joi, 26 iulie 2018

Actualizare 26 Iulie 2018



Una dintre actualizările cele mai importante, dincolo de evenimentele cosmice și energetice care au loc, este actualizarea și transformarea corpului nostru fizic. Absolut orice actualizare/schimbare care are loc în câmpurile noastre de energie, ea se va reflecta în cele din urmă în corpul nostru fizic, deoarece nu poate exista un dezechilibru între corpurile noastre energetice și cel fizic, pentru că acesta ar duce, și duce, în mod automat la ieșirea noastră din planul fizic.

Tot felul de stări de disconfort fizic, chiar manifestări care ne duc la ideea, sau chiar convingerea, că manifestăm o boală, și-au făcut apariția și ne dau bătăi de cap. Dar nu tuturor și asta este ceea ce îi face pe mulți să creadă că ei/ele sunt bolnavi, iar ceilalți sănătoși. Asta nu înseamnă, desigur, să nu consultați un medic dacă așa simțiți să faceți.

Ei bine, cei care nu vă par ”bolnavi” fie nu se plâng, nu o manifestă în mod evident, fie au venit în această viață cu un corp pe care și l-au pregătit cu vieți înainte pentru a face față acesteia. Acum, ceea ce vreau să spun nu este că v-ați luat corpul cu voi când ați trecut în neființă într-o viață anterioară, ceea ce ați luat cu voi, pentru că aveați nivelul de conștiință la care să o puteți face, este tiparul energetic al corpului fizic care vă poate servi cel mai bine.

Știu că pentru unii ceea ce tocmai au citit poate părea SF, dar nu este. Când venim la întrupare ne luăm sau primim un corp fizic pentru a putea funcționa pe Pământ. Ei bine, cei care au ajuns la nivelul de conștiință la care să o poată face, își construiesc singuri corpul fizic în care să se întrupeze ținând cont de ceea ce au învățat în viețile anterioare și de scopul pentru care revin pe Pământ și ei sunt cei care par să aibă, sau chiar au, o sănătate de fier. Desigur, ați putut, sau puteți, dobândi în această viață măiestria de a vă construi sau re-construi corpul în care vă aflați chiar cum.

Cei care nu au atins, din punct de vedere al întrupărilor pe Pământ, nivelul la care să-și fi putut construi singuri corpul, primesc un corp care să le servească lecțiilor pe care le au de parcurs pe Pământ. Acum, nu vreau să credeți că acest lucru este ceva discriminatoriu sau favorizant. Nu, este ceva în genul costumului făcut la comandă strict pe măsura ta și a costumului cumpărat de-a gata din magazin.

Imaginați-vă că ați purtat multe costume/haine luate de-a gata din magazin până când ați ajuns la concluzia că este mai bine să mergeți la croitorie și să vă faceți haine pe măsura și ușoarele ”defecțiuni” fizice pe care le aveți pentru a vă simți comod în ele și nu este vorba aici de a le ascunde, ci de a vă simți în largul vostru.

Oricum, fiecare om aflat acum pe Pământ trece prin aceste schimbări/transformări deoarece multe dintre ele nu au putut fi anticipate cu o atât de mare precizie, să nu uităm că mergem cu toții în direcția în care Omenirea ca întreg o ia. Mulți își imaginează că dacă nu sunt afectați de acestea, se află deasupra lor. Poate da, poate nu. Poate nu v-a venit încă momentul și cel mai bun lucru este să nu vă comparați cu alții din nici un punct de vedere.

Ascensiunea fizică nu va avea loc fără puternice și profunde (citiți și dureroase) schimbări/transformări la nivel fizic, nici peste noapte și nici fără semne de întrebare serioase, deoarece este o experiență prin care nu a mai trecut nimeni niciodată și nu dispunem de informații de acest gen pe care să le avem în banca noastră personală de informații. Deci, suntem pe teren necunoscut.

Ceea ce ne stă în față în zilele care urmează este posibil să ne dea peste cap, din punct de vedere al acomodării corpului fizic la schimbările energetice care vor avea loc. Mulți ați luat-o, spiritual vorbind, înaintea corpului vostru fizic și va fi nevoie să aveți răbdare ca corpul vostru fizic să vă ”ajungă din urmă”, vibrațional vorbind. Fiți blânzi cu corpul vostru, oferiți-i ceea ce are nevoie pentru că el este cea mai importantă ancoră pe care o aveți în această lume și realitate și va trebui să vă descurcați cu ceea ce aveți.

Probabil că mulți nu vor înțelege ce li se întâmplă, aduceți calm și pace în jurul vostru, acolo unde puteți fără a vă tulbura sau sacrifica propria pace și calmul interior, pentru că nu servește nimănui să o faceți. Nu uitați că suntem mai mult decât acest minunat costum/corp fizic pe care îl percepem cu simțurile omenești obișnuite. Noi suntem scânteia de viață care îl animă, lucru pe care fiecare dintre noi îl știe, dar fiecare îl înțelege altfel.

Nu uitați că fiecare proces prin care trecem este individual, personal și că nici un proces nu poate fi comparat cu un altul. Când somnolența vă înmoaie, dormiți; când aveți nevoie de liniște și pace, ieșiți în natură, meditați sau ascultați o muzică care să vă ajute să intrați în centrul vostru de echilibru; nu vă angajați în discuții sau controverse inutile pentru că astfel de discuții nu folosesc nimănui. Și cel mai important dintre toate, onorați-vă corpul! Nu este ”nevolnicul” care vă ține aici, este o creație magnifică fără de care nu ați putea fi aici!

Conservați-vă propria energie pentru că veți avea nevoie de ea ca să o folosiți în scopuri mai benefice și mai productive pentru voi. Asta nu înseamnă să nu ajutați acolo unde simțiți că mâna de ajutor pe care o puteți și sunteți dispuși să o întindeți este primită și folosită cu bunăcredință. Folosiți-vă în primul rând intuiția și ghidarea personală.

O zi minunată, plină de bucurie și de o fericită anticipare vă doresc!

Munay!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.