vineri, 8 ianuarie 2016

Ce este mai exact Iubirea Necondiționată? – Partea 1-a



Arcturienii
De Suzanne Lie

Iubirea Necondiționată este un câmp de energie inter-dimensional care servește ca o cheie la deschiderea inimii voastre pentru a vindeca rănile nenumăratelor voastre vieți de ”inimi frânte”. Cum poate Iubirea Necondiționată să vă vindece nenumăratele încarnări de inimi frânte?

Acesta este punctul în care intervine partea inter-dimensională. Iubirea Necondiționată este un câmp de energie inter-dimensional care poate capta un tipar energetic de frecvență joasă și să-l transmute într-o frecvență mai înaltă a experimentării. Acest câmp de energie transmutațional seamănă foarte mult cu Focul Violet, dar nu este exact la fel.

Focul Violet lucrează într-un mod alchimic în care rezonanța actuală a unei persoane, loc, situații sau lucru este expansionată într-o frecvență mai înaltă a realității. Cum poate face Focul Violet acest lucru? Focul Violet are capacitatea de a trage o situație AFARĂ din holograma trei dimensională în lumea astrală patru dimensională.

Când Focul Violet și Iubirea Necondiționată lucrează ca fiind UNA, ele pot schimba frecvența acelei persoane, loc, situații sau lucru într-o rezonanță cinci dimensională și mai mult a luminii. Spunem ”rezonanță a luminii” pentru că ceea ce ține de întuneric este eliberat, fiind prea ”greu” cu emoțiile umane să fie transmutabil.

Astfel, voi sunteți ca un crab pustnic prin aceea că trebuie să vă lepădați actuala voastră ”cochilie 3D” care a devenit prea restrictivă pentru voi. Cu toate acestea, pentru a vă putea lepăda de această cochilie, trebuie mai întâi să vă eliberați de ea.

Acesta este momentul în care își intră în rol Iubirea Necondiționată. Iubirea Necondiționată este un câmp de energie, care este ca o tornadă prin aceea că este ca un mic vortex care se conectează cu Pământul trei dimensional, dar se expansionează în cercuri din ce în ce mai mari pe măsură ce se ”ridică” în dimensiunile mai înalte.

Cu alte cuvinte, pe măsură ce Iubirii Necondiționate i se îngăduie să facă un contact deplin cu o persoană, loc, situație sau lucru trei dimensional, ea crează un vortex, sau portal, care duce în frecvențele mai înalte.

Desigur, acest vortex de Iubire Necondiționată ”trage în sus” materia fizică așa cum face o tornadă. Iubirea Necondiționată ”trage în sus” și expansionează frecvența de rezonanță a persoanei, locului, situației sau lucrului într-o frecvență a expresiei mai înalt dimensională.

Această accelerare a frecvenței de la experimentările mai jos dimensionale ale realității în experimentările mai înalt dimensionale ale realității, reprezintă puterea de vindecare și transmutațională a Iubirii Necondiționate. Iubirea Necondiționată scaldă ceea ce a căzut în rezonanța mai joasă cu o frecvență de rezonanță aflată în continuă creștere.

În timp ce Focul Violet realizează această creștere în rezonanță într-un mod alchimic, mai mult mental, Iubirea Necondiționată duce la o creștere a rezonanței prin eliberarea emoțiilor care coboară rezonanța câmpurilor de energie care înconjoară orice emoții bazate pe frică.

Din momentul în care câmpurile de energie de frecvență joasă ale fricii, furiei și/sau durerii sunt eliberate, trase într-o rezonanță mai înaltă, puterea emoțiilor mai înalt dimensionale ale Iubirii Necondiționate, Iertării Necondiționate, Acceptării Necondiționate și Compasiunii vă permite să eliberați TOATE pornirile de judecată de sine sau a altora.

Cu alte cuvinte, Iubirea Necondiționată poate fi explicată prin ”Iartă-i că nu știu ce fac.” Acest act al iertării oricărei persoane, loc, situații sau lucru este ceea ce vă permite să eliberați ceea ce este dens (o frecvență joasă a victimizării) și curgerea conștientizării voastre în ceea ce este lumină și liber (de o frecvență mai înaltă de eliberare).

Când trimiteți Acceptare Necondiționată oricărei persoane, loc, situații sau lucru, voi eliberați toate sentimentele de victimizare pentru că acceptați că orice apare în viața voastră, este acolo pentru un motiv mai înalt dimensional.

O altă binecuvântare a Iubirii Necondiționate este câștigarea eliberării de ceea ce v-a rănit. Când vă trimiteți Iubire, Iertare și Acceptare Necondiționată vouă înșivă, vă eliberați pe voi înșivă de orice tipare energetice vechi, de frecvență joasă pe care le-ați adunat de-a lungul multelor voastre încarnări trei dimensionale.

Vă recomandăm ca, în mod constant, să trimiteți Iubirea Necondiționată, Iertarea Necondiționată și Acceptarea Necondiționată TUTUROR încarnărilor pe care le-ați experimentat vreodată pe Pământul trei dimensional. În acest fel vă eliberați pe voi înșivă de TOATE câmpurile de energie de frecvență joasă pe care le-ați lăsat vreodată pe Gaia pe parcursul oricăreia dintre încarnările voastre.

Când vă trimiteți Iubirea Necondiționată în corpul lui Gaia, voi curățați și Pământul Ei de multele răni care i-au fost făcute din cauza nevoii omenirii de a avea putere asupra altora.

Puteți să-i eliberați și pe alții de tiparele comportamentelor, emoțiilor și gândurilor lor de frecvență joasă, trimițându-le Iubire Necondiționată. Cu toate acestea, îi puteți elibera numai dacă ei sunt în stare să accepte Iubirea Necondiționată pe care voi le-o trimiteți.

Cei care au experimentat numai iubirea umană, într-un mod posesiv și dureros, s-ar putea să aibă nevoie de mai mult ”timp” înainte de a putea avea încredere în sursa acelui câmp de energie necunoscut al Iubirii Necondiționate.

Acesta este motivul pentru care Iubirea Necondiționată pentru voi înșivă este atât de importantă.

Cu toate acestea, în același mod în care trebuie să aveți încredere în alții pentru a le accepta iubirea necondiționată, voi trebuie să aveți încredere în voi înșivă pentru a primi Iubirea Necondiționată pe care vi-o trimiteți vouă înșivă. Această situație este ca și cum ai prezenta cuiva haine de protecție când acesta nu a purtat niciodată haine.

Ei s-au adaptat pe deplin să umble goi, iar hainele li s-ar putea părea greoaie sau chiar restrictive. În același fel, dacă cineva și-a trăit viața fără să accepte iubirea pentru că întotdeauna a resimțit-o ca pe o frică, îi va fi dificil să înțeleagă că ”iubirea” este dintr-o dată un lucru bun, deoarece și agresorul său îi spunea adeseori ”Îți fac asta doar pentru că te iubesc.”

Cu toate acestea, conceptul de mai sus este străin și de neimaginat, dar pentru cei care au fost abuzați, el este ”normal”. Vrem să vă reamintim ACUM că mulți dintre membrii temuți ai ”Illuminati” au trebuit să se supună acestui tip de spălare a creierului atunci când au fost copii.

Când trimiteți Iubire Necondiționată celor pe care s-ar putea să-i judecați ca fiind ”răi”, lucru care probabil că este ca un cadou nedorit pentru ei, ea funcționează ca o ”tornadă” care începe să le slăbească atașamentul față de familiara senzație de frică.

Din momentul în care încep să-și piardă atașamentul față de frica care a fost ”programată” în ei, ei sunt capabili să înceapă lungul proces de a avea un anumit grad de control asupra propriei lor realități.

Fie că acea persoană provine dintr-o familie Illuminati, fie orice altă copilărie abuzivă care poate că i-a făcut să devină ticăloși pentru a putea supraviețui, ei au un punct de vedere diferit în ceea ce privește ”supraviețuirea”. Ei au învățat să supraviețuiască prin supunerea față de autoritatea părintească sau orice altă autoritate, așa că atunci când sunt eliberați de frica care i-a făcut să se supună, ei au o nouă frică.

Această nouă frică este ”frica de schimbare”. Prin urmare, unora le este arătată lumina pentru a scăpa, dar le este prea frică de necunoscut chiar și să treacă printr-o ușă deschisă. Aceștia sunt cei care sunt cei mai pierduți și cel mai greu de vindecat.

Unii dintre acești adânc răniți, au nevoie de multe ori de mai multe încarnări pentru a putea accepta orice iubire, chiar și pe cea necondiționată. Pe de altă parte, sunt din ce în ce mai mulți răniți care îi îngăduie luminii să le pătrundă forma. Cum fac asta?

Ei îi îngăduie luminii să-i ajute asumându-și riscul să creadă că este, într-un fel, o cale de ieșire. Această speranță și credință într-o posibilă realitate în care membrii celor pierduți sunt și ei capabili să vă accepte iubirea necondiționată este cea care vă împuternicește pe VOI.

Iubirea Necondiționată ÎNTOTDEAUNA include Acceptarea Necondiționată și Iertarea Necondiționată, sau Iubirea nu ar fi Necondiționată. Așa că, ori de câte ori invocați măcar una dintre aceste trăsături inter-dimensionale, vă expansionați propria voastră conștiință în dimensiunile mai înalte.

Și, cel mai important, atunci când vă expansionați conștiința în dimensiunile mai înalte, și ÎN ACELAȘI TIMP rămâneți împământați în vehiculul vostru fizic, voi o ajutați pe Gaia să-și expansioneze conștiința în frecvențele mai înalte ale realității fără să-i provoace daune planetei Pământ.

Binecuvântări vouă tuturor. Vă rog să vă amintiți că voi nu sunteți NICIODATĂ singuri, pentru că sunteți infinit UNA cu nenumăratele voastre expresii mai înalte ale SINELUI.


Arcturienii


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.