miercuri, 10 septembrie 2014

Deconstrucția conceptului LINIAR



De Karen Dover

În acest moment mulți dintre voi pot intra într-un haos în ceea ce privește modul în care începe să se manifeste experiența voastră de viață umană la nivelul minții conștiente aflate în stare de veghe. În constructul creat al vechiului pământ 3D voi ați fost învățați liniar și v-ați raportat experiența de viață umană în cadrul acestui CONSTRUCT. După cum am publicat în mod repetat, conceptul liniar este un CONSTRUCT și nu este natural și, prin urmare, nu este susținut de frecvența realităților Noului Pământ. Naturalul DOAR ESTE, este o stare a FIinței care este în curgere cu energiile universale, doar pentru că ceva este declarat a fi natural asta nu îl face să și fie, după cum mulți dintre voi experimentați acum acest lucru la nivelul minții umane conștiente aflate în stare de veghe.

Dați-mi voie să explic acest lucru mai departe, faceți-vă ”timp”, timpul liniar este un CONSTRUCT dar timpul este o curgere NATURALĂ, deși la prima vedere ar părea că aici este o contradicție în sine, acolo există un continuum spațiu/timp și acesta nu are nevoie de timpul liniar ca să existe pentru că el DOAR ESTE. La nivelul minții umane conștiente aflate în stare de veghe se vede că constructul de 365 de zile liniare într-un an divizate în 24 de ore este împotriva CURGERII naturale a energiei universale, însă cu toate acestea timpul este ADEVĂRAT. Mintea umană logică ar putea încerca să vă învețe că acest lucru nu are nici un sens dar ea nu are nici un alt punct de referință în afara constructului liniar care i-a fost predat, însă confirmarea acestui fapt o veți găsi în spațiul INIMII care este conexiunea voastră cu SUFLETUL. Deoarece SUFLETUL vostru este etern el vă poate ajuta confirmându-vă ceea ce există dincolo de punctele de referință ale minții voastre umane logice.

Deci, cum să de-construiți un construct liniar atunci când PARE că toată societatea umană este construită pe această platformă? Ei bine, indiciul este în PARE pentru că o mare parte din experiența de viață umană în constructul creat al vechiului pământ 3D nu este altceva decât o iluzie optică. Ochii umani pot fi păcăliți la toate nivelele și, după cum am publicat în mod repetat, mintea umană logică, atunci când ea devine parte a unei imagini, tinde să completeze detaliile ”lipsă” bazându-se pe ceea ce ea a experimentat deja. Prin urmare, voi veți începe să presupuneți că lumea funcționează într-un anumit fel și veți începe ca în mod inconștient să vă raportați la ceea ce vedeți ca urmare a acestei presupuneri. Aceste puncte de referință sunt cele care se dizolvă acum, permițându-vă să vedeți TOT CEEA CE ESTE fără vreo suprapunere distorsionată și fără nevoia iluziei optice.

În acest moment mulți dintre voi ar putea exprimenta manifestarea într-o ordine care pare a fi în dezacord cu ceea ce ați fost învățați. Acest lucru poate fi extrem de derutant la nivel de veghe, la urma urmei, voi ați fost învățați că în viață evenimentele au loc într-o ordine liniară și atunci când această ordine liniară se dizolvă, atunci FLUXUL NATURAL al energiilor universale vă este arătat. Deoarece totul se petrece în momentul ACUM, nu există nici o ”ordine” în sine, există DOAR ESTE și acesta este dat de către frecvență, așa că voi vă experimentați manifestarea în funcție de nivelul de frecvență cu care voi rezonați în acel moment. Acesta este motivul pentru care atingerea și menținerea echilibrului și permiterea CURGERII vă va face să vedeți miracolele născându-se în jurul, prin și în interiorul vostru în acest moment.

Este de remarcat faptul că CONSTRUCTUL realității vechiului pământ 3D a creat multe distorsiuni și acestea sunt abordate în acest moment de către influxul major de frecvențe mai înalte, permițându-i distorsiunii să se auto-elimine și imaginii să se re-formeze la un nivel mai înalt în ADEVĂR, acesta fiind modul în care ele lucrează în acest moment. Nu presupuneți că ceea ce vi se arată este altceva decât ceea ce DOAR ESTE. Evenimente, scenarii și experiențe se pot și se vor schimba într-o clipă, nimic și prin asta spun că NIMIC, nu este bătut în cuie. Viața nu este statică, evenimentele, scenariile și experiențele se mișcă pentru a fi în CURGERE, ceea ce va duce la masive schimbări în scopul ca ele să-și găsească ECHILIBRUL lor NATURAL DE CURGERE, ceva ce a fost împiedicat timp de eoni în constructul căruia voi ați fost învățați să-i spuneți viață.

Pe măsură ce ieșiți din constructul înghețat și intrați în CURGERE s-ar putea ca uneori să vă simțiți copleșiți și scăpați de sub control, dar aceasta nu este decât o parte a procesului, în scopul de a intra în echilibru la TOATE nivelele FIinței voastre voi trebuie să fiți acordați cu SUFLETUL vostru și cu UNIVERSUL lui 3. Încercând să rețineți și să controlați ceea ce DOAR ESTE voi încercați să re-înghețați ceea ce devine fluid și la nivel uman încercați să înotați împotriva curgerii naturale a adevăratei voastre Ființe.

Să respirați și să vă dați voie să vă odihniți atunci când este necesar este în acest moment cheia pentru procesarea care are loc în vehiculul vostru uman în timpul somnului, pentru re-calibrarea și re-alinierea la toate nivelele FIinței voastre.

Ofer re-aliniere și și totodată aliniere cu realitatea Noului Pământ prin intermediul site-ului principal Karen Dover. Vă rog să vizitați site-ul pentru mai multe detalii și lăsați-vă întotdeauna ghidați de felul în care vă SIMȚIȚI. Nu este posibil să ”ratați” ceea ce ați venit aici să experimentați la orice nivel al FIinței voastre.

”Iubirea este răspunsul, oricare ar fi întrebarea.”





Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.