duminică, 6 martie 2016

Adevărul este Adevăr este Adevăr


De Ronald Head

Vom aborda subiectul mesajelor care trezesc comentarii de genul ”asta nu a fost nimic nou” sau ”asta s-a bazat pe munca lui cutare”. Nu încercăm să judecăm punctul de vedere al cuiva. Noi nu facem asta. Vom aborda acest lucru în câteva moduri pentru a explica de ce mesajele pe care le primiți și învățăturile pe care le găsiți nu sunt, după cum ați putea percepe, noi. De fapt, vom spune, dacă este ceva nou, vă rugăm să examinați cu foarte mare atenție acel ceva.

Sunteți într-un moment de amintire a unor lucruri și de aplicare a unor lucruri care au fost cunoscute de milenii și chiar mai mult. Adevărul este că voi aduceți la suprafață cunoașterea pe care mulți dintre voi ați învățat-o, reînvățat-o și apoi învățat-o din nou. Voi expuneți, dacă vreți, lucruri care au fost cunoscute ca fiind adevărate timp de eoni.

Acum, acesta este genul de lucruri care ajung în dimensiunea voastră, pe planeta voastră prin acele persoane pe care voi le numiți clarvăzători, profeți sau orientate spiritual. Și adevărul în asta este că ele chiar nu sunt diferite în nici un fel cu excepția modului în care ele au ales să-și trăiască viața actuală. Iar lucrurile pe care ele le oferă sunt adevărate, dacă sunt adevărate, pentru tot timpul, înainte și înapoi și în toate locurile. Acesta este genul de adevăr pe care ele încearcă de obicei să-l acceseze.

Dintre acestea nu toate au succes. Și nici nu intenționează toate să o facă. De obicei cele care nu o fac nu sunt foarte pline de succes și nici pentru mult timp. Puterea discernământului care este în creștere le neagă chiar și acea mare audiență în aceste momente. Este o chestiune de vibrație și de rezonanță. Neadevărul pur și simplu nu-l simțiți potrivit pentru voi.

Dar adevărul este un adevăr este un adevăr. El este adevărat în franceză, în germană sau în urdu și în fiecare limbă, țară și cultură. Și pentru că voi sunteți capabili să accesați și să vă aliniați la adevărul ființei care sunteți, voi aveți o vibrație de bază pentru a o compara cu ceea ce vedeți, auziți sau citiți. Veți ști acest lucru până în măduva oaselor.

Da, este posibil ca în continuare o persoană să ignore acest lucru. Acesta este motivul pentru care mulți nu au nici o idee despre ce este acest subiect sau orice alt subiect pe care îl discutăm pe această temă. Dar nu mai poate exista nici o îndoială că omenirea se trezește. Puteți vedea acum peste tot și în fiecare zi dovezi ale acestui lucru.

Așa că, dacă vedeți un adevăr care nu este nou, să știți că Adevărul, scris cu literă mare A Adevăr, nu este niciodată nou. Și poate vă gândiți ”Oh, bine! Ajungem la mai mulți oameni.” Și cu siguranță să auzi adevărul sau să citești adevărul din nou nu poate fi atât de rău.

Originile cunoașterii acestui tip de adevăr pe planeta voastră sunt atât de îndepărtate în antichitate încât nici măcar nu sunteți conștienți de faptul că există o antichitate atât de veche. Iar acesta a fost predat de undeva și cândva în eternitate. Poate că în douăsprezecimea nicicândului? Pe o stea foarte, foarte departe. Dacă acesta este adevărat acum, a fost adevărat acolo și atunci. Doar amintiți-vă să-l dați mai departe când vă apare propria voastră oportunitate.


O zi bună, dragi prieteni.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.