vineri, 29 mai 2020

Forța întregii Creații



Unul prin Sophia

12 Mai 2020, ora 4:38 AM

Sunt Eu Sophia. Sunt Unul.

Îți mulțumesc că ai venit.

Sunt câteva lucruri care trebuie consemnate. Acest lucruri trebuie spuse în acest moment.

În regulă. Sunt disponibilă să fac asta acum.

Există unele raționalizări. Nu raționalizări alimentare. Sunt raționalizări de alimentare energetică. Acestea sunt explozii de forță. Ele catapultează din tărâmurile de dincolo intenția în constructul uman. Ele nu sunt separate de ființa umană. Totuși, ele sunt ținute deoparte de focalizarea actuală și, prin urmare, par a fi separate.

Aceste explozii de intenție emană din aspectele sinelui uman. Există numeroase versiuni ale voastre. Chiar acum, și acesta este motivul conversației noastre, toate mențin o intenție similară. Această intenție este să scoată planeta de sub stăpânirea părții întunecate care a ținut-o în strânsoarea ei pentru atât de multă vreme.

Dați-vă seama ce înseamnă acest lucru și țineți cont de el. Această focalizare a multiplelor și numeroaselor aspecte nu se manifestă doar pentru voi lucrătorii în lumină și războinicii luminii, ea vine din partea tuturor.  

Atât lumina cât și întunericul sunt amplificate acum de o mie de ori. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată. Se consideră că el are loc chiar acum.

Acest moment acum vă ține captive toate intențiile voastre.

Din toate dimensiunile, toate aspectele și părțile voastre.

Prin urmare, veți fi martorii unui efect amplificat și implacabil. Va apărea într-o plină iluminare – nimic nu-l va împiedica.

Totul este evident, totul este dezvăluit.

Forța intenții acestui curent acum nu a mai fost experimentată, nici măcar simțită, de un om aflat într-un corp.

Va fi intens și actualizat chiar și atunci când gândurile eliberării și evenimentele actuale nu sunt în mintea voastră prezentă.

Toate acestea sunt aduse și create de colectivul uman.

Atât de mare este forța voinței și dorința de a vedea sfârșitul acestei sclavii și abuz, încât acum nimic nu-i mai stă în cale.

Acest lucru include întunericul, deoarece ei sunt catalizatorul. Acest lucru include întunericul, deoarece ei sunt catalizatorul.

Mulți sunt confuzi și merg pe ambele cărări dorind ca lucrurile să se întoarcă la ”nivelele normale de control” și, drept rezultat, ”ajută întunericul”. Acest lucru apare ca supărare și furie și ca o rampă sau accelerare a dorinței și cererii ca cineva să repare ceea ce este în mod evident greșit.

Datorită fie faptului că în mod intenționat rămân adormite, fie rolului/scopului în acest moment de eliberare, aceste ființe se pot arăta ca extrem de agitate, forțate sau pierzându-și orice pretenții în a-și face griji pentru libertatea lor personală. Ei vor dori doar ca această nebunie să înceteze. Toate acțiunile lor sunt motivate de acest scop.

Aveți răbdare. Iertați-i. Când vedeți că asta se întâmplă, să știți că toate eforturile conduc la o evoluție rapidă și că toate forțele asigură succesul.

Nu există nici un mod în care acest efort actual să fie exagerat.

Într-un fel, chiar acum, vedeți și simțiți acest lucru. Se întâmplă pentru fiecare parte a voastră și se întâmplă acum.

Asta vă va ajuta să vă aduceți aminte în timp ce-i simți în interior efectul în ambele direcții. Întunericul și Lumina sunt amplificate exponențial.

Corpul vostru fizic va răspunde. S-ar putea să aveți probleme cu somnul, cu concentrarea, cu focalizarea. Păstrați-vă calmul și implementați momente intenționate de meditație. Folosiți mantra: Eu sunt lumină. Eu sunt iubire. Eu sunt. Folosiți orice ce vă ajută să simțiți pace și control.

Vă veți vedea semenii furioși, supărați, agitați și adormiți care vă vor căuta apoi pentru puțin din acea stare de pace și control.

În definitiv și la urma urmei, luarea și implementarea autocontrolului este cel care restabilește iubirea și lumina sa pe Pământ.

Toate acestea vor începe acum. Cu intenție și putere, voi o ghidați pe Gaia către și prin această fază a trezirii.

Acest lucru se întâmplă prin cooperarea și ajutorul întregii Creații. Mulți și mult din care voi sunteți.

Faceți-vă confortabili și simțiți bucurie în timp ce trăiți în și observați acest moment care vine. Sunt motive pentru sărbătorirea unui mare triumf. Voi experimentați acum forța vieții – toată Creația – care devine în mod activ ceva ce n-a devenit niciodată. În timp ce omul se re-imaginează pe sine chiar în fața ochilor voștri.

Această viziune strălucitoare este nevăzută până acum și posibilă doar datorită forței intenției despre care se vorbește aici.

Există un singur mod în care acest lucru să fie încheiat și acesta este un nou Pământ.

S-ar putea să nu vedeți asta astăzi, oameni dragi, deoarece haosul pare să guverneze. Dar îl veți vedea și încă repede. Nici un secret nu va fi posibil. Nici o agendă secretă care să prospere.

În noua voastră lume veți vedea clar. Transparența este cuvântul de veghe, este ordinea zilei.

Lupta ca să ajungeți acolo este glorioasă în intensitatea sa și strălucitoare în producerea sa. A fost planificată dincolo de cunoașterea voastră. Aveți încredere.

Nu va trece multă vreme până să fiți martorii acestei transformări.

Asta este tot.

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.