luni, 23 iulie 2018

Dimensiunile Mamei Pământ



Mama Pământ prin Natalie Glasson

Frumusețea ființei mele poate fi văzută peste tot în jurul vostru, în cea mai micuță plantă și în cel mai mare copac. Esența mea se află în fiecare particulă de pământ și în fiecare floare care înflorește. Mă veți găsi în esența animalelor, insectelor și a tuturor formelor de creaturi vii, deoarece ele poartă energia mea în ele. Veți descoperi că energia mea se află în ființa voastră vibrând în armonie cu esența și lumina voastră. Eu sunt Mama Pământ/Gaia. Atunci când căutați și descoperiți frumusețea ființei mele în Pământul și natura care vă înconjoară, oricât de mare sau de mică, vă veți da voie să intrați într-o altă dimensiune a voastră înșivă și a energiei Creatorului.

Viața este o reuniune a dimensiunilor. Voi alegeți în care dimensiune să existați prin percepțiile, gândurile și disponibilitatea voastră de a vă deschide inima și sufletul.

Eu, Mama Pământ, nu vorbesc despre dimensiunile din planurile interioare sau din Universul Creatorului, vorbesc despre Dimensiunile Vieții de pe Pământ. Sunt atât de multe moduri de a trăi și de a experimenta viața și sunt atât de multe dimensiuni ale Pământului care pot fi întâlnite. Sunt dimensiuni ale creației care descriu tărâmurile naturii, tărâmurile elementalilor și chiar elementele. Sunt, apoi, dimensiuni ale existenței, fiecare reprezintă o anumită deschidere a ființei și acceptare a adevărului. Când sunteți pe Pământ, nu este atât de important pentru voi să descoperiți care dimensiune a Pământului o experimentați. Mai important este să căutați o mai mare conectare, implicare și unime cu energiile mele, Mama Pământ. Făcând acest lucru, vă deschideți dincolo de orice limitări false create de către omenire, nu de Mama Pământ însăși, și începeți să explorați adevărata natură și experimentare a Pământului.

Limitările și suferința, greutățile și durerea sunt o creație a omenirii și a sistemului său de gândire de generații, acesta s-a dezvoltat, devenind amplificat și împuternicit. Astfel de forme gând pot influența elementele și chiar prezența naturii. Când omenirea își dă voie să dea drumul tiparelor de gândire care limitează, leagă și provoacă haos, atunci scopul ei de a exista pe Pământ va fi dezvăluit. Sunt dimensiuni ale deschiderii, expansiunii și conexiunii cu natura și cu mine însămi, Mama Pământ, care permit noi experimentări spirituale. Ați putea spune că în interiorul Pământului se află o comoară care așteaptă să fie descoperită. Comoara este un nou mod de a fi, de a experimenta, de a vedea, de a simți, de a auzi și exista pe Pământ.

Dimensiunile Vieții pe Pământ

Sunt nenumărate dimensiuni ale vieții pe Pământ, aș dori să împărtășesc cu voi trei dintre ele cu care veți începe călătoria în dimensiunile ființei și existenței mele.

Dimensiunea Luminii

Dimensiunea Luminii permite o trezire a simțurilor voastre, susținându-vă în a vedea, simți și experimenta lumina ca pe o parte a ființei voastre și în mediul vostru înconjurător. Voi recunoașteți lumina ca pe o fundație și o piatră de temelie pentru toate creațiile. Lumina poate lua nenumărate forme, are nenumărate vibrații și culori diferite, ea se schimbă și se extinde în mod constant. Când vă integrați în Dimensiunea Luminii de pe Pământ, vedeți, simțiți și conștientizați viața, existența și realitatea voastră ca pe o energie aflată într-o constantă curgere, expansiune și transformare. Vedeți dincolo de lumea fizică, experimentați viața prin simțurile voastre și ca pe o colaborare a luminii sau a particulelor de energie care vibrează. S-ar putea să vă dați seama că nimic nu este permanent și că totul poate fi modelat prin gândurile și intențiile voastre. Acest lucru crează o experimentare a libertății și a speranței, pe măsură ce vă asumați responsabilitatea pentru lumea luminii și energia din voi și din jurul vostru. Cauza și efectul devin foarte evidente așa cum devine și capacitatea voastră de a înțelege călătoria luminii de la o sămânță sau intenție la manifestarea ei și dincolo de ea.

Dimensiunea Luminii este atât de frumos de explorat pentru că ea vă dă voie să creați în conștientizarea voastră o punte între tărâmurile energetice și fizice, recunoscându-le ca fiind una, începând astfel să înțelegeți care este scopul Pământului.

Pentru a accesa Dimensiunea Luminii a Pământului, chemați-mi energiile și solicitați-mi ajutorul, al Mamei Pământ, și invitați-mă să vă vindec și să vă trezesc simțurile pentru a deveni conștienți de dimensiunile pământești. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați faptul că așez în conștientizarea voastră o sferă de lumină. Pe măsură ce vă focalizați conștientizarea în sfera de lumină, voi vedeți, simțiți și conștientizați natura din jurul vostru, strălucind de lumină. Vibrațiile naturii se mișcă prin ființa voastră și vă trezesc simțurile, creând o frumoasă vindecare în ființa voastră. O lumină verde curge prin ființa și simțurile voastre, dându-vă voie să intrați în dimensiunile luminii Pământului. Dați-vă voie să experimentați acest lucru. Practicarea va permite simțurilor să se trezească mai departe și dimensiunii să-și dezvăluie adevărul în fața voastră.

Dimensiunea Frumuseții

Dimensiunea Frumuseții poate fi cu adevărat recunoscută și înțeleasă atunci când observați natura în toate multiplele sale forme. Atunci când conștientizați frumusețea naturii, deveniți conștienți de perfecțiunea tuturor lucrurilor și de nevoia de a renunța la judecata de cum ar trebui să fie sau să arate frumusețea. Frumusețea există în toate lucrurile, ființele și situațiile, ea nu este rezervată doar pentru unii și pentru alții nu. Frumusețea nu este în mod necesar o reflectare exterioară, ea se naște mai degrabă din reflectarea interioară. Frumusețea se poate manifesta ca numeroase calități și are totuși capacitatea de a rezona cu altul și a crea o trezire aprofundată a adevărului.

Dimensiunea Frumuseții promovează în voi o trezire interioară a adevărului și o reflectare a purității Creatorului și a energiilor pe care eu, Mama Pământ, le canalizez prin ființa mea. Atunci când vă aflați în Dimensiunea Frumuseții, voi vedeți, simțiți și conștientizați realitatea din jurul vostru ca fiind perfecțiunea în manifestare. Totul vă vorbește despre Creator și vă dezvoltați o profundă stare de admirație, recunoștință și apreciere pentru tot ceea ce se manifestă. Dimensiunea Frumuseții vă dă voie să accesați o profundă stare de înțelegere și conectare cu Pământul și cu Creatorul care vă deschide să-l primiți și să deveniți Creatorul la o scară mai mare. Voi deveniți o exprimare și o mărturie a frumuseții, înțelegând-o dincolo de manifestarea fizică și mai mult ca o conexiune directă cu Creatorul.

Pentru a accesa Dimensiunea Frumuseții este nevoie să fiți martorul propriei voastre frumuseți interioare. Este nevoie ca voi să căutați în propria voastră ființă dincolo de manifestarea voastră exterioară, dincolo de gândurile voastre, de percepțiile și emoțiile voastre, călătorind în sursa și în miezul ființei voastre. În esența voastră vă veți descoperi frumusețea. Emanarea frumuseții voastre interioare în ființa voastră și în jurul vostru și mai ales în natură și în Pământ, vă va susține în accesarea și existența în Dimensiunea Frumuseții. Acest lucru poate cere răbdare, deoarece adeseori există o iluzie care ascunde Dimensiunea Frumuseții, dar odată accesată, veți rămâne conectați cu ea, experimentând zilnic frumusețea Creatorului în manifestare prin Pământ.

Dimensiunea Diversității

Dimensiunea Diversității vă încurajează să recunoașteți schimbarea ca pe un aspect natural al ființei și realității voastre. Curgerea și expansiunea continuă a Creatorului pe Pământ și lucrarea care are loc prin Pământ devine evidentă pentru voi. Vă dați seama că timpul nu există și că totul are, prin urmare, o natură constantă și se manifestă veșnic în timp ce se dezvoltă, se transformă și se contopesc în altceva.

Echilibrul naturii constante și totuși neconstante a Creatorului este experimentat de către voi cu armonie, ușurință și un sentiment de minunare și respect. Dimensiunea Diversității este cea în care intrați în contact cu legile Universului Creatorului și modul în care acestea influențează și modelează Pământul. De asemenea, deveniți conștienți de natura permanentă și nepermanentă a sufletului vostru, adică de capacitatea voastră de a fuziona cu tot ceea ce Creatorul este, dând drumul la tot ceea ce voi vă recunoașteți a fi în timp ce vă recunoașteți identitatea sau identitățile. Aceasta poate fi una dintre dimensiunile cel mai provocator de înțeles și, totuși, vă invită să dați drumul rațiunii și încercării de a înțelege și să vedeți în schimb adevăratele sisteme și funcții ale ființei voastre, ale Pământului și ale Creatorului. Începeți să experimentați scopul și procesul dualității precum și experimentarea necesară esențială a echilibrului.

Pentru a începe să experimentați Dimensiunea Diversității este nevoie să invocați energiile mele, ale Mamei Pământ, ca să vindece reflectarea voastră asupra a orice ca separată și liniară. Aceasta va fi o schimbare în percepțiile legate de voi înșivă și de realitatea voastră exterioară, făcând ca limitările și iluziile să fie îndepărtate, încurajându-vă să fiți mai capabili să recunoașteți prezența diversității în toate aspectele Creatorului de pe Pământ. Pe măsură ce îmi dați voie să lucrez cu voi, împărtășindu-mi energia și promovând o transformare interioară, eu, Mama Pământ, vă încurajez să explorați ce înseamnă diversitatea pentru voi și cel mai profund miez al ființei voastre. Prin explorarea voastră înțelegerea va curge în ființa voastră dându-vă voie să accesați Dimensiunea Diversității Pământului, beneficiind de influența și prezența ei în realitatea voastră.

Este important pentru mine să accentuez faptul că realitatea pământească rămâne aceiași în timp ce accesați Dimensiunea Pământului, aceasta este o schimbare în interiorul vostru și în percepțiile voastre, o conexiune și o înțelegere mai profundă a Pământului. Intrați într-o nouă dimensiune a ființei voastre pământești și a conexiunii voastre cu mine, Mama Pământ. Dimensiunea este experimentată prin voi și prin modul în care vedeți și interacționați cu lumea din jurul vostru.

Cu un adevăr iubitor și o generoasă susținere,

Mama Pământ 


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.