vineri, 25 martie 2016

Priviți cu ochi noi tot ceea ce este în jurul vostru – Quan Yin


Prin Jenny Schiltz

Puteți simți schimbările care au loc în voi înșivă, în tovarășii voștri umani și în planetă? Acesta este un moment foarte interesant și noi privim cum voi atingeți din ce în ce mai mult frecvența 5D. De aici tuturor le este dată posibilitatea de a-și continua creșterea, să-și crească frecvența din ce în ce mai mult. Cu fiecare creștere a frecvenței, la care ne referim și ca dimensiune, veți fi în măsură să întrupați din ce în ce mai mult din sufletul vostru. Pe măsură ce cantitatea de lumină din forma voastră crește sufletul vostru este în măsură să fuzioneze din ce în ce mai mult cu voi. Acesta este momentul în care vă veți aminti cu adevărat cine sunteți. Cu fiecare creștere progresivă veți fi provocați să continuați să lucrați prin straturile conștiinței matricei. Vă va fi arătat unde gândurile, credințele și acțiunile voastre pot sau nu pot fi în aliniere cu frecvențele mai înalte ale luminii. Tot ceea ce nu face parte dintr-o existență centrată pe inimă va trebui să plece. Nu va mai putea co-exista pe măsură ce vă continuați această călătorie.

Al doilea val al Ascensiunii are loc în aceste momente. Acesta este un lucru minunat deoarece cu fiecare persoană care trece pragul 5D se crează un impuls care le permite altora să urmeze cu o mai mare ușurință. Deși mulți dintre ei vor descoperi în curând că actul fizic de a deține mai multă lumină va avea cu repeziciune ramificații pe măsură ce corpul se ajustează. Le cerem celor care au trecut prin aceste simptome să devină ghizi pentru a menține frica coborâtă. Ajutați-i să înțeleagă că acesta este noul normal și că va trece.

A existat multă dezinformare în ceea ce privește dimensiunea a cincea și frecvența sa mai înaltă. Ea este platforma voastră pentru energiile mai înalte, este platforma pentru fuziunea cu sufletul vostru și amintirea a cine sunteți. Este ușa voastră spre o existență durabilă și abundența pe care o căutați pe toate căile. Este ușa către un pământ vindecat și totodată o formă vindecată. Cu toate acestea, este doar o ușă. Nici una dintre schimbările pe care le căutați nu vor fi instantanee dar vor fi constante dacă voi permiteți. Sunt mulți dintre voi care au trecut pragul în dimensiunea a cincea în ultimele șase luni, dar există o lipsă a credinței. Așteptările nu corespund cu realitatea și acest lucru îi face pe mulți să intre în îndoială și în frică. Incapacitatea de a vedea schimbările este cea care cauzează suferință și reluarea vechilor programări îi menține legați de realitatea lăsată în urmă.

Acesta este motivul pentru care vă cerem fiecăruia dintre voi indiferent de punctul în care vă aflați în călătoria voastră să vă uitați cu ochi noi și cu o inimă deschisă la fiecare moment. Notați-vă sincronicitățile, momentele de bucurie și progresele pe care le-ați făcut. Când vă ajustați așteptările pentru a vedea frumusețea în lucrurile mărunte veți descoperi că viața voastră se va desfășura în curgerea sursei de energie. S-ar putea să observați că vă ascultați mai mult intuiția evitând astfel evenimentele neplăcute din viața voastră. Schimbarea poate fi vizibilă în interacțiunea voastră cu cei cu care vă aflați înainte într-o stare de tensiune. Abilitatea de a vă vedea gândurile și comportamentele și apoi să alegeți un curs diferit. Dovada voastră ar putea veni din creșterea comunicărilor primite în vise, meditații și o mai mare sensibilitate la comunicarea cu alte tărâmuri.

Toate acestea sunt confirmări minunate ale creșterii voastre. Atunci când vă notați aceste evenimente aveți pe urmă posibilitatea de a le revedea în acele momente în care ați simți că poate nu v-ați schimbat și crescut. Gândiți-vă la copiii care cresc din punct de vedere fizic dar nu sunt conștienți de acest lucru până când nu-și iau pe ei haine care nu li se mai potrivesc. Adeseori ceilalți văd creșterea mai repede decât o vede copilul. Acesta este motivul pentru care este foarte important să vă înconjurați cu oameni care vă pot vedea progresul, care vă susțin succesul și vă ajută să rămâneți pe drumul bun atunci când vă îndepărtați de lumina din voi. Odată ce sunteți fără grijă în voi înșivă, voi veți fi cei care îi veți ajuta pe alții să-și mențină lumina pe parcursul acestei călătorii de aducere aminte.

Permiteți-vă să vedeți noul în fiecare moment, în voi înșivă, în alții și în lumea din jurul vostru. Uitați-vă după schimbări, sunt acolo. Fiecare dintre voi este rugat să rămână în centrul inimii sale, pentru că din această poziție nu numai că veți găsi tot ceea ce ați căutat, dar ajutați și la ghidarea altora.

Cu profundă iubire și admirație pentru voi toți,

Quan Yin


Conversație personală cu Quan Yin:

Jenny: Am avut recent un vis în care am avut o excrescență neagră pe picior și era mare cât pumnul. I-am arătat-o soțului meu și i-am spus că era chiar foarte ciudat pentru că nu știam ce era și nici nu mă durea. I-am spus că poate va fi nevoie să merg la doctor, dar apoi am stors-o și am deschis-o și am văzut o gaură adâncă în picior unde se aflau aceste cristale albe și violet frumoase. M-am trezit dându-mi seama că a fost un mesaj de la spirit arătându-mi că procesul cristalin avea cu adevărat loc și să nu mă tem de schimbările care au loc chiar și atunci când mă simt neplăcut.

Quan Yin: Da, mulți visează cu cristale și descoperă că comunicarea cu cristalele lor este în creștere. Atunci când fiecare dintre voi împărtășește aceste mesaje îi ajutați și pe alții în procesul lor.

Jenny: Mulți relatează o creștere în comunicarea cu animalele, cu animalele lor de companie și chiar cu animale sălbatice.

Quan Yin: Pe măsură ce își ridică din ce în ce mai mult vibrația și se întorc la starea lor naturală, această comunicare va fi destul de firească. Este comunicarea încrederii și a iubirii. Animalele voastre de companie vă ajută să vedeți schimbările din voi, iar animalele naturii vă ajută aducând mesaje de la spirit prin care vă arată că și ele evoluează.

Jenny: Am văzut în viețile oamenilor, inclusiv într-a mea proprie, că se închid uși care păreau viabile și bune. În același timp se deschid alte uși, dar acestea au dus la confuzie.

Quan Yin: Pământul vostru nu mai participă la dualitate și linii temporale. În timp ce dualitatea este încă în practică, jocul conștientului colectiv este cel care le permite altora să lucreze prin credințele și straturile lor. Liniile temporale au fost dizolvate sau absorbite în una singură. Ceea ce a fost cândva o cale viabilă nu mai este acum în interesul vostru cel mai înalt. Aveți încredere că tot ceea ce se întâmplă este pentru binele vostru cel mai înalt și pentru binele creșterii voastre.

Jenny: Pare să existe o urgență în colectiv, o frică că lucrurile trebuie să se schimbe acum sau vor fi consecințe grave. Suntem în punctul de cotitură în care Ascensiunea ca întreg nu va avea loc dacă anumite condiții nu sunt îndeplinite?

Quan Yin: Nu, decizia ca Pământul și oamenii săi să Ascenzioneze a fost luată cu mult timp în urmă. Nimic nu va opri lumina care intră și creșterea care are loc. Ceea ce nu este decis este cât de mult va continua dualitatea să se manifeste în lumea din jurul vostru. Fiecare dintre voi care alege o existență centrată pe inimă și aleg să iubească totul în jurul lor vor ajuta în mod direct direcția.

Sper că întrebările și răspunsurile mele v-au ajutat așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă mulțumesc tuturor celor care împărtășiți această muncă, înseamnă mai mult decât știți. Vă trimit toată iubirea și binecuvântările pe care le putem gestiona.Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.