marți, 24 noiembrie 2020

Conectarea directă


 Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite ființe de lumină, noi suntem Andromedanii. Călătorim de departe să ne conectăm cu energiile voastre, să ne oferim și transferăm lumina și înțelepciunea. Suntem cunoscuți ca fiind una dintre cele mai evoluate civilizații din universul Creatorului și, totuși, noi pur și simplu îl ascultăm pe Creator, ne conectăm cu Creatorul și distribuim prin ființele noastre tot ceea ce este adevărul Creatorului. Acesta este scopul nostru și este modul nostru de a fi. 

Venim la voi astăzi să vorbim despre o conectare directă. O conectare directă poate fi descrisă ca iluminare, avansarea evoluției voastre spirituale, ascensiune sau să fiți una cu sufletul vostru. O conectare directă este o comunicare divină cu Creatorul care vă dă voie să vă percepeți pe voi înșivă, adevărul din voi și vibrațiile Creatorului în voi înșivă și în jurul ființei voastre. Fiecare persoană care se îmbarcă în evoluția sa spirituală va căuta să aibă o conectare directă, fie că este vorba de o conectare directă cu sufletul său, grupul de suflet, ghizi, un anumit maestru ascensionat sau cu Creatorul. Această conectare directă este ca o comunicare clară cu o ghidare care oferă o imensă claritate și înțelegere. Mulți caută să primească ghidarea Creatorului sub orice formă, astfel încât să știe că-și urmează scopul divin și spiritual pe Pământ, simțindu-se împliniți și că ceea ce fac este ceea ce este nevoie, așadar, că nu-și pierd timpul pe Pământ. 

Primirea ghidării reprezintă o co-creație 

O conectare directă cu Creatorul sau cu orice formă a Creatorului reprezintă o co-creație. Aveți capacitatea să ascultați, să interpretați vibrațiile sacre și divine și fluxul de energie al Creatorului. Ghizii voștri vă vor încuraja să faceți asta, cu oricine doriți să creați o conectare directă, vă vor încuraja să faceți acest lucru. Pe Pământ aveți liberul arbitru să luați deciziile care simțiți că sunt potrivite pentru voi, să faceți alegeri, să creați oportunități, să alegeți vindecarea pe care o simțiți a fi potrivită pentru voi și care vă va ghida mai departe în scopul și misiunea voastră pe Pământ. Este important să aveți încredere în înțelegerea că orice faceți, orice acțiune alegeți și orice alegeți să creați, vă urmați scopul pe Pământ. Când aveți încredere în propria voastră capacitate de a vă urma scopul pe Pământ, vă absorbiți și întrupați mai deplin scopul. Ghizii voștri și Creatorul vă vor susține să faceți asta. 

Veți primi ghidarea că conectarea directă are legătură, de fapt, cu co-creația și este vorba mai mult despre dezvoltarea instinctelor voastre, a percepției voastre interioare, a înțelegerii și ghidării. Este o co-creație cu ghizii voștri sau cu oricine aveți o conectare directă, vă încurajează să înfloriți lumina, iubirea, înțelepciunea, să înfloriți din interiorul ființei voastre. Acest lucru se datorează liberului vostru arbitru; unul dintre cele mai frumoase și puternice daruri care vă sunt date atunci când vă nașteți pe Pământ este liberul vostru arbitru. Acum, în timp ce treceți prin realitatea voastră s-ar putea să simțiți că liberul vostru arbitru nu există sau că alții vă suprimă liberul arbitru, poate chiar liderii sau cei care vă conduc vă suprimă sau diminuează liberul arbitru. Cu toate acestea, voi aveți liber arbitru în realitatea voastră și acesta vă este acordat de către Creator ca o exprimare a Creatorului. 

Este important ca tot ceea ce faceți, tot ceea ce percepeți și exprimați să provină din iubirea și adevărul Creatorului din ființa voastră. Acesta este modul vostru natural de a exista atunci când lăsați ca exprimarea și creația voastră să vină din iubirea și adevărul din ființa voastră. Atunci sunteți cel mai puternic conectați și primiți iubirea și adevărul Creatorului, le transmiteți și sunteți în puterea voastră. O conectare directă cu orice formă a Creatorului înseamnă că vă aflați într-un spațiu de liber arbitru, exprimați și creați din iubire și adevăr, sunteți, prin urmare, în puterea voastră co-creând cu forma Creatorului cu care doriți să vă conectați. 

Primirea și experimentarea acelei conectări directe înseamnă că veți primi încurajare, energie, iubire și chiar inspirație de la un ghid, Creator sau orice formă a Creatorului cu care vă conectați. Aceste ființe vor amplifica, crește și dezvolta tot ceea ce sunteți și tot ceea ce exprimați. Dacă doriți să creați o conectare directă cu sufletul vostru sau cu grupul vostru de suflet, este exact la fel. Adeseori multe ființe caută ghidare la ființele din planurile interioare și, de fapt, ei au nevoie de încurajare, inspirația însemnând o nouă perspectivă sau o deschidere a conștientizării voastre astfel încât să puteți aborda un nou mod de gândire sau explorare. Noi, Andromedanii, recunoaștem o conectare directă ca experimentare a fluxului divin al Creatorului care se mișcă prin ființa voastră, este exprimat prin voi și creat prin voi. 

Voi sunteți o conectare directă în manifestare 

V-ați putea imagina că să aveți o conectare directă înseamnă să experimentați lumina Creatorului sau cuvintele și ghidarea Creatorului curgând prin voi, acesta poate fi cazul pentru unii. Cu toate acestea, îl experimentați pe Creator curgând prin voi, experimentați împuternicire, încurajare, inspirație, trezire, activare și energie. Aveți un instinct interior și abilitatea naturală să-l interpretați și exprimați pe Creator. Desigur, voi sunteți Creatorul și sunteți exprimări pure ale Creatorului, voi deja sunteți într-o conectare directă cu Creatorul. Nu este nevoie să căutați conectarea directă cu Creatorul deoarece sunteți deja prezenți, poate ar trebui să existe o oarecare focalizare, o oarecare redirecționare a conștientizării sau atenției voastre ca să experimentați pe deplin acest lucru. 

Noi, Andromedanii, vă invităm ca pur și simplu să stați liniștiți, să conștientizați și să repetați: 

”Eu sunt o conectare directă cu Creatorul.” 

Folosim cuvântul ”Eu sunt” mai degrabă decât ”Eu am” pentru că ”Eu sunt” este o întrupare, în timp ce ”Eu am” simbolizează ceva ce vă poate fi luat. Conectarea directă cu Creatorul nu vă poate fi luată. În multe privințe, cuvintele noastre nu sunt necesare și poate nu explică suficient, dorim pur și simplu să vă încurajăm să contemplați acest lucru: 

Voi sunteți o conectare directă cu Creatorul manifestată deja pe Pământ, adică nu există nimic de făcut, nimic de spus, voi deja sunteți o experimentare, o exprimare a conectării voastre directe cu Creatorul. Este important să conștientizați că toți ceilalți sunt o manifestare a unei conectări directe cu Creatorul.   

Când cineva apare în realitatea voastră și este supărat, v-ați putea întreba cum poate fi această ființă o conectare cu Creatorul, o întrupare a unei conectări directe cu Creatorul? Amintiți-vă că fiecare ființă deține și este o întrupare a unei conectări directe cu Creatorul. Fiecare poate alege sau nu să o folosească sau să o exprime. Ceea ce Andromedanii vă invită să faceți în acest moment este să alegeți să fiți o conectare directă cu Creatorul și să alegeți să conștientizați că fiecare persoană este la fel, deține și este o conectare directă cu Creatorul. Prin urmare, atunci când cineva intră în realitatea voastră cu energia furiei sau orice altă vibrație limitatoare, sunteți capabili să vedeți prin ea, ca și cum ar fi o perdea de fum, să percepeți încrederea de dincolo de ea. Am putea spune să percepeți dincolo de obiceiurile și reacțiile personalității. Atunci când recunoașteți că fiecare are o conectare directă cu Creatorul, indiferent de acțiunile sale sau de ceea ce spune, începeți să vedeți adevărul care este prezent în ființa voastră, peste tot în jurul vostru și în fiecare ființă, ceea ce este profund iluminator. Poate fi profund inspirator și împlinitor și să alegeți să vă recunoașteți pe voi înșivă ca pe o întrupare a unei conectări directe cu Creatorul și la fel și pe ceilalți. Recunoașterea, alegerea și contemplarea faptului de a fi o conectare cu Creatorul crează o trezire extrem de puternică în ființa voastră, o tandrețe, conectare și întregire cu vibrația Creatorului. În prezent acest lucru este ceva de apreciat profund, amintirea faptului că Creatorul există în ființa voastră, că vă aflați într-o experimentare de co-creare împreună cu Creatorul și că primiți ghidare și înțelepciune divină de la Creator. Amintiți-vă că aveți liber arbitru; puteți decide ce să experimentați și ce să creați în realitatea voastră, iar acesta este cel mai puternic instrument pe care-l aveți.   

Noi, Andromedanii, dorim ca voi să contemplați: 

Ce este liberul vostru arbitru? 

Ce înseamnă să aveți liber arbitru? 

Cum puteți interacționa și cum vă puteți folosi liberul arbitru în procesul vostru de ascensiune și în viața voastră de zi cu zi? 

Când începeți să contemplați aceste întrebări, vă deschideți extraordinar de mult și dați voie ca multe bagaje să fie eliberate, mai ales celor legate de putere, responsabilitate, lipsă, învinuire și judecată. Toate acestea pur și simplu se dizolvă și sunteți liberi să fiți o conectare directă cu Creatorul. Este extrem de important ca noi, Andromedanii, să împărtășim acest lucru cu voi pentru că vă oferă responsabilitatea și puterea de care aveți nevoie. Vă trezește la faptul că aveți puterea și adevărul  în ființa voastră și acest lucru vă va activa și ghida în continuare în moduri la care poate vă așteptați și în moduri la care nu vă așteptați. Este timpul să aveți încredere în voi înșivă, este timpul să aveți încredere în Creator și este timpul să aveți încredere în co-crearea voastră cu Creatorul și în lumea din jurul vostru. 

Noi, Andromedanii, vă iubim profund, 

Și vă mulțumim,


Andromedanii


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.