duminică, 24 mai 2020

Imprimarea Măreției Creatorului


Delfinii și Unicornii Celești prin Natalie Glasson

Adevărul nostru este adevărul vostru, adevărul vostru este adevărul nostru, adevărul nostru combinat nu ne aparține și totuși noi suntem una. Venim ca o aducere aminte a purității și divinității voastre, noi suntem conștiința Delfinilor și Unicornilor Celești. Aducem prezenței voastre lumina, iubirea, pacea și binecuvântarea dimensiunilor celeste.

Pe măsură ce iubirea continuă să se construiască în interiorul și peste tot în jurul vostru, este momentul ca voi să vă treziți mai deplin față de măreția Creatorului. Cel mai important, la măreția Creatorului în interiorul și în jurul vostru.

Credeți că măreția Creatorului lucrează prin voi, existând în fiecare celulă a corpului vostru? Vă simțiți măreți? În acest moment este important să lăsați iubirea Creatorului să deschidă porțile Universului astfel încât să puteți vedea măreția Universului. Conștiința omenirii și a Pământului se schimbă enorm cu fiecare ciclu de noapte și zi pe Pământ. Dacă vă dați voie să vă deschideți inspirației de la Creator experimentând măreția care este permanent prezentă, aceasta se va imprima în conștiința voastră, filtrându-se, prin urmare, în conștiința omenirii și a Pământului. Acest lucru este foarte necesar acum pe Pământ pentru a trece de la haos la pace și de la durere la împlinire. Aveți scopul divin să schimbați conștiința Pământului și să imprimați divinul în mințile multora, inclusiv într-a voastră.

Adeseori este imposibil de explicat în cuvinte cum este să experimentați iubirea divină a Creatorului. Poate apărea prin simțiri sau viziuni. Uneori nu înțelegeți pe deplin acest lucru, dar, totuși, există un sentiment de recunoaștere, inspirație și cunoaștere. Când recunoașterea, inspirația și cunoașterea sunt prezente, se naște o puternică conectare cu și exprimare a Creatorului care deține o calitate a încrederii care poate fi de neclintit. Faptul de a accepta ca astfel de energii să fie implantate în mintea și în conștiința voastră va face mult mai ușor ca alții să experimenteze același lucru. Este important să vă aduceți aminte că voi sunteți o exprimare puternică a Creatorului, dar și mai important, că sunteți o ancoră puternică a Creatorului. Înțelepciunea și inspirația curg în mintea, în înțelegerea și în conștiința voastră ca să vă ghideze pentru că și mintea și conștiința voastră sunt ancore și amplificatoare puternice ale energiei. Mintea și conștiința voastră, fie că vă dați seama sau nu, sunt conectate cu toate ființele și sufletele de pe Pământ și din planurile interioare. Ceea ce experimentați în mintea și în conștiința voastră este literalmente asemănător cu o altă realitate, ca o undă radio care este împărtășită deschis, și adeseori inconștient, cu fiecare alt suflet de pe Pământ.   

Este important să recunoașteți gândurile negative din mintea voastră, ele putând fi cu ușurință anulate și șterse prin acceptarea divinei recunoașteri, inspirații și cunoașteri. Ele nici măcar nu trebuie să vină de la voi, pot fi implantate sau activate în mintea și în conștiința voastră. Energiile negative sunt șterse datorită recunoașterii, inspirației și cunoașterii dându-vă voie să vedeți măreția Creatorului, ceea ce este similar cu vederea adevărului Creatorului.

Împărtășim cu voi faptul că dacă vă dați voie să fiți deschiși prezenței Creatorului care vă pătrunde mintea și conștiința, puteți primi experimentări ale recunoașterii, inspirației și cunoașterii care vă vor conecta cu măreția Creatorului. Nu numai voi veți beneficia de acest proces, prin implantarea energiei în mintea voastră, ea se va filtra în conștiința omenirii.

Pe măsură ce vă predați mai deplin procesului, ne veți da cu adevărat posibilitatea să ne folosim de mintea voastră ca de o ancoră pentru înțelepciunea sacră și nouă care este nevoie să fie întrupată în structura energetică a Pământului și a omenirii. Mintea și conștiința voastră vor deveni un fel de cufăr de comori pentru noua înțelepciune divină. Unele informații și înțelepciune sacră vă vor fi de folos vouă susținându-vă trezirea spirituală, în timp ce alte informații vor fi transmise în mod natural și automat în conștiința omenirii și a Pământului pur și simplu prin vibrația iubirii voastre. Când vă cerem să vă focalizați asupra iubirii și să o emanați din ființa voastră, vă pregătim pentru un moment în care veți exprima întregul Univers al Creatorului. Vă puteți imagina acest lucru? Este posibil. Sacrul, înțelepciunea, coduri, simboluri, iluminarea și atât de multe altele vor curge prin ființa voastră transmise mai ales din mintea și conștiința voastră altora de pe Pământ. Imaginați-vă fiecare suflet dobândind aceleași lucruri, ar fi ca o rețea puternică de lumină și iubire. L-ați vedea, recunoaște și simți pe Creator curgând prin și din, către și în întreaga voastră ființă. S-ar putea să fie dificil să vă imaginați, dar este o experimentare a unimii pe Pământ și o experimentare a Creatorului.

Dacă vă simțiți ghidați, noi, Unicornii și Delfinii Celești, dorim să vă susținem în experimentarea și accesarea măreției Creatorului în numele vostru și al omenirii. Cu energia și susținerea noastră este mai ușor să recunoașteți o profundă stare de puritate care conduce la experimentarea măreției. Prezența măreției Creatorului poate fi cu ușurință accesată cu energiile noastre pentru că este o calitate a Creatorului pe care noi o exprimăm. Dorim și să vă susținem în actualizarea sistemului vostru de chakre ca să puteți menține mai multă lumină și să ancorați măreția Creatorului în conștiința chakrelor voastre ca să puteți experimenta mai deplin măreția Creatorului.

Experimentarea Imprimării și Trezirii Măreției Creatorului în Mintea Voastră

Dați-vă voie să stați liniștiți și să intrați într-o stare de profundă meditație.

”Invoc acum iubitoarea protecție și susținere a comunității mele angelice și de ghizi. Cer să fiu aliniată cu Delfinii și Unicornii Celești.”

Imaginați-vă mai întâi lumina perlată a Unicornilor curgând prin chakra voastră coroană, prin coloana chakrelor voastre umplându-vă întregul torace cu lumină.

Imaginați-vă lumina albastru pal a delfinilor curgând prin chakra voastră coroană, prin coloana chakrelor voastre, odihnindu-se în fiecare chakră fiind susținută de lumina unicornilor.

Pe măsură ce energia se acumulează, lumina noastră fuzionează și curge înapoi în coloana chakrelor.

Intrarea în lumina combinată este importantă; lăsați-o să aibă loc atâta timp cât este necesar. Voi activați conștiința experimentării măreției Creatorului în fiecare chakră. Lumina va inunda și se va revărsa din chakra voastră coroană și o parte din energie va curge în mintea și în conștiința voastră pentru a aduce, dacă este potrivit, recunoașterea, inspirația și cunoașterea Creatorului. Prin urmare, deschiderea porților pentru experimentarea sau recunoașterea măreției Creatorului.

Cele de mai sus sunt o meditație de pregătire, puteți continua, dacă doriți, cu această invocație și intenție:

”Invoc informația divină și înțelepciunea sacră potrivită de la Creator să curgă în întreaga mea ființă, în special în mintea și în conștiința mea. Fie ca înțelepciunea și informația divină să se imprime în mintea și în conștiința mea ca să-mi susțină ascensiunea precum și o schimbare în conștiința omenirii. Fie ca înțelepciunea sacră și informația divină destinată omenirii să se filtreze prin mintea mea în mințile altora ca o undă de energie, încurajându-i pe toți să recunoască măreția Creatorului. Mulțumesc.”

Lăsați lumina Creatorului să curgă în mintea voastră și dați-vă voie să acceptați măreția Creatorului.

Vă rugăm să știți că nu trebuie neapărat să exprimați înțelepciunea și intuițiile în mod verbal, este suficientă recunoașterea și conștientizarea care are loc.

Suntem aici să vă susținem să aprindeți în voi măreția Creatorului.

Delfinii și Unicornii Celești


Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.