luni, 27 iunie 2022

Constructul

Unul prin Sophia Love 

22 Iunie 2022 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. 

Aceste lucruri se învârt în jurul sistemului vostru numeric. Pentru că tot ceea ce vă apare vizual aici, în 3D, este geometric. Este structura de bază pentru Creație și îi veți descoperi simetria în fiecare aspect. 

Mă simt trasă într-un teritoriu necunoscut ... 

Da, ești. Deoarece v-ați mutat acum într-un alt tărâm al înțelegerii, este unul pe care nu-l veți găsi atât de ciudat. Vedeți voi, Matricea este un Construct. Ca atare, are o structură și aceasta este baza formei sale. Este un Construct Universal. Este o formă consistentă. Acesta este motivul acestui subiect. Descoperirea simetriei în natură nu este accidentală. Așa a fost creată. 

Există o ordine în Univers, dacă vrei. Această ordine este definită de către Creator. Creatorul ești Tu. Creatorul este Una cu Creația sa; și, prin urmare, Infinită. 

Pe măsură ce vă adânciți mai mult în originea voastră, veți observa tipare și veți găsi o repetare a numerelor. Nimic din toate acestea nu este întâmplător. 

Însăși Creația este o Buclă Eternă de Conștientizare Conștientă cu o Concentrare în Schimbare. Ea devine Manifestată în momentul în care este luată o decizie. Acea decizie este experimentarea. 

Experimentarea este aleasă din mai multe motive. Acestea includ învățarea, alianțele și ceea la ce se face referire drept Karmă. 

Toate aceste alegeri, toate acestea sunt făcute de către voi, om drag. 

La un moment dat deveniți conștienți în fiecare aspect. Asta se poate întâmpla sau nu în timp ce manifestarea fizică are loc. Poate fi după, retrospectiv. În multe cazuri asta se întâmplă. Dar nu și astăzi, în această viață trăită ca om în 2022. Nu este așa, în majoritatea cazurilor, pentru voi (adică pentru cine citește asta). Voi sunteți conștienți acum. Ați ales această viață ca să fiți în mod deliberat conștienți în ea, în timp ce o trăiți și înainte să ieșiți din ea. 

Acum, conștient, nu puteți pune geniul înapoi în lampă. Toate lucrurile vă vor fi în cele din urmă cunoscute. Veți înțelege toate lucrurile în timp ce sunteți în formă fizică și în această viață. O parte din această cunoaștere este realitatea Matricei. Aici vă regăsiți. În această formă deliberat construită. Pentru că, deși voi vă creați viața chiar acum, Matricea a existat înainte de voi.  

Matricea este un Construct. Are formă și simetrie. Tiparele specifice contează. Numerele sunt un limbaj în ele însele și sunt limbajul acestui construct. 

Nu este necesar să vă adânciți într-un studiu al numerelor ca să înțelegeți această Matrice. Totuși, ar fi bine să acordați atenție învățăturilor celor care au făcut-o și care vă spun lucruri despre lumea voastră actuală. 

Repetarea contează. 

Simetria contează. 

Anumite combinații conțin accesul la putere. 

Asta pentru că vă aflați într-un Construct. 

Prezența voastră nu este întâmplătoare; nici evenimentele pe care le observați.   

Un cuvânt de amintire pentru voi acum – 

Acordați o atenție deosebită lumii din jurul vostru. Vibrația este în creștere. Frecvența devine din ce în ce mai sincronizată cu frecvența voastră optimă. 

Totul în jurul vostru este alterat de această schimbare. 

Se întâmplă în mod continuu. 

Nu vă imaginați nimic din asta. 

Observați și absorbiți. Asta vă va fi de folos. 

Apoi veți fi martori activi la magie. Vă va ușura anxietatea. Anxietatea este un răspuns fizic, emoțional și spiritual  natural la schimbările în frecvență. Nu este nevoie să fie alarmant. 

Observați tot ceea ce vă înconjoară și se schimbă odată cu voi. 

Vedeți simetria. Să știți că se petrece în armonie cu toată Creația. Nu poate fi altfel. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.