două puteri. Munca voastră nu este să le trimiteți lumină din convingerea că nu o au, ci să vedeți și recunoașteți Lumina lor prezentă deja în ciuda a cât de adânc poate fi acea Lumină îngropată în densitate. 

Unii dintre voi sunteți pe Pământ ca să fiți activi în procesul de ascensiune al Pământului, în timp ce unii dintre voi ați venit pur și simplu să susțineți Lumina. Lăsați-vă intuiția să vă ghideze către care rezonați și știți că cele două adeseori se suprapun și niciuna nu este mai spirituală decât cealaltă. Fiecare interacțiune obișnuită dintre oameni, animale și natură este Lucrare în Lumină atunci când curge dintr-o conștiință a unimii. 

Mulți aleg să plece în acest moment, așa că, nu fiți șocați dacă acest lucru se întâmplă cu cineva apropiat. Este un moment dificil pentru unii și mulți aleg la un nivel mai profund să plece ca să meargă acasă, să se odihnească, să se vindece și apoi să se întoarcă bine pregătiți pentru o planetă cu o rezonanță mai înaltă. 

Toate întoarcerile și răsucirile călătoriei umane au legătură pur și simplu cu trezirea la faptul că Creatorul este.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 6/25/23

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.