duminică, 16 iulie 2023

Subtilitatea Luminii

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. Bună Sophia. 

Mulțumesc. Bună. Suni diferit. 

Este o schimbare în vibrație. După cum ți-am spus, vă schimbați. Aceste ultime câteva zile au inclus schimbări mari și v-au făcut să vă simțiți foarte obosiți. Ar trebui să fii mai bine astăzi, un pic mai stabilă. Când energia mea nu este atât de mult pentru tine, voi suna mai familiar. Așa este și astăzi. 

În regulă. Mulțumesc. 

Astăzi vom vorbi despre ceea ce ați venit să faceți. Nu este un ”tu/voi” personal, ci este vorba despre Semințele Stelare și Lucrătorii în Lumină ca grup. V-ați oferit voluntar destul de nerăbdători să asistați rasa în momentul Trezirii ei. Această asistență n-a fost niciodată menită să fie dusă la îndeplinire într-o producție foarte vizibilă, de renume mondial și plină de farmec. Este vorba mai mult de o ”implicare din culise”. 

În multe cazuri, numele și contribuțiile voastre vor rămâne necunoscute majorității populației. Acest lucru nu stânjenește eficiența muncii pe care o depuneți. Nu sunteți aici ca să convertiți pe nimeni. Sunteți aici ca să creșteți nivelul de Lumină de pe planetă. Nu contează cine crede ceea ce spuneți și cine nu. Iluminarea voastră este motivul pentru care vă aflați aici, convingerile voastre. 

Înțelegeți că, întrupați ca om, a fost nevoie să vă asumați convingeri și idei care pot fi sau nu pe deplin exacte. Pentru că sunteți un Lucrător în Lumină nu înseamnă că nu sunteți susceptibili la falsuri. Sunteți și oameni. A fost o provocare (pentru voi) să vă dați seama că foarte probabil sunteți o Sămânță Stelară, fără să știți ce ar fi trebuit să faceți în privința asta. 

Rezultă destul de ușor că primul vostru impuls ar fi fost acela să încercați să le spuneți tuturor celor pe care-i cunoașteți, ”adevărul” vostru. Acest lucru, de cele mai multe ori, n-a mers cum a fost planificat. Oricât de mult timp a trecut de când v-ați ”trezit”, ați purtat singuri această cunoaștere. Acum, știind că nu s-a risipit și doar devine mai puternică, probabil vă simțiți din ce în ce mai siguri de originea voastră.

Cunoașterea propriei Lumini vă este suficientă. Nu contează dacă cei mai apropiați vouă o recunosc sau chiar o văd. Ce contează, în fiecare caz, este că o simt. 

Voi sunteți aici ca să creșteți Lumina pe planeta Pământ. Datorită Luminii voastre are loc Marea Trezire. Voi, ca parte a Colectivului, ați inițiat această Trezire. Dacă vă gândiți la asta, veți vedea schimbările care neîncetat apar. Conștientizarea se răspândește. 

Pe măsură ce o face, crește Coeficientul de Lumină, iar Pământul devine un loc mai confortabil în care să locuiți. Mai multă Lumină vă ajută și pe voi, să vă vedeți și să vă actualizați abilitățile. Acest lucru se va întâmpla treptat și în mod lin și continuu, fără întrerupere. 

Lumea voastră devine un loc cu o mai mare acceptare a Luminii. 

Într-un astfel de mediu, prosperați. 

Într-un astfel de loc, mai mult din Adevărul vostru devine vizibil. Vizibil vouă. Vizibil altora. 

Toate acestea duc la o participare mai activă a voastră la activitățile din lumea reală. Acestea vor apărea ca o consecință naturală a ocupației și plasării voastre actuale. Din nou, acestea nu sunt mai mult sau mai puțin valide în funcție de cât de mulți oameni le ”văd” sau ”știu despre” ele. Acestea sunt valide. Acestea sunt importante. Asta este munca pe care ați venit să o înfăptuiți.   

Vizibilitatea nu echivalează succesul. Sunt multiple regiuni ale conștientizării.* În acestea, eforturile voastre, Lucrători în Lumină, sunt văzute și cunoscute pe scară largă. Nu există un concept ”invizibil”. Nu în Adevăr.    

Sunteți cei mai curajoși dintre curajoși, cele mai strălucitoare Lumini, aici acum ca să asistați această glorioasă rasă de ființe. Este o acțiune magnifică. 

Bună treabă. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

*”Regiuni multiple ale conștientizării” este o referire la ceea ce numim dimensiuni. Alte straturi de realitate care sunt la fel de valide ca și acesta și există alături de această viață 3D pe care noi o locuim.



Traducere Monica Poka

Sursa

Foto MJ Frank


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.