marți, 3 noiembrie 2020

Trezirea Pântecelui Mamei Pământ

 Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări iubiți prieteni și ființe de lumină, eu sunt Maestrul Kuthumi. Este o onoare să fiu astăzi în prezența voastră. Vă aduc căldura, iubirea și înțelepciunea Creatorului prin ființa mea. Astăzi doresc să vă vorbesc despre o schimbare ascensională care are loc în Mama Pământ. Cu toate energiile care se ancorează în Pământ numeroase schimbări, transformări și activări ascensionale au loc în mod constant în Mama Pământ. Acestea trec adeseori neobservate de către cei care trăiesc pe ea. Unele activări pe care Mama Pământ le experimentează nu pot trece neobservate și aceasta este una dintre ele pentru că ea vă va influența ființa și realitatea imens de mult. Mama Pământ are nevoie de susținerea voastră în stabilizarea energiilor ei, în împământarea activării ei și în susținerea exprimării schimbării ascensionale care are loc. 

În energia și sursa Mamei Pământ este o vibrație esențială pe care ați putea-o numi pântece. Este o sursă de energie ca un sanctuar care deține vibrațiile Creatorului. Cele trei vibrații specifice ale Creatorului deținute în pântece sunt creativitatea sau energia creației, conștiința și uniunea divină. În această sursă pe care o vom numi Pântecele Mamei Pământ, veți descoperi energiile echilibrului și uniunea divină a Creatorului. Unii ar putea numi asta ca fiind vibrațiile masculine și feminine în armonie și unime, alții îl recunosc pur și simplu ca echilibru. Echilibrul Creatorului în care întregul Univers este în armonie și funcționează în unime. Acest lucru este foarte important deoarece cere ca întregul Univers al Creatorului să recunoască prezența uniunii divine în ființa lor, să recunoască unimea lor cu toate ființele, dar și că există un echilibru. 

Propriile voastre energii sunt echilibrate, așa cum sunt și alții, dar mai există un echilibru între voi, cei din jurul vostru, cei de pe Pământ și din întregul Univers al Creatorului. Acest echilibru face posibil ca creația și manifestarea să aibă loc. Acolo unde există echilibru, o uniune divină, nimic nu se poate ascunde, adevărul Creatorului, adevărul experimentărilor și manifestărilor iese la lumină, este vizibil pentru toți. Puteți recunoaște că această vibrație a echilibrului este necesară atât în ființa voastră cât și pentru întreg Pământul, mai ales omenire. Un echilibru în care totul este adus în lumina Creatorului, în care adevărul apare și tot ceea ce nu este adevărul Creatorului, se dizolvă. Atunci când accesăm echilibrul între toate ființele, Creatorul este cel pe care îl vedem, simțim și conștientizăm în ființa noastră, împrejurimi și unul în celălalt. 

Cele trei energii specifice din pântecele Mamei Pământ au potențialul de a aduce toate circumstanțele, experiențele și situațiile în echilibru, precum și toți oamenii și ființele. Tot ceea ce este iluzie se va dizolva și tot ceea ce este adevăr va deveni vizibil. 

Cealaltă energie prezentă în pântecele Mamei Pământ este energia conștiinței, energia conștientizării și de-a avea o minte deschisă, capacitatea de-a primi intențiile, ghidarea și intuiția divină a Creatorului prin ființa voastră. Capacitatea de a accesa, înțelege și exprima înțelepciunea Creatorului servește apariției adevărului. Dă voie tuturor ființelor să acceseze înțelepciunea și conștiință divină sacră în ființa lor, să fie deschise și expansive, aducând adevărul în conștientizarea altora. 

A treia energie prezentă în pântecele Mamei Pământ este energia creației sau a creativității. Am putea spune că aceasta este combustibilul de alimentat rachete, este combustibilul manifestării. Puterea, vibrațiile puternice sunt cele care crează manifestările și dau naștere creativității, noilor rezultate, noilor posibilități și experimentări dincolo de orice limitare. 

Atunci când recunoaștem că aceste trei energii sunt prezente în Mama Pământ și în pântecele Mamei Pământ, recunoaștem că ele sintetizează ca fiind una. Prin urmare, ele se susțin reciproc, ceea ce înseamnă că activarea Mamei Pământ are rolul să susțină creația, noile posibilități, ca înțelepciunea, conștiința, înțelegerea și echilibrul să apară. Rezultatul fiind un echilibru și o apariție a adevărului. Sunt sigur că puteți să vă dați seama cât de importante sunt aceste energii pentru omenire în acest moment pe Pământ. Orice activare care are loc pe Mama Pământ se propagă în întregul Univers al Creatorului. Cu aceste energii prezente, pregătite să emane, pregătite să fie primite de toți, cu consimțământul Mamei Pământ, ființele din planurile interioare încep să trimită energie de activare în pântecele Mamei Pământ, ființe cum ar fi Îngeri, Arhangheli, Ființe Stelare, Maeștri Ascensionați și așa mai departe. Ființele care au fost alese sunt aliniate și sincronizate cu vibrația Mamei Pământ și cu intențiile Mamei Pământ. Aceste ființe încep să-și trimită energia de activare în pântecele Mamei Pământ. Deocamdată, această energie este conținută și amplificată în Mama Pământ, energia pântecelui ei crește devenind energizată și împuternicită. 

Este important să recunoașteți că tot ceea ce are loc în Mama Pământ are loc și în cei care locuiesc în energiile și corpul ei fizic. Nu contează că vă aflați într-un corp de femeie sau de bărbat, dacă sunteți un copac sau o insectă, în ființa voastră există aceiași sursă de energie. Ca un spațiu de menținere, ca un ashram care deține aceleași frecvențe ale creației sau creativității, a uniunii și conștiinței divine. Acest același spațiu din voi ar putea fi numit pântecele vostru spiritual, cel care aduce adevărul în manifestare în realitatea voastră. 

Activarea Pântecelui Mamei Pământ 

În timp ce Mama Pământ se pregătește să-și activeze pântecele, să înceapă să-și radieze și să împărtășească această energie cu toate ființele, eu, Maestrul Kuthumi, aș putea adăuga că același proces ar putea avea loc și în ființa voastră. 

În timpul vostru, eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să cereți să vă conectați cu Mama Pământ, să cereți să intrați în spațiul pântecelui ei, să experimentați uniunea divină, creativitatea și conștiința Mamei Pământ. Inspirați energiile, acordați-vă atât de mult timp cât aveți nevoie să experimentați puterea, echilibrul și adevărul. 

În timp ce sunteți prezenți în pântecele Mamei Pământ, ați putea cere să recunoașteți același lucru în propria voastră ființă, acordați-vă timp să faceți asta. 

Când sunteți pregătiți, ca și cum ați ține mâinile Mamei Pământ, puteți primi energiile activării din planurile interioare, primind atât ca să o susțineți pe Mama Pământ și să-i stabilizați energiile, cât și pentru voi înșivă. În timp ce vă țineți de mâini cu Mama Pământ această activare va avea loc și energia creației sau creativității, conștiința și uniunea divină vor începe să vibreze și să radieze din ființa voastră. Aceste energii se vor revărsa în cascadă în Pământul fizic, în câmpul de energie al Mamei Pământ, în corpul, ființa, câmpul vostru de energie și dincolo de ele, în omenire, în toate ființele de pe Pământ și peste tot în întregul Univers al Creatorului. 

Această trezire are potențialul de a crea echilibru, de-a aduce adevărul Creatorului în manifestare în realitățile tuturor. De fapt, tot ceea ce este necesar este să fiți prezenți cu Mama Pământ în timp ce ea trece prin această activare imaginându-vă că o țineți de mâini, acest lucru îi va stabiliza și echilibra vibrațiile. 

Cu cât mai mulți oameni fac acest lucru, cu atât Mama Pământ va fi mai susținută în tranziția ei în timp ce dăruiește unele dintre cele mai mari daruri ale Universului Creatorului și Creatorului tuturor ființelor, mai ales tuturor ființelor de pe Pământ. 

Eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să contemplați ce veți face cu această energie, cu trezirea propriului vostru pântece, radianța echilibrului, înțelepciunii și a creației? Fiecare pas pe care-l faceți acum este extrem de important. Este esențial să vă cunoașteți focalizarea actuală. Acest lucru nu înseamnă că focalizarea voastră actuală să fie rigidă sau neclintită, este important să conștientizați ce doriți să creați și să vă amintiți că această conștientizare este dincolo de limitări și granițe. 

Iubirea mea este cu Mama Pământ. Iubirea mea este cu voi toți.  


Eu sunt Maestrul Kuthumi, vă mulțumesc. 


Traducere Monica Poka

Link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.