sâmbătă, 26 martie 2016

Bucuria este Vestitorul Ascensiunii


Suzille și Arcturienii

Bucuria este Vestitorul Ascensiunii. Această bucurie poate începe prin revărsarea din cer, o frunză, un animal sau un om. Bucuria nu este doar un câmp de energie. Bucuria este ușa prin care puteți intra în realitatea cinci dimensională a Noului Pământ.

Iubirea Necondiționată vă îngăduie să simțiți Bucurie, iar Bucuria este portalul inter-dimensional către Noul Pământ. Este Bucuria unui copil nou născut, vindecarea unei persoane iubite, un proiect plin de succes și de împlinire și o contribuție importantă la Ascensiunea planetară.

Amintiți-vă, Ascensiunea nu este un loc. Ascensiunea este o transmutare. Transmutarea este schimbarea ratei de frecvență a unei persoane, loc, situații, lucru sau planete într-o frecvență mai înaltă a realității.

Dacă îi îngăduiți Sinelui vostru Mai Înalt să vă vorbească, expresia cinci dimensională a SINELUI vostru vă va oferi foarte multe informații despre calea pe care ați ales-o înainte de a vă lua această formă, dar pe care le-ați uitat.

Din fericire, lumina cea mai înaltă v-a atras atenția înapoi în dimensiunea a cincea și în expresia cinci dimensională a acelui ”voi” care își supra-luminează fragmentul ”voi”-ului care s-a oferit voluntar să poarte un Vehicul Pământesc trei/patru dimensional.

Cu toate acestea, acest Vehicul Pământesc devine din ce în ce mai mic. Această dinamică are loc pentru că Mintea voastră Multidimensională, cel de-al Treilea vostru Ochi și Inima voastră Mai Înaltă se trezesc și se deschid. Această deschidere are loc cel mai bine atunci când rămâneți împământați în corpul planetar al lui Gaia.

Din momentul în care sunteți împământați în Gaia, portalul vostru inter-dimensional se va deschide și voi veți simți conectarea în-între Miezul lui Gaia și portalul propriului vostru Sine Mai Înalt. Îl veți simți, de asemenea, pe acel ”voi” care sălășluiește în-între deschiderea pământească și cea mai înalt dimensională a portalului vostru.

Acest ”voi” poate percepe toate frecvențele tuturor portalurilor care sunt în Vehiculul vostru Pământesc. Unele dintre aceste portaluri sunt portaluri de împământare, și este nevoie să fie canalizate prin vehiculul vostru fizic trei dimensional, precum și vehiculul vostru astral patru dimensional.

Această versiune a VOI-ului este ”voi”-ul planetar, pentru că voi purtați un veșmânt care este alcătuit din aceleași elemente și elementali ca și Pământul. Probabil că aceasta este versiunea ”voi”-ului care va experimenta o stare de ”ascensiune”. Cu alte cuvinte, acesta este sinele vostru inter-dimensional.

Voi-ul care are formă reprezintă întreaga planetă, precum și toate frecvențele din Miezul Pământului, Aerul, Focul și Apa pe care Gaia le-a împărtășit cu voi ca voi să puteți purta un vehicul pământesc.

Cei întunecați nu au vrut să le împărtășească. Ei vor să fure tot ce pot de la Gaia și de la toate Ființele Ei. Acești întunecați au avut ”însărcinarea” de a crea căderea ”dimensiunii a treia a lui Gaia”. Dar toată natura trebuie să moară pentru a se re-naște și acesta este ACUM-ul Noului Răsărit.

Pentru a ajuta această renaștere, voi trebuie să DAȚI DRUMUL versiunilor trei/patru dimensionale ale realității în care v-ați bi-locat. Voi v-ați eliberat de atașamentul vostru originar față de viețile voastre de confort, scop și Bucurie din dimensiunile mai înalte, ca să puteți locui într-un corp fizic și să o puteți ajuta mai deplin pe Gaia.

Nici unul dintre voi nu și-a dat seama că viața în dimensiunea a treia poate fi atât de dificilă atunci când v-ați oferit cu toții voluntari din societățile voastre Galactice din Acum-ul lui Unu cinci dimensional și mult, mult dincolo de el. Viața trei dimensională a fost cu mult mai dificilă decât v-ați fi imaginat vreodată și mulți dintre voi s-au pierdut în nenumăratele iluzii 3D.

Cel puțin așa v-ați judecat voi pe voi înșivă. Adevărul este că voi toți faceți tot ce puteți în circumstanțele, corpul, timpurile, culturile, spectrul economic și provocările cu care Vehiculul vostru Pământesc pe care îl purtați se confruntă acum.

Prin urmare, voi toți faceți parte dintre aceia care vor ridica înaltele valuri ale schimbării, precum și toate valurile schimbării care au trecut prin viețile voastre de zi cu zi de pe țărmurile trei dimensionale ale lui Gaia.

Aceste valuri ale schimbării, vânturile schimbării și expresiile interioare ale schimbării, au fuzionat cu cerurile schimbării, cu gândurile schimbării, cu emoțiile schimbării și cu fluiditatea schimbării.

Aceste schimbări mari au loc peste tot în jurul Vehiculului vostru Pământesc și profund în Vehiculul vostru Pământesc. Din fericire, mulți dintre voi v-ați amintit puterea de vindecare a Iubirii Necondiționate și abilitatea trans-mutațională a Focului Violet.

Cu amintirea SINELUI vostru puteți spune, ”Refuz să iau parte la ”acea” realitate – și îi trimit Iubire Necondiționată și Focul Violet!” transmutând ceea ce este blocat în întuneric în Lumină. Acea Lumină răsare din ce în ce mai luminoasă în fiecare zi.

Numai prin menținerea în adevărul propriilor voastre expresii mai înalte ale Sinelui puteți să vă amintiți și re-amintiți decretul:

”Eu SUNT o Ființă Multidimensională care a ales să-și ia un vehicul pământesc pe Pământul fizic.”

”Eu SUNT o Ființă Multidimensională care a venit aici ACUM pentru a susține Ascensiunea lui Gaia.”

”Eu port un vehicul pământesc pentru a-mi împărtăși frecvențele mai înalte ale SINELUI cu întreaga viață de pe Pământ.”

Eu SUNT cine Eu SUNT.
         Eu SUNT Sinele meu Personal.
                 Eu SUNT Sinele meu Planetar și

EU SUNT Aici ACUM pentru a susține Ascensiunea Planetară.”

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.