duminică, 14 septembrie 2014

~Arcturienii – Cei Iluminați – Tiparul vostru – Misiunea Voastră – Și Actualizarea a ceea ce va să vină~



Mesaj primit prin Anna Merkaba

Forțele iluminate ale lumii voastre cunoscute își mută cu rapiditate artefactele în poziții. Forțele iluminate care ancorează în prezent diferite decrete informaționale în conștiința ființei voastre rescriu istoria a ceea ce s-a întâmplat. Pentru că adevărul din trecutul vehiculelor voastre este necesar să apară în prim-planul ființei voastre. Adevărul sinelor voastre binevoitoare trebuie ancorat în nou formatele rețele ale conștiinței sinelor voastre creatoare. Pentru că forțele iluminate sunt într-adevăr conștiente de iminentele schimbări care se desfășoară cu rapiditate pe planeta voastră.

Și, prin urmare, multă turbulență și multe schimbări îi așteaptă pe cei care sălășluiesc pe ea. Multe schimbări vor fi făcute de cei iluminați. Pentru că structura EGO-ului celor iluminați trebuie ca odată pentru totdeauna să se dezintegreze sub nou formata influență a energiilor și portalurilor care într-adevăr s-au deschis pentru toți cei care sălășluiesc pe Gaia.

Din punctul de vedere al locului din care noi vă vorbim, noi într-adevăr am asistat la creșterea și scăderea energiilor care au curățat spațiul și au eliminat tot ce a stat în calea glorioasei acompanieri și a glorioasei tranziții într-o altă dimensiune. Și astfel, dimensiunea de care ați fost cu toții informați a prins într-adevăr rădăcini în conștiința deplinului vostru potențial. În conștiința deplinului potențial al ființei voastre.  

Rețelele realității prezente într-adevăr se dezintegrează și o nouă stare de acorduri și de eșalonare a trecutului este reinstituită în conștiința voastră. Vrem să vă atragem atenția asupra momentului de față. Vrem să vă atragem atenția încă o dată asupra inimilor voastre. Pentru că prin spațiul inimii sinelor voastre binevoitoare veți fi în măsură să înțelegeți și veți putea simți structura realității ființei voastre. Așa că va trebui să fiți atenți la știrile care vă sunt prezentate acordându-vă la energiile care emană din inimile voastre, pentru a descifra înțelesul și a primi asigurare în ceea ce privește veridicitatea mesajelor respective. Utilizarea discernământului este necesară înainte de a trage orice concluzii structurale.

Pentru că inimile voastre au fost într-adevăr acordate la noile frecvențe și la noile canale informaționale care vă ajută în testarea diferitelor codificări informaționale în contextul unui nou dobândit set de algoritmi cu care inimile voastre pot să descifreze adevărul și/sau înșelăciunea care vă este prezentată. Astfel, dacă informațiile pe care le veți primi nu vor fi în aliniere cu cine voi sunteți, veți fi imediat alertați de faptul că un astfel de decret informațional nu se încadrează în noul concept de a fi. Pentru că noul set de acorduri, noul set de legi universale, care într-adevăr este necesar să fie pe deplin înrădăcinat în noua voastră lume, nu este în acord cu regulile umane din trecut.

Prin urmare, vă îndemnăm pe fiecare dintre voi la o examinare mai atentă a unor astfel de afirmații pe care le citiți, auziți sau vedeți, să înțelegeți și să permiteți activarea nou formatei rețele conștiente în propriile voastre sine. Pentru că într-adevăr, un nou tipar al ființei voastre a fost instituit în multe dintre vehiculele  voastre. Pentru că într-adevăr cu noul tipar, o nouă cale va fi disponibilă pentru voi să o urmați. Tuturor v-a fost livrat un nou set de activități care urmează să ocupe realitățile voastre prezente.

Ceea ce încercăm să vă spunem dragilor, este că voi într-adevăr ați fost infuzați cu noua cale a fiecăruia dintre sufletele voastre. Pentru că într-adevăr în perioada care vine veți descoperi ce sunteți aici să faceți. Voi toți veți fi chemați să alegeți o nouă direcție în viața voastră, o nouă cale pentru a începe o nouă și necondiționată înțelegere a cine voi sunteți. Să începeți o nouă analiză necondiționată a trecutului și să lăsați ceea ce nu mai face parte din calea voastră în urma voastră.
Sunteți chemați de sinele voastre mai înalte ca prin vremurile tulburi care stau în fața omenirii pe măsură ce aceasta își redescoperă trecutul îndepărtat, și în cele din urmă i se prezintă o varietate de fapte adevărate care vor trebui din nou trecute prin inima privitorului, fiecare dintre voi va trebui să declanșeze și să ajute nou formatele rețele ale conștiinței ca acestea să rămână activate și să alimenteze sistemul rețelei cu energiile cosmice ale luminii și iubirii necondiționate.

Pentru că prin vehiculele voastre de timp și spațiu, prin vehiculele și prin intențiile voastre voi fuzionați și dizolvați trecutul și instituiți structura unei noi realități în ființă. Aducând cu voi bucuria, iubirea, râsul, iubirea necondiționată și înțelegerea a tot ceea ce voi sunteți.

Și așa, și prin urmare, trebuie să reiterăm faptul că timpurile ce vor să vină vor fi într-adevăr de o natură turbulentă, și vă cerem să nu interpretați greșit turbulența vremurilor ce vor veni într-o vibrație negativă, pentru că turbulența va trece, deschizând un strat mult mai luminos al structurii de bază a ființei.   

Să Știți că fiecare dintre voi ați fost bine pregătiți pentru venirea timpurilor. Să știți că voi toți puteți și veți rezista noilor energii care vă ies în cale. Să știți că voi aveți structura care să vă susțină și pe care voi toți ați cerut-o. Să știți că într-adevăr o flotă de îngeri a ajuns la țărmurile voastre. Să știți că o flotă din familiile voastre galactice binevoitoare sunt aici pentru a vă susține în tot ceea ce voi sunteți. Să știți că așa este. Pentru că așa este.

Asta este tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere deocamdată.

Notă personală: Ceea ce mi s-a explicat este că noi trebuie să ne așteptăm la multe schimbări în structura societăților noastre, structura socială, financiară, de sănătate, etc., pe măsură ce intrăm într-o nouă eră. Și desigur că asta vine cu toate schimbările.

Acolo unde sunt schimbări sunt și turbulențe până când oamenii se obișnuiesc cu noile idei și moduri de viață. Gândiți-vă înainte de perioada în care calculatoarele au devenit disponibile pentru toți la panica pe care au experimentat-o mulți oameni că-și vor pierde locurile de muncă pentru că vor fi înlocuiți de mașini. Și uitați-vă la noi acum, suntem tot aici făcând diferite munci, dar fiind ajutați de către mașinile de care ne-am temut cel mai mult. Dacă calculatoarele nu ar fi existat, nu ați fi primit acest mesaj acum.

Prin urmare este în totalitate de înțeles faptul că vom trece prin diferite momente de turbulență pe măsură ce din ce în ce mai multe idei vor fi introduse prin noi de către sinele noastre mai înalte. Vă rog să vă aduceți aminte că noi suntem cei care iau deciziile cu privire la schimbările și la tot ceea ce ne dorim să se petreacă la scară de masă. Ni se amintește din nou să fim atenți la informațiile pe care le citim (inclusiv acest mesaj) și pe care este necesar să le trecem prin inima noastră.

Așa cum mulți dintre voi știți, tocmai am trecut printr-un portal care ne-a ajustat inimile la o nouă frecvență care a curățat totul și ne-a conectat la un nou ”software” (program) dacă vreți. Acest lucru a fost făcut pentru majoritatea celor care se află deja la un anumit punct al ascensiunii în viața lor. Cei mai mulți dintre cei care nu au ajuns la acest stadiu de dezvoltare al ascensiunii nu au fost afectați de schimbări, deoarece ei sunt încă în curs de ”absolvire” a altor nivele diferite.

Acesta este motivul pentru care sunt atât de multe portaluri. După cum sunt mult mai multe pentru cei care încă dorm. Vreau să vă reamintesc tuturor că deși nouă ni se pare acest lucru ca și cum ar fi o știre de ieri, am putea să ne simțim obosiți din cauza trecerii constante prin portaluri, sau am putea auzi că am intrat într-o nouă eră fără să observăm o schimbare prea mare în jurul nostru. Dacă într-adevăr veți gândi așa, veți vedea cu ce repeziciune se schimbă totul în jurul vostru.

Țineți cont de faptul că miliarde de oameni din întreaga lume sunt încă ADORMIȚI. Și încă mai avem atât de multe de făcut. Deci, cu cât mai multe portaluri vor apărea în calea noastră, cu atât vom fi mai puternici. Vorbind despre următorul portal care vine în calea noastră în 22 Septembrie. Respirați profund și bucurați-vă de ”timpii morți” pentru că vom intra într-un alt portal energetic peste numai câteva zile.

Încă odată, noi suntem în mod constant în momentul ACUM al timpului, în timp ce vehiculele noastre încă își au reședința în ambele dimensiuni iar noi trecem de la una la alta pentru ca mințile noastre să înțeleagă, ne sunt date termene limită cum ar fi când un astfel sau un astfel de portal va avea loc, în esență totul se petrece într-un continuum de timp, unde timpul nu există și totul se ptrece în momentul ACUM de timp.

Vă trimit încă o dată toată iubirea și lumina universală necondiționată pură și fără de sfârșit. Rămâneți împământați. Stați în ACUM. Găsiți-vă bucuria în interior și străluciți-vă lumina! Vă iubesc atât de mult pe voi toți și sunt recunoscătoare că fac parte din călătoria voastră aici pe pământ!


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.