sâmbătă, 21 iunie 2014

Inițieri
Înaltul Consiliu de pe Orion

20 Iunie 2014

Mesaj primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Din nou energiile de pe planeta voastră lucrează din greu în aceste momente, modificând și schimbând țesătura lumii în care vă aflați acum. Energiile ce vin de la Soare și influențele planetare, cum ar fi cele ale lui Mercur retrograd pe care le experimentați în acest moment, se pot simți destul de puternic, destul de drenant, incapacitant, aducând la suprafață o grămadă de emoții, sensibilități care vă pot face experiența de viață mult mai dificilă, mai provocatoare sau mai dezechilibrată.

Vă aducem din nou în fața voastră ideea ”inițierilor” pe care le oferim și care vă vor ajuta să navigați prin aceste vremuri de schimbare. Ce este o inițiere? Pur și simplu vă acordați la noi, Înaltul Consiliu de pe Orion, dacă doriți, pentru că noi vom fi acolo imediat ce vă gândiți la noi, imediat ce ne solicitați prezența noastră energetică în viața voastră și în felul în care experimentați lumea în acest moment. Trebuie doar să vă acordați la noi și să ne solicitați o ”inițiere”. Când această solicitare a fost făcută noi începem să lucrăm cu câmpul vostru energetic pe mai multe nivele pentru a putea ajusta dezechilibrele, pentru a vă acorda mult mai bine cu energiile care sunt în jurul vostru în aceste momente, pentru a vă ajuta în moduri mult mai subtile care sunt, cum am spune, un ajutor. Pentru că rolul nostru nu este să venim și să vă schimbăm viața, să vă schimbăm circumstanțele, suntem totuși aici pentru a vă ajuta. Pe măsură ce începeți să cereți în mod regulat inițieri, fiți conștienți de schimbările și modificările care vi s-ar putea întâmpla în viața voastră în lumea voastră. De multe ori nu se schimbă nimic, dar reacția și sentimentul vostru în legătură cu ele poate fi mai puțin important. Puteți îmbrățișa și experimenta un flux mai mare, mai puțină rezistență, să simțiți o uzură emoțională mai redusă, chiar să întrupați nivele mai înalte de pace, înțelegere și încredere că locul în care vă aflați este ”tocmai perfect”.  

Puteți cere aceste inițieri ori de câte ori doriți în timpul zilei, ori de câte ori vă vine în minte acest lucru. Permiteți-vă să respirați aceste modificări și schimbări care au loc în momentul în care voi cereți inițierile. Dacă cereți o inițiere în timpul în care vă aflați în partea mai ocupată și mai plină de viață a zilei, s-ar putea să nu puteți conștientiza subtilitățile inițierii din acel moment, totuși energetic ea va fi întotdeauna acolo. Dacă cereți o inițiere într-un moment liniștit al zilei s-ar putea să fiți conștienți de schimbările energetice subtile din corpul vostru fizic sau din câmpul energetic din jurul vostru. Întotdeauna să știți că inițierile sunt acolo pentru a vă ajuta într-un mod pozitiv.

Prezența noastră în lumea și în viața voastră, dacă alegeți să întrebați, este întotdeauna acolo pentru a vă ridica și în beneficiul vostru, și nicidecum pentru a vă dăuna sau răni în vreun fel. Vă susținem cu cea mai mare iubire această cale de expansiune, ascensiunea care are loc pe planeta voastră în acest moment cu fiecare dintre voi: fiecare ființă vie, oamenii, animalele, plantele, planeta însăși precum și tot ceea ce este în interiorul acestui câmp energetic de transformare și expansiune. Suntem aici pentru a ajuta, ridica și ghida prin această tranziție. Inițierile sunt o cale de a vă ajuta să treceți în modul cel mai grațios prin această profundă schimbare, la toate nivelele, pe care o experimentați în acest moment.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.


www.akashahealingstudio.com/link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.