luni, 1 august 2022

Inima voastră dată la schimb

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Chiar dacă întotdeauna ați avut inimă, v-ați ascuns inima timp de eoni pământești pentru că părea că alții nu ar vrea sau nu ar putea să vă întoarcă iubirea pe care ați avut-o de oferit. De-a lungul eonilor v-ați împietrit inima și răspunsurile în acord cu ea. Mulți dintre voi ați devenit îngrijitori desăvârșiți. Dar ați făcut asta ca să vă asigurați că cineva va interacționa cu voi în locul unui proces natural. 

Nu ați avut inima rece, mai degrabă ați schimbat iubirea pe iubire – la fel cum comercianții fac schimb de mărfuri pentru câștiguri financiare. 

Poate sunteți supărați pentru că ați crezut că dăruiți dintr-o inimă completă și iubitoare. Și așa ați și făcut când erați în 3D. 

Iubirea 3D are aproape întotdeauna un scop de la ”Dacă fac asta, Dumnezeu mă va iubi” până la ”Dacă fac asta, comunitatea sau familia mea va vedea ce persoană minunată sunt.” Dacă acea iubire nu s-a bucurat de reciprocitate (recompensată), ați părăsit sau rănit persoana, sau instituția, emoțional, fizic sau spiritual cu gânduri de tipul ”Nu ești la nivelul standardelor mele cu privire la iubire.” 

Iubirea 3D a fost oferită la schimb la fel ca orice altă marfă pământească. 

Iubirea în care evoluați este cu mult mai largă și mai profundă. Pentru că vă răsplătiți voi înșivă cu iubire de sine, răsplățile din exterior nu mai sunt necesare. 

Iubirea 3D a avut legătură cu umplerea paharului gol al iubirii. Un pahar care era gol pentru că nu v-ați iubit pe voi înșivă. 

Odată ce vă dați voie să vă iubiți deplin pe voi înșivă, modul în care percepeți comportamentul altora se va schimba de la ”Mi-au rănit sentimentele” sau ”Mi-a frânt inima” la ”Cu siguranță funcționează așa dintr-un motiv”. Alegerile voastre vin apoi să încurajeze aceste acțiuni, vă schimbă interacțiunile sau ignoră presupusa superficialitate și mergeți mai departe. 

Nu mai simțiți nevoia să împăcați pe nimeni. Întrebați-vă, în schimb, dacă aceste interacțiuni vă alimentează sau vă reduc iubirea de sine. 

Noul Pământ nu are legătură cu cantitatea interacțiunilor, ci cu calitatea interacțiunilor. 

Iubirea de sine domnește. 

S-ar putea să vă întrebați cum se aplică iubirea de sine copiilor, rudelor sau prietenilor de-o viață. Îi ignorați, renunțați la ei, îi înfruntați sau creați ceva nou? Această decizie este libertatea noii voastre ființe. ”Ar trebui” nu se mai aplică. 

Mulți dintre voi puneți la îndoială această libertate gândindu-vă la angajați, rude, prieteni și alții cu care v-ați înconjurat ca să vă împliniți nevoile 3D. Mulți dintre voi spuneți că vă puteți elibera prietenii, dar aveți nevoie de un loc de muncă sau trebuie să aveți grijă de membrii familiei. Dacă este așa, atunci ar trebui să vă revizuiți nevoile și, prin urmare, interacțiunile cu ei. 

Folosiți interacțiunile 3D în ceea ce privește iubirea/prietenia/relațiile cu angajații pe care le aveți de eoni? Sau credeți că sunteți suficient de importanți să vă declarați libertatea față de acei oameni și lucruri care vă țin captivi? 

Iubirea 3D a fost un troc sau un schimb financiar. Ați simțit că inima voastră a fost plină – nu din înăuntru spre în afară, ci din afară spre interior. Pe măsură ce vă umpleți inima cu iubirea de sine, acel schimb 3D nu mai există. Nu mai simțiți nevoia și nici nu mai aveți energia să îi domoliți pe alții pentru că atât de multe se petrec în voi. Așa că, nu mai puteți acționa implorator și nici funcționa ca un rege/regină atotputernică. 

Noul voi nu are timp sau energie să îmbunătățească viețile altora doar ca aceștia să îi întoarcă favoarea. Pe măsură ce vă umpleți cu iubire de sine, vă veți trezi că explorați relații pe care cândva le-ați crezut pe viață, doar ca să descoperiți că acele relații nu mai sunt atât de interesante. 

Doriți să fiți cu acei oameni pentru altceva decât ceea ce v-au dat cândva sau sunteți pregătiți să treceți la un alt fel de interacțiune? 

Poate credeți că aveți nevoie de anumite ființe în viața voastră pentru că dacă le dați drumul, nu va fi nimeni care să le înlocuiască. Noi, cei din Univers, vă putem răspunde doar că plasa voastră de siguranță emoțională 3D nu mai există. Nu pentru că ar fi fost rea sau greșită, ci pentru că sunteți o ființă nouă într-o eră nouă. 

Partea cea mai esențială a noii voastre ființe este iubirea de sine. O iubire care nu presupune să negociați cu cineva. Nici nu vă cere să păstrați un anumit număr de oameni sau lucruri în lumea voastră ca să vă simțiți compleți. 

Orientarea spre exterior indică că nu vă puteți conduce singuri fără ajutorul altora. Orientarea spre interior este opusul. 

Poate sunteți îngrijorați că veți fi izolați. 

Să te iubești pe tine este uneori singuratic – mai ales la început. Nu din cauza recompenselor finale, ci datorită faptului că vă dați seama cât de puține aveți în comun cu mulți dintre cei pe care i-ați ținut aproape de inima voastră. Chiar dacă ei nu v-au umplut niciodată inima, ceea ce v-au dat la schimb v-a făcut să vă simțiți ca și cum inima voastră AR PUTEA fi întreagă. 

Ați avut nevoie de o inimă întreagă încă de la începuturile voastre cu ani lumină în urmă – așa cum aveți acum nevoie de oxigen ca să trăiți pe Pământ. Așa să fie. Amin.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.