duminică, 8 noiembrie 2020

Simplitatea Adevărului Vostru

 

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Mihail. Am venit cu întreaga echipă Angelică și vă îmbrățișăm în cea mai blândă și tandră iubire cu vibrațiile, înțelepciunea și vindecarea Angelică. Suntem prezenți să fim fundația voastră, să vă susținem, inspirăm și asistăm în orice mod ne cereți. Vă rugăm să știți că trebuie doar să ne chemați, fie că este vorba de un Arhanghel individual, o echipă Angelică sau de Tărâmul Angelic, este în totalitate alegerea voastră. 

În timp ce eu, Arhanghelul Mihail, vă îmbrățișez, vă rog să vă dați voie să-mi inspirați lumina. Lumina mea este o exprimare a Creatorului care curge prin Tărâmul Angelic și prin ființa mea spre voi. Imaginați-vă o coloană de lumină curgând prin chakra voastră coroană, prin coloana centrală a ființei voastre și în Pământ. Această coloană de lumină strălucește cu o lumină albastră și albă, este exprimarea mea pentru voi. Energia pe care o aduc astăzi este cea a simplității și a păcii, ea are și rolul de-a vă îndrepta atenția către adevărul ființei voastre. 

Aceste trei energii, simplitatea, pacea și adevărul, sunt extrem de necesare pe Pământ acum, în ființa și ascensiunea voastră. Aceste energii sunt ca o resetare care vă aduce înapoi în centrul vostru, aducându-vă înapoi în echilibru. Eu, Arhanghelul Mihail, vă invit ca în timpul vostru să contemplați și să meditați la coloana mea de lumină care curge prin ființa voastră, această lumină albastră și albă sclipitoare cu energiile simplității, păcii și adevărului. Vă invit ca pur și simplu să stați în această energie și să observați că este ca o resetare, veți simți cum vă armonizați și echilibrați de parcă energiile voastre sunt întinerite și resetate. 

În prezent, în ascensiune, și mai ales cu atât de multă confuzie pe Pământ, simplitatea, pacea și adevărul sunt esențiale. Este important să conștientizați simplitatea adevărului vostru. Se pare că multe lucruri ca să fie experimentate sau create pot fi complexe și solicită mult efort. Adevărul vostru, esența ființei voastre, sinele vostru divin, aspectul vostru care deține înțelepciune, intuiție, ghidare, iluminare, conectarea cu acest aspect este simplă și vă duce într-un spațiu de pace. Acest spațiu de pace este cel care vă ajută să vă conectați cu adevărul vostru, să vă amintiți, să vă recunoașteți adevărul. Conectarea cu adevărul vostru, întruparea adevărului vostru este unul dintre cele mai puternice și mai profunde lucruri pe care l-ați putea face în acest moment și, totuși, este un pas simplu, deși mulți s-ar putea să-l simtă complex și provocator. Este important să vă dați seama că fiecare pas făcut în lumina Creatorului, ghidat de lumina Creatorului și către lumina Creatorului este simplu și ușor. Este esențial să absorbiți această convingere și intenție profund în ființa voastră pentru că este adevărul vostru și când accesați această înțelegere, începeți deja să vă treziți adevărul interior. 

Accesarea Adevărului Vostru 

Ca să vă accesați adevărul este nevoie să treceți prin vibrația păcii. Pacea vine atunci când conștientizați și recunoașteți simplitatea. Simplitatea poate fi descrisă ca fiind focalizarea voastră, intenția voastră și o dedicare acestei focalizări și intenții pe moment fără nici un fel de distrageri. 

Dați-vă voie să conștientizați că este ușor să faceți acest lucru în viața voastră de zi cu zi și că este benefic să fie făcut în fiecare zi. Mai întâi conștientizați prezența Simplității în ființa și realitatea voastră, chiar dacă nu știți exact ce este sau cum se simte, pur și simplu conștientizați că simplitatea există în interiorul și în jurul vostru. 

Simplitatea scopului vostru în acest moment este să vă conectați cu adevărul vostru. Dați-vă voie să mențineți intenția conectării cu adevărul vostru, de-a comunica și experimenta prezența adevărului vostru și a adevărului Creatorului în ființa voastră. Dați-vă voie să vă focalizați doar asupra acestui lucru în următoarele câteva momente, ori de câte ori vă este distrasă atenția sau vă gândiți la altceva, aduceți-vă înapoi atenția asupra scopului vostru de-a vă conecta, comunica și experimenta adevărul. 

În timp ce mențineți această focalizare și intenție, lăsați vibrația păcii, care va apărea în mod natural, să înflorească. Simțiți, percepeți, conștientizați vibrația păcii începând să pulseze prin întreaga voastră ființă și bucurați-vă de ea, este ca și cum v-ar energiza, realimenta întreaga ființă. Dați-vă voie să vă odihniți în vibrația păcii atât cât simțiți că este potrivit pentru voi și dacă sunteți distrași, amintiți-vă de scopul pe care-l aveți de-a vă conecta cu adevărul vostru interior. 

În timp ce vibrațiile păcii din ființa voastră, care sunt în mod constant prezente, vă umplu întreaga ființă, veți observa că o trezire are loc. Această trezire poate avea loc în numeroase feluri. Puteți observa o lumină care apare din interior, un simbol, sunet, cuvânt, sentiment sau senzație. Veți observa prezența adevărului vostru apărând într-un fel care este potrivit pentru voi, pe care-l puteți înțelege și să vă conectați cu el. În vibrați păcii dați-vă voie ca pur și simplu să acceptați și să conștientizați dezvăluirea adevărului. Când vă conectați cu adevărul vostru interior, este important să nu-l influențați prin perspectiva sau dorințele voastre, dorind să cunoașteți înțelepciunea pe care adevărul vostru o deține sau așteptându-vă ca adevărul vostru să se manifeste într-un anumit fel. Adevărul vostru vi se va dezvălui cu cât mai mult veți da drumul, dându-vă voie să îmbrățișați simplitatea și pacea. 

De ce este nevoie acum de Simplitate, Pace și Adevăr? 

Multe dintre experiențele de pe Pământ, și într-o anumită măsură chiar și activările și inițierile ascensiunii, crează reacții în ființa voastră. Acestea pot fi reacții generate de răni vechi, emoții, gânduri, procese și sisteme de credință. Indiferent de modul în care ființa voastră reacționează, este posibil ca ea să reacționeze acum mai mult ca oricând din cauza multelor schimbări care au loc în ființa voastră, pe Pământ și chiar în Planurile Interioare. Acest lucru face să fie și mai provocator să rămâneți echilibrați. Atunci când nu sunteți echilibrați, este ceva automat, aproape ca o protecție, faptul că ființa voastră reacționează diferit la circumstanțele din interiorul și exteriorul vostru. Reacțiile pot fi supărare, furie, gânduri negative, judecăți și învinuire. Sunt atât de multe moduri în care ființa voastră poate reacționa. Eu, Arhanghelul Mihail, nu spun că reacționarea este o exprimare negativă, spun că atunci când sunteți în echilibru reacționați din adevărul ființei voastre, prin urmare, acționați din adevărul ființei voastre. Este un mod mai ușor și mai simplu să existați pe Pământ în aliniere cu Creatorul, accesând tot ceea ce Creatorul dorește să împărtășească cu voi, experimentând totodată împlinirea în realitatea voastră. 

Fiți conștienți de faptul că s-ar putea să reacționați pentru că ați ieșit din echilibru din cauza tuturor schimbărilor care au loc în ființa voastră și în jurul vostru. Prin conștientizarea acestor trei energii: simplitatea, pacea și adevărul, care vă pot conecta cu adevărul vostru interior și susține întruparea, știind că aceasta este vocea, sunetul, ochii, ghidarea Creatorului în voi, vă ajută să navigați mai departe cu o mai mare ușurință. Vă dă voie să obțineți ceea ce vă este necesar, să dați drumul la ceea ce nu mai aveți nevoie și să fiți sau conștientizați tot ceea ce Creatorul este în voi și în jurul vostru. Acest lucru va dizolva confuzia, va vindeca rănile vechi, va reduce și dizolva frica și anxietatea. Va crea tot ceea ce este necesar să vă susțină și propulseze înainte în acest moment în procesul vostru de ascensiune. 

Acest lucru este extrem de important, lăsați simplitatea adevărului vostru să fie ghidul vostru, dați-vă voie să dați drumul la orice așteptări cu privire la ceea ce este adevărul vostru, cum vă apare și cum este exprimat. Pur și simplu dați-i voie adevărului vostru să fie așa cum este și se exprimă prin voi. Acesta este un moment de re-centrare, de câștigare a echilibrului, de accesare a ceea ce este necesar și-apoi de-a merge mai departe cu acțiunea dintr-un spațiu al adevărului. Acest lucru este esențial acum. 

Arhanghelul Mihail și Ființele Angelice sunt prezente cu voi. Vă iubim și vă susținem etern cu trei energii: simplitatea, pacea și adevărul. 

Vă mulțumesc,

Eu sunt Arhanghelul Mihail


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.