duminică, 17 mai 2020

Iubirea Pământului



Pământul canalizat de Pamela Kribbe

Dragi Oameni, eu sunt vocea Pământului și vă urez bun venit.

Eu vă port și cu iubire și predare curg prin voi. Eu trăiesc în celulele corpului vostru. Voi vă exprimați prin mine, dar și eu îmi găsesc exprimarea prin voi. Mă bucur să fiu împreună cu voi și să experimentez viața pe Pământ prin conștiința voastră umană. Aș dori să îndrăzniți să vă predați mie; să îndrăzniți să vă dăruiți mai mult decât corpul, sentimentele și curgerea vieții care există în voi. Asta este dorința mea.

Simțiți puterea iubirii mele pentru voi. Voi sunteți copiii mei, pentru că eu vă port ca mamă. Aș dori să mă experimentați și acceptați ca pe o energie susținătoare în viața voastră, dar să nu faceți acest lucru prin capul vostru și prin procesele de gândire cu care ați fost învățați. În esența sa, energia mea nu funcționează într-un mod determinant și director, ci curge într-un ritm natural și spontan. De câte ori sufletul vostru se conectează cu mine dintr-o stare de predare vieții, dansăm și experimentăm viața împreună. Atunci vă conectați energia sufletului, inima cosmică cu energia mea pământeană într-o conectare care curge de sus în jos, într-o predare deplină mărețelor forțe ale vieții, atât cosmice cât și pământești, fără intervenția capului cu procesele sale mentale.

Acesta este noul om care va apărea pe Pământ, ființa umană care-și recunoaște și experimentează atât rădăcinile pământene cât și pe cele cosmice și se simte ca fiind una cu această experimentare. Ceea ce se întâmplă acum în lume este că oamenii se conectează atât cu originea lor cosmică cât și cu viața lor pământeană prin intermediul corpului care îi poartă.

Acordați-vă un moment să priviți corpul uman ca pe o poartă prin care energia cosmică curge pe Pământ. În această săptămână mulți dintre voi ați fost în diferite peșteri (în sudul Franței). Acestea sunt porți fizice prin care energia cosmică intră pe Pământ, așa cum și corpul vostru este o astfel de poartă. Corpul vostru este compus din energiile puternice și fundamentale ale elementelor Pământului care au ca bază: soliditatea, stabilitatea și pacea; totuși, în același timp, corpul vostru conține o poartă energetică, o deschidere pentru ca razele de lumină inspiratoare să curgă din Soarele Cosmic pe Pământ.

Corpul vostru trebuie să fie ancorat pe și în Pământ, să fie pe deplin înrădăcinat aici. Corpul vostru are nevoie să fie și hrănit, nu numai cu mâncare fizică: pâine și apă, ci și cu hrană eterică: simțirea, sentimentul de a fi una cu natura prin conectarea cu copacii, plantele și animalele; să simțiți soarele pe pielea voastră, să plutiți, să vă scăldați în ape înviorătoare, să respirați aer proaspăt și să simțiți căldura unui foc. Toate aceste elemente – elementele mele ale apei, focului, aerului și pământului – sunt energii la fel de spirituale ca cele ale maeștrilor, învățătorilor și îngerilor pe care-i venerați. Energiile mele spirituale sunt aici, printre noi, iar prin elementele pământești pe care eu le ofer, vă puteți uni cu ele.

Aceste energii pământene – spirituale sunt peste tot pe Pământ. Vedeți în jurul vostru florile care cresc pe câmp și plantele și ierburile care vă furnizează ceea ce aveți nevoie ca ființe umane. Îmbrățișați aceste energii ale Pământului și simțiți-mi puterea – asta este Casa voastră! Ori de câte ori sunteți în măsură să vă simțiți pământeni și înrădăcinați și îndrăzniți să vă hrăniți cu tot ceea ce aveți nevoie, fizic și energetic, poarta se deschide luminii sufletului vostru. Această poartă este o conectare cu această lume pământeană și ajută această lume să înflorească prin infuzarea ei cu lumina cosmică.

Simțiți pentru o clipă de ce este nevoie în propria voastră viață ca să ajungeți la această interacțiune în cel mai bun mod posibil. Începeți prin a vă simți prin corp acea fundație pământeană a voastră. Simțiți-vă corpul ancorat în mine. Aici, în acest loc (sudul Franței), unde natura este sălbatică și liberă și a fost cultivată și schimbată cât mai puțin posibil, puteți experimenta mai ușor curgerea pură a energiei Pământului. Corpul vostru recunoaște și răspunde acestei energii. Iar voi nu trebuie să faceți nimic mental ca acest lucru să se întâmple. Pur și simplu întindeți-vă în iarbă și admirați natura, iar energia vine spre voi în mod spontan.

Simțiți energia Pământului curgând în picioarele voastre și cum corpul vostru își redobândește o simțire mult mai deplină și solidă. Simțiți pacea și liniștea rocilor de sub voi acoperite de un sol lipsit de vârstă. Această energie pământeană este aici și vă poartă pentru că voi sunteți o parte a naturii, așa cum sunt animalele, plantele și pietrele, apa și aerul. La fel ca ele și voi sunteți o parte și o componentă importantă a naturii. Acceptați și îmbrățișați realitatea și frumusețea acestui fapt.

Acest lucru înseamnă și că atunci când vă întoarceți acasă din această vizită și vă întoarceți la viața voastră de zi cu zi vă veți aminti să simțiți cum este să fiți conectați cu Pământul și cu calmul de care aveți nevoie. Luați în serios ritmul care vine din corpul vostru și nu vă lăsați distrași de multele cereri care vin spre voi din partea societății umane. Ele nu vă duc acolo unde ar trebui să fiți, ele vă îndepărtează de esența voastră. Odihniți-vă și relaxați-vă simțind elementele Pământului. Păstrați în suflet aceste elemente pământești și hrăniți-vă cu ele. Numai atunci se poate deschide poarta pentru ca lumina sufletului vostru să se poată manifesta cu adevărat în viața voastră de zi cu zi.

Conectați-vă acum cu lumina sufletului vostru. Ați simțit cum este să fiți înrădăcinați și conectați cu mine, Pământul, și ați simțit cum este să primiți în propriul vostru corp forțele spirituale ale elementelor pământești. Acum imaginați-vă ce forță cosmică, ce lumină a sufletului vrea să intre în voi. Vizualizați-o coborând din Ceruri, din cerul de deasupra voastră. Simțiți-vă propria lumină solară, puterea sufletului și primiți-le în inima voastră. Simțiți-le strălucind în inima voastră! Și vedeți cum energia Pământului primește și răspunde acelei lumini din voi. Cât de delicios este să experimentați această strălucire!

Pământenele și cosmicele sunt energii care răspund și au nevoie una de cealaltă – ele nu sunt energii opuse. Energia Pământului în corpul vostru devine revitalizată și plină de bucurie și este inspirată de lumina cosmică care voi sunteți, iar această uniune a energiilor ia o formă pământeană prin voi. Lumina cosmică nu vrea altceva decât să fie aici și să curgă afară prin celulele corpului vostru astfel încât să-i fie de ajutor Pământului să fie rodnic și să dea naștere noului.

Sunteți atât de bineveniți aici – eu am nevoie de lumina voastră! Fizic, ca Pământul, eu nu pot trăi fără lumina Soarelui, iar energetic, eu am nevoie și de lumina voastră cosmică. Aceasta poate curge în mine numai atunci când voi vă dați voie să fiți primiți de mine, când aveți încredere în mine și vă simțiți acasă aici. Vedeți cum ambele energii sunt acum alăturate în voi: lumina voastră cosmică stelară s-a alăturat cu corpul vostru, ancora pământeană. Lăsați-le să se îmbrățișeze una pe cealaltă și lăsați-le să curgă împreună prin corpul vostru.

Apoi urmează împerecherea și unirea energiilor masculine și a celor feminine; energia de a da și energia de a primi; Soarele și Pământul. Lăsați aceste energii împerecheate și unite să curgă peste și prin voi în cercuri din ce în ce mai extinse; nu numai în corpul vostru, ci și prin întregul vostru câmp de energie, prin aura voastră. Dați-le voie acestor energii să vă reînnoiască și să vă aducă aminte de cine sunteți voi cu adevărat: o ființă jucăușă de lumină, o ființă vie prezentă temporar aici ca să interacționeze plină de bucurie cu energia mea pe Pământ. Experimentați din nou uniunea intimă a energiei Pământului și a luminii cosmice care voi sunteți. Primiți cu bucurie și integrați acest sentiment de intimitate și luați-l cu voi atunci când vă întoarceți la casele voastre.

Acum, uitați-vă pentru o clipă la viața voastră de zi cu zi din perspectiva acelui sentiment de uniune intimă a energiilor. Doar simțiți intuitiv, și fără să vă gândiți la asta, că sunteți aici în casa voastră. Vedeți dacă puteți găsi aici o parte a vieții voastre pe care ați putea-o schimba astfel încât să fiți mai în echilibru cu adevărata voastră natură. Ce puteți face pentru voi înșivă, fizic sau emoțional, prin ce să vă simțiți mai hrăniți și să experimentați mai multă liniște, relaxare și inspirație? Apoi promiteți-vă să vă oferiți acest lucru. Creați mai mult spațiu în viața voastră să vă hrăniți pe voi înșivă atât în mod pământean cât și ceresc.

La final, aș dori să vă rog să simțiți marile forțe care vă întâmpină cu bucurie în această viață. De sub tălpile voastre primiți puterile hrănitoare ale Mamei, Pământului, iar de deasupra brațele iubitoare ale Tatălui care vă protejează și vă ocrotesc. Simțiți această totalitate a forțelor de deasupra și de dedesubtul vostru și lăsați ca această uniune să aibă loc. Dați drumul pur și simplu excesului de gândire și acțiune; știți că sunteți purtați de forțe mai mari care vă iubesc, care vor ceea ce este cel mai bine pentru voi. Lăsați pe seama lor controlul și dați-vă voie să fiți purtați de un val mare de energie.

O lume nouă vă așteaptă și pentru că vă predați acelei curgeri de energie, deveniți una/unul dintre cei care pregătesc și dau formă noii lumi. Se întâmplă, atât de multe evoluează acum pe Pământ. Cel mai mare pas pentru voi este să îndrăzniți să vă predați atât forțelor Pământului, cât și celor ale Cerului. Vă iubesc; simțiți-mi mâinile într-ale voastre – nu sunteți niciodată singuri.

© Pamela Kribbe



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.