sâmbătă, 7 noiembrie 2020

SFÂRȘITUL JOCULUI ȘI OPERAȚIUNEA BUMERANGUL A CONTRAINTELIGENȚEI MILITARE STELARE TERESTRĂ A Q ȘI PIRATAREA BIOINFORMAȚIEI DIN LINIA TEMPORALĂ ARTIFICIALĂ A ALEGERILOR PREZIDENȚIALE DIN SUA FRAUDATE DE CABALĂ

COMANDANTUL GENERAL ARHANGHELUL MIHAIL ESTE ALATURI DE TRUMP

Autor: Mishel Aioros Prometeo Castillo Cerna

Cu câteva zile înainte de alegerile prezidențiale din SUA, cele 5 Familii Pleiadeene negative care au dominat și înrobit Pământul împreună cu Mica Facțiune Coruptă a Alianței Galactice + (cei care aparțin) Xopat + (cei care aparțin) Chutulos + rasa insectoidă negativă din China, au adus un grup de nave, o flotă militară reptiliană formată din 12 mii de draconieni de rang înalt ca să ajute Cabala să câștige alegerile din Statele Unite, Bolivia, să impună constituția în Chile și să continue cu al 3-lea val de Covid-19 în toate țările din America și din lume. Cei 12 mii de draconieni s-au împărțit în grupuri în diferite puncte strategice din America, Statele Unite și lume, ca să-și ducă la îndeplinire planul de a impune la președinție candidatul de care Cabala avea nevoie ca să-și poată continua agenda. 

Fiecare grup de agenți draconieni negativi, purtau în mână o tehnologie a Portalului de Transfer Dimensional de Cuplare la Frecvența Sufletelor, această tehnologie le-a permis altor suflete draconiene să intre pentru a se întrupa pe Pământ, unde draconienii care au intrat cu corpuri și nave draconiene îi așteptau cu corpuri umane create de ei prin inginerie genetică, astfel încât sufletele draconiene care urmau să pătrundă prin acel Portal de Transfer, să se poată cupla la frecvența acestor corpuri umane și, astfel, să susțină planul Cabalei în Chile, în Peru, în Argentina, în Venezuela, în America Centrală, în Spania, în Mexic și în special în fraudarea alegerilor din SUA. 

O mare parte dintre agenții draconieni care folosesc corpuri umane, sau 80% dintre ei se află pe lista ONG-urilor lui Soros și Antifa. Trucul era că, indiferent cine va câștiga alegerile, acest grup să provoace tulburări emoționale în structura neuro-psihică-socială din SUA și alte distrugeri, să incendieze pădurile, să incendieze centrele comerciale etc. din Chile până în SUA. Fiecare grup de agenți draconieni care au intrat cu corp draconian, au ajutat să intre 11 mii de suflete draconiene și să folosească corpurile umane ca să provoace aceste tulburări din sudul Chile până în nordul Statelor Unite frânând astfel eliberarea întregii lumi, pentru a frauda alegerile electorale și a impune  noi constituții de stânga în unele țări. 

96% dintre acești agenți draconieni care au intrat cu corp draconian și dintre cei care au intrat folosind un corp uman, au fost arestați și neutralizați, chiar dezintegrați. Cabala în disperarea sa, a falsificat voturi, folosind 40 de milioane de voturi a unor persoane decedate, chiar și persoane inexistente, care nu erau înregistrate în registrul național de identitate al SUA, a aruncat mai mult de 78 de milioane de voturi originale care l-au favorizat pe Trump, a închis numărătoarea voturilor la ora 3 dimineața și astfel a încetat să mai numere voturile care l-au favorizat pe Trump și l-au făcut președinte ales, când acest lucru este interzis prin lege în legea constituțională a votului electoral și au introdus date incorecte în baza de date, adăugând încă o cifră între primele cifre ale numărului de votanți ai lui Biden, fraudă electorală numerică topografică. 

Buletinele de vot aveau un cod de criptare invizibil pentru a diferenția buletinele originale de cele false. Așadar, pe măsură ce Trump va solicita renumărarea voturilor, adevărul va ieși în cele din urmă la iveală. Un cod de identificare al imprimantei (MIC), cunoscut și sub numele de steganografia imprimantei, puncte galbene, puncte de urmărire sau puncte secrete, este un filigran digital pe care anumite imprimante laser și copiatoare îl lasă pe fiecare pagină tipărită și care permite identificarea dispozitivului cu care a fost imprimat un document oferind indicii clare celor interesați. Dezvoltat de Xerox și Canon la mijlocul anilor 1980, existența acestuia a devenit publică abia în 2004. În 2018, oamenii de știință au dezvoltat un software de confidențialitate pentru anonimizarea imprimantelor ca să-i încurajeze pe cei care fac denunțuri publice și să rămână anonimi. 

Agenția de Inteligență Militară Terestră a Q a știa toate aceste lucruri (de multe ori au lăsat planurile Cabalei să se îndeplinească ca să aibă mai multe probe care să înece Cabala 100%) pentru că au măsurat toate posibilitățile existente în liniile temporale pe care Cabala le-a putut crea pentru a-și continua planurile. Ceea ce Cabala nu știe este că toate liniile lor temporale au fost măsurate și urmărite de grupuri ale Inteligenței Militare, iar fiecare pas sau fiecare linie temporală a Cabalei, cum a fost deja urmărită și măsurată, va sfârși pur și simplu prin scufundarea lor în continuare și planurile proprii ale liniilor temporale ale Cabalei vor fi folosite de grupurile Alianței Inteligenței Terestre și Stelare. 

Producerea ”buletinelor oficiale” este controlată de Departamentul pentru Securitate Națională. Democrații imprimă mai multe, neștiind că filigrane izotopice non-radioactive au fost plasate pe ”buletinele oficiale”. (Învață să gândești cu inteligență și înțelepciune = suntem Comandoul Interstelar Atemporal Fenix ​​Albastru Mishanak-6, totul este sub control). 

Operațiune militară: (operațiunea Sting) 

După ștergerea tuturor buletinelor contrafăcute, Trump își confirmă victoria. 

Q ne-a spus aproximativ în aceste Drop (numerele 2479 și 2610) Trump știa deja din data de 22 iunie 2020. (Buletine tipărite de alte țări)

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1275024974579982336?fbclid=IwAR380oJVKd31hTgI-a0NduzgWd_r4qCZ9DYCJxnTA1gWsI1ccJ1_GcHzRuI

Scopul unui „STING” NU este să vă dezvăluie contramăsura. 

Control prin DHS. Planifică din timp. Identifică escrocii și urmărește-i (multe acuzații pe parcurs).

Sun Tzu "Arta Războiului" pari slab atunci când ești puternic. 

De aceea îl numesc clovnul de la Casa Albă, ceea ce nu știu este că râde pentru că el știe că timpul lor a trecut. 

● Patru acorduri de pace în Orientul Mijlociu, ceea ce în 71 de ani de intervenție politică și războaie nesfârșite nu au reușit să obțină, este primul președinte care nu a implicat SUA într-un război străin de la Eisenhower. 

● Clovnul de la Casa Albă a avut cel mai mare impact asupra economiei, creând locuri de muncă și reducând șomajul în rândul populației negre și latine decât ORICE alt președinte, a expus corupția profundă, răspândită și de lungă durată în FBI, CIA, NSA și în partidele republicane și democratice fără nici o excepție, nici în propriul partid. 

● Bufonul de la Casa Albă a transformat NATO și i-a făcut să înceapă să-și plătească cotizațiile. Clovnul i-a neutralizat pe nord-coreeni, i-a împiedicat să dezvolte capacități nucleare suplimentare, a trimis rachete în Japonia și a amenințat coasta de vest a Statelor Unite. 

● Clovnul de la Casa Albă a schimbat relația cu chinezii, a readus sute de companii în SUA și a reînviat economia. A reușit să numească trei judecători la Curtea Supremă și aproape 300 de judecători federali. 

● Același clovn de la Casa Albă a redus impozitele, a majorat deducerile standard din declarația IRS de la 12.500 dolari pentru Married Filing Joint la 24.400 dolari și a făcut ca bursa să crească la nivele record de peste 100 de ori, având un impact pozitiv asupra pensiilor a zeci de milioane de cetățeni. El a fost, de asemenea, primul președinte care a accelerat dezvoltarea unui remediu pentru COVID; care va fi disponibil peste câteva săptămâni; Nu avem încă un vaccin pentru SARS, gripa aviară, Ebola sau alte boli care au apărut în timpul administrațiilor anterioare ale Cabalei. 

● Clovnul de la Casa Albă a reconstruit armata, pe care administrația Obama a paralizat-o pentru a crea o SUA vulnerabilă în fața invaziei armatelor teroriste din țările din Orientul Mijlociu controlate și finanțate de Cabală cu banii contribuabililor americani. Obama a concediat 214 generali-cheie și amirali în primul său an în funcție. 

● Acest clovn din Casa Albă a dezvăluit pedofilia generalizată din guvern și Hollywood și demască traficul sexual și al copiilor din întreaga lume și duce copiii acasă, la familiile lor. Clovnul zâmbitor lucrează gratuit și a cheltuit peste 2 miliarde de dolari din propriul său venit servindu-i pe alții și a făcut toate acestea și multe altele în fața neobositei subminări și opoziții a celor care sunt amenințați, pentru că știu că sunt și vor fi expuși ca criminali după ce va fi reales. 

● Mulți dintre voi îl urăsc și îl disprețuiesc total. Cât de special este, pentru că, deși îl urăști, el te slujește, chiar și cu prețul inconștienței sale, el slujește TOT poporul american. Și din America direct și indirect/Ce faci în afară de a-l insulta și de a râde că a luat virusul din China (pentru că acesta a fost doar un plan al Inteligenței Militare, deoarece Cabala în acțiunea sa disperată să termine cu el, avea mai mult de 48 de mii de agenți aduși din toate țările lumii, cei mai bine plătiți asasini din lume, pe care i-au introdus în Statele Unite prin relațiile lor, doar pentru a crea un atac masiv în fiecare loc din țara unde trebuia să fie Trump. El, pentru a nu alarma oamenii, a decis să spună că are Covid-19 ca să nu-și arate fața timp de mai multe zile și, între timp, grupuri ale Inteligenței Militare să-i poată vâna unul câte unul. 99% dintre acești agenți care au fost plătiți să-l omoare au fost fie arestați, fie au murit în această acțiune, iar 1% dintre ei cooperează, dând nume, etc. care-i vor lăsa expuși pe mulți dintre democrați și alți membri ai elitei care au plătit bani grei ca să-l doboare pe Trump.  Spune-mi ce a făcut Biden pentru Statele Unite în cei 47 de ani de mandat? Decide între un „clovn” și un corupt ipocrit care vorbește încet pentru că nici măcar nu are suflet și nici clone pentru următoarele demonstrații publice. 

● SUA are nevoie de un lider puternic căruia să nu-i fie frică sa dea picioare în fund când e nevoie și să ajute omenirea. Nu e nevoie de o figură paternă, avem deja una. 

● Nu e nevoie de un mincinos, pentru asta sunt Hollywood, CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS și New York Times. Ce sunt soldurile cwreby ale INGINERIEI ÎNDOCTRINĂRII NEURO-PSIHICO-SOCIALE MKULTRA A HIPNOZEI CEREBRALE DE CARE SUFERĂ OMENIREA.

ȚINE MINTE: dacă crezi în mass-media te vei pierde în propria-ți capcană a minții. Amintește-ți, Trump nu este  salvatorul tău, dar este un președinte corect și drept care face ceea ce oricine ar dori ca președintele din țara sa să facă. Amintiți-vă că toate planurile liniilor temporale artificiale ale Cabalei sunt măsurate pe secvențe de către Alianța Inteligenței Terestre pentru ca fiecare plan al Cabalei să fie împiedicat cât mai repede. 

Amintește-ți că Arhanghelul Mihail este cu Trump, așa că Trump este susținut nu numai de Saint Germain, ci este susținut si de Iubirea și Sabia Albastră Aurie a Comandantului general Arhanghelul Mihail și a celor 144 de Comandanți Interstelari Atemporali ai săi, ținând Cabala în punctul perfect pentru scufundarea sa iminentă.


Notă: Am ales să aduc traducerea acestui  material în atenția voastră pentru că știu că aceste informații sunt adevărate. Dacă considerați că pentru voi nu reprezintă un adevăr, vă rog să vă urmați propria ghidare, pentru că pentru voi, în acest moment, acela este  adevărul vostru. Altfel spus, luați doar ceea cu ce rezonați. 

Munay!

Traducere Angelica Balan

Revizuire Monica Poka 

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.