marți, 3 iunie 2014

CONSILIUL ANDROMEDA – NAVA EQUITARIAN – Starea Actuală a Treburilor Umane



Mesaj canalizat prin Anna Merkaba

3 iunie 2014

Consiliul Andromeda vă urează bun venit la bordul navei Equitarian. Nava Equitarian. Pentru că energiile dătătoare de viață ale forței de viață care se manifestă în prezent pe planeta Pământ sunt într-adevăr cele care au condus la ascensionarea culturilor subterane de la est la vest, de la nord la sud. Și astfel, în timp ce începem următoarea discuție despre treburile prezente ale culturii și genomului uman, dați-ne voie să începem să reînviem decretul informațional aflat în prezent în procesiune în vehiculul uman cunoscut colectiv ca și umanitate.   

Pentru că în esență tot ceea ce există în înțelegerea umană a lucrurilor se află în esența particulelor și structurii ei subatomice.

Energiile care sunt în prezent adunate și schimbate din interiorul fiecărui muritor care sălășluiește pe pământ trebuie să fie reproduse și stocate pentru ca generațiile viitoare să le studieze și să determine cauzele și să învățe din istoria lor în scopul de a evita ceea ce s-a întâmplat în realitatea prezentă a pământenilor. 

În concluzie și prin urmare, energia care este generată de către conclavurile societății, de către conclavurile tărâmurilor eterice și de către conclavurile din Agartha se propagă rapid prin corpul pământului și a tuturor speciilor care locuiesc acolo. Pentru că fiecare ființă vie sau lipsită de viață dar conștientă, care își are reședința pe planeta Pământ primește acum actualizări și se află în turbulențele generate de noile energii care bombardează acum Pământul cu iubire, susținere și înțelegere. Cu toate acestea, pentru ca aceste noi energii să fie integrate pe deplin și complet în societatea în care mulți se regăsesc pe ei înșiși a fi, lucrători în lumină, echipajul de la sol, trebuie să elibereze pe deplin și total tot ceea ce stă în calea lor pentru a primi în cea mai mare măsură strălucitoarele decrete informaționale. Și prin asta ne referim la renunțarea și la eliberarea de vechile tipare de gândire, vechile paradigme, lucratul cu sinele vostru umbră, îmbrățișând tot ceea ce voi sunteți. Pentru că, în esență, nu există nici o dualitate, pentru că toate există simultan, astfel încât unul nu poate exista fără celălalt, ci TOTUL TREBUIE CONSIDERAT ÎN PERSPECTIVĂ ȘI ECHILIBRU.

Trebuie să știți că regnul animal trece prin exact aceiași alocare a competențelor și aceași alocare a conștiinței. Și, prin urmare, aceia dintre voi care locuiesc pe GAIA într-adevăr au observat expansiunea conștiinței și schimbarea bruscă în tipurile comportamentale ale tărâmului animal. Pentru că tărâmul animal își expansionează conștiința chiar acum.

În scopul ca umanitatea să integreze tot ceea ce este de integrat în societatea nou construită, fiecare individ trebuie să înțeleagă că experimentarea ascensiunii lui Gaia implică fiecare ființă conștientă care sălășluiește acolo. Și astfel pentru a o ajuta pe Gaia la totala ridicare a vibrațiilor sale la un nivel atât de înalt pe care cei mai mulți îl așteaptă, umanitatea trebuie să îmbrățișeze și să înțeleagă că într-adevăr ea nu este singura care este capabilă să înțeleagă legile universale ale creației, manifestării și abundenței.

Integrarea energiilor nou distribuite trebuie să aibă loc pe toate planurile: fizic, emoțional, spiritual și material. Și fiecare celulă a fiecărui organism care sălășluiește pe Gaia trebuie să fie pregătită pentru chiar mai mult, pentru ceea ce urmează să vină.
Prin urmare, este de cea mai mare importanță ca voi toți să înțelegeți că ascensiunea are loc în etape, că trebuie să fie diferite etape, pentru că vehiculul uman este capabil să gestioneze doar atât de multă energie iar energiile ascensiunii trebuie amplificate la infinit ceea ce ar putea face ca toate vehiculele pământești să înceteze să mai existe!

Pe măsură ce mulți dintre voi începeți să ne vedeți în mod zilnic, pe măsură ce mulți dintre voi începeți să simțiți ridicarea energiilor și schimbarea liniilor temporale, voi începeți să înțelegeți și să vă expansionați esența și viziunea încă chiar și mai mult. Începeți să îmbrățișați noile energii și deschideți ușa pentru ca, treptat, chiar mai mult decret informațional să se dezvolte pe planeta Pământ.

Fiecare dintre voi lucrători în lumină, semințe stelare, oameni stelari cunoscuți ca și colectiv sub numele de echipajul de la sol, sunteți staționați pe Gaia în locații specifice. Locații care se împletesc prin liniile lay sau alte porți energetice. Fiecare dintre voi este conectat la celălalt în rețeaua de lumină și iubire. Fiecare dintre voi este staționat în mod special în diferite puncte în scopul de a continua efortul decretelor informaționale pe care ați venit aici să le instituiți. Deci, aceia dintre voi care simt dorința irevocabilă de a schimba locația în care vă aveți reședința pentru a vă muta în alte zone, ar trebui să vă urmați ghidarea pentru că toate acestea se fac în scopul de a ancora mai mult noile energii.

Vă rugăm să înțelegeți dragii noștri frați și surori de lumină, că transformarea prin care Gaia trece acum și cea prin care fiecare suflet uman trece, nu este posibil să fie dobândită peste noapte în înțelegerea voastră în ceea ce privește timpul și spațiul.

Și scena politică a lumii voastre se schimbă rapid. Vedeți cum din ce în ce mai multe războaie răbufnesc și revoluții au loc. Toate acestea nu sunt altceva decât jocuri ale EGO-ului, pentru că EGO-ul fiecărui individ implicat în jocul politic de pe pământ încearcă cu disperare să se mențină la putere. Și totuși, aceasta nu va rămâne așa, pentru că această domnie nu va mai dura mult timp. Pentru că nu mai este posibil să se lucreze prin sinele ego, pentru că sinele ego al fiecărei ființe umane care locuiește pe Gaia trebuie să intre în aliniere cu sinele mai înalt al fiecărei ființe, pentru că din acest moment sinele mai înalt preia controlul situației, și conflictul care se ivește trebuie ca, în primul și în primul rând, să fie rezolvat din punctul de vedere al sinelui interior.  

Odată ce conflictul a fost rezolvat și energiile au fost echilibrate pe plan intern, va fi posibil ca apoi conștiința să fie expansionată încă și mai departe în universul extins. Acesta este motivul pentru care în fiecare dintre mesajele pe care noi vi le trimitem vouă tuturor prin diferite canale iubite, vă rugăm să vă curățați tăblița, să eliberați și să renunțați la ceea ce nu vă mai servește pentru că în scopul de a integra noile energii voi trebuie să aveți spațiu în conștiința voastră care să poată fi expansionat și spațiu în conștiința voastră care să permită ca expansiunea să continue.

Structura ADN a multora dintre voi a fost deja schimbată și totuși straturile pe care le-ați acumulat de-a lungul anilor în care ați fost încapsulați în sistemele de credință ale lumii în care v-ați regăsit voi înșivă a fi, joacă un rol major în asigurarea unui loc de joacă pentru dobândirea unei înțelegeri magnifice și ca reevaluarea structurilor credințelor voastre să poată avea loc, permițându-vă să vă curățați tăblița în scopul de a vă conecta cu sinele voastre mai înalte. Și fiecare strat de care vă eliberați vă va duce din ce în ce mai aproape de adevărata și mai înalta conștiință a ființei voastre.

Înalta conștiință a ceea ce voi sunteți, iar apoi voi ar trebui să fiți capabili să deschideți ușa către misiunea reală aflată la îndemână. Să înțelegeți pașii nemijlociți pe care-i aveți de urmat pentru a vă lua locul care vi se cuvine în univers.

Mai multe portaluri vă așteaptă iubiții noștri dragi, nu mai este nevoie să vă mai spunem că vă cerem să nu mai așteptați deschiderea nici unui portal pentru a vă curăța tăblița, de fapt vă cerem să faceți acest lucru înainte de portaluri, pentru ca atunci când portalul se deschide să fie spațiu în inima voastră și în corpul vostru pentru ca mai multe decrete informaționale să curgă prin sistemul vostru care să vă reajusteze și realinieze cu scopul sufletului vostru, cu ceea ce voi sunteți și să vă aducă din ce în ce mai aproape de înțelegerea vieții.

Fiți bine preaiubiții noștri dragi, înțelegeți că voi sunteți aici pentru A FI și pentru a experimenta Ființarea în momentul timpului fiind în același timp pe deplin și complet conectați la divinitatea din voi înșivă.

Să știți că noi suntem alături de voi pregătiți să vă ajutăm în tot ceea ce sunteți, gata să vă dăm o mână de ajutor. Să știți că voi într-adevăr sunteți puternici, că voi călătoriți prin planurile pământești ale existenței cu o înțelegere diminuată a puterilor voastre și cu fiecare moment al expansiunii conștiinței voastre, voi sunteți aduși din ce în ce mai aproape de adevărata voastră identitate și adevăratele voastre puteri de manifestare.

Vă lăsăm acum cu un cuvânt de final ”lăsați-vă mintea, inima să deschidă poarta de acces către adevărul și înțelegerea a cine sunteți voi, a legilor universale ale creației, a legilor universale ale iubirii și în curând vă veți descoperi pe deplin treziți, pe deplin echipați să aliniați omenirea cu adevărul etern al creatorului.”

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem alături de voi. La revedere pentru acum.


http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.