vineri, 27 iunie 2014

10. SERIA DESCOPERIRII SHOUD 10-14 IUNIE 2014

SHOUD 10: ”Descoperirea 10” – În rolul principal ADAMUS, canalizat de Geoffrey Hoppe


Prezentat Cercului Crimson în 14 Iunie 2014


Notă importantă: Această informație probabil că nu este pentru voi, în afara cazului în care v-ați asumat pe deplin responsabilitatea pentru viața și creațiile voastre

Traducere Monica Poka
***


Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran

(Face o respirație profundă și-și deschide ochii) Hmmm. Hmmm. (Audiența aplaudă) Hmmm. Hmm.

(Pauză în timp ce Adamus începe să examineze și să admire totul; râsete în timp ce el își lustruiește logo-ul de pe pupitru)

Hm.

LINDA: Ohhh! (El se ține de fleacuri cu panourile din fundalul scenei)

(Continuă să se învârtească examinând totul, fără să spună nimic, acum în partea din spate a încăperii privind în jur)

ADAMUS: Hm. Hm (Râsete din audiență, în timp ce el merge în zona toaletei  bărbaților, trage apa la toaletă și iese aranjându-și pantalonii)

(deschide ușa de la toaleta femeilor și o închide repede) Eh!

LINDA: Pe bune?

(Deschide o ușă și intră în ”camera verde” a lui Geoff și Linda, hohote de râs, în timp ce el vine cu o sticlă de coniac care a fost prezentată mai devreme, după ce o pune pe tejghea iese afară, învârtindu-se prin fața clădirii observând semnul de pe fațadă și apoi se întoarce înăuntru)

ADAMUS: Hm.

(Se duce în zona de producție și se uită la toate echipamentele)

LINDA: Emisiunea nu s-a oprit. Adamus se învârte împrejur inspectându-și noul spațiu.

(Râsete, în timp ce Adamus se unduiește către cameră și apoi îi cere lui Joseph Collins să stea și îi trimite un salut – audiența aplaudă; el merge acum în cabina de traducere și se unduiește către toată lumea; râsete)

Pentru cei ce ascultă, Adamus își continuă inspecția. (mai multe râsete; în cele din urmă Adamus se întoarce în fața scenei)

ADAMUS: Proclam acum Centrul de Conectare al Cercului Crimson deschis pentru iluminare. (aplauze din audiență)

LINDA: Mulțumesc lui Dumnezeu! Oh, mulțumesc Adamus.

ADAMUS: Deci înțeleg că au fost permise procese prin care voi a trebuit să treceți, dar până când nu vom semna definitiv dinamica energiilor, ahh, acest lucru nu este oficial. Dar acum acesta este.

Deci, dragi Shaumbra, casa voastră, probabil prima din multele care vin. Ahh, da.

Deci, în seara asta când o să mă duc la Clubul Maeștrilor Ascensionați (câteva chicoteli), voi fi ca un tată mândru. Am să mă duc să vorbesc cu câțiva dintre cei mai mari Maeștri Ascensionați ai tuturor timpurilor și am să le spun ”Deci, cum este Centrul de Conectare al grupului vostru? (râsete) Cum este tehnologia lor? Cum este iluminarea pe scena lor? Cum este așezată această frumoasă scenă?” Ahh, și voi fi atât de mândru pentru că ei vor trebui să dea din colț în colț. Vor trebui să încerce să-și pună laolaltă grupurile pentru a obține ceva atât de frumos. Așa că, Shaumbra, o treabă bine făcută. Foarte bine făcută. Mulțumesc. (aplauze) Bine lucrat.

Așa că haideți să respirăm adânc în acest loc minunat, acest loc care, așa cum au spus Cauldre și Linda, chiar este Noua Energie. Modul în care a luat ființă, modul în care ea va opera, energiile care sunt încorporate chiar aici. Cauldre îmi cere să vă spun că ieri când am făcut adunarea Keahak, nu am ales să-mi deschid ochii, pentru că am vrut să-i păstrez pentru acest moment.

Voi știți, noi, ființele angelice, vedem lucrurile puțin mai diferit. Noi vedem energii și modele și vârtejuri de culori și haos și lucruri de genul ăsta. Dar până când nu le vedem prin ochii umani, și în acest caz prin ochii lui Cauldre, nu este același lucru. Așa că am rezervat pentru astăzi momentul în care în cele din urmă să deschid ochii și să văd frumusețea acestui loc.

Eu nu văd doar geamuri și pereți și echipamente. Eu văd potențial, potențiale pentru transformări care vor avea loc chiar aici. Și fie că sunteți aici, în acest studio, fie că sunteți conectați on-line, nu contează. Este același lucru. Nu pierdem nimic, mai ales atunci când este construit cu așa o pasiune, cu o asemenea angajare de către fiecare care este implicat, fiecare care a contribuit și fiecare care doar și-a pus energia în aceasta. Oh, și lui Cauldre îi place acest covor frumos din material spumos.

Dar atunci când este făcut în acest fel, energia curge chiar prin tot acest echipament, direct către oricine se uită on-line. Așa că, chiar dacă stați în cealaltă parte a lumii, voi sunteți conectați cu acest centru de conectare la fel ca oricine de aici.

Eu văd potențialele pentru ceea ce poate avea loc de aici. Nu numai eu, nu numai scena mea; aceasta este o scenă Shaumbra. Doar nu-mi folosiți podiumul. (câteva chicoteli) Aceasta este pentru toți cei care au ceva de împărtășit, ceva de predat, ceva ce să aducă celorlalți în legătură cu Noua Energie.

Dar înainte să spuneți ”Oh da, vreau să fiu pe acea scenă, vreau să fiu acolo sus sub luminile orbitoare.” Înainte să spuneți acest lucru, opriți-vă pentru un moment, pentru că numai acele, numai acele lucruri care țin de Noua Energie și care au legătură cu iluminarea, care nu au legătură cu puterea sau controlul sau  manipularea, numai acele lucruri care țin de Noua Energie și de iluminare pot fi prezentate de aici.

Este o dinamică pe care voi ați construit-o aici, nu eu. Acesta a fost angajamentul vostru, voi toți ați spus ”Asta este ceea ce vrem. Suntem pregătiți pentru asta.”

În luna Ianuarie când am spus ”Dragii mei prieteni, plecați. Părăsiți acest loc”, nu m-am gândit că o veți lua atât de în serios! (râsete) ”Părăsiți Coal Creek Canyon; părăsiți sala și să nu vă întoarceți numai dacă sunteți un Maestru și sunteți cu adevărat pregătiți pentru această responsabilitate și această ușurință și această grație. Nu vă întoarceți decât dacă sunteți pregătiți.”

Dragii mei prieteni, acela a fost un moment magic. Acela a fost cu adevărat un moment magic. Nu au fost doar niște cuvinte pe care le-am spus. A fost ceea ce voi ați vrut. Voi ați spus-o – ”Suntem pregătiți. Să mergem mai departe cu asta. Haideți să nu mai vorbim despre ea și hai s-o facem. Să intrăm în chestia asta cu Noua Energie. La naiba cu toate căile vechi. La naiba cu toate îndoielile și fricile și doar să mergem mai departe cu asta. ” Corect? Am crezut că v-am auzit spunând asta.

Iluminarea

Așa că suntem în Noua Energie, înconjurați încă de o lume a dualității. Am vorbit desprea asta ieri cu Keahaker, că aceasta este o adevărată provocare, dar este totodată și o experiență uimitoare, ca acum să te plimbi și să vorbești ca un Maestru în această Nouă Energie, dar să fii încă înconjurat de o lume a dualității. Ceva ce alți Maeștri nu au făcut. Ei au plecat. Ei și-au părăsit corpul fizic. Le-a fost greu în corpul lor fizic. Ei nu și-au pregătit corpul fizic.

De fapt, a existat aproape o respingere a corpului. Așa că, în iluminarea lor, ei au plecat la scurt timp după aceea. Dar voi ați spus ”Noi vom rămâne”. Voi ați venit să realizați că iluminarea nu este un lucru mental. Nu, nu, nu. Puteți citi toată filozofia din lume, și nimic din ea nu vă va putea oferi experiența iluminării pe care vi-o puteți oferi voi singuri.

Iluminarea nu are legătură cu a ști totul. Așa cum Cauldre a scris recent, iluminarea este cunoașterea faptului că veți ști ceea ce trebuie atunci când trebuie. Nu să cărați peste tot această cunoaștere și fapte și figuri, ci într-un mod absolut implicit să aveți încredere că veți ști exact în momentul în care ar trebui să știți. Și că asta nu vine de nicăieri din altă parte. Vine de la voi.

Iluminarea este într-adevăr o experiență pe care foarte puțini și-au oferit-o vreodată. Aș putea spune curajosul și nelegiuitul. Unii dintre voi ar spune nebunul. Este o experiență. Ați putea spune că este integrare. Este o integrare totală a voastră înșivă. Aceasta este acceptarea. (Linda se ridică pentru a se așeza în altă parte) Nu trebuie să pleci acum draga mea. Dar te rog ....

LINDA: Ai de gând să te iei de mine?

ADAMUS: Aceasta este acceptarea Sinelui într-un mod iubitor. Este recunoașterea faptului că nu este nevoie de putere, și asta este una dificilă. Și din nou, am vorbit despre asta iar și iar în adunările noastre. Începe ca un concept mental sau un concept intelectual. Dar până când vă dați voie să-l experimentați, nu este nevoie de putere, pentru că toată energia de care veți avea vreodată nevoie se află aici.
Dragii mei prieteni, uneori mi s-a spus că sunt un pic cam dur cu unii dintre voi.

LINDA: Ohh nuu!

ADAMUS: Tu ești cea care mi-a spus asta! (Râsete) Dar asta pentru că ai fost determinată, cred că ai putea spune, pentru că ai fost dură cu tine însuți, dorindu-ți acest lucru numit iluminare în această viață, în acest corp acum. Nu mai vrei să aștepți. O vrei acum. Așa că mergem mai departe cu ea. Ne mișcăm în ea. Și poate că... un mod de a rezuma acest fapt este să spunem că nu mai trebuie să lucrezi pentru asta. Este naturală. Trebuie doar să fii în ea. Trebuie să o permiți. Dar nu este ceva ce poți studia. Nu este ceva în care să te stresezi. Nu este ceva în care să te poți disciplina. O poți permite. Poți să fii dezinvolt cu ea și apoi să o experimentezi.

Una dintre cele mai mari provocări, unul dintre primele lucruri pe care vreau să le abordez cu voi este acest lucru care are legătură cu biologia voastră. Biologia voastră. Adeseori, tot ceea ce are legătură cu iluminarea tinde să devină ceva mental – cum ar fi multă gândire, o grămadă de gânduri – dar ați ajuns în acest punct și a sosit timpul să abordăm biologia.

Și asta este ceea ce vreau să fac astăzi. Vom intra în unele experiențe cu biologia.

Fiind în Biologie

Fiecare dintre voi cei din cameră, fiecare dintre voi cei care ascultați on-line aveți anumite probleme cu biologia, și acest lucru este de înțeles pentru că acest vehicul biologic v-a fost străin pentru multă vreme. Când ați venit aici pe Pământ pentru prima dată în corpul vostru angelic, ființa voastră nonfizică, și brusc ați început să luați în biologie, acest lucru a fost foarte jenant, foarte inconfortabil.

Acum, ați petrecut vieți după vieți încercând să vă adaptați la ea, dar mai mult decât orice, biologia a fost ca o maimuță pe spatele vostru – o maimuță care în mod constant vă pleznește peste cap, în mod constant vă sporovăiește în ureche, în mod constant se răhățește pe spatele vostru – și voi v-ați făcut cu ea. V-ați făcut cu ea și v-ați obișnuit cu acea maimuță din spatele vostru, dar ceva intuitiv vă spune că acesta este un corp străin. Chiar nu se presupune că ar trebui să fie acolo.

V-ați adaptat corpului vostru, dar încă tot este un fel de obiect străin, nu al vostru cu adevărat, cu care continuați să vă simțiți inconfortabil.

Am vorbit în trecut și despre biologia ancestrală. Voi purtați biologia familiei voastre și a bunicilor bunicilor voștri.

Într-o anumită măsură v-ați obișnuit cu ea, dar încă există această stare conflictuală, uneori combativă dar întotdeauna o relație străină cu corpul fizic. Dar dacă intrați în adevărata voastră măiestrie, în iluminare, acest corp va merge cu voi. Acest corp va fi integrat, unul dintre lucrurile pe care Maeștrii dinaintea voastră nu l-au făcut. De fapt, ei au petrecut multe vieți încercând să nege corpul, chiar încercând să manipuleze corpul, să controleze corpul cu mintea. Acest lucru pur și simplu nu funcționează. Dar dacă veți intra în adevărata iluminare, să fiți un adevărat Maestru umblător, este esențial ca acest corp să fie sănătos.

Acum, aici sunt două probleme mari. Corpul, iar cealaltă este abundența; vom păstra acest subiect pentru o altă zi. Aveți tendința de a vă ignora corpul, dar apoi acesta țipă la voi. Aveți tendința de a pretinde că corpul, asemeni maimuței din spatele vostru, pur și simplu vă va urma în iluminare. Dar apoi apar durerile și suferința. El se îmbolnăvește. Voi vă faceți griji. Ieșiți din, ceea ce aș numi, o înaltă formă de conștiință care se îngrijorează în legătură cu acest fapt. Începeți să vă frământați. Începeți să cădeți înapoi în unele tipare foarte vechi.   

Acel corp poate opri un Maestru mort în mrejele sale – literalmente mort în mrejele sale, dar pot și doar să-l oprească – pentru că, cum poți să te bucuri de viață, cum poți să te iluminezi dacă acel corp are dureri și suferințe sau boli sau se duce de râpă, sau dacă pur și simplu nu iubiți acel corp?

Aș vrea să vă acordați un moment ca doar să vă simțiți în ființa voastră fizică.

(pauză)

Mulți dintre voi sunteți în acel punct din viața voastră în care aveți, în conformitate cu conștiința de masă, vârsta de 50, 60, 70 de ani și spuneți ”Ei bine, mi-au mai rămas ”x” număr de ani – 10, 20, 30 de ani mi-au mai rămas” și vă împăcați cu acest lucru. Tolerați acest lucru. În ciuda a tot ceea ce ați învățat de-a lungul drumului, în ciudă la toată iluminarea, acest corp este ca ancora unei bărci uneori. Voi spuneți ”Mi-au mai rămas 20, 30 de ani. Mă întreb dacă voi face cancer. Mă întreb dacă voi avea Alzheimer sau Parkinson sau vreo altă boală.”

Și, vedeți voi, în momentul în care începeți să gândiți în acest fel, voi vă separați starea de Eu Sunt, Corpul Conștiinței* voastre de corpul vostru fizic. Nu mai lăsați acel corp fizic în conceptul Corpului Conștiinței. Este mai degrabă acel vehicul străin cam grosolan pe care trebuie să-l trageți după voi.

*Click aici pentru mai multe informații de la Adamus despre Corpul Conștiinței

Imaginați-vă pentru un moment, simțiți pentru un moment cum acel corp întinerește, că corpul vostru este o rețea eficientă și că acel corp prinde viață nu că moare, că acel corp este prietenul vostru cel mai drag.

(pauză)

Pentru mulți dintre voi este foarte greu să vă imaginați. Corpul ca și cel mai drag prieten? Corpul? Acel lucru care vă poate trăda? Ați văzut alți oameni murind, îmbolnăvindu-se și murind, mulți dintre voi pe proprii voștri părinți. Ah. Și acest lucru amplifică problema ”Este asta și în ADN-ul meu?” Doctorul vă va întreba întotdeauna. ”Care este istoria familiei dumneavoastră? Ei bine, ești terminat pentru că ai același lucru de fapt. Părinții au murit la 71 de ani, tu poate ajungi până la 72.”

Deci există o mulțime de suprapuneri și frici asociate cu acest fapt, și acesta este unul dintre cele două – ei bine, trei – aspecte primare care vă împiedică chiar acum să treceți peste acest obstacol. Vă aud pe unii dintre voi spunând ”Dar Adamus, eu am cerut măiestria. Am spus că vreau iluminare, deci unde e?” Ei bine, este acolo, dar o parte a acestei probleme este corpul fizic.

Nu este întotdeauna amuzant să discutăm despre acest lucru. Există alte subiecte care sunt mult mai iluminate – mult mai ușoare – decât să vorbim despre fizic. Dar lucrând cu fiecare dintre voi, simțind energiile, ceea ce se întâmplă, am simțit că este important ca astăzi să vorbim despre biologie.

Integrând biologia

Această biologie, biologia voastră dragii mei prieteni, este timpul să o integrați. Este timpul să o aduceți înăuntru. Nu este vorba despre a o fixa sau a o repara. Mulți dintre voi ați încercat să faceți acest lucru de aici de sus sau de undeva sau mergând la doctor sau luând o grămadă de tot felul de medicamente. Lăsați ca totul să dispară. A sosit timpul să o integrați.

Acum, eu am spus acest lucru și unii dintre voi spun ”Vrei ca eu să integrez asta?! Vrei să aduc asta în Corpul Conștiinței? Nu este nevoie ca mai întâi să remediez problema? Nu este nevoie să o vindec sau să o fac mai tânără sau ceva?” Nu, absolut deloc. Este vorba despre integrarea ei absolută, respirarea ei direct în Corpul Conștiinței. Chiar aici în această frumoasă supă care include mintea voastră, Spiritul vostru, Eu Sunt-ul vostru.

A existat în trecut o mare reticență în a face acest lucru, dar astăzi – ce zi frumoasă pentru a face acest lucru. Ce zi frumoasă pentru integrare.

Acum vom intra într-un merabh doar într-o clipă, dar vreau să vă reamintesc că nu trebuie să vă gândiți la calea de a intra în el. Nu trebuie să vă gândiți cum să intrați în el. Trebuie să permiteți.

S-ar putea să simțiți o oarecare rezistență pentru că vă gândiți ”Ei bine, acest corp? Eu? Chiar mi-am curățat ADN-ul ancestral? Chiar sunt pregătit/ă pentru acest lucru?” Categoric. Categoric.

Va exista o așteptare ca imediat după merabh să vă priviți în oglindă și să arătați cu 30 de ani mai tineri. (câteva chicoteli)

SART: Yeah!

ADAMUS: Dar nu este vorba despre privit. (Adamus chicotește) Nu este vorba despre ... (unii din audiență spun ”Wooo!”) Nu este vorba despre a arăta mai tânăr/ă, vedeți voi, și din cauza asta au apărut o grămadă de probleme. Voi spuneți ”Oh, voi respira așa că voi arăta mai tânăr/ă.” (câteva chicoteli) Nu. Sau ”Voi respira așa că voi fi mai frumoasă sau voi avea mai multă energie.” Mai multă energie. Nu, nu despre asta este vorba.

Acelea sunt probabil rezultate sau acelea sunt lucruri care se produc după ce permiteți cu adevărat integrarea. Revărsându-vă greutatea sau având genunchi sau șolduri sau alte părți ale corpului vostru. Dar nu ne vom concentra astăzi pe vindecarea a ceva specific, pe vindecarea unei boli sau a unei deformări sau orice altceva. Astăzi va fi vorba pur și simplu de integrarea ființei voastre fizice așa cum este. Așa cum este chiar acum.

Acum, aici este un mic secret. Felul în care este chiar acum este de fapt foarte frumos. Și știu că unii dintre voi, mai ales dacă sunteți foarte bolnavi sau aveți dureri mari, spuneți ”Nu prea cred asta”. Dar potențialul și realitatea efectivă a acestei ființe fizice integrate, sănătoase, energizate este chiar aici. Este chiar aici. Nu vom încerca să o tragem din altă parte. Vom face câteva exerciții, al doilea sau al treilea exercițiu pe care îl vom face astăzi va fi ca și cum am trage-o să intre, dar de fapt nu este așa. O vom aduce înapoi în existență.

Acest corp al vostru, biologia, are toate potențialele să fie grațios și eficient energetic. Are toate potențialele să fie corpul vostru de lumină.

Și în timp ce vom trece prin merabh astăzi, exact asta este ceea ce vom face. Vom permite transformarea ființei voastre fizice așa cum voi o știți chiar acum. Defectă sau dezechilibrată sau dacă este frumoasă, nu contează cum, vom permite acea transformare de la starea voastră fizică actuală în corpul de lumină.

Nu mă întrebați cât de mult timp va dura transformarea. Există o varietate de factori diferiți, și acest lucru nici nu contează măcar, pentru că așa cum ați auzit în povestea a însuși acestui Centru, timpul este destul de irelevant. Lucruri amuzante se petrec de-a lungul drumului. Pur și simplu se întâmplă. Nu este nevoie să o divizăm. Nu este nevoie să-i alocăm un anumit timp. Pur și simplu se întâmplă. Este doar acolo. Cel mai bun lucru pe care-l puteți face este să o permiteți, să aveți încredere în ea, că se întâmplă.

Puteți să vă luptați cu ea. Puteți să-i opuneți rezistență și să spuneți ”Ei bine, chiar se întâmplă lucrul ăsta în acest merabh? Chiar fac eu asta ...” (Scuipă!) Respirați profund, relaxați-vă pentru că astăzi, într-adevăr, vom integra biologia în Corpul Conștiinței, transformând această biologie în corpul vostru de lumină.

Așa că haideți să respirăm profund. Haideți să avem decorul nostru de lumină pentru merabh. Înțeleg că putem face acest lucru acum. (luminile se reduc) Ah! Parcă ar fi magie. Hah! Hmmm.

Apropo, vom face câteva experiențe, și vă rog să nu gândiți. Înțelegeți asta? Înțelegeți că atunci când spun să nu gândiți, nu trebuie să vă concentrați pe ”Fac acest merabh. Aduc lumină în corpul meu.” Aceasta este de fapt o distragere și mai și crează unele bariere. Este vorba ca doar să permiteți integrarea corpului vostru fizic în Corpul Conștiinței voastre. Ancorarea acestei bărci pe care ați tras-o încoace și încolo, încercând să o peticiți și să o reparați, încercând să o aranjați, o vom face astăzi.

Deci, faceți o respirație profundă de tot, și haideți să începem cu niște muzică clasică frumoasă pentru o schimbare.

(muzica începe; câteva piese de pe albumul ”Spirit Blând” de Bernward Koch)

Merabhul Biologiei

Respirați profund.

Suntem în noul Centru de Conectare al Cercului Crimson. Cât de potrivit, pentru că nu este într-un fel noul vostru corp? În mod simbolic? Acesta este motivul pentru care am vrut să folosesc ziua de astăzi pentru a face această experiență în fizic.

Faceți o respirație profundă și simțiți-vă în corpul vostru fizic.

Un corp fizic – carne și oase și organe și sânge, celule și ADN, chestii de care nici, măcar nu aveți nevoie să știți pentru a trece prin această transformare. De fapt, aș spune că e chiar mai ușor să treceți prin acest proces dacă nu știți prea multe despre știință și fizică, pentru că aveți tendința de a vă lăsa un pic prinși în minte.

Simțiți-vă în acest corp al vostru. Ei bine, este vorba că este atât de mult al vostru ca și acel nume pe care voi i l-ați dat. Nu este, de fapt. V-a fost dat de către altcineva.

Chiar de când ați venit pe acest Pământ și v-ați întrupat, ați luat forma fizică, ați știut pe undeva că va veni o zi când acest corp se va transforma. Când acest corp nu va mai fi doar o biologie fizică. Ați știut că într-o bună zi va veni adevărata întrupare. Nu doar să vă învârtiți în fizic, ci adevărata întrupare și integrare.

Și acea zi a sosit. Acea zi a integrării este aici chiar acum. Și din nou, cel mai frumos este faptul că nu trebuie să faceți nimic altceva decât să lăsați ca acest lucru să se întâmple.

Întreaga idee a unui corp fizic este să fie astfel încât voi să puteți experimenta elementele dualității, ale timpului și spațiului, ale densității; astfel încât să puteți experimenta cum este să umblați pe pământ și să respirați aer.

Corpul vă permite să vedeți un apus de soare. Așa cum am spus când am început astăzi, mi-am ținut ochii închiși – sau ochii lui Cauldre închiși – până astăzi, pentru că prin ochii umani și prin acest simț al văzului, prin această minunată parte fizică a voastră – ochii voștri – voi puteți fi în lume. Puteți vedea lumea.

Voi toți aveți diferite simțuri umane care vă permit să aveți o experiență senzuală în corpul fizic. Oh, ce n-ar da unii îngeri să aibă asta – abilitatea de a atinge, abilitatea de a lua o masă fină, de a mirosi parfumul florilor.

Corpul vă permite să aveți o experiență senzuală pe această planetă. Dar corpul a fost în același timp și o sursă de consternare, amenințare, frică, dezamăgire. În cele din urmă corpul se uzează, cauzând acel lucru pe care voi îl cunoașteți drept moarte. Este interesant că oamenii se tem de moarte, pentru că ei cred că este mai mult decât moartea biologiei. Ei cred că este moartea identității. Dar de fapt nu este altceva decât lepădarea corpului.

Corpul v-a cauzat dureri și suferință. Voi știți cum este să fii bolnav, să fiți răciți sau gripați. Este greu până și să vă gândiți la iluminare sau să vă puneți un zâmbet pe față. Și cum începeți să înaintați un pic în vârstă începeți să vedeți ridurile, părul grizonat, încercați cu disperare să le acoperiți cumpărând tot felul de creme. Cred că data viitoare când ne vom aduna aici în Centru, ar trebui să vă aduceți toți toate cremele și unguentele și medicamentele care sunt în dulăpioarele voastre medicale, în debarale și băi, în garaje și în locurile de depozitare închiriate și să le aduceți aici și să le aruncați afară. Cât de mulți bani ați cheltuit pe ele? Câte dintre ele v-au folosit? Pot să vă folosească într-o mică măsură, dar în final nu.

Deci, vă uitați în oglindă și sunteți dezamăgiți – dezamăgiți de îmbătrânire, de biologie. Mă auziți vorbind despre biologia voastră ancestrală și le ocărâți pe acele mame care v-au dat acest corp – și tați. Spuneți ”De ce am ajuns în această linie ancestrală afurisită?” Ei bine, ați început acest lucru cu mult timp în urmă. (râsete, iar Adamus chicotește) Și sunteți pe cale să o încheiați.

Deci, corpul vă permite o experimentare senzuală.  Aceasta vă oferă plăceri. Vă permite să fiți în această realitate. Este totodată și sursa multor probleme. A fost unul dintre cele trei lucruri esențiale care au dus la această mutare în măiestrie mai mult decât dificilă. Unii dintre voi au unele probleme reale chiar acum. Voi ceilalți, aveți potențialul pentru unele probleme reale.

De ce oamenii spirituali, cei care sunt cu adevărat pe calea spirituală, de ce din punct de vedere statistic  au probabil mai multe probleme de sănătate decât alții? De ce cei pe care i-ați numi fanatici ai sănătății tind să aibă mai multe probleme? Nu numai că sunt obsedați de acest lucru, dar sunt efectiv mai sensibili la această problemă. Pe măsură ce intrați în conștiință, începeți să vă dați seama că acest lucru numit corp este un lucru greu. Acest lucru trebuie să se schimbe. Acest lucru numit corp vă trage înapoi.

Oh, și ceilalți Maeștri au trecut prin aceeași situație – ”Dacă nu ar fi fost acest afurisit de corp, aș putea fi iluminat.” Acest corp care are tendința să devină un pic dependent de anumite lucruri, este un pic prea spre plăcere orientat, sau acest corp cam are tendința să se destrame. Există această dinamică reală interesantă cu fizicul.

Încercați să o rezolvați; încercați să-l reparați. Încercați să mergeți la fiecare tip de terapeut sau doctor, la practicieni de terapii alternative. Aceștia vor pune niște bandaje pe el, dar în cele din urmă cea mai multă parte din energia de bază rămâne tot acolo. Cea mai mare parte a dezechilibrului de bază este încă acolo.

Ceea ce aș vrea să fac acum, fără nici un hocus-pocus sau prea multă vorbărie, este ca doar să intrăm în noul fizic, în noua biologie. Haideți să integrăm acel corp pe care-l aveți chiar acum. Haideți să-l integrăm în Corpul Conștiinței.

Cum să faceți asta? Făcând o respirație profundă și permițând.

(pauză)

Făcând o altă respirație profundă și relaxându-vă în noul vostru corp.

(pauză)

Corpul este de fapt esența. Este esența. Cu alte cuvinte, ceea ce știința va vedea sunt țesuturi și organe, oase. Dar la bază, corpul este esența. El este o parte din Eu Sunt, o parte din Corpul Conștiinței.

Este o modalitate pentru ca Eu Sunt să fie într-o profundă experiență.

Nu trebuie să fie oase și țesuturi. Nu trebuie să fie păr și ochi, limbi, degete la picioare. Acesta este doar felul  în care ați ajuns. Dar este într-adevăr esență, o esență frumoasă.

Partea din Eu Sunt cu siguranță nu trebuie să o urmăriți de-a lungul unui tipar ancestral vechi. Aceasta nici măcar nu trebuie să se conformeze felului în care arată ceilalți oameni. Corpul este esența care vă permite să vă experimentați creația din interiorul propriei voastre creații.

Și chiar acum în timp ce eu vorbesc, sau chiar vă distrag atenția, muzica cântă, se întâmplă chiar acum pentru că voi ați creat acest lucru, este acea biologie veche – nu bătrână ca și vârsta voastră – dar vechiul tipar al biologiei se transformă literalmente chiar acum.

Lucrul uimitor este că voi nu trebuie să forțați ca acest lucru să se întâmple. Eu nu-l forțez. Nu eu fac acest lucru. Voi îl faceți.

La final faceți o respirație profundă, încetați să vă mai luptați cu corpul, încetați să mai fugiți de corp și spuneți, ”Acesta este al meu – esența mea, modul în care eu mă exprim pe mine.”

Așa cum stăm aici în această zi de deschidere în acest Centru nou și frumos, acest lucru se produce. Se produce. Este o adevărată eliberare de tipare vechi, transformarea dintr-o structură biologică foarte veche în ceea ce ați putea numi corpul vostru de lumină.

Corpul vostru de lumină nu și-a avut reședința undeva într-o altă dimensiune. El a fost întotdeauna chiar aici. A fost întotdeauna chiar aici. Corpul de lumină nu vine din cer sau din vreun depozit angelic. Corpul de lumină a fost esența – esența întrupării, esența simțurilor, capacitatea de a fi în alte dimensiuni și elemente, iar în acest caz, dimensiunea voastră pământească. El a fost întotdeauna acolo, acea esență. Este ceea ce voi ați putea numi flacăra sau pasiunea corpului.

Uitați de mărime sau greutate sau vârstă. Doar simțiți pentru un moment în acea esență – pasiunea, pasiunea senzuală de a fi în corp. Acesta este corpul de lumină, dragii mei prieteni. Acesta este corpul de lumină.

Faceți o respirație profundă și, fără nici un fel de efort, permiteți această transformare, această alchimie din tipare foarte, foarte vechi.

(pauză)

Îmi place acest lucru pentru că, într-un fel, este atât de ușor pentru mine, pentru că asta este ceva ce voi v-ați dorit. V-ați gândit la el, v-ați făcut griji pentru el, v-ați stresat – o dorință atât de mare să aveți acel corp de lumină.

Exact așa cum ați creat energia pentru acest Centru de Conectare, voi creați acum acel potențial, aducându-l în împlinire pentru corpul de lumină.

Uitați de detalii. Uitați cu cât mai tineri veți arăta. Uitați de modul în care cancerul este eliberat din sistemul vostru. Uitați de acel istoric al familiei în ceea ce privește atacul de cord. Uitați de dietele voastre. Uitați de toate. Toate acestea au fost o grămadă de makyo.

Am chiar de gând să vă cer ca, chiar acum în acest merabh, să uitați de anayatron a voastră. Tobias și cu mine am discutat despre anayatron, rețeaua de lumină a corpului vostru, și ghiciți ce? Ea a dispărut. Ea a fost vechiul substituent pentru adevăratul vostru corp de lumină.

A fost acolo. A fost reală. Dar a fost doar un substituent până când voi ați fost pregătiți să acceptați esența, corpul de lumină. Și aceasta va fi transformată. Nu mai aveți nevoie de ea.

Pe măsură ce integrați fizicul în întregul Corp al Conștiinței, nu există nici un motiv sau nevoie pentru vreo rețea, vreun sistem care să comunice înainte și înapoi în întregul vostru corp de la celulă la celulă. Nu mai este nevoie de așa ceva, pentru că fiecare celulă este întotdeauna în comunicare, are întotdeauna întreaga esență a corpului de lumină în ea.

Așa cum stăm în acest spațiu profund și sacru, permițând integrarea corpului vostru în Eu Sunt, am să vă cer ca, de asemenea, să începeți să renunțați la acele diete și regimuri pe care le-ați ținut până acum. Dacă există ceva ce v-aș recomanda pentru corpul de lumină – ceva respirație, un mic exercițiu de lumină cum ar fi mersul pe jos, un pic de apă. Hidratați-vă. Este chiar atât de simplu.

Pot să aud deja întrebările – apropo am să las întrebările pe mai târziu – ”Pot să mănânc fursecuri cu ciocolată toată ziua?” Eu aș face-o, dacă aș fi voi. (râsete) Și pot auzi și alte întrebări, dar repet, las întrebările pe mai târziu, ”Dar Adamus, eu sunt alergic la unele alimente.” Nu mai sunteți. Nu mai sunteți.

Apoi vă aud spunând ”Adamus, eu am lucrat toată viața pe acest lucru numit biologie. Poate fi chiar atât de ușor? Este doar ceva, o mică bine-dispunere ceea ce facem noi astăzi?” Depinde de voi. Mie nu-mi pasă. Puteți avea efectiv acea transformare completă chiar acum sau puteți continua cu ceea ce ați făcut până acum. Este la latitudinea voastră.

Așa că haideți să facem o respirație profundă de tot chiar acum.

O altă întrebare care este normal să apară – ”Poate fi ușor acest lucru?” Ei bine, voi sunteți Maeștrii. De ce nu? De ce nu?

Va exista o tendință mai târziu, să plecați de aici și să spuneți ”Oh, eu nu am reușit. Toată lumea a reușit, dar eu nu.” Ei bine, în primul și în primul rând, nu sunteți atât de speciali. (unele chicoteli)

SART: Ei la naiba.

ADAMUS: Scuză-mă, Sart. (râsete)

Mai înainte de toate, nu sunteți atât de speciali, și, da, te-ai prins. V-ați prins. Este chiar aici. Doar permiteți-i să fie acum. Oh, puteți juca jocul îndoielii. Puteți juca jocul ”Ei bine, nimic nu s-a întâmplat.” Sau puteți ca pur și simplu să permiteți.

Așa că, haideți să o facem din nou. Haideți să facem o respirație profundă. Am avut o experiență minunată în refugiul nostru ahmyo când am vorbit despre abundență. Ohh, a fost ca și cum ne-am fi azvârlit în pereți pentru prima dată. A doua oară ar fi ca și cum v-ați așeza singuri pe foc. Dar a treia oară, trecem cu bine.

Așa că, haideți să o facem din nou. Haideți să facem o respirație bună și profundă. Și să facem ce? Ei bine, nimic este ceea ce vom face de fapt. Vom permite. Cred că ceea ce vom face este să permitem.

Merabhul Biologiei – Runda Doi

Haideți să facem o respirație profundă de tot. Haideți să vedem faptele.

Voi sunteți conștiință. Conștiința voastră aduce energie. Conștiința voastră vrea ca voi să aveți o experiență cu adevărat senzuală și vă spune ”Introduceți energia acestui lucru numit corp”. Așa că voi l-ați creat. Ați trăit în interiorul acestuia timp de aproximativ o mie de vieți sau chiar mai multe.

Ați trăit în biologia care în cele din urmă a fost un fel de amestec cu biologia tuturor celorlalți, mai ales cu a celor din linia voastră de sânge. Deci, în cele din urmă, ea nu a fost cu adevărat a voastră.

Dar dintr-o dată v-ați trezit. ”Whoa! Îmi vreau corpul meu. Îmi vreau energia mea, aducându-mi corpul în ea. La revedere familie. La revedere conștiință de masă. La revedere tipare vechi ale fizicului. Mă mut în corpul meu de lumină începând de astăzi.”

Așa că faceți o respirație profundă de tot ..... și apoi doar permiteți acest lucru. Este chiar atât de simplu.

Imaginați-vă că sunteți un Maestru și că corpul doar curge cu pasiunea voastră. Imaginați-vă că sunteți acel Maestru și nu vă simțiți obosiți și înțepeniți, acel Maestru al cărui corp întinerește cu ușurință, rapid. Chiar dacă vă scăpați o cărămidă pe degetul de la picior și vi-l rupe, este în regulă. Nu încercați imediat să faceți acest lucru. Așteptați o zi sau două. (câteva chicoteli) Vă scăpați o cărămidă pe degetul de la picior și vă rupeți degetul. ”Nu-i nimic pentru că eu sunt un corp de lumină. Eu nu sunt un corp fizic. Eu sunt propria mea esență. Sunt propriul meu Corp al Conștiinței. Nu trebuie să aștept ca acel sărman deget să se vindece timp de două sau trei luni.” Nu. Acest lucru se întâmplă imediat.

Faceți o respirație profundă de tot, dragii mei prieteni, în corpul vostru. În Corpul Conștiinței voastre.

(pauză)

Multă pălăvrăgeală continuă să fie. ”Dar, dar, dar Adamus, tu nu înțelegi.”  În mod normal v-aș spune să tăceți, dar nu voi spune acest lucru astăzi pentru că această problemă este foarte delicată. Ehh, am s-o spun. Tăceți din gură! (râsete) Are loc multă agitație. ”Dar Adamus, tu nu înțelegi problema mea.” O înțeleg. ”Adamus, tu nu înțelegi cât de greu este acest lucru.” Serios? ”Adamus, dacă acest lucru nu funcționează, voi fi devastat.” Nu, tu deja ești devastat. Acest lucru va funcționa. (mai multe râsete)

Așa că, haideți să o facem din nou. Haideți să facem ... Vrei te rog să oprești muzica doar pentru o clipă. Vom reveni.

Haideți să facem o respirație profundă de tot, bine? Mă voi întoarce la elementele de bază.

Sunteți în acest corp, da? Și presupun că nu vreți să vă părăsiți corpul. Vrea cineva să-și părăsească corpul? (câțiva oameni spun ”Nu”) Bun. Așa că presupun că vreți să stați în corp, dar vreți ca acel corp să fie al vostru. Vreți ca el să fie energizat. Vreți să fie sănătos, receptiv. Ceea ce vă doriți de fapt este ca acel corp să fie cu adevărat senzual – senzitiv, să simtă lucrurile.

La fel de mult ca și conștiința voastră care a fost într-un fel distrusă de-a lungul veacurilor, corpul vostru a fost cu adevărat distrus. Auzul vă lasă și cu greu mai puteți mirosi – nu, nu felul în care voi mirosiți, ci simțul mirosului – și la fel și vederea. Toate acestea! Oh, este atât de deprimant. Este chiar deprimant.

EDITH: Știu.

ADAMUS: Da. Categoric. Nu vrei să fii modelul aici?

EDITH: Nu mulțumesc.

ADAMUS: Serios? Pentru un corp întinerit sănătos?

EDITH: Oh, da!

ADAMUS: Acesta este corpul lui Edith! (Adamus chicotește) Și, apropo, eu nu vorbesc despre figura voastră sau voi în comparație cu alții. Vorbesc despre voi și corpul vostru, voi în relație cu corpul vostru. A fost foarte contradictoriu.

Deci, corpul vostru este doar o cale de a simți și a exprima, și nu trebuie să îmbătrânească. El nu trebuie să se uzeze. Nu trebuie să se îmbolnăvească. Nu trebuie. Aș vrea să las totul în urmă, pentru voi toți. Unii dintre voi ați adormit aici on-line. (râsete în timp ce el se duce să se uite direct în cameră)

Voi, voi care sunteți adormiți aici. Sunteți atât de îngrijorați cu privire la corpul vostru. Trezirea. Avem nevoie de un pic mai multă iluminare aici. (luminile sunt pornite din nou) Trezirea. Voi merge la o altă cameră, chiar aici. Tu. Vom merge în Asia de aici. Bine. (câteva chicoteli) Trezirea! Trezirea. Vom întineri acel ... acel ... (Adamus trimite un sărut) și pentru voi ... pentru acel corp.

În regulă, luminile pot fi reduse din nou. Haideți să o luăm din nou de la capăt, și vom continua să o facem până când voi simți că am străpuns prin ea. Bine.

Deveniți prea mentali. Vă minunați ce naiba se întâmplă aici. Și eu la fel. (Adamus chicotește, pornește muzica)

 Merabhul Biologiei – Runda Trei

În regulă. Faceți o respirație profundă de tot. Mulțumesc pentru muzică.

Corpul este doar o extensie a Spiritului. Este o modalitate de a experimenta pe această planetă. Corpul nu are nevoie să se îmbolnăvească. Nu are nevoie să fie rănit. Nu are nevoie să-și coboare energia.

Astăzi integrăm fizicul în întregul Corp al Conștiinței, în Eu Sunt. În timp ce faceți, în timp ce doar permiteți acest lucru, încetați să vă gândiți la acest lucru; în timp ce o permiteți, are loc o transformare. Are loc un proces alchimic care vă eliberează din biologia ancestrală. Vă eliberează din conceptele conștiinței de masă legate de îmbătrânire. Vă eliberează de o structură de Energie foarte Veche.

Și în acea eliberare, în acea alchimie, apare corpul esență, pe care unii dintre voi îl numesc corpul de lumină, dar el este corpul esență.

Așa că faceți o respirație profundă ... și doar permiteți acest lucru.

(pauză)

Un mic lucru uimitor se întâmplă. Transformarea tocmai începe să se producă. Nu contează vârsta voastră sau starea voastră curentă de sănătate, nu contează de cât de înțelepți sau de proști spiritual sunteți. Nu contează. Oh, apropo, să fii prost spiritual este mult mai bine decât să fii înțelept spiritual. Nu contează.
Așa că faceți o respirație profundă ... și doar lăsați să se întâmple.

(pauză)

Îmi cer scuze. Trebuie să opresc din nou muzica. Opunem încă multă rezistență, foarte multă rezistență. Mai multă rezistență decât în lucrul cu abundența pe care l-am făcut în Italia.

Deci, nu sunt sigur ce se întâmplă pe aici – nu numai aici, ci și acolo (on-line) – și nu sunt chiar sigur dacă este vorba despre, oh, lipsa încrederii în sine că acest lucru chiar se va întâmpla sau hmmm – de ce nu m-am gândit la acest lucru mai devreme – voi chiar ați investit în acel corp. Chiar ați investit în el. La fel de mult cum ați spune că vreți ca el să fie sănătos, că vreți să fie corpul vostru de lumină, eu simt o investiție destul de profundă în acel corp.

Un fel de relație ciudată de iubire-ură, vă este aproape frică să o lăsați să dispară, vreți să vă agățați de unele părți din ea în timp ce altele ați vrea să dispară. De ce esta așa? De ce este așa?

Poate că este frica de ceea ce urmează să se întâmple în continuare. Posibil. Poate că, de fapt, într-un mod ciudat, fără a face aici pe psihologul, dar într-un mod ciudat voi chiar iubiți această experiență în corp. Chiar o iubiți. Și poate că vă gândiți la faptul că să nu-l mai aveți este un pic trist, de asemenea.

Așa că sunteți prinși la mijloc. Ca și când ați avea o energie scăzută și simțurile voastre nu mai funcționează, iar voi îmbătrâniți, dar și această dinamică a ”Chiar îmi place să am acest corp. Chiar îmi place toată această poveste cu lucrurile fizice. Și sună destul de plictisitor să fii doar un înger într-un corp de lumină.”

Deci, ce facem? O voi lua de la capăt și voi pune din nou muzica. Ne întoarcem din nou la asta. (muzica pornește din nou)

Vă rog să înțelegeți că doar integrăm, aducem fizicul în Corpul Conștiinței. Nu ne scăpăm de corp, prietenii mei. Noi doar îl integrăm, ori îl sugem drept în sus în măruntaiele conștiinței noastre. (râsete, Adamus chicotește) Trebuie să fac ceva ca să rup această energie densă de aici, dar asta a fost o vizualizare bună. (mai multe râsete) Aici mă puteți cita și o puteți pune și pe tricouri.

Sugeți până în măruntaiele conștiinței voastre. Haideți să facem asta. Hai să meargă muzica aia. Un pic – ai ceva un pic mai plin de viață? (către John, câteva chicoteli) Ehhh, un pic mai vesel?

În timp ce John încearcă să găsească ceva, faceți o respirație profundă. Relaxați-vă, relaxați-vă, relaxați-vă. Toate aceste chestii care se întâmplă aici, da, și care vă congelează în același timp. (încăperea este destul de rece) Este ca un frigider pentru carne. (râsete) Poate că am putea face ceva cu privire la căldura de aici, dragi tehnicieni? (audiența este de acord cu entuziasm) Vom avea corpuri înghețate înainte să avem corpuri iluminate! (râsete)

Merabhul Biologiei – Runda Patru

Bine, haideți să facem o respirație profundă de tot, foarte bine. Cu adevărat o respirație profundă de tot. (muzica nouă începe)

Vom aduce un pic de căldură, poate o muzică puțin mai incitantă. Și avem câteva râsete pe aici. Bine, o luăm din nou de la capăt, și de această dată doar lăsați ca fizicul să se integreze – o integrare totală în Corpul Conștiinței.

Ce poate să însemne asta? Nu știu, dar lăsați să se întâmple. Lăsați să se întâmple, bine?

Aducem fizicul la un nivel cu totul nou.

Deci respirați profund de tot. Asta este tot ce avem mai bun John? Este...sună ca un studio funerar. Ei îngheață. Se albăstresc. Ei ... (râsete) Încerc să vorbesc despre corpuri și văd degete de la picioare albastre. Oh, ăsta este lacul vostru de unghii.

Vom face câteva exerciții aici în câteva momente. (Adamus chicotește)

În regulă. O respirație foarte profundă.

(pauză în timp ce Adamus critică muzica) Un pic mai veselă. Vrei să o faci un pic mai tare John? (muzica devine mai tare) Aceasta este muzica pe care ați vrea să vă petreceți restul vieții ascultând-o?  (audiența spune ”Nu”) Oprește muzica! (râsete)

Bun, trecem mai departe. Nu muzică, fără muzică. Vom face acest lucru la modul brut. Vom fi curajoși făcând acest lucru. Vom face sugerea unor măruntaie chiar aici. (râsete)

Lucrul amuzant este că, așa cum am mai spus și am glumit cu asta, vă văd pe unii dintre voi în scaun în scaun .. (râsete în timp ce el face o față amuzantă și se strâmbă) Văd asta. Acestea sunt scaune de marcă! (mai multe râsete) Nu ar trebui să vă atrag atenția asupra acestui lucru.

Haideți să facem o respirație profundă de tot și să reducem puțin lumina reflectoarelor.

Bine. Acum, acum vom pătrunde prin energie. Bun. Cred că o putem face.

Faceți o respirație foarte profundă. Trecând de la vechea biologie, vechiul sistem foarte greoi, în corpul esență, corpul de lumină.

Este mult mai eficient cu energia, se întinerește singură, un corp care eliberează dezechilibrele și toxinele ușor, rapid. Un corp care poate avea lucruri cum ar fi elementele sau potențialele de cancer, dar nu le activează, nu le declanșează, știe exact când să le elibereze. Un corp care este senzual și senzitiv, dar nu atât de sensibil încât dintr-o dată să nu te poți descurca cu câteva particule de praf în nas sau un pic de gluten în pântece. Un corp care este adaptabil și flexibil. Un corp care este în largul lui în această lume. Un corp care este în largul lui în Corpul Conștiinței voastre.

Un corp care este cu adevărat reprezentativ pentru conștiința voastră, pentru Eu Sunt-ul vostru, corpul vostru. Voi.

Respirați adânc și aduceți-l înăuntru. Lăsați-l să întâlnească acel corp vechi în care voi v-ați plimbat învârtindu-vă.

Și acum lăsați ca acea alchimie, acea transformare frumoasă să aibă loc – corpul vechi integrându-se acum în noul corp, și noul corp integrându-se în conștiința Eu Sunt.

Și doar stați cu el o clipă. Dați-vă voie să vă simțiți confortabil cu el.

(pauză)

Permiteți-vă să vă simțiți în largul vostru în corp.

Nu există nici o fizică pe care trebuie să o descoperiți. Nu trebuie să vă focalizați pe nimic. Este vorba doar despre a permite acest lucru, și atunci se petrece.

(pauză)

Când mergeți acasă în seara asta, însemnați-vă calendarele. Aceasta a fost ziua. Aceasta a fost ziua în care Maestrul și-a luat propria-i biologie. Aceasta a fost ziua în care a început transformarea.

Și vă rog, nu începeți să spuneți că noi am făcut o vindecare astăzi. Nu am făcut. Nu am făcut. A fost o permitere a corpului de lumină, a corpului esență, în Corpul Conștiinței. Integrarea biologiei în Spirit, asta este ceea ce am făcut noi astăzi.

Rezultatul final poate fi vindecare. Acesta poate fi un aspect mult mai tineresc. Dar noi nu ne-am propus să facem o vindecare. Ne-am propus să facem o integrare, și iat-o acum chiar aici.

Faceți o respirație profundă de tot și relaxați-vă acum în corpul vostru de lumină.

(pauză)

Mai faceți o repirație profundă de tot și permiteți-vă să vă relaxați în corpul vostru esență.

(pauză)

Mai faceți o respirație profundă de tot și lăsați acel corp de lumină, acel corp esență să fie activat, să fie activ chiar aici, chiar acum.

Ați putea spune că am integrat și apoi am activat corpul de lumină chiar aici astăzi.

Faceți o respirație profundă de tot și relaxați-vă în ea. Permiteți.

(pauză)

Și de data asta a funcționat. Bun.

Respirație profundă. Respirație profundă. Bun.

Acum ... dacă am putea mări luminile astea un pic. 

Matematică și Un Experiment

Acum, vom face ceva un pic ciudat. (câteva râsete) Ceva de genul ”Maestrul a ceea ce este evident”. Tot ceea ce facem este ciudat!

Acum vom face ceva un pic mai interesant, ciudat-interesant, și poate părea a fi, oh, nu exact în concordanță cu o grămadă de ...putem întoarce astea înapoi mai tare, pentru că vreau să văd pe toată lumea. (luminile se intensifică) Mulțumesc.

S-ar putea să pară a fi un pic în neconcordanță cu unele dintre lucrurile despre care v-am vorbit mai devreme în materie de suveranitate, dar de fapt sper că voi puteți vedea și înțelege că este foarte suveran ceea ce vom face în continuare.

Dacă vă uitați la matematică, matematica simplă ... Eu chiar ar trebui să am tabla mea, dar nu am nevoie de ea chiar acum. Data viitoare însă, tabla mea de scris. De obicei în matematică unu plus unu fac doi. Cu toate acestea, în dinamica energiei umane, unu plus unu este egal cu 2.0001. Ce înseamnă asta?

Puneți doi oameni împreună, ei își combină energiile, iar voi veți obține un pic, pic, pic de ieșire mai mare decât de la o singură persoană, dar numai dacă energia lor nu este folosită pentru a se alimenta unul pe celălalt, caz în care veți obține un efect negativ. Dar, în general, dacă doi oameni au o idee să facă ceva și ei își combină conștiințele, energia și pasiunea, veți obține un rezultat un pic mai mare decât doi.

În cazul Maeștrilor, în cazul Shaumbra, unu și cu unu poate fi cu ușurință cinci, poate șase, șapte. Cu alte cuvinte, când un Maestru adevărat care nu dă doi bani pe nimic altceva – și aici este vorba despre a fi un astfel de Maestru, de a nu vă lăsa prinși în toate chestiile – dar când doi Maeștri sau mai mulți își combină pasiunea, conștiința, dorința lor comună, puteți obține unu plus unu egal cinci.

Este ceea ce, într-un fel, s-a întâmplat aici. Voi toți v-ați combinat energia, fie că a fost financiară, fie că a fost munca voastră efectivă, fie că a fost doar energia voastră, și dintr-o dată ați luat această casă mare nouă.

Deci, acum tocmai am trecut printr-un exercițiu de integrare a corpului în corpul de lumină, în Corpul Conștiinței, dar vreau să fac un experiment aici, și acesta chiar este doar un experiment. Ceea ce am făcut înainte nu era. Acela a fost o joacă de copil.

Dar vreau să fac un experiment în această încăpere și vom implica pe toată lumea, și pe cei aflați on-line. Și vom avea un pic din propriul nostru moment Kumbaya. (câteva chicoteli) Dar există aici unele dinamici energetice interesante.

Pun întrebarea – și vom găsi destul de repede răspunsul – ce s-ar întâmpla dacă i-am lua pe cei 70-și de Maeștri din această încăpere plus miile și miile de Maeștri Shaumbra care ascultă on-line, ce s-ar întâmpla dacă noi toți ne-am conecta energiile ca Maeștri, nu ca ființe nevoiașe, ci ca Maeștri, ființe complete; ce s-ar întâmpla dacă am combina toate astea împreună? Ce efect ar avea asupra integrării tale și a integrării tale și a voastre?

Și aș dori să aflu chiar acum, cu presupunerea că, teoretic, atunci când suntem cu toții conectați, să zicem că ne ținem de mâini, și ne conectăm, și ne conectăm cu toată lumea care este on-line, așa încât cineva va trebui să țină camera și cineva va trebui să țină mâna cameramanului. (câțiva oameni spun Awww) Ce dulce. Și toată lumea din spatele sălii, fiecare tehnician și puteți bustul pe (cabina de traducere) fereastră pentru un moment și doar ... (câteva chicoteli) Da, puneți mâna pe fereastră. Așa este destul de bine. Bine, când vă spun începem.

Ce se va întâmpla într-o conștiință Shaumbra, un potențial Shaumbra pentru o integrare foarte rapidă și grațioasă a corpului de lumină în fizic? Nu știu răspunsul, dar cred că-l putem afla.

Deci, voi relua elementele de bază. Tocmai ați trecut prin permiterea corpului vostru de lumină. Se va întâmpla acum. Este integrarea în Corpul Conștiinței. Așa că, corpul nu este doar un lucru pe care-l trageți după voi. Totul este integrat – conștiință, energie, minte, gnost, corp – toate împreună.

Ce se întâmplă dacă vă ridicați în picioare (audiența se ridică) și cu o muzică plăcută – orice alegi John; lasă muzica să meargă pentru că și tu vei merge să te ții de mâini acolo în spate – ceea ce se va întâm... înapoi toată lumea. Eh, eh. Fără cafea, fără pipi chiar acum și fără pipi în timp ce beți cafea. (câteva chicoteli) Veniți înapoi. Toată lumea trebuie să ia parte la asta.

Așa că haideți să punem niște muzică ... și ... (muzica începe) Reglați camerele de luat vederi oricum vreți voi și apoi participă toată lumea. Reglați camerele. Bine. Muzica merge, haideți să facem o respirație profundă de tot.

Ești un Maestru. Ce te conectezi la un alt Maestru. Suntem conectați cu Maeștri care vizionează on-line din întreaga lume și cu Maeștrii care vor veni peste o lună, un an, zece ani din acest moment pe care noi îl împărtășim împreună.

Ești o ființă suverană care a trecut peste acea linie, acea linie biologică, permițându-ți corpul de lumină în Corpul Conștiinței tale. Aducându-ți corpul de lumină în această realitate fizică numită Pământ pentru a experimenta viața într-un mod nou, sănătos, echilibrat și plin de energie.

Și pe măsură ce tu, drag Maestru Suveran, te conectezi cu alți Maeștri ce se țin de mâini, împărtășind pasiune, împărtășind dorință, ce se întâmplă? Ce se întâmplă cu acea veche ecuație ”unu plus unu”? Cât de departe poate merge asta când acești mulți Maeștri, Maeștri conștienți, împărtășesc momentul? Cât de departe se poate expansiona energia dincolo de doar Unul?

Acest lucru poate fi făcut numai atunci când vă permiteți vouă înșivă să fiți compleți și suverani, atunci când sunteți Unul. Nu o jumătate, nu trei sferturi, ci Unul. Când sunteți Unul, stați aici tocmai ce v-ați permis intarea corpului de lumină, când sunteți Unul și împărtășiți cu alt Unul și cu alt Unul, ce se întâmplă cu potențialul, cu transfromarea și cu integrarea?

Haideți să respirăm profund și doar să permitem să se extindă fără limite.

Permiteți-i să se extindă într-un mod al Noii Energii care sfidează toată vechea fizică, sfidează toate vechile protocoale. Cât de departe poate merge Unul atunci când este umăr lângă umăr cu un alt Unul?

(pauză)

Am ajuns în acest punct al măiestriei întruchipate pentru a spune, ”Eu sunt corpul. Acesta este corpul meu, corpul meu de lumină. Prin acesta îmi voi experimenta viața într-un mod nou, într-un mod sănătos. Corpul m-a ținut prinzonier în multe feluri până acum. Dar acum corpul meu este calea mea spre libertate, calea mea pentru a experimenta liber această realitate senzuală numită Pământ. Eu sunt corpul. Eu sunt Corpul Conștiinței. Eu Sunt Cel Ce Eu Sunt.”

Faceți o respirație profundă de tot ca Unul, tu, conectat cu ceilalți Unul.

(pauză)

Cât de multă lumină poate intra? Cât de multă integrare poate fi făcută în acest moment? (se aude un vuiet de tunete, câteva chicoteli) Oh, sunteți buni Shaumbra. Oh, sunteți buni. (un vuiet și mai mare de tunete; multe urale și aplauze din audiență  și din partea lui Adamus) Mulțumesc. Mulțumesc.

Ocupați loc vă rog. Încetați să vă mai țineți de mâini acolo în spate (echipei tehnice), arată amuzant. (mai multe râsete)

Atât de bine. Excelent. Vedeți, este într-adevăr chiar atât de ușor.

Întrebări și răspunsuri

Deci, vreau să las câteva minute pentru a răspunde la câteva întrebări. Linda va lua microfonul. Haideți să nu fim prea mentali în legătură cu asta, dar știu că unii dintre voi au o dorință arzătoare să pună câteva întrebări legate de biologie. Da. Și acesta va fi – ridicați mâna vă rog. Da.

SHAUMBRA 1: (femeie) Bună Adamus. Există un lucru new age care se învârte pe aici, cum ar fi că atunci când întrebi de ce te-ai îmbolnăvit, ei îți vor răspunde că din cauză că ai făcut ceva nepotrivit sau, urăsc să folosesc cuvântul, greșit.

ADAMUS: Da. Da.

SHAUMBRA 1: Dar, știi, asta este vina ta. Prin urmare, dacă suntem complet integrați, asta înseamnă că nu ne vom mai îmbolnăvi niciodată?

ADAMUS: Oh, nu,nu. Vă veți îmbolnăvi.

SHAUMBRA1: Bine, ne vom îmbolnăvi, dar ... bine.

ADAMUS: Dar vă veți da seama că este o altfel de boală. În primul și în primul rând nu va fi atât de dureroasă. În al doilea rând, voi veți ști acest lucru exact în acel moment .... corpul vostru nu va mai fi acolo fără voi. Nu va mai fi acest lucru ciudat că îl târâți după voi. Veți ști în acea clipă ”Oh, a sosit timpul să mă îmbolnăvesc” ceea ce practic înseamnă că va trebui să ieșiți singuri din ale voastre sau să vă luați câteva zile libere. Dar asta nu mai înseamnă că trebuie să vărsați, să vomitați, să transpirați, să aveți dureri sau astfel de lucruri. Va fi doar, ”Simt un fel de ... Am un fel de scădere de energie, o cădere. Cred că-mi fac curățarea anuală sau curățarea bi-anuală.” O curățare naturală. Nu în modul în care cei mai mulți dintre voi ați făcut-o. Vă rog să încetați să faceți ... vă rog și ... în regulă. Voi ... voi ... Am o mică dispută cu Cauldre.

Acesta nu este un sfat medical. Aceasta este înțelepciune. (râsete) Nici Cauldre și nici eu nu suntem doctori. Suntem mai deștepți de atât. (câteva aplauze)

LINDA: Ohhh!

ADAMUS: Așa că da, cu siguranță nu un sfat medical, mulțumesc lui Dumnezeu.

Atât de mulți dintre voi sunteți în mod ciudat obsedați de corpurile voastre. Așa că tot timpul îl poluați cu tot felul de chestii și numiți asta alternativa naturală. Și asta nu este natural, lucrurile pe care i le faceți corpului vostru. Chiar dacă este din ... luați extracte de alge marine și vi le lipiți în locuri ciudate. (câteva râsete) Asta este doar ciudat. Asta este doar întruchiparea ciudățeniei. Asta este înfricoșător de ciudat. Cu adevărat ciudat.

Vindecarea, transformarea, orice ar fi, reechilibrarea este atât de naturală încât este aproape nostimă. Deci, vă veți îmbolnăvi din când în când, dar nu va fi vechiul tip de îmbolnăvire. Veți fi slăbiți puțin. Veți dori doar să stați liniștiți și să ascultați o muzică liniștită. Veți dori să vă bucurați de un pahar bun de ceai și să nu vedeți pe nimeni o zi sau două. Și atâta tot. Asta este tot. Și asta este noua îmbolnăvire. (câteva râsete)

SHAUMBRA 1: Bine.

ADAMUS: Pe bune. Și, știți, dacă luați un aparat de ras și îl rulați în mână, veți sângera? Categoric, chiar și numai un pic. Cauldre spune ”Nu încercați să faceți asta acasă,” dar ... în regulă, aveți un mic accident și sângerați. Dar în primul rând veți observa că se va vindeca mai repede, pentru că acum sunteți integrați. Nu este această biologie ciudată. Se vindecă mai repede și nu vor rămâne niște cicatrici mari.

SHAUMBRA 1: Dar dacă ai dureri și vrei ca doar să scapi de ele?

ADAMUS: Durerea este un mod, ați putea spune, prin care sinele vostru interior vă spune că acolo este ceva ce nu este în echilibru. Așa că, dacă ești un Maestru și ți-ai integrat corpul de lumină, durerea, în esență, va dispare. Acum, asta se poate întâmpla peste noapte, sau poate dura un pic mai mult. Dar întregul concept al durerii este, de asemenea, un fel de metaforă a disconfortului vostru cu ființa voastră fizică, că nu vă iubiți corpul, că nu v-ați integrat corpul. Așa că, în esență, durerea dispare.

Acum, ar putea fi – și am să adaug această notă de subsol – ar putea fi un pic de disconfort în timp ce voi treceți prin această tranziție de la vechiul vostru corp fizic în corpul vostru de lumină, pentru că aceasta poate fi un pic incomodă și perturbatoare. Dar nu va ține foarte multă vreme.

SHAUMBRA 1: Mulțumesc.

ADAMUS: Da. Întrebări. Da. 

SHAUMBRA 2 (femeie): Am o problemă. Îmi pierd vederea la ochiul drept. Cum ar trebui să abordez această problemă: mergând la doctor pentru o intervenție chirurgicală sau ar trebui să aștept? Și știu că acesta îmi dă sfaturi medicale.

ADAMUS: Da, cu siguranță. Nu mă deranjează să dau ... (câteva chicoteli)

SHAUMBRA 2: Dar asta este ceea ce am nevoie.

ADAMUS: Bine, haideți să ne uităm la asta prin ochii – prin ochii – bunului simț. Poți să te duci la doctor oricând. Dar odată ce te duci, acesta este un fel de mesaj transmis corpului tău.

Deci, ce să faci? Vrei să-i dai acestei situații o șansă cât de mică? Vrei să permiți ca vederea să-ți revină ... nu, ea nu va reveni în felul ăsta. O să ... vederea se va re-identifica pe sine sau se va reconecta cu sine într-un mod foarte diferit. Deci, vrei să oferi acestei situații o șansă pentru o perioadă de trei luni?

SHAUMBRA 2: Bine.

ADAMUS: Bun.

SHAUMBRA 2: Așa voi face.

ADAMUS: Bun. Este alegerea ta. Și știu că asta va fi o problemă, și știu că site-urile voastre media sociale vă vor lumina cu toate întrebările și ...

LINDA: Doar Facebook

ADAMUS: ... cu toate întrebările legate de acest lucru. Ați putea doar, voi toți, să-i dați doar o mică șansă? Și știu că vă veți face griji în legătură cu asta, știu că vă veți întreba. Știu că vă veți întreba dacă acesta este lucrul potrivit să-l faceți. Și dacă simțiți nevoia să mergeți la doctor și să vă supuneți unei intervenții chirurgicale, este în regulă. Intervenția chirurgicala nu va împiedica integrarea să aibă loc, dar o va întârzia.

SHAUMBRA 2: Bine, mulțumesc.

ADAMUS: Și știu că Linda .... se comportă atât de grațios și de echilibrat.

LINDA: Fac tot ce pot.

ADAMUS: Ea va aveaaaa o discuție cu Cauldre sau cu mine după aceea.

LINDA: (rotindu-se împrejur) Această fustă mă ajută. Această fustă este de ajutor. (Adamus chicotește)  Așa că am să fac asta. (se învârte ceva mai mult)

ADAMUS: Deci întrebări. Întrebări despre biologie.

LINDA: Întrebări? Într-acolo ne îndreptăm.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 3 (femeie): Bună Adamus. Eu am epilepsie. Așa că dacă nu-mi iau medicația timp de 48 de ore, aș putea face o convulsie.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 3: Așa că eu nu știu dacă am la dispoziție 3 luni pentru ceva de genul acesta. Ce mi-ai recomanda?

ADAMUS: Ei bine, mai înainte de toate, tu nu ai epilepsie. (Linda vine și se holbează la fața lui Adamus; audiența spune ”Uh-oh!”)

SHAUMBRA 3: (chicotind) Bine.

ADAMUS: Mai înainte de toate, tu de fapt ... (către Linda) Pa-pa, Pa-pa. (câteva chicoteli) Tu te-ai încurcat în ea. Epilepsia este o cale de a ... este un fel de distragere frumoasă a atenției de la alte lucruri. Deci, sub o formă sau alta, este un fel de nu contează. Poți continua să-ți iei medicația, pentru că ai făcut asta pentru o vreme. Dar destul de repede îți vei da seama ”Ei bine, poate că dacă aș aștepta un pic, aș aștepta un pic mai mult în asumarea ... ” și dintr-o dată îți vei da seama că este vorba de o suferință foarte veche, efectiv foarte, foarte veche. Tu, de fapt, nu mai ai nevoie de ea. Nu mai ai nevoie de lecția ei. Nu mai ai nevoie de ea pentru, știi tu, orice, orice. Și doar las-o să plece. Pur și simplu vei ști când să o lași să plece.

Dar în același timp, dacă ai făcut lucruri pentru o lungă perioadă de timp, dacă ai tipare ale faptului că ai făcut asta, poți continua și apoi îți vei da seama că nu mai este necesar să le faci. Această epilepsie a fost de la vechiul corp. Nu face parte din noul corp de lumină.

SHAUMBRA 3: Bine, și întrebarea mea inițială, cea despre fumatul țigărilor?

ADAMUS: Ce zici? Ai una?

SHAUMBRA 3: Sau marijuana?

ADAMUS: Dacă îți place să o împărtășești, e minunat. (râsete)  

O să-ți spun asta. În corpul de lumină, toate aceste lucruri, toate aceste reguli vechi nu se aplică în corpul de lumină. Singurul lucru care s-a aplicat a fost ”Cum mă simt făcând asta? Este ceva ce mi-ar place să fac?” Dar în corpul de lumină nu contează. Acesta...

LINDA: Dumnezeu îți vorbește? (câteva chicoteli și chicotelile lui Linda)

ADAMUS: Asta-i.... asta-i – asta este... asta este pur și simplu curățare, o spălare de vechiul corp fizic. Da.

Lumina nu... lucruri ca, știți voi ”Asta este bine? Asta este rău?” Ei nu-i pasă. Pentru corpul de lumină este doar o experiență. Și vă gândiți la faptul dacă poate ceva să dăuneze corpului de lumină? Nu, nu poate. Nu poate. Voi gândiți în termenii dualiști ai vechiului corp fizic că anumite lucruri îl vor scoate din echilibru.

Există atât de mult control și putere și jocuri și manipulare în lucrurile care sunt presupuse sănătoase și ecologic și natural și holistic. Ele sunt pline, încărcate cu atât de multă putere și control și manipulare ca și intrigile conspiraționale și guvernele întunecate și tot restul celelalte. Este doar o altă formă de putere și control. Eliberați-vă de toate aceste chestii și de tot ceea ce vă spune toată lumea în legătură cu ce să beți și ce să mâncați și să fumați și să dansați. Fiți liberi în corp, minte și Spirit. Da. Mulțumesc.

SHAUMBRA 3: Da! (audiența aplaudă)

ADAMUS: Mulțumesc.

SHAUMBRA 3: Mulțumesc.

LINDA: (uitându-se după altă întrebare) I-ai amorțit. (cineva spune ”Ne e frică”) Da, le e frică!! (râsete)

ADAMUS: Nu, discuția este bună pentru că există multe, multe întrebări. Unii dintre voi, Jane, nu v-ați ridicat mâinile. (câteva râsete) Sunteți atâât de .... morți să întrebați. Da.

SHAUMBRA 4 (femeie): Adamus, mă întrebam dacă ai putea să vorbești animalelor noastre de companie ca animale de companie Shaumbra?

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 4: Am avut acest sentiment. Le văd tranziționând. Le văd cum luminează. Le văd cum oglindesc. Așa că știu că respir viață de la ele. Știu că ele nu sunt ființe fără suflet.

ADAMUS: Corect.

SHAUMBRA 4: Așa că mă întrebam dacă ai putea vorbi despre asta.

ADAMUS: Ei bine, da. De fapt, pe măsură ce voi intrați în corpul vostru de lumină, animalele voastre de companie vor trăi mai mult, și motivul pentru care se întâmplă asta este că ele absorb, într-un mod foarte iubitor,  într-un mod plin de compasiune, ele absorb o grămadă din toxinele voastre, din deșeurile voastre. Ele sunt acolo într-o iubire atât de mare încât vă eliberează de ele. Dar apoi, multora dintre ele, din această cauză li se scurtează viața. Ele vor trăi mai mult. Un câine ar trebui să trăiască cu ușurință 60, 70 de ani. Cu ușurință. De ce câinii pleacă la vârsta de nouă, zece, doisprezece ani? Pentru că au luat asupra lor chestiile voastre.

SHAUMBRA 4: Tot așa și eu, știi, am încetat să iau suplimente și văd schimbări în toate. Mult mai mult confort fizic și flexibilitate.

ADAMUS: Da, și stăpânire. Stăpânire, de asemenea.

SHAUMBRA 4: Și simt că cu animalele mele de companie am un dar de a ști, știi, ce alimente le vor echilibra sau ce lucruri funcționează pentru corpul lor, atunci când sunt, când energia lor, atunci când sunt luate pe lucrurile mele.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 4: Așa că încerc să nu mă simt în jocul de-a vindecarea, ci să le ajut să se echilibreze ...

ADAMUS: Și acesta este un termen bun pentru ea – ”jocul de-a vindecarea” – și pot să înțeleg de ce oamenii ar vrea asta, dar după o vreme acesta este un joc. Cu cât mai mult ne putem vindeca pe noi înșine? Și în cele din urmă aceasta nu este o chestiune de vindecare. Este o chestiune de integrare a fizicului în Corpul Conștiinței.

Dați-mi voie să o spun altfel. Voi puteți continua să vă vindecați acel corp vechi sau puteți ca pur și simplu să intrați în corpul vostru de lumină. Bun. Și încă nu am răspuns la întrebarea voastră în legătură cu animalele voastre de companie.

SHAUMBRA 4: Ei bine, și încă un lucru legat de animalele de companie, simt că ele oglindesc conștiința de masă. Și astfel pot simți cum animalele mele de companie iau ...

LINDA: Care este întrebarea?

SHAUMBRA 4: Sunt atât de curioasă cu animalele mele de companie, simt ca și cum aș avea posibilitatea ca doar să le dau drumul și la fel să am încredere, și se pare că ceea ce fac cu ele ...

ADAMUS: Pe măsură ce intri în corpul de lumină, răspunderea lor în a te ajuta să te echilibrezi fizic va fi mult mai mică. Vor fi animale de companie mai fericite.

SHAUMBRA 4: Bine.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 4: Mulțumesc.

ADAMUS: Da. Bun. Buna ziua.

JANE: Bună. Am atât de multe întrebări, încât nici măcar nu sunt sigură ce să întreb, cu excepția faptului că am trecut prin atât de multe în ultimii trei-patru ani, și că acum mă simt mai bine decât m-am simțit vreodată. Și cred că pe de o parte, asta se datorează și multei munci de integrare pe care am făcut-o și pe de altă parte și faptului că mănânc mult mai sănătos, și că am luat unele suplimente alimentare integrate care cred că au făcut într-adevăr o diferență. Așa că ...

ADAMUS: Știi de ce au făcut o diferență?

JANE: Pentru că am crezut în asta.

ADAMUS: Categoric, foarte înțelept.

JANE: Da.

ADAMUS: Pentru că ai crezut asta. Pentru că cineva ți-a spus că acestea sunt bune, și atunci tu ai energizat acele suplimente. Ai fi putut mânca Hershey’s Kisses (o ciocolată făcută cu cremă de ciocolată) – iau asta de la Cauldre, nu sunt sigur ce sunt astea – dar ai fi putut mânca jeleu de fasole, și dacă un medic respectat care ți-a fost recomandat de cineva ți-ar fi spus că acesta este bun, l-ai fi energizat în același mod. Și ăsta nu sunt doar eu. Acesta este efectul placebo. Este credința.

JANE: Cred asta.

ADAMUS: Crezi că este ceva în neregulă cu tine. Crezi că ceva te poate ajuta într-o anumită măsură, și așa intri – iubesc cuvintele voastre – intri în jocul vindecării. Este un joc grozav pe care să-l joci o vreme. Deși este scump. Calea mea este mult mai ieftină. Cincizeci de dolari și vei fi vindecată. (râsete) Nu, ai vrea asta? Cincizeci de dolari și vei fi vindecată.

JANE: Desigur!

ADAMUS: Am să-ți dau cincizeci de dolari. (multe râsete în timp ce Adamus scoate bani din buzunarul lui Cauldre și Linda sare pe scenă încercând să-i ia de la el) De fapt sunt șaizeci. Îmi ești datoare cu zece.

JANE: Bine.    

ADAMUS: Îmi datorezi zece. (râsete și aplauze) Dar există o condiție. Nu poți să iei acei bani și să te duci la un vindecător sau la magazinul vostru Whole Food pentru a cumpăra ceva mai mult rahat. Folosește-i pentru a lua o cină foarte bună, orice ce ți-ai dori să mănânci.

JANE: Am făcut-o aseară și azi mă simt ca un rahat.

ADAMUS: Ei bine, sigur datorită faptului că ai crezut că a fost rău pentru tine.

JANE: Nu!

ADAMUS: Da!

JANE: Nu!

ADAMUS: Da!

JANE: Mi-a plăcut. Ne-am distrat atât de mult aseară.

ADAMUS: Da!

JANE: Și am mâncat mult ...

ADAMUS: Dar tot mai este ceva în tine. Cât de personal ai vrea să te iau?

JANE: Dă-i drumul.

ADAMUS: Sigur?

LINDA: Oooh!

ADAMUS: Prima dată dă-mi înapoi cei zece dolari.

LINDA: Oooh! (râsete)

ADAMUS: Pentru că ...

JANE: Nu, nu!

ADAMUS: ... Aș putea să nu-i mai primesc niciodată înapoi după asta!

JANE: Nu, tu nu ești.

ADAMUS: Este un joc în asta, și nu doar pentru tine, ci pentru voi toți. Voi jucați jocul vindecării, jocul fizic, jocul ”ceva este în neregulă cu mine” până când în cele din urmă spuneți ”Hai doar să ne bucurăm de viață”. Dar în ciuda acestui fapt, în ciuda a numeroase discuții lungi, voi continuați să insistați că ceva nu este în regulă cu voi. Deci așa va fi. Continuați să insistați că există ceva ce încă nu știți sau ... vedeți voi sunteți pe cale să faceți acest lucru pentru mine și eu nu am de gând să ...

JANE: Nu. Nu mai simt așa. Am făcut-o pentru foarte multă vreme, dar n-o mai fac. Simt că m-am integrat atât de mult și am atât de multă înțelepciune de împărtășit în legătură cu această călătorie.

ADAMUS: O faci. Categoric o faci, dar tot consideri că a mai rămas un pic de făcut.


JANE: În piciorul meu.

ADAMUS: Și am să te rog să renunți la asta astăzi, încă un pic din ceea ce mai deții. Mai devreme când am oprit muzica și am oprit grupul și am spus ”Ce se întâmplă? Mai există încă o anumită rezistență. Este încă ...” Ei bine, există încă acea investiție în fizic . Există asta – ”Ei bine, într-un fel,  este un mod atât de plăcut să ai acel corp fizic vechi de care să te agăți”. Deci mai există un pic din tine și din toată lumea de aici care încă se mai agață un pic.  

Veți pleca de aici, cei mai mulți dintre voi, și veți spune ”Ei bine, am învățat un pic astăzi” sau ”Am experimentat puțin. Știi, a fost frumos; a fost bine.” Dar tot veți pleca de aici spunând. ”Dar Dumnezeule, tot mă doare brațul sau spatele” sau ”Încă mă simt atât de înfundat astăzi” pentru că acesta este încă un joc.
Dar aș vrea să vă întoarceți la ceea ce am făcut și să spuneți ”Este corpul de lumină. Este vorba despre corpul de lumină. ” Da.

JANE: Mulțumesc.

LINDA: Adamus, am o întrebare. De ce sunt mai multe întrebări în această parte a sălii decât în partea cealaltă?

ADAMUS: Sunt mai mulți oameni pe această parte. (râsete) A fost oul sau găina?

LINDA: Minunat!

ADAMUS: Găina și oul?

LINDA: Minunat!

ADAMUS: Bine. Încă două întrebări.

ADAMUS: Bună ziua Edith.

EDITH: Dacă acest lucru nu este în beneficiul tuturor, nu trebuie să răspunzi.

LINDA: Dă-i drumul. Ridică-te. Oamenii vor fi dezamăgiți.

ADAMUS: Edith, aș putea să-ți spun? Nu, poți să stai jos. Eu voi sta jos. Edith, ești atât de populară peste tot în lume. Este factorul Edith peste tot. Da. Deci dă-i drumul.

EDITH: Mulțumesc, dragă omule. Astăzi încă nu m-ai sărutat. Dar oricum.

ADAMUS: Ziua încă nu s-a încheiat. (câteva chicoteli) Am s-o fac în privat draga mea!

EDITH: În regulă. Dacă acest lucru nu este potrivit, nu este nevoie să-ți bați capul cu el, dar fiul meu cel drag este diabetic și este așa de la 12 ani și acum are 47. Și avem o grămadă de dramă makyo acasă, care eu aș vrea să dispară.

ADAMUS: Corect.

EDITH: Și mă întrebam doar dacă nu cumva ai niște sugestii minunate ca formă de ajutor pentru ca familia noastră să fie ...

ADAMUS: Nope!

EDITH: Bine.

ADAMUS: Nu. Nu, eu nu vorbesc despre familia ta. Eu astăzi vorbesc despre Edith, și vorbesc despre fiecare dintre voi individual. Eu nu prea ... Eu nu vorbesc despre copiii tăi.

EDITH: Nu.

ADAMUS: Nu vorbesc nici măcar despre câinii tăi. Nu vorbesc despre părinții tăi sau despre oricine altcineva. Ceea despre ce vorbesc astăzi este pentru tine.

EDITH: Corect.

ADAMUS: Și numai pentru tine.

EDITH: Ei bine, are un fel de a-mi răni inima, așa că ... (chicotește un pic)

ADAMUS: Oh, categoric. Categoric. Este de înțeles. Și dacă noi – pentru a rezuma acest lucru – acolo este o problemă pe care el o are în legătură cu acceptarea iubirii în viața lui – noi încă mai vorbim (către Linda care i-a luat microfonul lui Edith) - acceptarea iubirii în viața lui. Dar aș vrea ca tu, Edith – și am să mă uit drept în ochii tăi – aș vrea ca tu să lucrezi pe Edith. Aș vrea ca tu să permiți pentru Edith. Nu pentru fiul tău. Înțelegi acest lucru?

EDITH: Da, înțeleg.

ADAMUS: Bine. Și vreau ca tu să permiți pentru tine. Vreau ca tu să fii Maestrul. Încetează să te mai îngrijorezi pentru ceilalți. Ce vârstă are fiul tău?

EDITH: Patruzeci și șapte.

ADAMUS: Ai întârziat patruzeci de ani pentru acest întreg program. (câteva chicoteli) Ar fi trebuit să te eliberezi cu mult timp în urmă. Are vreun înțeles?

EDITH: Eu ar fi trebuit să mă eliberez sau el ar fi trebuit să se elibereze de ce?

ADAMUS: Câți ani are?

EDITH: Patruzeci și șapte. Și stă acasă pentru că ar fi mort dacă n-ar fi făcut-o. Pentru că intră în șoc de insulină și dacă nu este nimeni acolo care să-l scoată din acest șoc sau să ceară ajutor. Din acest motiv mai este încă în casa mea.

ADAMUS: Acesta este un interesant, interesant joc, nu-i așa? Da. Aș vrea ca tu să ai grijă de tine.

EDITH: Ei bine, o fac. O fac. În cea mai mare parte. (Adamus dă din cap, ea chicotește)

ADAMUS: Makyo.

EDITH: Am crezut că am făcut-o.

ADAMUS: Edith, ai grijă de tine.

EDITH: Bine.  

ADAMUS: Fii atentă apoi la ce se întâmplă cu el.

EDITH: Bine.

ADAMUS: Are asta vreun sens?

EDITH: Da. Îl trimit ..
.
ADAMUS: Ei, nu. Doar da sau nu.

EDITH: Bine. Mulțumesc.

ADAMUS: Nu, da sau nu. Nu ”Bine”. Bine e un rahat. Da sau nu. Are vreun sens? Ai grijă de Edith.

EDITH: Da.

ADAMUS: Poți să faci asta?

EDITH: Da, pot.

ADAMUS: Ehh, ești un fel de ...

EDITH: Ei bine, eu – există ...

ADAMUS: Hai, Edith. Poți avea grijă de Edith? Edith ...

EDITH: Pot.

ADAMUS: ... poți să ai ...

EDITH: Cred că trebuie să o fac mai bine. Mai există și o altă persoană care cred că le-a plăcut să ...

ADAMUS: Edith. Edith. Închideți-i microfonul.

LINDA: Ohhhh!

EDITH: Bine.

LINDA: Ohhh!

ADAMUS: Edith, este simplu. Este fie da, fie nu. Nu există nimic altceva.

EDITH: Da.... (inaudibil)

ADAMUS: Nu, tu continui – tu continui să vorbești ... este da sau nu. Edith, tu încă mai vorbești. Nici măcar nu ai microfon. Edith, da sau nu?

EDITH: Da.

ADAMUS: Mulțumesc! Oprește-te chiar acum. Bun. Mulțumesc. Bine. Ai grijă de Edith. Vezi ce se întâmplă apoi cu fiul tău.

Este ... nu-mi răspunde, dar acolo are loc o dinamică, pentru că Edith nu are grijă de ea însăși. Există o dinamică ciudată, o dinamică energetică care are loc. Ți-ai spus-o tu ție, o grămadă de makyo în casă. Este chiar acolo ( arătând spre Edith), acea casă. Iubește-te, Edith. Vei afla imediat ce diferență face acest lucru în fiul tău. El a luat o grămadă de chestii de pe tine. El este ca un fel de, ei bine, nu ca un câine, ci un într-un fel ia de pe tine unele chestii. Așa că, până aici. Ai grijă de Edith.

EDITH: Bine.

Nu trebuie să te gândești la asta.

EDITH: Mă întrebam doar ce fel de chestii ia el de pe mine sau ... (inaudibil)

LINDA: Am crezut că a fost da sau nu.

ADAMUS: Da. Doar a luat de pe Edith o grămadă de ne-iubire de sine. Whoa! Whew!

Bine. Încă una. Ultima întrebare. Bună ziua.

MARY BETH: Bună. Deci spui că dacă noi știm că ceva o să ne ajute să nu o facem, pentru că eu vreau să vorbesc despre menopauză pentru o clipă. (ea chicotește)  

ADAMUS: Desigur.

MARY BETH: Știu că dacă iau niște hormoni de echilibrare, mă simt mai bine. Viața mea este mai bună. Gânduri? Sugestii?

ADAMUS: N-am avut niciodată... n-am avut niciodată această problemă! (hohote de râs)

MARY BETH: Doar spun. Femeile de acolo știu, nu-i așa? Nu este greu să treci prin asta fără ceva? Poate că numai mie. (câteva femei spun ”Nu”)

ADAMUS: Corpul are totul ...

MARY BETH: Sunt multe.

ADAMUS: ... toată energia potențială sau dinamica din ea chiar acum pentru a asigura orice vitamine, enzime, alte lucruri care sunt necesare – totul în ea. Da, puteți să luați aceste lucruri pentru că voi credeți, cineva v-a spus de-a lungul drumului că o să vă ajute, și v-a recomandat asta. Un prieten v-a spus sau v-ați trezit târziu într-o noapte la ora două dimineața și era o reclamă comercială la menopauză. (ea chicotește) ” Pentru că asta este ceea ce fac femeile la menopauză, se uită la televizor la ora două dimineața.

Așa că crezi acest lucru și te gândești că o să te ajute.

MARY BETH: Corect.

ADAMUS: Dar ce se întâmplă dacă voi luați aceiași pasiune și spuneți, ”Pe naiba, corpul meu știe cum să aibă grijă de el.” Pe deasupra, corpul de lumină nici măcar nu știe ce este acel lucru numit menopauză. Menopauza are ceva de făcut – oh, vom face o întreagă poveste despre asta cândva – dar ea are de-a face cu energia sexuală a lui Isis și apoi transformarea ei, ați putea spune,  mai mult în energia unei mari doamne. Ea nu mai are nevoie să fie sexuală, ci pur și simplu devine energia maternă.

Și corpul trece prin câteva schimbări, iar acestea sunt primite foarte, foarte dur de către generațiile recente sau epocă pentru că femeia habar nu are dacă ar trebui să fie sexy sau să nu fie sexy sau un bărbat sau o femeie sau mai nimic. Și așa menopauza a ajuns să fie mai mult decât o problemă, și ei iau tot acest rahat, voi luați toate aceste chestii pentru că nu sunteți sigure dacă ar trebui să fiți sexy sau materne sau deștepte sau bărbat sau mai nimic.

MARY BETH: Voi fi amândouă. (ea chicotește)

ADAMUS: Este atât de confuz.

LINDA: Când ai fost ultima dată femeie?

MARY BETH: (chicotind) Asta-i drept!

LINDA: Pentru numele lui Dumnezeu!

ADAMUS: Ei bine, de fapt în urmă cu aproximativ o săptămână ...

LINDA: Ohhh! (hohote de râs)

ADAMUS: Acum că ați întrebat, trebuie să fiți atât de personali sau de nepoliticoși în legătură cu acest fapt? (și mai multe râsete) Și sunt îmbrăcat mult mai bine decât mulți dintre voi. (mai multe râsete) Ooooh. Ooooh! (și audiența spune Oooh)

MARY BETH: Și ai fost sexy sau maternă?

ADAMUS: Așa. Deci, da, dar ...deci asta este ceea ce spun. Veți pleca de aici ... mare parte dintre voi va ieși de aici și va spune ”Da, dar voi lua în continuare asta și asta.” Nu-mi pasă. V-am dat toate elementele de bază pentru a fi în corpul vostru de lumină. V-am spus că este la fel de ușor ca și a face o respirație profundă și permițând schimbarea. Dar voi veți ieși pe ușă și veți alerga la acea farmacie din josul străzii și veți spune ”Ei bine, sunt aproape de ...” orice.

Puteți face acest lucru dacă așa vreți, dar aceia dintre voi care spun ”Știi, am de gând să ies din această biologie a Vechii Energii, am să pășesc în corpul meu de lumină și voi fi grațios/oasă și în largul meu, voi economisi o grămadă de bani făcând acest lucru,” pe care ... tu încă îmi datorezi zece. (către Jane) Așa că am de gând să o fac elegant. Și atunci veți experimenta asta. Se va întâmpla.

Este o evoluție naturală. Mai degrabă orice altceva este ne-natural. Și oamenii au fost condiționați că ei trebuie să-și ia chestiile.

Din când în când, voi sta cu unii dintre voi, mai ales în America de Nord, și am să vă observ în timp ce vă uitați la televizor. Vă dați seama conținutul acelor emisiuni cât de mult rahat conține pentru a-l pune în sistemele voastre? Este uimitor. Ar trebui să fie ilegal pentru că – nu voi intra în asta – dar în cele din urmă, Maestrul își dă seama că corpul lui este liber de toate aceste chestii vechi, de toate tiparele biologice vechi. Ei pot fi corpul de lumină, și acest lucru se petrece natural. Se petrece cu ușurință.

Dați-mi voie să o spun în acest fel. Pentru voi toți, voi toți cei care ascultați on-line, voi toți cei de aici, ca Maestru fiecare pas fizic pe care-l faceți, fiecare pas pe care-l faceți este un pas în corpul vostru de lumină. Doar gândiți-vă la asta în acest fel. În loc să deveniți mentali în legătură cu acest lucru, ieșiți la o plimbare, fiecare pas în corpul vostru de lumină. Un Maestru care se plimbă ca un Maestru, care se plimbă în corpul său de lumină.

Atunci când sunteți puțin îngrijorați și spuneți ”Da, și ce dacă?” Apoi faceți o respirație profundă și spuneți ...

ADAMUS ȘI AUDIENȚA: Totul este bine în toată creația.

ADAMUS: Îmi vreau înapoi cei zece dolari. (râsete)

Vă mulțumesc dragi Shaumbra. Mulțumesc. (aplauze) 

Înregistrarea video a Shoud-ului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.